{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
815 visninger | Oprettet:

Vores hund halter. {{forumTopicSubject}}

Kære alle.
Vida har haltet længe. Der er taget røntgenbilleder af både fødder, albuer og skuldre for nogle måneder siden. De viste ingenting.
Hun er fra december 2019 og skal derfor have taget obligatoriske røntgenbilleder til sommer. -Vi kan sikkert ikke få lov at få dem taget før, hvis det her corona bliver ved. Hvis vi kan, så gør vi det dog.
Vi er i fin dialog med dyrlæge og giver smertestillende ved behov.

Vi skulle have været til yderligere udredning et andet sted, men det er udskudt pga corona.
Vi vil gerne have taget røntgen et sted hvor de er super top-dollar dygtige til sådan noget. Vi er glade for vores dyrlæge, men da der var mistanke om noget urinvejs-noget sidste år, følte vi lidt at de sendte os videre uden at prøve selv først. De er medlem af anicura og de var dygtige og flinke på det dyrehospital vi blev videresendt til, men de kunne snildt have forsøgt med hormonmedicin inden vi fik en regning på 30.000kr.
Derfor vil vi denne gang gerne et sted hen, hvor andre måske har erfaring med at de er dygtige til led og sener og knogler.
Også gerne et sted, hvor de ikke er så nærrige med at give os billederne. -Vi skal blandt andet sende dem til raceklubben i Tyskland og vi er i forløb med en hunde-fysioterapeut under uddannelse, der også gerne vil tage dem med videre til Århus og få eksperter til at kigge på dem. Vores egen dyrlæge vil ikke give dem ud uden videre. Vi måtte tage billeder af dem med vores telefon, men ærligt, så vil jeg hellere lægge et par tusind et sted, hvor vi kan få dem med os i en ordentlig opløsning til videre brug.
Kan det måske være noget med rygraden og musklerne i virkeligheden? -Det er en af de ting vi gerne vil have kigget på.
Vi har mange spørgsmål og det piner os sådan at se hende have ondt. Hun er glad og frisk ellers og er faldet godt tilrette på Eukanuba foder. (Endelig! Vi har haft en del knas med foder) Vi giver råt (alm, kallun, indmad osv) i tilskud og grøntsager og forskelligt andet. Hendes afføring er fin, hun er i fin foderstand (det får vi altid ros for når vi kommer til dyrlægen) og der er ikke andre ting ved hende, der indikerer noget.
Jeg håber sådan at der sidder en eller flere herinde der har erfaring og en eller flere anbefalinger til nogen, som er dygtige til sådan noget.
Så, når nu vi alligevel sidder her, i corona-tid, og ikke kan gøre meget andet end vi gør, så kan vi lige så godt afsøge dette forum for relevante erfaringer.
På forhånd tak.


Kommentarer på:  Vores hund halter.
Kommentér på:
Vores hund halter.

x