{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
5.574 visninger | Oprettet:

Svært ved at finde basis/begynder/familie hold til Rottweiler hvalp/unghund - Nordsjælland {{forumTopicSubject}}

En af mine kunder har forgæves søgt med lys og lygte efter en mulighed for at komme til at træne på et hold (basis/begynder/familiehundetræning) med hendes rottweilerhvalp som nu er 6 mdr. gammel.
Hun har fået mange forskellige forklaringer på hvorfor det ikke lige kan lade sig gøre.
Et sted tog de ikke muskelhunde (!?!) ind, et andet sted måtte hunden ikke lege med de øvrige hund, så den skulle være i en separat indhegning, et 3. sted spurgte de hvorfor hun ikke fandt et sted hvor de træner brugshunde og en fjerde sagde (da det blev nævnt at hunden ikke rigtig er "stærk" i nogle øvelser, at træneren jo ikke var adfærdsbehandler, sååå...

Ejer ønsker at træne sin hund som familiehund, hun ønsker ikke at træne brugshundetræning, og hun ønsker en træner der arbejder belønningsbaseret, positivt og med forståelse for både hund og ejer.

Forslag til gode hundetrænere, hundeskoler etc. i Nordsjælland, som ikke er ked af at få en ung rottweiler på holdet modtages med kyshånd.
nb. hvalpen fungerer godt sammen med andre hunde.


Kommentarer på:  Svært ved at finde basis/begynder/familie hold til Rottweiler hvalp/unghund - Nordsjælland
 • #1   22. okt Der burde da være mulighed for træning i Rottweiler-regi eller i Schæferhundeklubben. Det var klart de steder jeg ville henvende mig. Her trænes jo også familiehunde og de har også løbende hvalpehold.

  http://www.rottweiler.dk/index.php/da/lokalforeningerne-hovedmenu

  https://www.schaeferhund.dk/xdoc/300/kredse_oversigtskort_2022_links.pdf


 • #2   22. okt Tænkehunden
  Trine Rafn
  Nicedog
  Optihund

  Alle i Nordsjælland smiley


 • #3   22. okt Jeg har svært ved at se hvorfor ejer takker nej til “brugshundetræning”. Man køber ikke den type hund, uden at lære dens kræfter, drift og medfødte evner at kende. Så ja, de skal afsted i specialklubben eller i PH. Der er masser af hundeførere begge steder, som kun træner for hyggens skyld smiley

  Og så må jeg give de trænere ret, som er lidt loren ved racen - de har næsten altid en brist i knolden, og så er det rigtig smart at der står en træner, som ved hvad det drejer sig om smiley


 • #4   22. okt Så hun står med en ca. rå rotte på 6 mdr? Er det en hun har overtaget fra et andet sted?
  Med så kraftfuld hund burde den jo allerede haft gået til træning, fra lille hvalp af.
  Kan egentlig godt forstå flere steder siger nej tak, men det er selvfølgelig super træls, for uden træning bliver det jo ikke bedre.
  Denne rotte behøver ikke nødvendigvis have en hæklefejl i kysen, men der er virkelig avlet meget skrammel i racen efterhånden.


 • #5   22. okt Jeg kan anbefale Mia Trier-Knudsen som har www.nordhund.dk
  Hun holder til i Helsinge, og har erfaring med rottweiler smiley


 • #6   22. okt Hvorfor købe en brugshund når man ikke vil træne i en brugshundrklub, hvor man netop har forstand på brugsracerne??

  Og hvorfor skal træningen først begynde nu, frem for da den var 8 uger?
  Er det, fordi hunden nu er ved at være stor og der nu kommer problemer som ejer ikke selv kan løse?

  Som andre, så synes jeg, at i skal melde jer ind i en brugshundrklub.


 • #7   22. okt At træne i en brugshunde forening betyder jo ikke hunden skal ud og gå vagt hver nat .

  Den kan sagtens stadig være en familiehund..

  det er vigtigt at vedkommende lære at aktivere den ordentlig


 • #8   23. okt Kig efter en DCH klub smiley

 • #9   23. okt I de nordlige Sjælland findes både DcH NIvå, DcH Helsingør, DcH Fredtoften, DcH Humlebæk og DcH Frederikssund. I DcH plejer man ikke at lade sig 'skræmme' af en rottweilerhvalp smiley Heller ikke selvom den er blevet 6 måneder og i DcH træner man altså belønningsbaseret og efter moderne metoder - i hvertfald hvis lokalafdelingen følger de af hovedforeningen udstukne retningslinier.
  Jeg ville bestemt heller ikke være bange for at gå til PH, Rottweilerklubben, Dobermannklubben eller schæferhundeklubben. Heller ikke selvom de ikke ønsker at 'træne hunden som brugshund'. Der er ikke nogen modsætning imod at træne i en brugshundeforening og have et ønske om at hunden skal være familiehunde. Ofte vil det være en rigtig rigtig rigtig god ide at få lært noget om hvad det er en Rottweiler indeholder af folk der kender til brugshunderacer. Det er den slags der er med til at skaffe racen sit lidt halvdårlige ry. Det er synd at racen for et ry for at være syg i potten og utilregnelig fordi alt for mange anskaffer en som familiehund og tror at den vil trives med lidt gå-ture og små-aktivering. Det er en race der VIL bruges. Så afsted med dem til træning et sted hvor de forstår den slags hunde.


 • #10   23. okt Tak til jer som er kommet med konkrete bud smiley

 • #11   24. okt Hvad med Gribskov Rottweilerklub med træningsplads i Græsted?

  Jeg har været med på et enkelt klikkerkursus samt gik til lidt unghundesocialisering med min malinois der for en 3 - 4 år siden. Det er måske ikke et sted hvor man bliver verdensmester i IGP (men det lyder det heller ikke til at din bekendte søger) ... men min oplevelse var, at det var et fint sted at træne, hvor alle var velkomne, og hundene blev trænet efter hund og hundeførers evner og ambitioner smiley

  Trænede også i DcH Nivå ... det var jeg også vældig tilfreds med, og der er også hold for dem der ikke vil gå til konkurrencer smiley

  Link til Gribskov Rottweilerklub: http://www.grk01.dk/
  Link til DcH Nivå: http://www.dchnivaa.dk/


Kommentér på:
Svært ved at finde basis/begynder/familie hold til Rottweiler hvalp/unghund - Nordsjælland

Annonce