{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.020 visninger | Oprettet:

råt {{forumTopicSubject}}

ligesom som mange af jer andres hunde er amy nu blevet træt af sit særvanlige hunde-tørfoder og overvejer at forkæle hende lidt og begynde med råt-foder! har tjekket den lokale dyrhandlers udvalg og der er mange forskellige produkter at vælge imellem... her er 2 links www.avifauna.dk og http://www.avifauna.dk/dybfrossen-hundefoder-komplet-p-5586.html... sys egentligt det lyder lidt ulækkert men møffe vil sikkert elske det! - nu har jeg ikke rigtig erfaring med det så mine spørgsmål er :

kombinere man råtforder med tørkost!?
eller giver med kun råtfoder?
nogen der har haft dårlig erfaring med dette? (dårlig mave osv)


Kommentarer på:  råt
 • #1   25. aug 2009 og hvor meget af den slags må en mopsestørrelse få om dagen af dette?

 • #2   25. aug 2009 Fodre man råt /barf så er det kun det man foder med.

  Jeg har barfet min Oda, jeg startede op med kalun i en uge, indtil hendes mave havde vænnet sig til dette rå produkt.
  Mad en gang dagligt.
  Og så barfede jeg efter en foderplan, inkl. faste dag.
  Jeg barfede ca ½års tid.. Og gik så tilbage til tørkost (pro pac). • #3   25. aug 2009 matilde hvorfor gik du tilbage til tørfoder?

  amy spiser kun sit tørfoder som absolut sidste løsning, har skiftet lidt engang imellem men altid det samme.. hun blir træt af det og jeg får ondt af den lille stakkel når hun ikke spiser og så får hun rester! - ville gerne kunne give hende et foder som hun gerne vil spise så jeg ikk får den dårlige samvittighed og giver hende úsund´mad..


 • #4   25. aug 2009 Jeg ville personligt aldrig give mine mops barf!!! Jeg kunne jo ikke være sikker på om de fik alt det vitaminer og mineraler som der jo er i tørfoderet. Mops er meget disponeret for hudsygdomme og jeg kender til flere mops, som er blevet direkte syge af barf fodring.
  Har du prøvet Royal Canin pug 25 foderet specielt til mops, det får mine og så blander jeg et par skefulde vådfoder af hills chicken i.
  Er det fodi at du har maden stående fremme hele dagen, at din mops ikke gider spise?


 • #6   26. aug 2009 ja du siger noget ang vitaminer osv selvom der står fuldkost... kunne godt være jeg bare skulle prøve at købe noget af det vådfoder der og blande i hendes foder og se om hun så gider spise det, for så er hun i hvert fald dækket ordentligt ind!

 • #7   26. aug 2009 Samson er vokset op på barf og stortrives. Kender en del andre mopper, der også gør. Mht vitaminer og mineraler etc, så køber jeg enten kompletpakkerne (hvor alt er i) eller drysser et tilskud over kødet. Han har hverken tandsten, maveproblemer, dårlig ånde eller fælder voldsomt.

  Ville ikke fodre med Royal Canin eller en del andre tørkost mærker. Det indeholder nemlig...åh hvad pokker er det, det hedder - noget a la BRA/BCA - kan ikke lige huske det nøjagtigt, men det er mistænkt for at være kræftfremkaldende hos mennesker. Tager under ingen omstændigheder chancen med Samson.

  Skulle jeg gå over til tørkost, ville jeg vælge Orijen, Acana eller Ziwipeak, som overhovedet ikke indeholder korn og som lever op til Barf principperne.


 • #10   28. aug 2009 Tanja - BHA var det, jeg tænkte på. Tak.

 • #11   30. aug 2009 Jeg står i nøjagtig samme situation med Oscar. Han vil simpelthen for alt i verden undgå tørfoder. Jeg har prøvet flere forskellige slags Royal canin tørfoder. Startede med Royal Canin Pug 25 da han skulle skifte til voksenfoder og bruger nu en blanding af den og Royal Canin Mini adult. Det hjælper ikke og når vi blander det op med nogle af vores rester formår han at finkæmme skålen og undgår tørfoderet.
  Jeg har gået og overvejet meget på det seneste om jeg skulle skifte til Barf. Dog har hende der anbefalede mig Barf fortalt man ikke bør bruge det kød man kan købe steder som avifauna, men i stedet kontakte dansk Barf center som sammensætter en foderplan der passer til hunden.
  Jeg har ingen erfaringer med det og ved ikke selv meget om det, men synes lige jeg ville give det videre og følger selv lige lidt med her.

  Line


 • #12   30. aug 2009 Min tanke er...... Hunden skal nok spise når den bliver sulten nok.
  Hunde er jo smarte dyr. De lærer MEGET hurtigt at hvis ikke de spiser maden så kommer der et andet og gerne bedre tilbud......
  Men jeg tror helt og holdent på at en sund og rask hund nok skal spise det der er når den bliver sulten nok.
  En ulv vrænger ikke på næsen af en hare og venter på at en tiger skal komme forbi..... Den æder hvad der er når det er der.
  Server maden for hunden og er det ikke spist på 10-15 min så tages det fra og tilbydes først igen ved næste måltid. Husk at en hund godt kan tåle at gå nogle dage uden mad. Så skal hunden nok lærer at spise hvad der serveres og når det serveres.
  Skulle den mod forventning ikke have spist noget i 7-10-14 dage så ville jeg uden at tøve tage den til dyrlæge for så må der være noget andet galt...


 • #13   30. aug 2009 Enig med Camilla

  Kunne ikke have skrevet det bedre selv....


 • #14   2. sep 2009 Det er nok rigtig nok Camilla, men når Oscar ikke har spist en hel dag er han slet ikke til at have i køkkenet når vi andre spiser. Derfor kunne det jo være dejligt hvis løsningen blot var et skift af foder.

 • #15   5. sep 2009 Ja så lyder jeg nok hård når jeg siger, at hvis ikke han kan finde ud af at være i køkkenet, så må han være et andet sted. Det er jer der er menneskerne, han kommer sidst i hierarkiet. Han må opdrages og finde sin plads smiley

 • #16   5. sep 2009 Du lyder skam ikke hård. Vi har bare været en smule bløde i starten og givet ham lov til at være sammen med os hele tiden. Hvis vi i dag smider ham ind i et andet rum er resultatet en sønderkradset dør. Det gider vi ikke. Så den ideelle løsning for os ville så afgjort være at finde en måde at fodre ham på som virker. Tror også at løsningen i mellem tiden er fundet i et skvæt dåsemad oveni tørfoderet. Da det fås i mange varianter virker det ikke som om han blir træt af det.

 • #17   5. sep 2009 ellers så findes der baby gitre.... Så kan han stadig se jer men ikke være ved jer.
  Hvis nu han sku blive træt af dåsemaden


Kommentér på:
råt

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside
Annonce