{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
784 visninger | Oprettet:

Opfølgning på Buddy's sygdom II. {{forumTopicSubject}}

For 1½ måned siden, skrev jeg om min lille Buddy's sygdom Pemphigus Vulgaris---som er en autoimmun lidelse. Det betyder, at hans eget immunforsvar, ikke kan genkende, hvisse specielle hudceller på ham selv og derfor begynder, at nedbryde kroppens egne hudceller. Lidelsen er kronisk og man ved ikke med sikkerhed, hvordan den opstår. Det er en sjælden sygdom hos hunde og katte. Mere set hos mennesker.
Man mener at vide, at et udbrud kan blive "trigget" via UV-stråler---tuff luck.
Det er en meget smertefuld lidelse, som ikke er almindeligt kendt, blandt dyrlæger herhjemme. Så derfor vil jeg gøre mit, til at udbrede viden, om denne lidelse, hvis andre pludselig skulle stå i samme forfærdelige situation.
Hvis man er interesseret i at vide lidt mere om denne lidelse, samt se billeder, med Buddy i udbrud. Så kan man gå ind på Min profil og se i mit sidste fotoalbum. der kan man få mere at vide, om den sygdom, der i dette tilfælde, gik ud over min lille Chihuahua.


Kommentarer på:  Opfølgning på Buddy's sygdom II.
  • #1   12. jul 2011 Sikke et uheld. Hvad er der sket med hunden er den i behandling eller aflivet?

  • #2   12. jul 2011 Hej AboutMyDogs.
    Heldigvis er Buddy kommet over dette angreb og har det fint idag, som er første dag, hvor han ikke skal have mere Prednisolon og antibiotika.
    Da han jo fik tilbagefald, efter første behandling, måtte han jo hele turen igennem igen. Men nu krydser vi jo fingre for, at han ikke får flere udbrud--rigtigt længe---helst aldrig. Men sygdommen er kronisk og vil altid ligge og "gemme sig" i ham.
    Ved ikke om du har været inde på min profil? For der oprettede jeg igår, et fotoalbum, udelukkende med billeder og forklaringer, kun vedrørende hans sygeperiode.


  • #3   12. jul 2011 Det har jeg ikke lige været endnu, men du kunne være at jeg skulle. Rart at hører at han er frisk igen

Kommentér på:
Opfølgning på Buddy's sygdom II.

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside
x