Aftensmad, hvad skal vi lave? (alt om madlavning)

Aftensmad, hvad skal vi lave? (alt om madlavning)

Medlemmer: 338
Forside Forum Medlemmer Annoncer Hunde
Play video
Handyhand

Få billig hjælp fra private

Beskriv din opgave og modtag gratis bud fra lokale med Handyhand.

Seneste udførte opgaver

  • Klippe hæk, ca 10 m., slå græs på areal ca 5 x 3 m 1.630 kr.
  • Kørsel af affald fra nedrivning på lossepladsen 2.000 kr.
  • Reparation af opvaskemaskine, som melder fejl “i30” sandsynligvis anti flood 1.130 kr.
  • Fjernelse af hvepsebo i højbed 1.000 kr.
  • Udskift eksisterende kogeplade samt 3 stikkontakter 1.500 kr.
  • Tilslutning af kogeplade 500 kr.

Opret en opgave

Kommentarer på:  Pølsehorn opskrift.
  • #1   19. okt 2009 Er med på en lytter smiley

  • #2   20. okt 2009 ½ l vand
    ½ l mælk
    1 tsk salt
    1 spsk sukker
    50 g gær
    hvede mel.

    dejen hæver 45 min æltes og laves til pølsehorn. det er en fordel at komme en smule sød sennep i hver pølsehorn. det sikre at de ikke bliver tørre.
    så skal de hæve endnu 30 min og derefter i ovnen til de er gylne.

    da der bliver meget dej kan man lave halvdelen til pølsehorn og resten til boller.



  • #3   20. okt 2009 1/2 l vand
    1 tsk salt
    25 g gær
    1 spsk sennep
    1 dl havregryn
    Hvedemel
    evt. 1 spsk olie

    Æltes som alm gærdej.
    Det bliver bedsk hvis man laver dejen dagen før eller om morgenen og kun bruger 5-10 g gær.
    Der bliver ca. 20 boller/horn af denne portion.
    Bages 20-25 min ved 200 grader.

    God fornøjelse


  • #4   20. okt 2009 Pølsehorn 16 stk

    1 del lunken vand
    25 g gær
    75 g margarine
    450 g mel
    1 dl ymer eller anden surmælksprodukt
    1/2 tsk salt

    8 store pølser, som halveres eller 16 brunch-pølser
    Sennep

    Gæren udblødes i vand, mens mel og margarine smuldres med salt, de våde dele æltes i melmassen.
    Hæver 30 min
    Æltes i gennem og udrulles til 2 cirkler, som hver skæres i 8 trekanter, som pensles med sennep og rulles om pølserne til horn, pensles med ymer.
    Efterhæver 10 min.
    Bages 20-25 min ved 200 grader.

    Denne opskrift er nem og let at arbejde med.
    Jeg laver altid en stor portion op putter dem i fryseren. Både denne og den anden opskrift er et hit, når man kommer hjem fra skole,
    2 stk i microovnen i 45 sek og maden er klar


Kommentér på:
Pølsehorn opskrift.

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce