{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.221 visninger | Oprettet:

Det værste ved at få hvalpe {{forumTopicSubject}}

Det er SÅ forfærdeligt, dagen nærmer sig, vi er over halvvejs... Jeg kan næsten ikke klare tanken om at mine små "englebasser" skal flytte hjemmefra... De er SÅ dejlige alle 6.. Jeg er så bange for at de ikke får de rette hjem, og kommer ud for noget skidt, jeg ville jo så gerne beholde dem alle... Men mærkeligt nok siger manden nej...??? hehe
Kender i følelsen?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Det værste ved at få hvalpe
  • #1   26. jul 2010 kan godt følge dig, vi skal også ha hvalpe, og jeg vil heller ikke af med dem igen, skal ihvertfald beholde en, hvis der kommer en tæve, så har vi kun 4 hunde . GG

  • #2   26. jul 2010 Jeg beholder også en;o) Så har jeg kun 5;o) Og manden 3;o)

  • #3   26. jul 2010 Jeg tror faktisk ikke, jeg ville kunne aflevere dem :(. Har aldrig haft hvalpe, men kaninunger og føj, det var ikke sjovt at skulle af med dem. Jeg vil tro, det er 20 år siden og 2 af dem tænker jeg stadig på somme tider.

  • #4   26. jul 2010 Prøv at beholde dem i "min" størrelse og bo med hundene som jeg gør.
    Så er man LIDT lettet når de kommer afsted til deres gode familier. :o)


  • #5   26. jul 2010 Vend den lige om, for som opdrætter ved man jo udmærket godt at hvis man skulle beholde alle sine kuld, hvad lavede man så hvalpe for.

    Glæd dig over at der er nogen der vil tage sig af jeres guldklumper, så de hver især får dejlige hundehjem at flytte til. At nogen vil gå igennem ild og vand for at de kan få et perfekt liv. Det skal I glæde jer over.

    Den første hvalp der flytter er den værste, så har man sagt farvel, og så bliver det nemmere med de andre. Jeg har en i Sverige og en i Finland, men så længe jeg ved de har det smaddergodt, er det nok for mig at vide. De sidste 3 drenge her på Sjælland har også fantastiske familier at bo hos. Hvad mere kan man ønske sig?


  • #6   26. jul 2010 Jeg har en fra sidste år i Aalborg, og han har det perfekte hjem, men er så bange for at de andre ikke skal få gode hjem.. Jeg har også mine boende i huset, og har et STORT arbejde med dem, men synes det er det hele værd, de er SÅ dejlige;o) Men jeg kan følge dig Karin, har selv haft STORE hvalpe;o)

  • #7   26. jul 2010 Åh, det minder mig straks om dengang, vi hentede Buddy. Han var den sidste hvalp, der skulle hentes - omkring en uge efter den sidste af de andre - og derfor blev han taget med ind i huset til deres egne 3 hunde (hvalpene havde boet i et legehus med adgang til løbegård og videre ind i et stort bryggers.)

    Hold op, hvor var hun ked af det! Hun vidste, han ville få det godt hos os, og vi lovede at skrive og sende billeder, hvilket vi stadig gør, men hvor gjorde det også ondt at hente hvalpen og så køre, når hun havde det sådan. Som hun sagde, han var begyndt at følge hende rundt dagen lang (hun gik hjemme) og var med i stalden, og hvor hun ellers var. Hun var blevet så glad for ham på den ene uge ...


  • #8   26. jul 2010 Ja store hvalpe og bla ingen have når de rejser LOL

  • #9   26. jul 2010 Men man må jo bare fokusere på, at de fleste normale mennekser ønsker sig en god kammerat, som de vil gøre alt for. Jeg synes tit, man har fokus på det negative frem for det positive. Jeg er sikker på dine hvalpe vil få gode hjem, hvor de vil blive elsket! :o)

  • #10   26. jul 2010 Bare jeg føler at de kommer til de rigtige hjem - så synes jeg at det er til at leve med..... og så inviterer jeg til hvalpe-dag en gang om året og opfordrer køberne til løbende at sende billeder af "babyerne".
    Jeg synes faktisk at det er OK når jeg kan pakke aviserne, indhegningen og Rodalonen væk :0) - men jeg har jo så også 4 voksne vovser - og har planer om et kuld mere.... ;0)


  • #11   26. jul 2010 Vi har 7 voksne vovser, men jeg synes stadig det er hårdt;o)

  • #12   26. jul 2010 måske man slet ikke skal prøve at få hvalpe, jeg er den støbning at jeg knytter mig utrolig hurtig til sådan et lille kræ, vi har 3 kattekillinger nu, og de er 4 uger, dem skal jeg jo også se om jeg kan komme af med, kan jo ikke ha så mange katte, vi har 3 udekatte, og så de 3 der er inde nu.

  • #13   26. jul 2010 Ja, det er vidst løsningen;o)
    Sidste gang gik det nemt... To hvalpe, en holdte vi og en fik et super hjem... Men denne gang, skal jeg finde 5 super hjem... Har fundet et... Men har virkelig høje krav til et superhjem...


  • #14   26. jul 2010 kender bestemt følelesen selvom vi har sendt en del afsted....det allerværste er hvis der kommer nogen og man bare føler de slet slet ikke skal have hvalp af en...så kan jeg ikke sove og har det elendigt til jeg får det sagt

    Vi(min datter og jeg) tuder hvergang...alligevel kan det godt være lidt rart også,,,vi har lige sendt 4 mopper afsted og selvom de var det allerskønneste og vi tudbrølet så er her også en dejlig ro når vi står op om morgene,,,imin søn piver bla ikke fordi der hænger 4 hvalpe i hans shorts så de hele tiden falder ned,,hehe


  • #15   26. jul 2010 Hehe, ja min søn synes de er sjove, selvom de hænger i tæerne, men han er også 11;o)

  • #16   26. jul 2010 jeg synes det hjælper, når man i de sidste uger, har ligget vandret i luften, for at tørre bæ og tis op, give mad, socialisere og bruge uanede mængder af krudt på at klæde hvalpekøberne bedst muligt på.... så er det ok de rejser, selv om det på dagen er rigtig hårdt

  • #17   26. jul 2010 min han er 6år og han kan godt tage det med et smil bare ikke likke når han lige ervågnet...og af en eller anden grund var han den sjoveste at drille om morgen:-))

  • #18   26. jul 2010 Phuha... meget aktuelt emne... mine to små drenge flytter på onsdag :´( Jeg kommer til at tude som pisket og til at føle, at jeg i dén grad har svigtet deres tillid til mig. Lige nu tumler de to på gulvet... de kommer ikke til at kunne lide at være alene :´(

    Heldigvis beholder jeg selv lille Annie... et lille plaster på såret.


  • #19   26. jul 2010 Det er heldigvis meget sjældent at jeg høre fra mine køber at hvalpen har været ked af det .... boxer lever i nuet smiley bimle bomle ... hehe

  • #20   27. jul 2010 Jeg hentede lille Beckie forrige lørdag, og ikke et splitsekund var hun ked af det. Straks da hun havde sagt goddag til mine 3 andre, så var hun glad og tilpas og de legede lige med det samme. Allerede på 2. dagen kendte hun sit navn, og kommer glad når man kalder på hende. Hun lærer så meget af de andre, så hun har slet ikke tid til at tænke over hvad der "engang var". Hunde lever i nuet, og hvis ellers omgivelserne er optimale for den lille ny, så har den ikke tid til at savne.

    Jeg tror man blander menneskelige følelser ind, og dem har hunde ikke. Det føler og tænker på en anden måde end os.

    Jeg er ikke kold og kynisk, for jeg synes da også det var svært at sige farvel til den første der rejste hjemmefra. Men jeg glædede mig over at der var nogen dejlige familier der ville passe godt på mine 5 små drenge. Og det har de virkelig, for på deres 1 års fødselsdag fik de alle en hilsen fra os, og det var dejlige tilbagemeldinger vi fik fra dem alle.


  • #21   27. jul 2010 Gitte: Jeg ville også have det meget bedre med at sende minde små ud til et sted, hvor der er andre hunde, som de jo er vandt til her hos mig.

    Synes ikke jeg blander menneskelige følelser ind. Tror ikke hvalpene sidder og på den måde tænker, at jeg er en ond person, men jeg tror da i den grad de bliver forvirrede over at blive taget væk fra alt det, der har været deres hverdag hele deres liv. Det jeg er mest nervøs for, er når de skal være alene. mine hvalpe er glade for alle og ligger lige gerne på fremmedes skød som på mit, men alene - det har de altså aldrig været før!

    Jeg er sikker på, at jeg har fundet super hjem til dem begge, men hvalpekøbere er stadig kun mennesker og alt med den nye hvalp kan ikke gøres perfekt. Vil bare så nødig tænke på, at en af mine små måske sidder ude i verden og er smækforvirret, fordi hund og ejer misforstår hinanden. Af samme grund får mine hvalpekøbere Irene Jarnveds "Fra Hvalp til Hund" af min nogle uger før de får hunden. Bogen forklarer de vigtige ting rigtig godt og jeg håber, at det kan hjælpe mine små.
    Der ud over går jeg det MEGET klart for folk, at hvis der er det mindste, de er i tvivl om, skal de RINGE!! Any time!

    Phuha... nu er det snart imorgen...


  • #22   27. jul 2010 Maj-Britt, selvfølgelig tænker man da hvordan det kommer til at gå.

    Heldigvis kom 2 af mine drenge til hjem hvor der var hunde. De 2 andre ikke. Men jeg har haft rigtig god kontakt med dem, og de har altid kunnet kontakte mig. At få et brev tilbage fra en hvalpekøber der fortæller at det er det bedste de har gjort i deres liv, det er så bekræftende dejligt. Det var endda en familie med 2 børn på 4 og 7, men forældrene har gjort meget for at fortælle dem hvordan man behandler en hund. De går til træning med ham, så hvad mere kan jeg forlange. Da de var på hvalpebesøg havde vi den gang Belvedere, vores lab, og de 2 børn udviste slet ikke angst for ham, selvom han er noget stor i forhold til mine små. De både klappede og nussede med ham. Det var det der gjorde udslaget for at jeg godt ville sælge en dreng til dem.

    Hver hvalpekøber fik Dansk/svensk Gårdhunde bogen, for den går specifikt på racen.

    I øvrigt har min veninde, som også har gårdhunde, lavet en hel bog med råd og vejledninger i at få en lille ny hvalp. Den kunne jeg da godt tænke mig at få fingrene i, for den kan vi andre jo også godt bruge. Så jeg må høre om hun vil "sælge" et eksemplar til mig.

    Pøj, pøj i morgen, lad os høre hvordan det er gået, når du lige er kommet dig. Hvorfor er lille Annie ikke oprettet i din profil? Hende vil vi da gerne se.


Kommentér på:
Det værste ved at få hvalpe

Annonce