3.791 visninger
|
Oprettet:
FølgFølg ikke
10 Svar
Gullash af filét ? Gullash af filét ?
Normalt bruger man jo bov, yderlår, inderlår, klump eller mager tykkam til gullash, og her ska kødet ha 45-60 min.
Jeg vil imidledtid bruge oksefilét, da jeg har masser det det og vi har lyst til en kraftig gryderet i dag....
Hvor lang tid mon kødet ska ha ?
0 synes godt om
maj 2007
Følger: 42 Følgere: 145 Hunde: 5 Emner: 1.145 Svar: 38.480
*GGGGG*
nov 2005
Følger: 82 Følgere: 76 Hunde: 1 Emner: 1.155 Svar: 19.276
Dåmme Mette...du kender sikkert svaret og vil ikk ud med det...misundelse er en grim ting *GGGGGGGGGGG*
aug 2005
Følger: 5 Følgere: 5 Hunde: 4 Emner: 32 Svar: 783
nov 2005
Følger: 82 Følgere: 76 Hunde: 1 Emner: 1.155 Svar: 19.276
nov 2004
Følger: 6 Følgere: 10 Hunde: 3 Emner: 220 Svar: 1.227
nov 2005
Følger: 82 Følgere: 76 Hunde: 1 Emner: 1.155 Svar: 19.276
nov 2004
Følger: 6 Følgere: 10 Hunde: 3 Emner: 220 Svar: 1.227
Du kunne da ellers lave den lækreste steg uuuuuhm!!
maj 2007
Følger: 42 Følgere: 145 Hunde: 5 Emner: 1.145 Svar: 38.480
nov 2005
Følger: 82 Følgere: 76 Hunde: 1 Emner: 1.155 Svar: 19.276
Der er taget fra til en steg Lise - resten er skåret til bøffer. Begge dele ligger nu i fryseren, men der var ikk på til det sidste, så derfor har jeg lavet gullash til i morgen...smager iøvrigt himmelsk
nov 2005
Følger: 82 Følgere: 76 Hunde: 1 Emner: 1.155 Svar: 19.276
Gullash af filét ?
Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside