602 visninger
|
Oprettet:
oksemørbrad {{forumTopicSubject}}
Har købt et mini stykke mørbrad for ingen penge:-)
-Men kan ikke finde på hvordan jeg skal lave den, eller hvad jeg skal have til.... Nogle idéer????
nov 2004
Følger: 6 Følgere: 10 Hunde: 3 Emner: 220 Svar: 1.227
http://www.hundegalleri.dk/html/for_messageDetail.asp?MSG_ID=181822
apr 2007
Følger: 4 Følgere: 2 Hunde: 1 Emner: 423 Svar: 3.408
feb 2008
Følger: 21 Følgere: 16 Hunde: 1 Emner: 443 Svar: 2.849
det er jeg helt sikker på
nov 2004
Følger: 6 Følgere: 10 Hunde: 3 Emner: 220 Svar: 1.227
dec 2006
Følger: 39 Følgere: 37 Hunde: 2 Emner: 17 Svar: 376
apr 2007
Følger: 4 Følgere: 2 Hunde: 1 Emner: 423 Svar: 3.408
~Call me mrs. Miller~
I know; Jeg er drøngod til at lave oksekød, men gennemsteger altid svin og kylling til det er (for) gennemstegt - for har det ikke så godt med tanken om salmonelle og lignende bakterier:-/
dec 2006
Følger: 39 Følgere: 37 Hunde: 2 Emner: 17 Svar: 376
Jeg laver nu som regel altid rosa svinemørbrad... da jeg ikke bryder mig om, at det bliver for tørt... ellers blir det pakket ind i et eller andet jeg lige har ved hånden... *SS*
apr 2007
Følger: 4 Følgere: 2 Hunde: 1 Emner: 423 Svar: 3.408
dec 2006
Følger: 39 Følgere: 37 Hunde: 2 Emner: 17 Svar: 376
apr 2007
Følger: 4 Følgere: 2 Hunde: 1 Emner: 423 Svar: 3.408
nov 2004
Følger: 6 Følgere: 10 Hunde: 3 Emner: 220 Svar: 1.227
oksemørbrad
Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside