{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.140 visninger | Oprettet:

blød mave {{forumTopicSubject}}

Hej alle.
Sisqo får lidt blød mave af kallun, hvilket jeg har læst mig frem til at mange andre også gør.

Jeg har en madplan til ham der hedder:
Mandag: kallun
Tirsdag: Kød+grønt
Onsdag: ben+kød+grønt
Torsdag: Kallun
Fredag: "fastedag" han får dog en lille portion kød og grønt
Lørdag. Ben+kød+grønt
Søndag: kød+indmad+grønt

Men jeg tænker hvis jeg flytter ben fra onsdag og lørdag og giver det sammen med kallun istedet, for istedet for onsdag og lørdag, da det jo er to ting som trækker afføringen i hver sin retning. så madplanen ser således ud

Mandag: kallun og ben
Tirsdag: kød+grønt
Onsdag: kød+grønt
Torsdag: kallun+ben
fredag: "fastedag" lidt køg og grønt
Lørdag: kød+grønt
Søndag: kød+indmad+grønt

hvad siger i til det?
og et andet spørgsmål, jeg laver selv grønt til ham, men kom til at tænke på om der skal være et bestemt forhold mellem frugt og grønt ?
ligenu har jeg bare blandet hvad jeg lige havde .

MVH trinr og Sisqo..


Kommentarer på:  blød mave
  • #6   18. jul 2012 Jeg giver grønt tit fordi han elsker det men tilgængæld giver jeg ikke ret meget af det ad gangen , han får ikke mere grønt end hvis jeg gav det en dag, det er bare delt ud på flere måltider..
    og jeg tænkte at prøve at give det sammen med ben da jeg har rigtig meget kallun i fryseren som jeg ville være ked af bare at smide ud, hvis det hjalp at give det sammen med ben,
    Jeg glemte lige at skrive han kun har været råfodret i 2 uger, så hans mave skal lige vænne sig til det, har bare set et mønster efter kallundagene,


  • #8   18. jul 2012 ja forhandlerne synes jo helst de skal leve af det smiley og jeg skære også lidt ned på det smiley nu spørger jeg måske lidt dumt, men jeg tænker at skære meget ned på kallunmængden, men hvad hvis jeg deler noget ud på 3 dage og så siger de tre dage fylder det max 1/4 istedet for 2 dage med 600 gr af det ?

  • #11   18. jul 2012 Jeg blander næsten altid han får 600 gr dagligt og her plejer jeg gerne at give 200 gr af 3 ting eller 300 af to ting, jeg har kun givet noget rent på kallundagene.

  • #12   18. jul 2012 hvor tit giver du ben

  • #15   18. jul 2012 jeg er are så bange for at jeg ikke får dækket ham helt ind hvis jeg ikke har lidt retningslinier- som feks ben 2 gange uglt. så længe jeg ikke er mere inde i det end jeg er nu .
    Men har nu kigget på hans madplan og skåret ca halvdelen af hans kallun og fordelt på 3 dage hvor han får det sammen med ben og kød, så tænker jeg at se derfra og så måske skære endnu mere hvis det ikke er nok smiley


  • #16   18. jul 2012 et andet spørgsmål igen. jeg bruger også fjerkræ hvor der jo både er ben og indmad i, og så har jeg også en pose indmadsmix, men ud fra madplanen fra forhandleren står der en dag med indmad- hvis jeg her bruger indmadsmix hvor meget af det fulde måltid skal så være indmad..

  • #19   18. jul 2012 tænker du hvorfor jeg ikke har en rigtig faste dag men giver ham lidt den dag?

  • #20   18. jul 2012 nu har jeg taget hele planen lagt det hele et sted og så selv delt ud på dage smiley og skrevet en lille note ved siden af med forhold kød indmad osv på den måde tænker jeg at jeg nu ikke følger dage som sådan men ved hvad han skal igennem på en uge smiley

  • #22   18. jul 2012 jamen det er bare fordi det står på madplanen men som sagt giver jeg noget alligevel, giver bare ikke fuld portion, han kan godt finde på at vælge lidt fra engang imellem.. har han gjort et par gange..

  • #24   20. jul 2012 Giv en afpasset portion ben hver dag, og skær ned på frugt. Bland evt kallunen/indmaden op i de andre portioner i stedet for at have rene kallun-dage.

    Når det gælder grønt er der en tommelregel der hedder at alt fra under jorden giver hård mave, og alt fra over jorden giver blød. Ingen regel uden undtagelse, men det er en nem måde at styre afførringen fra dag til dag.


  • #25   20. jul 2012 Jeg vidste ikke det med grønt og under og over jorden i forhold til afføring. Den er hermed husket. Tak for info

  • #26   1. aug 2012 kan man give dem kartofler ?

Kommentér på:
blød mave

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce