{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
Kommentarer på:  hund forsikring
 • #1   18. maj Altid Dyrekassen DK. Både til hund og kat.
  For hunden alt inkl., med billig selvrisiko, giver jeg små 200 kr. i mdr. Man kan selv sammensætte sin forsikring. Jeg har brugt Dyrekassen DK i 15+ år. Selv med en kronisk syg hund, har der aldrig været det mindste problem med dem.

  https://dyrekassen.dk/hundeforsikring/forsikringer/

  Jeg foretrækker et forsikringsselskab som specialiserer sig i denne slags forsikringer. Ingen af de "normale" forsikringselskaber, heller ikke det jeg har til alle andre forsikringer, kommer op på siden af, at være lige så godt.

  Jo Tryg måske ...

  Agria er gode til at sælge sig selv, men man skal være meget forsigtig, hvis man ønsker at være kunde der.


 • #2   18. maj Der er SÅÅÅ mange tråde hvor folk beskriver deres oplevelser med forsikring og hvem de har og om de vil anbefale det.. De kommer SÅÅÅ tit! Måske det kunne være en ide at læse dem smiley

 • #3   18. maj Har GF og er super godt tilfreds.. Der er forskel i pris alt efter race oftest (de fleste forsikringer).. Kan ikke huske hvad jeg gir på stående fod.. Men de har med henblik på franske bulldogs nogle gode forbehold i forhold til mange andre (feks IF og agria (som er kendt for at løbende komme med flere og flere forbehold til de enkelte hunde igennem deres livstid bla))..

  Hvis jeg ikk skulle ha GF ville jeg kraftigt overveje tryg.. Har ikke styr på dyrekassen men ved at mange er super tilfredse..

  Kan anbefales at læse forbeholdene (ting de ikke dækker - der er ofte også ting ved de forskellige racer udover de generelle - dvs det er ofte de racetypiske sygdomme oveni de mere generelle) nøje igennem og vælge derudfra i stor grad!! Der er MEGA forskelle på hvor godt man er dækket (læs hvad/hvor meget der er dækket)!! Plus der er meget stor forskel på hvor meget de dækker pr år! - Nogle dækker 15.000kr andre omkring 30.000kr, det er alligevel noget af en praktisk forskel! Personligt går jeg mere op i forbehold og årlig dækning end feks selvrisiko!

  Kunne aldrig drømme om at vælge agria med de ting folk fortæller om dem (læs bla trustpilot) desuden stiger deres priser pænt meget så vidt jeg har hørt lige pludselig i forhold til andre selvskaber.. Men der vil selvfølgelig også være folk med agria der har gode erfaringer..


 • #4   19. maj Vi har haft Agria siden de kom til landet. Vi har avlsforsikring, sygeforsikring og ansvar på vores hunde. Får rabatter for antal, klubmedlemsskaber og kennel så prisen kan nok ikke sammenlignes. Pris afhænger selvfølgelig af dækning men også race.

 • #5   19. maj Jeg har haft agria i over ti år uden problemer. Ingen andre dækker min race lige så godt og til en lignende pris.
  Jeg giver mellem 1100-1800 kr årligt pr hund, afhængig af tilvalgsdækninger.


 • #6   19. maj Jeg synes det vigtigste er man overvejer hvad får jeg muligvis brug for.
  Feks. Nedsætte eller ophører forsikringen ved en bestemt alder på hunden, og hvor gammel bliver min hunds race generelt.
  Køber jeg en avlstæve hjem og skal have dækket avlsrelaterede ting.
  Er jeg typen der vil ladehunden gennemgå større operationer med genoptræning. Er jeg typen der vil lade hunden leve en rum tid på fast medicinering.
  Har min race nogle udfordringer som skal dækkes.
  Hvilken luft har min økonomi og kan jeg ændre forsikringen hvis mine behov ændres.

  Vi har alm. brand på gamle mynte. Den nye af deres anbefaler jeg ikke.
  Og agria på de to andre.
  Vi er på ingen måde forblændet men vælger ud fra hvad der kan svare sig for os og hvor vi oplever tryghed i forsikringen.


 • #7   19. maj Jeg har HundTotal forsikringen hos Dyrekassen Danmark.
  Den koster 1200kr hver halve år, så vidt jeg husker.
  Det kan absolut gøres billigere, men Coco har hvert eneste år i sit 7 år lange liv mere end tjent forsikringen hjem og der har aldrig været et problem med at få udbetaling.

  Ja, udover dengang hun fik fjernet en overtallig tand, som forsikringen påstod var en arvelig defekt. Det er det iflg tandlæger ikke altid og da ingen i hendes linjer har haft det, så var det jo ikke.
  Desværre var tanddyrlægen ikke til meget hjælp, og det endte med at forsikringen ikke dækkede.
  Lige ud over dén dyrlæge (som jeg jo heller ikke kommer til at bruge igen!), er det dog min opfattelse, at dyrlæger altid gør deres bedste, når forsikringen ringer til dem, for at få formuleret sig, så forsikringen dækker:)


 • #8   19. maj Agria ansvar og sygeforsikring og er glad for den, ingen problemer med at få udbetalt ved sygdom/skade.. jeg gir 225kr pr måned og har en selvrisiko på ca 700, men prisen på det hele kommer jo an på, hvordan man skruer sin forsikring sammen, tænker den ligger i den dyre ende, men i de 6år vi har brugt den, har den været alle pengene værd

 • #9   19. maj Har en "altid race sygeforsikring" hos Agria til 1942kr.
  Efterhånden en tåbelig pris, men det kan jo næppe betale sig at skifte på en snart 8-årig hund.
  Til start valgt fordi de havde bedst dækning til bedste pris.


