{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
660 visninger | Oprettet:

Bider killingerne. {{forumTopicSubject}}

For mindre end et kvarter siden havde Mille fat i den ene af vores killinger. Jeg stod med hannen i hånden og snakkede med min far mens jeg kælede med den. Mille springer så pludseligt op og bider den. Jeg fik fat i hende med det samme, gav min far killingen og skældte mille ud. Hun hoppede så op på ryglænet af sofaen og skammede sig rigtig meget.
Jeg har taget det valg, at hvis hun slår en af dem ihjel har jeg ikke lyst til at have hende. Mest fordi at den kat der har fået killinger, har jeg haft i 2 år, og killingerne betyder mindst ligeså meget for mig som mormis gør. Det er ikke fordi at jeg sætter mere pris på nogen af mine dyr end andre. Men jeg har bare ikke lyst til at have en hund som bider mine andre dyr. Specielt ikke når jeg skal have både mille og kattene med når jeg flytter hjemmefra.

- Så har i nogen måder jeg kan vende hende af med det på? Jeg vil jo helst se at jeg kan beholde dem alle.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Bider killingerne.
  • #1   22. maj 2008 DSG har til instinkt at snuppe rotter og andet "kravl", så ved ikke hvordan man bedst socialiserer dem på mindre dyr..

    Held og lykke..


  • #4   22. maj 2008 Hendes ansigtsudtryk var slet ikke det samme som det er når det er i leg. hun så alvorlig ud, og blev selv helt skræmt over situationen smiley de har også lidt svært ved at sige fra, når de kun er 4 dage gamle.

  • #7   22. maj 2008 Jeg er selv katteopdrætter og jeg holder mine killinger og deres mor aflukket fra resten af flokken indtil de er 6-8 uger gamle. Når killingerne er 4-5 uger så får de andre lov at besøge killingerne men ikke uden overvågning af en af os her i huset.

    Dette vil jeg også gøre den dag jeg får hund igen.


Kommentér på:
Bider killingerne.

Annonce