{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
Kommentarer på:  Nogen hunde der kan opspore katte?
 • #1   17. feb *DcH kan ikke hjælpe smiley

  Der er en dame som tager sig godt betalt for at lade sine hunde lede efter bortkomne hunde og katte. Men du kommer ikke langt for 500 kr.

  Jeg håber du får din kat hjem, eller får vished smiley


 • #2   17. feb sweiser hund måske, men kan katten godt lide hunde? ellers stikker den jo bare af hvis den stadig er i live. • #3   17. feb Og hende der tager sig godt betalt, har i øvrigt aldrig haft held til rent faktisk at finde et dyr.

  En schweisshund går på .......schweiss! Altså blod og knoglestumper. Så med mindre katten med sikkerhed er ramt af en bil og er skadet, kan de heller ikke.


 • #4   17. feb Dem der leder efter (levende) mennesker i fx alperne når der har været lavine, kaldes de ikke også schweiss?

 • #5   17. feb Nej, det er redningshunde. Med mindre der er blod og knoglestumper (schweiss), så kan man sjovt nok ikke bruge schweisshunde.....!

 • #6   17. feb okay, min fejl, troede de hed det samme smiley

 • #7   17. feb Man får i hvert falde ikke en schweisshund ud for, at lede efter en kat. Jeg må indrømme , at jeg tror ikke nogen hund kan gå efter en specifik kat. Hunde kan heller ikke søge efter forsvundne hunde feks.

  Håber din kat kommer uskadt hjem igen!


 • #8   17. feb Frk.: De hunde du omtaler kan også kaldes Mantrailing udover redningshunde, men ens for dem er at de går på menneskefærd og ik fra dyr.

 • #9   17. feb Jeg var på et kursus med Pia for en del år siden (i mantrailing). Hun fortalte at de specifikt måtte træne hundene på børn, fordi børns fært er så anderledes end voksnes, at det ikke er sikkert at hundene vil kunne finde børn.

  Muligvis vil en habil sporhund kunne sættes på et spor, sat af et dyr, og følge det. Men det kræver at man VED præcis hvor dyret har været, og hvilken retning det er gået. Sådan helt teoretisk. Men jeg ville ikke sætte min lid til det.

  En ID-hund burde i teorien kunne. Men der findes bare ikke ID-hunde herhjemme - som lånes ud til eftersøgte dyr. Undtagen hende jeg skriver om i mit første indlæg - som jeg ikke er så imponeret over. Men hun tjener gode penge på at lade som om hun kan...


 • #10   17. feb Ok, jeg troede, at en svejshund hentede elektroder til skibsbyggerne. Så sådan må det være.

 • #11   17. feb A - Utroligt det er lovligt at gøre sådan noget smiley

 • #12   17. feb Ja, jeg havde “fornøjelsen” af at møde hende for nogle år siden, da en hund var løbet fra en hundepension. Hendes hunde viste med sikkerhed, at hunden var løbet mod sit hjem, ca. 10 km vest for hundepensionen. Hunden blev efter en uge fundet ca. 10 km øst for hundepensionen. Imens damen stadig driblede rundt ved hundens hjem, og var HELT sikker på at hunden var i det område smiley

  Hun fortsatte sit arbejde, og fandt rent faktisk en spaniel. Men det var så efter at et eftersøgningshold havde indkredset hunden til at være i et relativt lille område, og det var vist mere held end forstand, at det var denne dame der rendte ind i hunden først.

  Hun tager højeste kilometertakst, og så en god slat i timen. Men hvis folk er desperate nok, så er mange villige til at prøve smiley


 • #13   17. feb A - smiley vildt, klart at der lugter af hunden omkring dens hjem..

  Forstår slet ikke folk vil give så mange penge for sådan noget. smiley


 • #14   17. feb Anyways

  Kamilla - jeg vil råde dig til at tage noget af kattens kattebakke grus (det brugte) og strø udenfor, så den bedere kan lugte hvor den bor.

  Se efter under diverse buske osv.

  tag en pose mad eller godbidder med ud og ryst med den, mens du kalder som du plejer når du kalder på den.

  Husk at melde den savnet i begge registre.

