{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Miniature gravhund Cirkeline [ Himmelhund] 2005

9.830 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

Julie K .
Kvinde | 27 år | Oprettet: 9. okt 2007


Miniature gravhund Cirkeline

Fødselsår:
2005
Størrelse:
Miniature størrelse. Hun er i den store ende af miniature størrelsen, men hun er ikke dværg.
Temperament
Cirkeline er en god hund. Cirkeline er ikke så god sammen med andre hunde, hun kan godt med dem hun kender, men hun er ikke så god til fremmede hunde. Cirkeline er okay til børn, hvis de ved hvordan man er over for hunde, hun kan bedst lide større børn. Cirkeline elsker skoven, og i den skov vi går tur i er der også to søer de er guld værd for Cirkeline især om sommeren, hun elsker når vi fisker så sidder hun og venter på man får bid, og hvis hun er rigtig i fiske humør kan hun finde på at svømme ud efter den. Cirkeline kan godt lide at køre i bil og nogenlunde at blive børstet. Cirkeline har et tørklæde hvor der står fars hund, og det beskriver alt hun er virkelig fars hund.
Tricks
Cirkeline kan ikke rigtig nogen tricks.
•Sit
•Gå uden snor (vi går for det meste tur i skoven og der går hun ikke med snor)
Stævner
Nej.
Stamtavle
Nej
far:Sigurd
mor:Michell.
bror:Oskar
Køn
Tæve

Vi havde planer om at hun på et tidspunkt skulle have hvalpe. Hun kom ned til min venindes gravhund, da hun kom hjem igen hoppede naboens Cocker spaniel på hende, men det viste sig "heldigvis" at hun ikke havde hvalpe, tror de havde været lidt for store for hende.
Beskrivelse
Cirkeline er brun med sorte dækhår. Hun er født den 13 maj.
Vi elsker Cirkeline utroligt meget og vil altid gøre det,hun er kærlig og sjov at være sammen med. Jeg nyder at gå tur med hende, snuden ned i jorden og så bare fremad. Cirkeline er en livsnyder og legesyg det er alt fra bamser til pivedyr, dog vil hun kun lege med legetøj hvis vi leger med hende. Jeg elsker Cirkeline utrolig højt.
Cirkeline har en meget speciel måde at sidde på når man løfter hende på en bestemt måde, jeg tror ikke hendes ryg har for godt af det, men hun elsker at sidde sådan og vi gør det ikke ret meget.

Den 17. december måtte vi desværre sige farvel til Cirkeline. Hendes krop kunne desværre ikke mere. 12, 5 år fik vi med hende, og hun er meget savnet.
Kommentér på:
Miniature gravhund Cirkeline
Annonce