{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.964 visninger | Oprettet:

Angst hund! HJÆLP! {{forumTopicSubject}}

Hej alle sammen.
jeg har Perle som bliver 8 år til november.
Ved dyrlægens anmodning fik vi først steriliseret hende da hun var 2 år gammel, mig og min familie vidste ikke bedre den gang. vi boede i et roligt kvarter i en lille by og vi havde ikke hegn om haven da hun blev hvor hun var.. efter hun blev steriliseret ændrede hun sig(som de jo gør når det sker så sent).. hun var utryg ved andre hunde og børn, men lærte at håndterer det. vi flyttede til Herning for 2 år siden og siden da har hun haft de her svingninger. i flere uger kan hun være glad og føle sig tryk, men i andre uger vender det helt rundt(er det nu) og hun bliver den her meget angst hund. Hun bliver bange når vi kommer ind af døren og kryber hen til os, samtidig med at hun piver af glæde som hun plejer. hun er ikke til at ha med at gøre, for man kan knap nok røre hende uden at hun piver. Altså hun er den her meget angste og nervøse hund, som hele tiden kryber af sted hvis hun skal hen imod en.
Det er meget synd for hende at se hende i de her perioder, og lige nu er det meget slemt.
Huset er sat til salg og min familie håber de snart kan flytte tilbage til et roligt kvarter, fordi hun er kommet til en by hvor der er meget støj og aktivitet(har egen hus og have).. Da vi også er bange for at det er det som kan have påvirket hende meget.
Men det her kan ikke blive ved med at gå, det synd for hende og ikke værdigt. vi skal ha ringet og snakket med lægen og høre hvad de lykkepiller går ud på. men samtidig kunne jeg godt tænke mig at træne med hende og arbejde med hende..
det kunne være det var små ændringer i hverdagen der skulle ændres. hun er ude og gå 3 gange om dagen..

Håber inderligt der er nogen som kan hjælpe med noget træning, da jeg ikke ønsker at blive ved med at se min hund så nervøs hele tiden smiley

Tak på forhånd..


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Angst hund! HJÆLP!
  • #1   21. aug 2013 De bliver ikke mærkelige af at blive steriliseret sent, tværtimod vil jeg sige, vores tæve var heller ikke den mest selvsikre hund, og når hun var i løb og folks ustyrlige hunde generede hende (hun var ikke god til at sige fra) så vi valgte ar sterilisere, efterfølgende blev hun langt mere selvsikker. Hun var 4.5-5 år da hun blev steriliseret.

    Er I sikre på at hun er helt rask? Mange hunde ændrer adfærd når de har ondt, og det er desværre ikke altid let at vide hvor de har ondt.

    8 år er da også lidt, ser og hører hun ordentligt?


  • #2   21. aug 2013 Få hende tjekket helt igennem. Hun kan meget vel lide af smerter, som kommer og går.....

  • #3   21. aug 2013 Ingen af mine er blevet mærkelige af at blive sterriliseret sent. Den ene var 6 den anden var 2

  • #4   21. aug 2013 Hej Christina smiley hvis du vil træne med hende så ring til en hundeadfærdsspecialist..
    Så man ikke træner forgæves..
    Som vi har snakket om og jeg har fortalt så hvis en hund er i forvejen usikker og derefter bliver steriliseret så går det ned ad bakke..
    Perle har også en aggressiv adfærd overfor flere hunde og kan ikke fungere i større sammenhænge med mennesker og har bidt ud efter børn og voksne..
    Tror også man skal se hvilke omgivelser hun er i.. For hun er jo en dejlig hund..


  • #6   22. aug 2013 Jeg søgte herinde efter den bedste adfærdsspecialist der kunne opdrives i Dk, alle var enige om det var hundeskole.dk, vi tog turen over broen og brugte 8 timer sammen med hende og vores hund, og må sige det var godt givet ud, ender man ved en terapeut der ikke er specialist i angst kan det ende med at forværre det hele, så vær kritisk når du udvælger.
    Vores er i bedring og vi har fået en hel anden indsigt i hvordan vi skal beskytte den angst hund samt træne den, først nu tør vi tro på han har en fremtid for et liv i angst er ikke en hund værdig og vi var enige om at blev det ikke bedre eller vi så fremskridt i løbet af ½ år havde han fået lov at sove ind hos dyrlægen og så måtte vi tage den store sorg det ville være bagefter.
    Noget hundeskole også er god til er at man får redskaber til at komme af den frustration og hele den problematik med at leve med en angst hund får man god hjælp til at takle.


