{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Grand danois Thor (Uden plet på næsen) 2009

8.300 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hund er oprettet og stemt ind. Opret din egen hund

JIm L
| 0 år | Oprettet: 9. nov 2009


Grand danois Thor (Uden plet på næsen)

Fødselsår:
2009
Størrelse:
Thor er som otte uger næsten 9 kilo. Jeg skriver denne profil for Thor, da den ellers bliver slettet. Den er altså kun knyttet til ham, og det er ham i raider.
Temperament
Legesyg men også opmærksomme på sin ejere. Vi gør meget for at motiverer ham hver for sig, så han ikke bliver for knyttet til sin bror Ask. Thor er den blide kæmpe, Ask den lidt reserverede prins.
Tricks
Er verdensmester i at tisse og lave udendørs. Selvfølgelig sker der uheld for en lille hvalp på to måneder.
Stævner
Ellers tak.
Stamtavle
Nej fy for helvede! Og denne skal nok uddybes. det handler om, at jeg er meget imod at slå dyr ihjel på grund af avlsstandarter. Grand Danois klubben og Dansk Kennelklub har en syg idé om at Grand Danois kun må få mellem 6-8 hvalpe. Resten skal slås ihjel. Og nej, lad være med komme med bovlamme undskyldninger om moderen og barnet tarv. Det handler udelukkende om hvilke hunde der bliver 3 cm større end andre. Mine drenge er fra et kuld på 11 og de er sunde og raske. Desuden er det genetisk bestemt hvor høje de bliver, og har INTET med kuldstørrelse at gøre (Og hvis det havde, er jeg fløjtende ligeglad, bare de er mine) Moderen har det for øvrigt super godt.
Køn
Dreng.
Beskrivelse
Thor er skøn, mit hjerte har kapituleret. Men jeg er meget træt af Grand Danois mafiaen, der mener at DE er de eneste retmæssige opdrættere. Hvor er der meget krukkeri og bagvasken i denne branche. Glad for at jeg fik mine hvalpe fra et dejligt og kærligt hjem, hvor hjertevarmen var i højsædet. (det kan den selvfølgelig også være i en Kennel)
Kommentér på:
Grand danois Thor (Uden plet på næsen)
Annonce