Frysning af rå dej :O) Frysning af rå dej :O)
Jeg arbejder jo i en kantine, som mange ved :O)
Når vi bager derover, rører vi dejen sammen på normal vis, lader den raske en ½ times tid i kedlen, så slår vi den op, former brød og boller på bageplader, filmer dem og fryser dem ind. Så kan de, når de er frosne, puttes i poser, og fylder derved ikk så meget.
Det eneste man skal huske er at der ca. skal bruges dobbelt gærmængde.
Når vi skal bruge brødet, tager vi det ud dagen før og stiller det på køl til optøning. Det bliver ligeså fint som "normalt" brød :O))
mar 2009
Følger: 3 Følgere: 2 Hunde: 1 Emner: 17 Svar: 654
nov 2007
Følger: 76 Følgere: 111 Hunde: 6 Emner: 552 Svar: 4.180
mar 2009
Følger: 3 Følgere: 2 Hunde: 1 Emner: 17 Svar: 654
Men hvor arbejder du i kantine henne hvis jeg må være så fræk at spørge?
nov 2007
Følger: 76 Følgere: 111 Hunde: 6 Emner: 552 Svar: 4.180
Ja hvis man har et raskeskab og det har vi ikk :O)
mar 2009
Følger: 3 Følgere: 2 Hunde: 1 Emner: 17 Svar: 654
Men det har jeg måtte droppe.
Mja, uden et raskeskab kan det være lidt svært
nov 2007
Følger: 76 Følgere: 111 Hunde: 6 Emner: 552 Svar: 4.180
Jeg er uddannet køkkenassisten og har både været på hygehus, plejehjem, delikatesse og nu kantine O)
mar 2009
Følger: 3 Følgere: 2 Hunde: 1 Emner: 17 Svar: 654
Men fordi jeg ikke kunne finde læreplads.
Havde egentlig fundet en på hvidovre hospital, men når der er nogle og 20 forskellige nationaliteter i køkkenet og ikke alle af dem kan ret meget dansk, så gider jeg ikke :s skulle gå sammen med dem der knapt nok kunne dansk. Kunne spørge hvor noget lå? Og så blev jeg bare svaret 'ja' ..
Og det var noget underligt noget. Arbejdede sammen med en en dag derude, og knive m.m måtte ikke komme i opvaskeren, så spørger jeg efter en OPVASKEBØRSTE! Jamen det har vi ikke, du skal bruge hænderne fik jeg at vide :s ..
Og med en 10 timers vagt, hvor jeg har en times transport om morgenen og halvanden - 2 timer om aftenen, fandt jeeg det ret uoverskueligt hvis jeg også skal nå at handle m.m når jeg kommer hjem.
Frysning af rå dej :O)
Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside