{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
966 visninger | Oprettet:

Grønt til traditionelle retter {{forumTopicSubject}}

Jeg har fået ny mand, han styrketræner og er VILD med grøntsager.. styrketræningen kræver proteiner, det er som sådan let nok at komme omkring - men grønt til de traditionelle retter har jeg lidt bøvl med..

Forloren hare er let nok, gulerødder og blomkål - det meste passer sig til jo smiley

Men gammeldags kyllingesteg med skilt sovs, der var min fantasi ikke helt med på noderne haha smiley

Kom med jeres bedste tilbehør af grønt og salater - i behøver ikke kunne matche dem til retter, det kan jeg vist godt selv - det er bare inspiration jeg vil have smiley


Handyhand

Få billig hjælp fra private

Beskriv din opgave og modtag gratis bud fra lokale med Handyhand.

Seneste udførte opgaver

  • Installation kogeplade 600 kr.
  • Min cykel er punkteret. Jeg har brug for hjælp til at fikse det i dag? 300 kr.
  • Hjælp til at montere fjernsyn på på væggen. 890 kr.
  • Opsætning af reol og billeder 750 kr.
  • Fikse geberit væghængt toilet, der løber 1.000 kr.
  • montering af gardiner 400 kr.

Opret en opgave

Kommentarer på:  Grønt til traditionelle retter
  • #1   7. dec 2013 Min absolut yndlingssalat er hjertesalat, brækket i rustikke stykker, tomater hakket til plukfisk og avocado blendet med salt og lidt citronsaft. Salaten nederst, avocadomosen fordelt over og tomatternene drysset over til sidst smiley

  • #2   7. dec 2013 Sådan helt traditionelt fra dengang kyllingesteg var den gode søndagsmiddag spiste folket grøn salat (altså bare salat) og en dressing lavet af fløde og citron.

    Personligt kan jeg spise broccoli til hvad som helst, så hvis jeg skulle tvinge andre grøntsager ind end agurkesalat blev det det.

    Når jeg nu er ved broccoli, så er de fleste glade for den der broccolisalat med blancheret broccoli, bacon, rødløg, solsikkekerner og en dressing jeg ikke lige kan huske hvordan laves.



  • #3   7. dec 2013 Jeg ville lave gammeldags salat til:) det er ikke sundt men det smager SÅ godt smiley

    Salat - creame fraise - sukker og eddike smiley


  • #4   7. dec 2013 Elsker den her: http://www.broccolisalat.dk/cremet-broccolisalat
    Jeg bruger bare ikke sukker i dressingen, men smager den til med salt, peber og evt. citron.


  • #5   7. dec 2013 Årh... det er lige dig... mormordressing *GGG*

    http://www.magasinetmad.dk/Tilbehoer/Salat/0903-Groen-salat-med-mormordressing.aspx


  • #6   7. dec 2013 Letkogte grønne bønner, rødløg, kerner af en art, olie-eddike dressing.

    Spidskål, rødløg, peberfrugt, fintsnittet bredbladet persille, olie, citron, salt og peber.

    Letkogte grønne bønner, hvidløgsolie, feta og oliven...evt semi-dried tomater.

    Utraditionel tzatziki. Skift agurk ud med revet squash, revet gulerod, revet selleri, hvidløg, olivenolie, græsk yoghurt og salt. Du kan erstatte med lige den grøntsag der nu er at finde i køleren smiley

    Letdampet blomkål, olie, citron, salt, peber og en masse fintsnittet bredbladet persille smiley Kan varieres med f.eks. oliven, semi-dried tomater, rødløg.

    Bagte rodfrugter og bredbladet persille som salat...kan serveres lun og kold.

    Bagte gulerødder, feta, oliven og bredbladet persille.

    Bagt (eller stegt) squash, peberfrugt og champignon. Overhældes med en dressing af chili og hvidløg, olie salt og peber.

    Rå rødbede i tern, rå æble i tern, feta og hvid balsamico.

    Bagte rødbeder, lidt balsamico og honning og frisk spinat smiley

    Det var lige hvad jeg kunne komme på...men har flere ideer på lager smiley


  • #8   7. dec 2013 Min yndlings ex pap moar laver altid kyllingesteg til mig når jeg kommer, til den laver hun en salat af:
    Alm iceberg,
    Avokado
    Tomat
    Most feta
    Lidt olie
    Ristede pinjekerner og saften fra en halv citron. Jeg elsker den salat

    Kyllingen steger i tariyaki sovs som vi bruger som sovs og med ris til... åh jeg ELSKER den ret...


  • #9   7. dec 2013 Kartoffel/bønnesalat:

    Kogte kartofler (kolde)
    Blancherede grønne bønner
    Finthakket løg

    1 spsk. Dijonsennep,1 tsk. grov sennep og 2 spsk. hvidvinseddike røres sammen. Heri hældes så meget olie i en stråle, som den kan trække imens der røres grundigt (ca. 1 dl). Hældes over kartoffel/bønne/løg.



  • #10   7. dec 2013 Bønne-tzaziki. Kogte grønne bønner i så meget græsk yoghurt/skyr man vil have, 2-4 fed knust hvidløg, salt, peber og et skvæt olivenolie. Det er godt til nærmest alt smiley

  • #11   8. dec 2013 Rå reven rødbede vendt i en god olivenolie og masser af hvidløg...

  • #12   9. dec 2013 Til kylling laver jeg gerne en "remoulade" af græsk yoghurt smagt til med karry.
    Deri blander jeg revet gulerødder og æble, fint snittet hjertesalat og fint hakkede syltede agurker (gerne de små, jeg ikke kan huske hvad hedder. Der er nemlig ingen sukker i lagen) og evt kapers. Er man ikke til kapers skal det lige have lidt salt.
    I luksus udgaven er dressingen lavet på halv mayonnaise og halv græsk yoghurt.


  • #13   9. dec 2013 Eller grønne bønner stegt i ovnen i 15-20 min, så de bliver "pommes-frites" sprøde.

  • #14   11. dec 2013 Grønne bønner er også super stegt på panden med en god omgang knust hvidløg. Mums smiley

Kommentér på:
Grønt til traditionelle retter

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce