{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
909 visninger | Oprettet:

Desperat brug for HJÆLP!! {{forumTopicSubject}}

Hej Allesammen!
Mig og min kæreste har en Rottweiler blanding og lige nu er han ved og drive os til vandvid, han er 1 år gammel og har virkelig store dominas problemer.
Her er nogle af de ting han gør: Gør tit af folk, bider(men ikke vildt hård), boller med vores dyner hele tiden, og han gider slet ikke høre efter hvad vi siger, over slikker folk som ikke vil have det.
Vi har prøvet alt, godbider, og ignorere ham når han gør det, og et båt horn, og legetøj. men intet virker.

Hvis der er nogle som har et godt råd, ville det hjælpe meget. tak på forhånd

Mvh Kristina og Søren


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Desperat brug for HJÆLP!!
  • #1   22. maj 2006 Kisser fra Nordsjælland
    måske kan du få lidt hjælp mod betaling
    hos hende?


  • #2   22. maj 2006 Aiko har også været sådan, men nu er han kun slem med at hive i snoren, da han tror vi skal lege...
    Men kan jeg huske hvad vi har gjort og så lang tid siden er det da ikke.... smiley


  • #3   22. maj 2006 Det har vi snakket om, men ville lige høre om der var nogle som havde nogle gode råd først

  • #4   22. maj 2006 han er også slem til at hive i snoren når han er ude og går med mig, han er jo en stor hund, som vejer mere end 50 kg


  • #5   22. maj 2006 (link fjernet)

    Prøv at ringe hertil, de er dygtige!!


  • #6   22. maj 2006 hmm.. ja det bliver man nød til bare at være hård og kontant.. eller kommer han til at styre huset hvilket ikke er meningen. går i til nogen form for træning med ham..??

  • #7   22. maj 2006 Det har jeg snakket med min kæreste om og jeg vil mega gerne have man kasterert, men min kæreste vil ikke have det, han syntes det er synd. men han er lige så træt af det som mig. ved ikke hvordan jeg skal overtale ham til det. fordi dyrelægen siger også at det er en god ide

  • #8   22. maj 2006 nej vi går ikke til træning med ham, fordi min kæreste ikke har haft særlig god erfaring med det


  • #9   22. maj 2006 Det har ikke noget med synd at gøre!! Det er da mere synd at I har en hund der ikke ved hvor han hører til i hirakiet, det er ret så frustrerende for en hund at ikke kende sin plads! Det er nok din kærestes EGEN manddom der taler for ham!!

  • #10   22. maj 2006 Kristina S kender problemet med store hunde og hivning i tråden..Aiko vejer små 72 kg, så det er ikke bare lige, men jeg tager ham simpelthen enten i halsbåndet eller i meget kort snor, indtil han går pænt igen, for det hjalp ikke at vende ryggen til og ignorere ham

  • #11   22. maj 2006 Kristina S
    begge de ting kunne være med til hjælpe.. ja må sige jeg er kun positive erfaring med træning af Molly selv om hun ikke altid vil høre alligevel. men at få kappet kullerne kunne også være en løsning..
    overtale er vel bare at sige du har fået nok nu;-) hæ hæ


  • #12   22. maj 2006 Hvis din kæreste ikke har gode erfaringer med træning var det måske dig der burde gøre det i stedet for??
    Der er rigtig mange steder at vælge imellem og man må jo gerne "prøve sig frem" indtil man finder et sted hvor man trives!!
    Det bliver nok umuligt at få en velopdragen og lydig hund uden træning...


  • #14   22. maj 2006 Michelle & Kenneth *Vanløse*
    looooooooool:-) ja det tror jeg også drenge/mænd ville blive;-)


  • #15   22. maj 2006 Vi har gået til hvalpetræning med Aiko og det var heller ikke nogen succes, da han havde mere travlt med en af de andre hvalpe der var der...
    Men tilgengæld fandt jeg en side på et tidspunkt hvor der var øvelser til hunde og dem har vi brugt meget....
    og ellers hiver jeg alt hvad jeg kan herinde fra og afprøver det og meget af det hjælper, men der er også noget der ikke gør *SS*


  • #16   22. maj 2006
    Tyttemåz *Team Spots* :

    hvalpe har travlt med hinanden, men man skal bare blive ved og ikke opgive.. Molly og hendes bedste ven gik på hold sammen og de ville bare pjatte, men til sidst fandt de ud af at der var leg efter træning og ikke i mens;-) hæ hæ


  • #18   22. maj 2006 Det er en RIGTIG god ide at kastere den.. Så holder et af problemerne da.. Din kæreste vil nok ikk have det, fodi han selv er en dreng.. Tro mig.. hehe

    Gå til hunde-træning med ham.. skæld ham RIGTIG meget ud når han gør noget i ikk vil have! Det er meget vigtigt at de ved hvornår de gør noget godt.. og hvornår de gør noget dumt..


  • #20   22. maj 2006 Aiko er ikke blevet "bolle"løs, vi valgte at vente og se og det er jeg glad for, for han har stadig noget bissethed i ham, engang imellem, men han er blevet så dejlig at gå sammen med..

    Vi hygger os i dagligdagen. Vi går lange ture, vi får lov til at bruge næsen, ja også mig, det er jo landet vi bor på og så lige i gylleperioden. Vi tager nogen ordentlige kæleture og når så far, kommer hjem gøer vi lidt af ham og bagefter sover vi...

    Puha det er darjligt


  • #21   22. maj 2006 Kisser - hvor er det rart at der ihvertfald er én herinde der ikke råber KASTRATION hver eneste gang der er nogle der ikke har forstået at opdrage deres hund ordentligt ..
    Det virker efterhånden som om det er for besværligt at træne hunde lidt - nemmere bare at skære i den så den "passer bedre" til familien ..

    hvem sagde at man evt kunne vælge at købe sig en tæve-hund hvis man har så store problemer med hannerne ?????


  • #22   22. maj 2006 Så er vi to der er mærkelige - GG - du må også ha en god dag :o)

  • #23   22. maj 2006 min rottweiler ville også bestemme det hele men det hjalp at gå til træning med ham det eneste det ikke hjalp på var at han ikke kunne lide mænd han er kastereret nu og er verdens dejligste hund og det havde han også været uden at blive kastereret men vi bor i en by hvor det ikk er normalt at ha sin hund i snor og så var det ikke nemt at ha sin hund med ude at gå tur når der så lige pludselig kom hunde brasende det fandt han sig ikke i men det går fint nu dyrlægen og vores træner syntes det var bedst for os alle sammen han blev kastereret og de fik ret her var det en god ide vi prøvede også alt for at undgå det men nu er det sådan og det er dejligt men man skal ikke skælde ud og give ham negative oplevelser hvis det kan undgås det gør det bare være

  • #24   22. maj 2006 Der er mange der foreslår kastration. Det er lidt drastisk bare at give homonerne skylden, men hvis i alligevel overvejer kastration, og på den anden side syntes det er "syndt" så prøv med kemisk kastration (homonkur)

    Mit bud er, at han er understimuleret. Begyndt til træning med ham, så han kan blive socialiseret. Giv ham en hel masse mentalt arbejde, søg og spor er godt.
    Og for guds skyld, aldrig bold lege, hvor I kaster en bold, og han skal løbe efter. Trække/ruske lege skal I også holde jer fra, det stresser ham op, og han bliver ustyrlig.


  • #25   22. maj 2006 tusind tak for alle jeres råd, jeg snakke med min kæreste om det og prøve og få ham til og forstår at han vi skal til træning med ham. Jeg er i hvert fald træt af at han ikke vil det. og vi er jo to om at bestemme over ham. Jeg syntes heller ikke at det er nødvendig at kasterere ham, det var bare dyrlæge som foreslog det, så ville lige høre hvad i sagde til det, hehe

  • #26   23. maj 2006 Hey Kristina.
    Prøv lige og sætte dig ned med kærsten og lav en "dagbog" over jeres hunds hverdag. Hvad laver i med ham, hvor meget er han ude og gå osv.
    En hun som har den adfærd du beskriver, tyder meget på en hund, som ikke får opfyldt dens behov for løsning af opgaver og oplevelser. Det virker også som om, at der mangler en del lederskab på ham. En hund har godt af, at træne og jeg mener det er synd både for ham og jer, at han ikke bliver trænet. Det er en brugshund af format i har jer, og de bliver fustrerede af, bare at tulle rundt.
    Du er velkommen til, at skrive til mig og så skal jeg prøve og hjælpe jer.
    nc@post.tdcadsl.dk
    Knus C


  • #27   23. maj 2006 Hej Kristina.
    Jeg er uddannet adfærdsgbehandler, og jeg tror jeg kan hjlælpe, men det er lidt for omfattende at skrive her, så jeg har ansøgt om venskab.


Kommentér på:
Desperat brug for HJÆLP!!

Annonce