{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.473 visninger | Oprettet:

Nanna K
Nanna K
Tilmeldt:
25. nov 2017
Emner: 2 Svar: 7

Min hund er bange (nogle gange) {{forumTopicSubject}}

Min far og jeg har for 4 uger siden fået lille Nala på omkring 13 uger nu. Jeg håber, at nogen kan hjælpe eller sige, at de har prøvet noget lign.

Når hun har været uden for, er hendes poter virkelig beskidte, så de bliver tørret af med en klud. Når hun hopper op ad døren, for at hun vil ind, så åbner vi selvfølgelig, men så bliver hun siddende uden for. Hun tør simpelthen ikke, at komme ind. Selvom vi lægger godbidder, så tager hun dem, og løber ud igen. Som om, hun virkelig er bange, selvom hun står og ryster, og hopper op, fordi hun gerne vil ind. Ellers er hun kun bange, hvis hun skal gå forbi os, og vi står med front til hende. Ellers er der absolut intet, hun leger, får godbidder af os, sover i sofaen sammen med os?

Er der nogen der har oplevet noget lignende med jeres hund(e)
Tak på forhånd


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Min hund er bange (nogle gange)
  • #1   25. nov 2017 Enten har hun haft en dårlig oplevelse med jer i huset eller også har hun noget grimt med i bagagen fra sin opdrætter. Det er ikke normalt med den adfærd.
    I skal bygge selvtillid på hvalpen og sætte jer grundigt ind i hundesprog, så I ikke sender forkerte signaler.


  • Nanna K
    Nanna K Tilmeldt:
    nov 2017

    Emner: 2 Svar: 7
    #2   25. nov 2017 Kan bare ikke se, hvornår hund skulle have haft en dårlig oplevelse. Efter vi har vasket hende roser vi hende helt til skyerne (virkelig overdrevet) og giver hende så mange godbidder

  • Nanna K
    Nanna K Tilmeldt:
    nov 2017

    Emner: 2 Svar: 7
    #4   25. nov 2017 Hun har ikke givet udtryk for det, og når vi gør det, så er der intet overhovedet. Men det kunne tænkes, men hun burde bare give udtryk for det, da det gjorde ondt så.. smiley

  • #5   25. nov 2017 Står i over hende, så I ser kæmpestore ud? Det kan være hun synes I er skræmmende hvis I står bøjet ind over hende.

  • Nanna K
    Nanna K Tilmeldt:
    nov 2017

    Emner: 2 Svar: 7
    #6   25. nov 2017 Jeg sætter mig enten på hug eller helt ned på gulvet, og intet hjælper smiley

  • #7   25. nov 2017 Hvad med de andre? Kan de have stået op og ordnet hendes fusser?


  • Nanna K
    Nanna K Tilmeldt:
    nov 2017

    Emner: 2 Svar: 7
    #8   25. nov 2017 Min far gør, men det er fordi han døjer med både ryg og knæ, så han kan slet ikke komme helt derned. Kan godt være, det er det

  • #9   25. nov 2017 Hvad er det for en hund? Noget chi? Den ser ikke stor ud.
    Jeg har selv hunde i 3 kilos-klassen og for dem er vi meget meget store, så det meste foregår i gulvhøjde når det f.eks. er poter, børste og al sådan noget.

    Forestil dig, at du møder en 5-6-7 meter høj mand, der skal tørre dine fødder..... Ej rart, vel? smiley


  • #11   25. nov 2017 Gør som AG skriver og så styrk samtidig jeres samspil med nemme problemløsningsopgaver.

  • Nanna K
    Nanna K Tilmeldt:
    nov 2017

    Emner: 2 Svar: 7
    #12   25. nov 2017 Det er en blanding af en pomerian og papillion. Og kan godt se det med at undgå at tørre poter, men tror heller nogen af jer ønsker at få jeres gulv mudret til. De er fuldstændig sorte, når hun kommer ind, fordi hun har været i jord

  • #13   25. nov 2017 Det er om at bryde rutinen, simpelhen...

  • #14   25. nov 2017 Vores to schæferhunde pladrer nu det hele til, når de har været i haven.
    Vi vasker gulvet...
    Og skifter sengetøj smiley


  • #16   25. nov 2017 Her er det 3 hunde = 12 poter der vælter ind med mudder og snavs - der sidder ofte noget tilbage i pelsen selvom de bliver tørret.
    Hyppig støvsugning, gulvvask, tæpper på sofaerne og skift af sengetøj er vejen frem, når hundene ser ud som Cujo her. smiley smiley


    profilbillede
  • Nanna K
    Nanna K Tilmeldt:
    nov 2017

    Emner: 2 Svar: 7
    #22   25. nov 2017 Vi leger ret meget med hende, min far går hjemme det meste af dagen.
    Jeg lagde mig ned på gulvet med hovedet mod hende, da jeg åbnede døren, og der kom hun direkte hen til mig. Tak for jeres kommentarer alle sammen.
    Og ja, vi kunne godt vælge, at vaske gulv og det hele tiden, men min far har diskokolaps, så han holder ikke til meget på den plan - ja jeg kan hjælpe, men er i skole og med 3.g er der rigtig mange afleveringer. Men vi leger begge meget med hende, og hun er i hundestue om torsdagen, hvor hun mødes med andre hunde


  • #26   26. nov 2017 Nu kommer jeg med en slem generalisering: der er simpelthen ikke så mange afleveringer i 3.g, at du ikke kan vaske et gulv.

