{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.348 visninger | Oprettet:

Unghund med dårlig mave {{forumTopicSubject}}

Hej alle!

Jeg har en unghund på 9 måneder der døjer med dårlig mave i varierende grad. Nogle dage er det lidt blødt, andre dage er det flydende.

Hun er blevet fodret med RigtigHundemad siden hun var 3 måneder gammel. Hendes appetit er høj og hun er glad for sit kød, men nu har hun haft dårlig mave i ca 3 uger. Jeg har prøvet at give hende kylling + ris, A38, Zoolac og DiVet, hvilket hver i sær har hjulpet indtil jeg har holdt op med at tildele hende det. Det skal siges, hun får ikke grønsager til dagligt fordi hun vil simpelthen ikke æde det.

Det jeg har overvejet indtil videre er:
- Hun har en stor tendens til at spise alt hun finder på tur eller putte det i munden (dette kan være alt fra hundebæ til plastik til en stor død rotte). Kan dette være årsagen til hendes maveproblemer?
- Hun får sit foder frossent (hun kan godt lide at det knaser), burde jeg tø det op først?

Er der nogen der har oplevet lignende?

På forhånd tak for hælpen
Mvh
Louise og Sif


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Unghund med dårlig mave
  • #1   19. dec 2017 jeg ville afgjort tø det op

  • #2   19. dec 2017 Nu med en Oskar - kan det virkerlig have så stor en effekt?

  • #5   19. dec 2017 Stine H - Jeg giver kun ben 1-2 gange om ugen, men har overvejet om det var det hun mangler. Syntes nemlig at kødet i RH poserne mangler struktur. Jeg har fået at vide at kallun skulle være nensom mod maven så jeg har givet hende mere i de perioder hvor hendes mave har været virkerlig slem smiley

  • #7   19. dec 2017 Hun får 800g lige pt, så et lille ben er der plads til. Hvad med haler? Er der nok ben i dem?

  • #8   19. dec 2017 #2 Louise.. der er hunde der ikke tåler frossent,fx får mange hunde tynd mave af at spise sne og jeg har hørt før at hundemaver reagere på frossen mad...
    Jvis du har mulighed for det så kan du også købe kød fra Kragborg eller HHansen der er kødet i større stykker... kyllingehalse er fint, men andehalse giver mere..


  • #10   19. dec 2017 Ja det gør jeg smiley

  • #11   19. dec 2017 Jeg er enig med Stine, jeg er heller ikke imponeret over RHM, og hvis man ikke er opmærksom, så får hundene ikke hvad de skal have af ben/calcium.
    Desuden virker det meget vandet.
    Jeg undrer mig også over at de stadig er så glade for at hælde kallun på kunderne.

    Mine elsker da kallun, men får det kun en eller to gange om måneden.

    Det bedste produkt jeg kender til, der effektivt giver balance i maven er dette tilskud
    https://www.greendog.dk/shop/sanofor-naturligt-fodertilskud-344p.html

    Og ja, giv endelig haler, jeg er stor forbruger af kalve/oksehaler smiley


  • #13   19. dec 2017 Det er rigtigt, forhandlerne har ikke mere avance på kallun end på andet.
    Det må være enten fabrikken eller mellemleddet (RHM) der scorer kassen.



  • #15   20. dec 2017 Så er den også betalt smiley

  • #16   21. dec 2017 Hej Stine - ville bare lige give en lille opdatering. Har ændret i Sif sin kost så hun får ca 2 mellem str ben om dagen og har reduceret hvor tit hun får mix mad (dvs de blandinger med hele dyret) og hendes mave har det simpelt hen så godt smiley Tusind tak for rådene.

    Jeg kan se du skriverer at RH poserne mangler lever og nyre. Har du nogle foreslag til hvordan jeg tildeler hende mere? Overvejer at tage i Meny og købe det de har, men hvor tit skal hun tildeles nyre/lever?


  • #19   21. dec 2017 Jeg vil gerne fortsætte med at give hende hele ben, eftersom hun er en hund der nyder rigtig meget at ligge og gnave i ting. Vil det så sige at hvis jeg skifter fra RH til Lifetime BARF at hun så vil få for meget ben?

  • #22   21. dec 2017 Jeg var hvis lige lidt hurtig på tasterne før. Har lige luftet Sif og hun har haft dårlig mave igen. Det mest underlige er at den første og sidste tredjedel af hendes toiletbesøg er fine men det i midt er bare tykt vand. Dette er ikke den første hund jeg har råfodret men har aldrig oplevet en mave ligesom hendes :s


  • #24   7. jan 2018 Hej Stine. Undskyld mit meget sene svar. Vi har eksperimenteret lidt her i julen og jo for lidt ben fører til tyndskidt. Vi har nu skiftet over til Barf Lifetime (som du anbefalet) og hun ser ud til at nyde det =)

  • #26   15. jan 2018 Maven er super glad for det smiley foderexpressen har sat det op så nu skal man bestille minimum 18 kg smiley

  • #28   15. jan 2018 Helt enig Stine! Heldigvis har vi købt en lille billig kummefryser som (næsten) kun er til Sifs foder, ellers havde vi heller ikke kunne købe i så store mængder

  • #32   21. jan 2018 Ja hun skrev det i en mail til mig efter at jeg havde afsendt min bestilling smiley

Kommentér på:
Unghund med dårlig mave

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce