Karbonader - hvordan laver I dem? Karbonader - hvordan laver I dem?
Jeg synes ofte der er stor forskel på hvrdan karbonader smager hos folk...
Jeg har aldrig brugt en opskrift til at lave dem, jeg huskede bare hvordan min mor gjorde, da jeg var bette, og ja, så var det nok begynderheld... :o)
Jeg lavede dem oprindeligt sådan:
1. Presser og former en klump svine/kalvekød til en kugle
2. Trykker den flad
3. Vender den i sammenpisket æg
4. Vender den i rasp
5. Krydrer den med salt og peber
6. Og putter den på panden
Den opskrift synes jeg selv smagte godt...
Men så idag da jeg åbnede en ny æggebakke jeg havde købt, var æggene så store, at de gik i stykker, når jeg forsøgte at få dem ud, og indholdet var flydene som vand, så jeg turde ikke bruge dem...Og ja, brugsen havde lukket...Men så fik jeg en anden idé - mælk...går ud fra at der nok er andre der også bruger det, og må sige, at jeg faktisk synes at det smager bedre...
Men kunne godt tænke mig at høre hvordan I laver dem, og hvad I spiser til...
Jeg spiser selv kartofler og stuvede ærter og gulerødder...
okt 2005
Følger: 13 Følgere: 12 Hunde: 2 Emner: 41 Svar: 553
maj 2007
Følger: 8 Følgere: 6 Hunde: 3 Emner: 13 Svar: 111
jun 2008
Følger: 36 Følgere: 37 Emner: 88 Svar: 1.778
aug 2007
Følger: 24 Følgere: 23 Hunde: 1 Emner: 161 Svar: 2.609
jun 2008
Følger: 36 Følgere: 37 Emner: 88 Svar: 1.778
aug 2007
Følger: 24 Følgere: 23 Hunde: 1 Emner: 161 Svar: 2.609
Takker..
Har godt nok en opskrift men den er ikke særlig god næhh nej det skal være den slags mor lavede og hun har skam smidt sin opskrift væk
Karbonader - hvordan laver I dem?
Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside