{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
2.441 visninger | Oprettet:

Lidt om Thundershirten {{forumTopicSubject}}

Thundershirt

Det er nu ikke længere nødvendigt at fylde hunden med afslappende og bedøvende medicin, hvis den er bange, når det tordner eller når der bliver skudt fyrværkeri af. Medicinen giver ikke nogen langsigtet løsning, så hvis du hurtigt og effektivt vil hjælpe din hund og give den et liv uden angst for bulder og brag, så er Thundershirten effektiv.
Så hjælp din hund og uden brug af medicin.

Op mod 80% af alle nervøse hunde har gavn af thundershirt ,producenten giver derfor 45 dages fuld retur ret på thundershirt !
hvis den ikke har den forventede virkning på din hund . Du gemmer bare originalembalagen + din faktura/ bon og sende varen tilbage til butikken.


Thundershirt er en dækken som er speciallavet til hunde, der lider af angst eller aggressivitet udsprunget af angst og usikkerhed.Thundershirt virker ved at give et konstant pres på hundens krop, hvilket har en afslappende effekt på hundens nervesystem, og giver i 80% af tilfældene en roligere og mere afslappet hund.
Thundershirt´s blide, konstante tryk har en meget beroligende virkning på de fleste hunde, hvis de er bekymrede, bange eller udviser aggrasiv adfærd over for andre hunde eller mennesker. undersøgelser baseret på mere end 2000 hunde der har brugt thundershirt, viser en væsentlig forbedring i adfærden og betydelig mindre eller slet ingen angst for 80% af hundene, ved brug af thundershirt. Thundershirt hjælper allerede mange hunde rundt om i verden, og anbefales af tusindvis af dyrlæger og hundetrænere.

Thundershirt er en fremragende behandling for langt de fleste typer af hundes angst og frygt. Vi anbefaler at give hunden en thundershirt på, og observerer hvordan den falder til ro og ændre adfærden over for det den frygter, helt uden forudgående træning.

Du vil normalt se en betydelig forbedring over for støj, dårlige snor maner, transport, uhensigtsmessig gøen, nytårs skræk, skud angst og mange andre og det helt uden eksperthjælp. I meget komplicerede angst tilfælde anbefaler vi at bruge Thundershirt som del af en adfærdsændrings program.

Thundershirt med dens beroligende virkning hjælper hunden til at fokusere (eller omlægge) sin energi på en mere konstruktiv retning, så træningen bliver mere givende.


Endvidere har man forespurgt 1000 vis af dyrlæger og trænere i USA og de anbefaler Thundershirt og har beskrevet den således : Uanset hvilken situation, der gør at din hund er ængstelig og bange kan Thundershirts blide og konstante pres bringe ro og fokus tilbage til din hund. En fantastisk løsning til at fjerne " dårlig snor manere" og så som gøen, eller agressivitet overfor andre dyr eller mennesker.

Thundershirt findes i 7 str.

XXS 23-34 cm. under 5 5 kg.

XS 33-45 cm 4,5-8KG

S 40-58 cm. 7 - 11 kg.

M 45-66 cm. 9-22 kg

L 61-81 cm. 18-32 kg.

XL 79-101 cm. 27-45 kg.

XXL 96-127 cm. over 40 kg.

Se video herunder

http://www.youtube.com/watch?v=yTm3anNz1-U&list=UUuIymvC4yigIVyLy_srg25g&index=10&feature=plcp


Kommentarer på:  Lidt om Thundershirten
Kommentér på:
Lidt om Thundershirten

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside
x