{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
572 visninger | Oprettet:

Fra den sløve {{forumTopicSubject}}

Hej alle sammen,

Ja nu vi endelig er kommet herind, må jeg jo hellere bruge lidt tid herinde også - og så kan jeg jo udskyde eksamenslæsningen så længe!!

Gizmo fik ligesom Boss også et cherry-eye (sidst på sommeren 2008), som vi tog til Tranbjerg (der hvor de blev vaccineret første gang), fordi vores "eget" lokale dyrehospital ikke ville gøre det. De anbefalede egentlig en øjenspecialist i Århus som ville have 4000 for det ene øje og 5000 for at klare begge øjne i én arbejdsgang, fordi det, som de udtrykte det, var meget sandsynligt, at det ville komme på det andet øje også.
Jeg lod mig dog ikke sådan spise af med den forklaring og ringede til en anden dyreklinik i Randers, men de ville bruge den gammeldags metode og altså "blot" skære kirtlen af, hvilket jeg havde læst mig frem til kunne give et vældigt besvær og være til stor gene for hunden, når den blev ældre pga "tørre" øjne. Til gengæld skulle jeg kun af med 1500 kr for den omgang! Jeg sagde pænt nej tak, og tænkte at der måtte nytænkning til. Derfor kontaktede jeg Tranbjerg som skulle have 2750 kr for det kirurgiske indgreb, hvor de sætter hinden fast med sting, og da jeg spurgte mht det andet øje, var den kære dyrlæge meget forundret og sagde, at det da slet ikke var nødvendigt sådan "på forhånd" at operere for. Mange tak sagde jeg og jeg har da aldrig følt mig så tryg, som da jeg afleverede det bette pus og afhentede ham 6 timer senere noget groggy og med halskrave - ikke det mest populære stykke beklædning, han har haft på vil jeg sige!!
Nå men altså enden på denne laaaange smøre, er egentlig blot at sige, at man virkelig skal huske at kigge sig for også selvom man selvfølgelig er parat til at give sin halve arm og en måneds afdrag på huset for at de skal have det godt, så skal man ikke være alt for autoritetstro overfor dyrlæger som jo altså altid er dem med de dyreste biler, de største huse og den bedste udsigt ;o)))


Kommentarer på:  Fra den sløve
 • #1   27. maj 2009 Grunden til at mange dyrlæger ikke vil lave den operation er at de ikke har så meget erfaring med dem, og der er ret stor chance for at det springer op igen. Jeg bruger altid min "egen" dyrlæge, han er ikke den billigste men jeg er tryk ved ham og det betyder mest for os. Hvis han mener at det er noget han ikke selv har erfaring nok til sender han os videre til en anden som han selv kan sige god for. Da Boss havde cherry eye fik vi at vide at de godt kunne lave det på Vejle dyrehospital, men at de var specialister i Århus og det var dem han ville anbefale først, så det var en selvfølge for os at vælge Århus.
  Hvad pengene angår er det altid ubelejligt at skulle af med et par tusinde, til dyrlægen, men der har vi gjort det at vi har tegnet en sygeforsikring på begge hunde. :O)


 • #2   28. maj 2009 Hej igen,

  Det var selvfølgelig også derfor, de på vores lokale dyrehospital, som vi for øvrigt er vældig glade for, ville sende os videre, og det er jo kun positivt, at de gør det fordi, de ved at det kan indebære nogle problemer og derfor ikke selv vil gøre det. Og det er skam ikke fordi, jeg ikke tror at de ville kunne gør eet fantastisk stykke arbejde på specialklinikken i Århus - det kunne vi jo se ved selvsyn på Boss :o)) Personligt brød jeg mig blot ikke om, at de ville operere på det raske øje også, men altså det er jo vores små babyer og derfor er det vigtigste jo at gøre som man selv er helt tryg ved - og det er forøvrigt ret smart med en sygeforsikring, særligt når man har to styks spradebasser :o)

  Mange hilsner Mia


 • #3   28. maj 2009 Det er meget vigtigt at man selv er tryg ved at aflevere sin lille baby, men selv om jeg er tryg ved dyrlægen har jeg det altid af H..... til indtil jeg henter dem igen. Jeg er total over pyldret når det gælder mine dyr, men det er jo mine små babyer....
  Med hensyn til at operere et rask øje, fik vi at vide i århus at de kun ordnede begge øjne hvis det var nødvendigt, men at de selvfølgelig tjekkede det andet øje mens hunden var i narkose. I Bosses tilfælde kunne de se at den anden var på vej op også, så det havde drejet sig om et par dage, før det også skulle ordnes. Så blev prisen også lidt mindre end hvis han skulle opereres to gange og han slap for at blive bedøvet mere end en gang. Om det er sådan alle steder ved jeg selvfølgelig ikke. :O)


Kommentér på:
Fra den sløve

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside
x