  • #7   22. aug 2013 Vil heller ikke mene at det kan have noget med sterellisationen at gøre...

    Ud fra det jeg læser, lyder det mere som om hun i perioder har smerter.

    Jeg ville få hende fuldstændig gennemtjekket.
    Du kan også prøve i en periode (I samråd med en dyrlæge) fuldstændig at smertedække hende, for at se om det ændre på hendes adfærd.
    Ændrer hun sig væsentligt, ja så har i svaret, og det handler så bare om at finde ud af HVOR hun har ondt.


  • #8   22. aug 2013 Er enige med de andre - få hende tjekket for smerter!

    Kender hunde der er blevet steriliseret som sent som 9 årige pga akut livmoderbetændelse, uden at det har ændret dem overhovedet - udover til den positive side: mere legesyge, mere stabile i humøret osv.


  • #10   22. aug 2013 Altså Perle er blevet skør efter hun er blevet steriliseret..
    troede bare at eftersom hun var en lille hund var 8 ingen alder.
    Hørelsen er i top og er os ret sikker på hendes øjne er i top, når jeg kigger på hvordan hun færdes rundt i huset.

    det omkring smerterne, kan self. godt være.. men ud fra hendes måde at være på kan jeg ikke se det.. fordi hun er angst når vi kommer ind af døren og vi tager vores jakker af. vi sætter os ned til hende og det gør hende tryk. så kan vi gå ud i haven også styrter hun bare der ud af og vi leger og der er "frirum" ude i haven.

    Jeg har tænkt på at vi også flyttede fra et roligt kvarter med et etplans hus, til et hus ved en trafikeret vej, i et hus som er i tre plans, hvor hun ikke længere har overblik over huset og der kommer mange lyde fra gaden som hun reagere på.


  • #11   22. aug 2013 da jeg oprettede en tråd om angst, kom også mange meninger om min hund havde smerter, så dårligt osv. og det er da også rigtig nok noget man skal være meget opmærksom på, men selv var vi ikke i tvivl om det var angst, ring til hundeskole.dk kan godt love i ikke vil fortryde det og det er hver en krone værd for som menneske er det faktisk også utrolig hårdt at leve med en angst hund, så und jer selv og hunden den gave det er at vide hvad, hvorfor det er sådan, og hvordan gør man, det som jeg synes er helt specielt er hun ikke kører alle hunde over en kam og bruger de samme principper på alle angste hunde, i får viden og redskaber til at takle netop jeres og kun jeres hund.

  • #12   22. aug 2013 Når jeg læser det første du skrev
    (...i flere uger kan hun være glad og føle sig tryk, men i andre uger vender det helt rundt(er det nu) og hun bliver den her meget angst hund. Hun bliver bange når vi kommer ind af døren og kryber hen til os, samtidig med at hun piver af glæde som hun plejer. hun er ikke til at ha med at gøre, for man kan knap nok røre hende uden at hun piver. Altså hun er den her meget angste og nervøse hund, som hele tiden kryber af sted hvis hun skal hen imod en. ...)
    så lød det jo ikke som om, at hun blev tryg når i satte jer ned til hende... her skriver du at der varer i flere uger, og at hun kryber afsted.

    Jeg mener stadig at det lyder mest som smerter, men hvis du mener det er p.g.a. sterillisationen, så er det jo bare at tage fat i en adfærdsbehandler.


  • #13   22. aug 2013 Ang. angst og i forbindelse med hun blev steriliseret, så kan hendes angst være opstået lige netop der af mange grunde, ejer oplever det er pga, det indgreb, men det kan jo være mange ting der er sket i den periode, eller under forløbet som har udløst angsten, ved godt det er mange år siden nu men har i overvejet om lægerne måske har glemt noget - feks. en dims inde i hende, som så giver ubehag i perioder?, ja det er et skud i tågen, kom bare til at tænke på min psykologi lærer i sin tid skulle opereres i maven og en elev kom ind og spurgte om hun måtte overvære operationen, min lærer blev så glad for eleven lovede at holde øje med at gaze, dutter og hvad de ellers brugte af remedier kom ud igen inden de syede hende sammen, der havde nemlig lige været en rapport om hvor mange ting lægerne egentlig glemte inde i kroppen på folk under en operation og det skete faktisk tit, folk fik så netop periodiske uforståelige smerter og netop fordi smerterne ikke var der hele tide var det et helvede at finde årsagen og noget folk var år om.

  • #14   22. aug 2013 okay, det os svært at forklare det hele..
    men jeg mener at det er mere som angst end at det er smerter..


Kommentér på:
Angst hund! HJÆLP!

Annonce