{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
2.909 visninger | Oprettet:

udtagelse til DM i dch {{forumTopicSubject}}

hejsa..

er er nogen der ved hvordan man udtages til danmarks mesterskaberne i lydighed i DcH.. det gælder et væddemål! og vi kan ikke finde det nogen steder på DCH's hjemmeside.. vi kan kun finde resultat af dm point. men hvordan og hvor meget skal man ha? og hvornår ved man at man er udtaget?

håber nogen kan hjælpe


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  udtagelse til DM i dch
  • #1   27. jun 2007 http://www.dch-helsingor.dk/

  • #2   27. jun 2007 Fru M >

    Man udtages på baggrund af de tre bedste resultater opnået på mindst kredsplan.

    Dvs. hvis man er til en konkurrence hvor alle hundeførere i ens egen kreds og klasse er inviteret(og evt. hundeførere fra andre kredse), så tæller resultatet med til udtagelse.

    Har man f.eks. været med til 7 af sådanne konkurrencer fra 1. januar 2007 og indtil 14 dage før DM, så tager man de 3 højeste pointtal og lægger sammen. Det gør man for samtlige hundeførere i sin kreds i den klasse man går, og i C-klassen er de 5 bedste i kredsen så sikret en plads til DM - i B-klassen er det de 4 bedste - i A-klassen de 3 bedste og i E-klassen de 2 bedste (under forudsætning af at de tre resultater tilsammen giver minimum 900 point).

    Det var så de faste pladser - så er der de frie pladser. I C-klassen er der 40 pladser til DM, og da der er 6 kredse med hver 5 pladser er der altså 10 pladser tilbage. Her gør man så det at man tage de 10 højeste pointtal på landsplan af dem der ikke har fået en af de faste pladser.

    Hvis f.eks. hundefører A fra kreds 1 har fået 420 point, hundefører B fra kreds 1 har fået 410 point, hundefører C fra kreds 2 har fået 425 point og hundefører D fra kreds 2 har fået 405 point, så udtages hundeførerne i rækkefølgen C - A - B - D. Det vil sige, her tager man hundeførere fra alle 6 kredse og smider i en fælles pulje og udtager uden at kigge på hvilken kreds de kommer fra. I B, A og E-klassen findes ligeledes et vist antal ledige pladser.

    Håber dette var nogenlunde til at forstå :o)

    /Carina



  • #3   27. jun 2007 okay ... ja så havdse jeg ret i at det var de 5 bedste i kredsen ... i c... vi var bare igang med gøre status over hvem der har mulighed i Horsens... Inden for agility er det jo helt andre regler der er gældende.. så der ved vi pt hvem der er udtaget.. og nej det er jeg ikke og blir det heller ikke i år for er selv skadet..

  • #4   27. jun 2007 fru M >

    OK - men der burde snart komme halvvvejs resultater op på nettet og ud i kredsen - men de 5 første pladser ved I jo så først helt præcist 2 uger før DM, og de frie pladser endnu senere (tror det er weekenden inden DM).

    /Carina


Kommentér på:
udtagelse til DM i dch

Annonce