Mørbrad med løg og svampe. Mørbrad med løg og svampe.
Denne ret er fantastisk hvis man har lidt ondt af sig selv og trænger til lidt forkælelse. Den er stadig fedtfattig, men må ikke beregnes som slankemad. Den er til en god lørdag aften hvor ungerne alligevel er ude og rende og man skal nyde det lidt.
-1 mørbrad.
-2 store løg.
-1 bakke champignoner.
-3 spsk rapsolie.
-1½ dl. cremefine.
-3 dl. bouillon.
-2 spsk. maizena ca.
-Salt, peber og paprika efter smag.
Fremgangsmåde:
Fjern alt fedtet fra mørbraden og skær den i pæne skiver og bank dem flade med hånden.
Skræl løgene og skær dem i skiver.
Kom olie på panden og steg bøfferne. Tages af panden efter stegning.
Rens champignonerne, og skær dem i enten skiver eller gode mundrette stykker.
Kom dernæst løgene på panden og brun dem sammen med svampene. Husk at komme krydderier på.
Rør nu cremefine og boullion sammen og tilsæt maizenaen.
Hæld nu sovsen over løgene og svampene i panden og kom bøfferne tilbage i panden også.
Lad nu det hele varme godt igennem.
Serveres med naturris og en stor skål salat. Hvis ikke di gider stå med salat er denne ret også god med kogte gulerødder eller blomkål.
Retten er beregnet til 4 personer.
Husk du må spise det der svarer til 1 dl. rå ris til. Og naturligvis alt det salat du lyster.
Der er endnu ikke skrevet kommentarer
Mørbrad med løg og svampe.
Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside