{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
3.487 visninger | Oprettet:

Uventet fødsel - tørfoder til mor? {{forumTopicSubject}}

For noget tid siden blev vores tæve ved en fejl parret (vi havde ikke opdaget hun var i løb før det var for sent). Vi ønskede ikke hvalpe og fik hende derfor ultralydsscannet med henblik på evt. Abort.. men trommelhvirvel.. ultralydsscanning viste der ingen hvalpe var.

Her i går begynder vores tæve så at opføre sig sært.. holder sig for sig selv og generelt synes vi og vagttelefonen hos dyrlægen at det lød som livmoderbetændelse, så vi havde en tid til konsultation og evt akut sterelisering i dag.. men i går kl. 22 lander der pludselig en hvalp i vores seng, i den anden ende af huset.. efterfølgende landede 4 andre i hendes hundekurv.

Nu står vi lidt i en wtf. Situation men vil selvfølgelig give hvalpene den bedste start på livet. Vi har aldrig haft hvalpe før uge 8 før.. og Google giver os kun halve svar. Vi er klar over vi skal få så meget mad i vores tæve som muligt lige nu.. men skal vi fodre med noget bestemt? Hvalpe foder evt? Og bør vi fodre kornfrit eller ikke kornfrit? (Normalt skifter hun lidt mellem eukanuba, essentiels og arcana). Kom med jeres ultimative råd til et godt foder for moder og hvalpe at komme på og om hun skal have tilskud af kalk eller andet.

På forhånd tusind tak for hjælpen.

Ps. Vi er godt klar over hun skal vaskes ordentligt efter fødslen men hun er simpelthen så øm i den del af kroppen så vi venter til i morgen..


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Uventet fødsel - tørfoder til mor?
Kommentér på:
Uventet fødsel - tørfoder til mor?

Annonce