    Ja du er i skole, ja du har afleveringer, men come on, det har altså ingen indflydelse på din evne til at vaske gulv.

    Jeg kan SAGTENS forstå det trælse i at hunden slæber skidt indenfor, men måske kunne i tilgå det som en test: lad os se, hvordan hun reagerer, hvis vi ikke tørrer poterne først.... smiley det er jo ikke en permanent løsning, men blot for at få skubbet lidt rundt på tingene


  • #30   26. nov 2017 Jeg tørrer ikke altid poter på hundene, simpelthen fordi jeg ikke gider.

    Vi har en stor måtte foran døren, og så ligger der altid et håndklæde ved - som indimellem bruges til at tørre poterne. Men når jeg ikke gider tørre dem, og måtten ikke er effektiv nok, kan håndklædet sagtens bruges til lige at tørre op. Har man dårlig ryg, kan man nemt bruge fødderne til at skubbe håndklædet de få meter, der evt. er beskidte poter.


  • #37   26. nov 2017 Hundesprog = kommunikation hund til hund.
    Ikke menneske til hund.


  • #38   26. nov 2017 Jeg bliver nødt til at trække lidt på smilebåndet omkring det at denne tråd skulle være hård i tonen...

    Helle, har du hørt hvordan 18 årige taler til hinanden?
    Jeg tror nok det kan få de fleste her til at tabe kæben.

    Det her er ikke hårdt overhovedet, det er ærlige tanker.


  • #39   26. nov 2017 Jeg sidder og tænker at hvad F sker der med "avlen" når en hund ikke kan klare noget så simpelt som at få tørret sine fødder ?

    Sry, men ...


  • #41   26. nov 2017 Det tror jeg til gengæld.
    Jeg "hører" mere og mere om hunde, der ikke evner at håndtere almindelige dagligdags ting og jeg føler mig ret overbevist om, at det er mangler i rygsækken, der gør at det er så svært / umuligt for visse hunde / racer.


  • #43   26. nov 2017 Enig i at håndtering er en del af det - og ja, jeg kan da bestemt undre mig over, at folk ikke fra starten af lærer hvalpen at lade sig håndtere, og at det ikke er forbundet med fare.

    Men - der er imo forskel på at "gøre sig umulig" og at være ved at dø af skræk. Det synes jeg ikke man kan tilskrive manglende indlæring. Det er, som jeg ser det, avl på dyr, der ikke har den selvsikkerhed og det overskud, enhver hund uanset race, bør indeholde hvis man skal avle på den.


  • #46   26. nov 2017 #44

    Det, der for mig er altafgørende er, hvor meget skal der til før at grænserne bliver overskredet - og hvordan reagerer hunden i det tilfælde, når de bliver det, så enig i at det afhænger af reaktion og afreaktion.

    Mine grænser for hvad der er ok at reagere på, er nok bare ikke så vidde som dine tænker jeg ? At en hund bliver bange pga den får tørret poter (hvis det er sådan jeg skal forstå dit skriv) er imo ikke OK. Den kan blive arrig, den kan vride og vende sig, knurre og bide - det er fair nok - det kan man træne sig ud af - men bliver den apatisk eller viser flugttendens, så er det ikke iorden og imo ihvertfald, et klart udtryk for elendig skrammelavl.

    Jeg kan sagtens acceptere en hund, der ikke VIL !!!! - men jeg kan på ingen måde acceptere en hund, der ikke TØR - og dem synes jeg bare, jeg hører et stadigt stigende antal af.
    "Hun er bare genert" har jeg hørt fra en aussie-opdrætter .. aj !!!!

    Et minimum i al avl må da være, at hunden har det nødvendige overskud og er udstyret med en mental styrke der gør, at den kan håndtere de ting den må komme ud for i livet.



  • #49   26. nov 2017 #48

    Mine kommentarer er ikke så meget til ts´ indlæg, men som en generel betragtning af hunde, som værende ude af stand til at håndtere de ting der følger med en normalt hundeliv.

    Der er ikke noget unaturligt i at unddrage sig ubehagelige ting - det er slet ikke det, mine kommentarer omhandler smiley


  • #52   26. nov 2017 Helle, der skrives intet hårdt...

    Hundesprog ER mellem hunde om du forstår det eller ej.
    Mennesker kan ikke hundsk hverken i skrift eller tale smiley


  • #53   27. nov 2017 Schæfergulv smiley



    profilbillede
  • #55   27. nov 2017 #54 Jeg smiler dagligt til mine hunde med tænderne, taler direkte til dem (når vi træner vender jeg kun siden til dem, når jeg vil signalere at de IKKE skal komme hen), jeg går også gerne direkte over til egne hunde - men går naturligvis ikke over til fremmede hunde, uden at have fået lov smiley

  • #56   27. nov 2017 Jeg gør så ingen af de ting.
    Jeg sørger til gengæld for, at mine hunde bliver prægede på mennesker, socialiseret med mennesker og miljøtræner hvor der er mennesker.

    Hunde er så vældig meget bedre til at læse mennesker end mennesker er til at tale hundsk...

    Hunde skal lære at være blandt mennesker som ikke gør alle de ting der...
    De skal kunne tåle at mennesker opfører os som det, vi er.




Kommentér på:
Min hund er bange (nogle gange)

Annonce