  Hvis den ikke er kommer hjem inden imorgen, så ring til Inges kattehjem og hør om de har fået den indleveret (Og Fyns internat, hvis det stadig findes)


 • #15   17. feb Frk Jensen - er ens hund væk, så er man villig til ar prøve ret meget, hvis der er en chance for, at det virker.
  Da Reiki var væk havde vi også en ude at lede med hund - ham betale vi så kun kørslen for, og selvom hans hund ikke fandt mere, end hvad en bekendt med en hund, der arbejder med eftersøgning havde fundet, så vil jeg ikke sige så meget skidt om ham - han brugte en god del af dagen på det og vi gav i omegnen af 2-300 for det.
  Til gengæld fik jeg også en milliard tilbud om clairvoyance (i øvrigt også noget der ret ihærdigt pressede på for det herinde, selvom jeg afviste (i begyndelsen) på en pæn måde. Og DE tog sig i hvert fald godt betalt for den slags. Det synes jeg faktisk er ret usmageligt. Fair nok at tilbyde - men accepter et nej.

  Nå, men jeg tror heller ikke rigtigt på hund, der er uddannet til at kunne finde specifikke katte herhjemme, men håber missen kommer hjem - dælme ikke rart at gå rundt i uvished.
  Der er flere garvede kattefolk herinde, måske nogen kan komme med god tips til at få fundet sådan en.


 • Radar
  Radar Tilmeldt:
  aug 2010

  Følgere: 10 Emner: 27 Svar: 2.676
  #16   17. feb Jeg har lidt forskellige ideer:

  Led efter katten - på alle tider af døgnet, især sen aften og nat. (hav godbidder med).

  Lad om muligt et vindue stå åbent.

  Katten kan være blevet lukket inde et sted, så bed naboer tjekke skure, kældre o.lign. Og bed dem give besked til dig straks, hvis de ser katten i nabolaget.

  Meld katten savnet hos de lokale dyrlæger og nærmeste dyreinternat/kattehjem.
  Og hold øje med hvilke katte internaterne får ind (nogle internater lægger fotos op af senest indleverede dyr).

  Sæt efterlysningsopslag (med foto af katten) op i lokalområdet - i opgange, vaskekældre, kiosker, ved busstoppesteder, dyrebutikker såsom Petworld osv. osv.
  Evt. smid efterlysningssedler i folks postkasser.

  Opret efterlysning på www.dyrenesbeskyttelse.dk. (siden er noget rod, men prøv dig frem), https://dyrevaernet.dk/efterlyste-dyr/ , samt på diverse kattefora og facebookgrupper.

  Hvis katten er mærket, så efterlyses den (også) via katteregistrene.
  Obs, der findes TO registre: Dansk Katteregister og Det Danske Katteregister.
  Katten skal selvfølgelig være korrekt registreret (m. ejer, adresse, kontaktoplysninger).

  Hold øje med fremlysningsopslag i lokalområdet, på nettet, i lokalaviser (evt. selv indryk efterlysningsannonce i lokalavis).


  Jeg håber katten snart er tilbage i god behold!


 • #17   17. feb Tak for ideerne - har allerede prøvet alt med grus, facebook, godbidder, en indgang til huset som er åben 24/7 med adgang til mad

  Eneste er jeg ikke har gjordt endnu er flyers. Det skal jeg til nu her. Ringer rundt imorgen. Der er katte registreret og hvad er det andet register?


 • #19   17. feb den første er gratis at oprette katten i, den anden koster vidst nok 100 kr og selve registreringen skal ske via dyrlægen, men mener godt man kan melde savnet selv smiley

 • #20   17. feb Udover de 2 kun til katte er der også et chipregister:

  http://www.chipregister.dk/


 • #21   18. feb min gamle hund fandt en nabos kat fordi den var skadet og han kunne gå på fært af blodspor. ejeren vidste hvor katten var ramt af en bil så vi gik derfra

  at finde en kat på duft alene tror jeg ikke en hund kan med mindre den er special trænet på det og selv da er det svært.

  håber du får din kat hjem i god behold • #22   18. feb Sæt også sedler op med billede af katten og få en annonce i lokalavisen. Ikke alle ser FB-efterlysninger, men de læser måske lokalavisen.

  Jeg håber, du får din kat uskadt hjem snart.


 • #23   25. feb Hvordan er det gået ? Jeg håber, du har fået din kat hjem igen ?

Kommentér på:
Nogen hunde der kan opspore katte?

x