{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.948 visninger | Oprettet:

er så ked af det og fortvivlet. {{forumTopicSubject}}

jeg ved snart ikk hva jeg skal gøre mere. min hund jagter lys og skygger hvilket stresser ham ekstremt meget. når han ser et lys glimt eller en skygge der bevæger sig jagter han den, han lukker total af for sin omgivelser og har kun denne ene ting i hovedet. han kan stå og knalde sin snude ind i væggen mange gange og det må gøre vildt ondt men det er som om han ikke mærker smerten pga han er så meget oppe og køre og stresset. han piver også rigtig meget mest om aftenen hvor min kæreste, mig og kane ligger og slapper af. og hvis jeg får ham op til mig og ligge og forsøger og kæle og snakke roligt til ham for at få ham til og slappe af hyper ventiler han. han kan SLET ikk finde ro i kroppen og stresser konstant. har haft hunde psykolog til ham og har fået nogle øvelser til ham som måske ville hjælpe ham. men de har ingen virkning haft. han får massere af motion og blir også aktiveret hver eneste dag rent mentalt. men han kan bar ikke slappe af. nu er det kommet så vidt at når han kommer helt op og ringe overfalder han vores anden hund. og de kommer alvorligt op og slås. kane var inde bli syet sidst fordi det gik så vildt for sig. er så ked af det for han må have det forfærdeligt sådan som han har det. og sys jeg gør alt for at hjælpe ham. det er svært når ens elskede hund har det sådan. har haft ham i 1½ år. fik ham fra en pige i frederiksberg. han var meget tynd og ja han havde ikk haft det godt. har oz fået ham kastereret for fik at vide det nok skulle ligge en dæmper på ham men det har det ikk. nu ved jeg simpelthen ikk hva jeg mere skal gøre. nogen der har haft et lign problem. eller kan komme med gode råd. er helt ude af den for vil jo bar gern have at han har det godt. men ved virkelig ikk hva jeg mere kan gøre for ham.


Kommentarer på:  er så ked af det og fortvivlet.
 • #1   18. feb 2009 har du haft en adfærdsbehandler på ham

 • #2   18. feb 2009 har haft hundepsykolog på ham. er det ikk det samme??

 • #3   18. feb 2009 Det lyder ikke som et godt hundeliv den har.....Og noget kunne tyde på en hjernedefekt...Du har haft proff.hjælp og det har heller ikke hjulpet....Jeg ville få den aflivet.......

 • #5   18. feb 2009 den tanke har jeg oz tænkt. og min kæreste prøver og overbevise mig om at det er nok den vej det kommer til og gå med ham. men det er sku svært for elsker ham.

 • #7   18. feb 2009 Nadja....Elsker ham.... ja ....men hvis du gør det så giver du ham også fred------Ellers er det nok dig selv du elsker....Undskyld lidt barsk....Men tænk lige over det engang.......

 • #8   18. feb 2009 det er selvf rigtigt. men hvis der nu var en sidste ting jeg kunne prøve ville det jo være et sidste forsøg hver


 • #9   18. feb 2009 Nadja...Selvfølgelig....Og tror også at denne tråd du her har oprettet er et skridt på vejen for dig og din hund til at dtæffe den endelige løsning-----

 • #10   18. feb 2009 snow K
  du har nok ret. jeg er for egoistisk. puha jeg er en lille høne mor. jeg skal selvf tænke på min hund. det blir br så hårdt. i en anden gruppe er der en der mener jeg overstimmulere ham. kan man det??


 • #12   18. feb 2009 det er 1½ måned siden.

 • #14   18. feb 2009 mette:
  SLET ikk. det er det der gør mig så ked af det for havde jeg kunne se bare lidt fremgang kunne jeg se lys for enden af tunlen men der sker intet.

  sumo:
  nej det er bestemt ikk sjovt. er total splittet indvendig. men må vil bare indse at det kun går en vej for min elskede lille hund:-(


 • #16   18. feb 2009 Mette:
  jo du har nok ret. må bare indse at det skulle gå den vej for ham.


 • #18   18. feb 2009 ja tak for hjælpen. har beslutet mig nu. han får fred. det er synd for ham. fuck hvor er det hårdt.!!

 • #22   18. feb 2009 alfred og frida.
  det er vores anden hund har overfaldet.! og det sker engng imellem når man har to hunde også når de skal finde deres rangorden. og jeg sidder her og har taget en meget hård beslutning så din mening ang at den stadig lever kan du pakke langt væk. havde det været en andens hund og der var sket noget havde jeg kørt ham afsted med det samme ingen tvivl om det. men den mening du li havde der har jeg ikk li frem brug for.!!!

  til jer andre. har snakket med min dyrelæge og han kommer ud til min fars gård på søndag og giver ham sprøjten der. så kan han rende rundt og lege indtil han blir træt og ligger sig til og sove. på den måde føler jeg ikk at han er forberedt på der skal ske noget. sys det er bedre end jeg trækker ham ind til dyrelægen. tak for jeres råd og videre det fik mig helt overbevist om at det nok er bedst for ham.


 • #23   18. feb 2009 louise britt.
  tusind tak.


 • #25   18. feb 2009 Nadja...Flot at du har truffet den beslutning.... Og at dyrlægen kommer ud til jer...Men efter han har fået den første sprøjte....så falder han i sovn med det samme...og så får han den sidste endelige.....
  Det er stille og roligt og du kan sidde med ham til hans hjerte holder op med at slå...og du fornemmer at nu er han taget af sted............Føler med dig.... Har jo været der selv.....Giv ham en krammer fra mig.... Han vil møde alle de andre og kan lege uden at slås....Det forestiller jeg mig.... Når jeg selv har været helt nede efter at have taget endelig afsked med en bedste ven........


 • #26   18. feb 2009 hold da ferie det er det tredie ildlæg jeg læser i træk hvor hunden skal slås ihjel... mon folk er lige så hurtige til at aflive deres egne hunde når der er noget galt ??? i dette tilfælde kan det jo være hunden er syg...så må det vil være en dyrelæge der giver dødsdommen hvis han ikke kan gøre noget for hunden.

 • #27   19. feb 2009 Det er flot at du har taget beslutningen. Husk at du gør din bedste ven en sidste tjeneste og en aflivning er meget fredfyldt :o)

 • #28   19. feb 2009 heidi R.
  jeg har været til dyrelægen med ham før og de rådede mig til og få ham kastereret og hvis det ikk hjalp ville de råde mig til hunde psykolog så hr dyredoktor har været med fra starten.

  Alfred og alfrida.
  prøv og sæt dig i mit sted.! det er din lille dejlige vidunderlige hund der springer på en anden hund hvilket kan ske for alle slags hunde. det behøver ikk være en kamphund. hva ville du gøre?? ville du have samme mening hvis min hund var en laberador?? det er fint nok du har din mening men li i mit tilfælde kunne du ha beholdt den for dig selv. for det er sku ikk li hva jeg har brug for her. jeg ved godt der er noget der hedder ytringsfrihed. men der er også noget der hedder medfølelse hvilket du tydeligtvis ikk har i dette tilfælde men så hold din mening for dig selv. det kan jo være din egen hund der en dag overfalder en anden hund. du kan aldrig være sikker.!


 • #29   23. feb 2009 Hej. Det er nu sent søndag aften, og jeg har læst dit indlæg.
  Hvordan går det, har i haft besøg af en dyrlæge?

  Det lyder til meget du har måttet gå igennem, når man også tænker på at du har haft en hundepsykolog ude, jeg kunne godt tænke mig at vide hvad vedkommende sagde til det.

  Personligt, er mine erfaringer mht. hunde der er besatte af skygger, lys og atypiske bevægelse: hunden kan have en hjernetumor, som forstyrrer reaktions- og synsnerver, medfødt hjernefejl, eller den kan være understimuleret og stresset, (hvilket ikke umiddelbart tyder i mine ører, da den både har en hundeven hjemme og I har gjort en masse) -
  de førstnævnte er bare så uretfærdige,netop fordi man næsten intet kan stille op, da status er at det nok bare bliver meget værre...

  Det er svært at give en konkret kendelse, da man ikke kender alle facts, ja, man kan sige at træning og evt. opsøgning af en anden faglært ekspert kan komme med et bud, kan gøre sit, men er tilfældet på den anden side, er det måske nærmere et spørgsmål om at kontakte avler i form af sygehistorie i generationen....

  føler med dig, og det er godt uanset hvad, at du fik draget en godt vidende person ind på området.


 • #30   23. feb 2009 balou blev aflivet igår. det var ekstremt hårdt og savner ham forfærdeligt meget. det er helt tomt i huset med kun en hund. vores dyrelæge kom ud og gav ham sprøjten og han lagde sig ned ved siden af oz og faldt i søvn efter en kamp mod bedøvelsen. jeg li og snakkede stille til ham og da han var helt væk fik han den sidste sprøjte. det var ubehageligt pludselig og mærke og høre han ikk længere trak vejret. men er glad for at jeg lå og passede på ham til det sidste. glemmer ham aldrig! han vil altid være i mit hjerte. men det gør ondt og kommer nok ikk sådan li over det. kan ikk klare og se billeder af ham endnu og græd i nat da jeg skulle sove. men det var det bedste for ham, og han havde haft et godt liv hos mig.

 • #31   24. feb 2009 Med fare for at gentage noget som nogle af de andre brugere har sagt, vil jeg bare skrive og sige, at det er den rigtige beslutning, som du har taget. Jeg gik det samme igennem med min forrige hund. Hun var godt nok ældre, men det ændrer bestemt ikke på sorgen over at miste hende. Til gengæld er jeg nu i stand til at huske hende som den dejlige hund, hun var, før hun blev syg, og det bånd, man delte.
  Jeg lover dig, at sorgen med tiden vil aftage, og i stedet erstattes af dejlige minder og tanker. Og støt dig til tanken om, at du tog den rigtige beslutning. Du hjalp din bedste ven ud af lidelserne, og det kræver styrke.Kommentér på:
er så ked af det og fortvivlet.

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside
x