{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Rottweiler Basse 2005

10.656 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

Morten F
Mand | 57 år | Oprettet: 19. nov 2006


Rottweiler Basse

Fødselsår:
2005
Størrelse:
Er nu knap halvandet år ( født 29.05.2005 ) og vejer 55 kg og er 69 cm høj - skulderhøjde
8 uger - 6,0 kg
12 uger - 14,0 kg
16 uger - 20,5 kg
Temperament
Meget rolig, legesyg og kærlig hund, somme tider for kærlig, ville gerne sidde helt oppe på skødet hvis han fik lov, men meget opmærksom når der kommer nogen ( hans mor får sig af og til en forskrækkelse når han hører noget )
Glad for alle hunde ( hvis de da ikke opfører sig aggressivt ) og alle mennesker ( når de lige er blevet set an.. )

Tricks
Kan alle de gængse tricks - og er specielt lydig når der er godbidder i nærheden....
Stævner
Ingen
Stamtavle
Nej, desværre, da det kun er moderen Mizzi der har stamtavle, men far Basse har ikke, ja, så jeg er opkaldt efter min far, og det er jeg stolt af...... Far Basse er også ægte...
Køn
Han
Beskrivelse
Meget rolig og kærlig familiehund. Meget lydig. Han elsker børn og alle andre hunde. Han er meget glad for ALT mad, da han var ca 8 mdr. begyndte han at få rester om aftenen, og han spiser alt, og er helt vildt med det, laver sit, dæk, halse og gi pote på en gang, men rør ikke maden før han får lov ( livret er kartoffelmos - hjemmelavet ) og han kan åbenbart også tåle det hele. Er "desværre" en rigtig sengehund, men det er jo vores egen skyld, men han vejede jo kun 6 kg da vi fik ham....Mor arbejder fast nat, så deler sengen om natten med far, og skifter så ham ud med mor om morgenen når han tar´på arbejde - i weekenden hygger vi os så alle tre :-)
Kan ikke gå på toliettet uden at han skal med :o)
Han er helt vild med hundetræning, går til hundetræning hos www.bobas-hundeskole.dk, rigtig godt, da der aldrig er mere end 8 hunde på holdene, og de går meget op i socialisering med andre hunde, kan kun anbefale deres træningsmetoder.
Elsker at køre bil, og vil helst med alle steder - er meget nem at have med ud til andre.

Så har Basse lige fået en fætter, Amerikansk Staffordshire terrier, den fik hans onkel Tom igår den 16.12.06 - lille køn han, Viktor på 3,2 kg, de skal nok få det meget sjovt sammen, og skal nok sørge for at han også bliver oprettet,,, Viktors dejlige mor Magic er også her inde.

Kommentér på:
Rottweiler Basse