 • #10   19. maj Jeg har hos alm brand.
  HundeSygeforsikring/ livsforsikring. . Jeg giver omkring 1600kr Pga jeg har landbrugs forsikring på ejendommen så får jeg hundeforsikringen så billigt..

  Før havde jeg dyrekassen Danmark. Dem var jeg meget meget tilfredse med.


 • #11   19. maj dyrekassen DK.

 • #12   19. maj Shit altså.. Jeg giver jo nu over 6000 kr for 1 år for Sam i Agria...
  Hans forsikring stiger hvert eneste år... På baggrund af at jeg bor i Nordsjælland, at dyrlæge priserne stiger og at alle andre Ridgebacks er dyre og bruger deres forsikring meget...


 • #13   19. maj Vi bruger Tryg. Vi har lige fået vores gamle 11 årige hund øjenopereret 2 gange på en uge, til i alt 18.000 kr. Dyrlægen sendte regningen til forsikringen, og vi fik restregningen på 3001 kr, som var selvrisikoen. Fin service, synes vi. Årligt tror jeg vi giver små 2000.

 • #14   19. maj Har Agria, mener jeg giver lidt over 2000 om året. Har kun haft brug for den én gang i 5 år, men der dækkede den til gengæld helt uden problemer.

 • #15   19. maj Mathilde hvad har Nordsjælland som bopæl at gøre med din hund?

  Der var ingen prisforskel for mig da jeg flyttede fra Østerbro til Grindsted i Vestjylland, mine andre forsikringer faldt en smule, men ikke hundens sygeforsikring.


 • #16   19. maj Vi har Dyrekassen DK til collien og Tryg til schæferen.

  Dyrekassen er for dyr til vores schæfer - tror vi kom op omkring 400kr om måneden, trods hun aldrig har brugt sin forsikring. Hos Tryg giver vi omkring 120-150kr/mdr for hende smiley

  Collien koster 130kr/mdr. og har fået dækket flere ting uden problemer smiley


 • #17   19. maj A-S det har de skrevet i brevet om hvorfor de følte at min forsikring var nødt til at stige, at en af faktorene er at jeg bor i Nordsjælland.

 • #18   19. maj Mathilde - jeg ville aldrig give den pris. Har du undersøgt mulighederne for at skifte? Med mindre altså din hund allerede fejler noget så ville jeg da søge nye veje.

 • #19   19. maj Han fejler intet, jeg sætter mig ned her en af ferie dagene og kigger på om det er muligt at skifte smiley

 • #20   19. maj Ring til en af de andre og spørg hvad de skal have. så får du en god pris

 • #21   19. maj Eller ring til dyrekassen og spørg om det virkelig kan være rigtigt. Ridgeback er da mig bekendt en sund race? Og man får vel ikke en sygere hund af at bo i Nordsjælland, det er jo fjollet!

  Og ja, ellers skift, det er da enormt dyrt! Især hvis hunden er sund og rask:)


 • #22   19. maj as det er Agria

 • #23   19. maj Jeg giver lige under 2200 kr. om året hos Agria - med en selvrisiko på 1048 kr. i fast selvrisiko og 10% i variabel (dvs. 90% af regning dækkes smiley ) og 45.900 i maxbeløb.

  Jeg har ikke oplevet mindste problem med at få penge - eller god rådgivning.


 • #24   19. maj Ikke første gang jeg hører om at prisen pludselig stiger hos Agria.
  Jeg har Dyrekassen.


 • #25   19. maj Jeg har Archie sygeforsikret i Topdanmark det koster kun 1200 om året.
  Jeg har ingen problemer med dem.
  Men forsikringsdækningen falder når han bliver ældre.
  Og Buster ville de overhovedet ikke forsikre fordi han var fyldt 6 år dengang jeg fik tegnet forsikringen.
  Den sidste måned har jeg så brugt over 10.000 i dyrlæge på Buster så ville da ønske at jeg havde kontaktet et andet selskab dengang, der gerne ville forsikre ældre hunde smiley men heldigvis har jeg en god opsparing til dyrlæge.,


 • #26   19. maj Nå, det var jo Agria, Mathilde! Ja, så undrer mig altså mindre... man hører om den slags..:/

 • #27   19. maj Og så fandt jeg ud af at hans forsikring også stiger når han bliver 4 år, for de anses åbenbart som gamle allerede fra 4 års alderen, shit man det var tidligt..

 • #28   19. maj Jeg havde skiftet på stedet.
  Jeg gav indtil for nylig ca. 2000 for ansvar og syge for Zenta hos Dyrekassen og jeg kan ikke mindes den er steget. Jo startede vist på 1800. Men Zenta er også 13 år og har haft den i mange mange år.
  Jeg har pillet sygeforsikring af og giver nu 4-500 kr for ansvar. Zenta har kun brugt sin syge 2 gange og der var ingen problemer.


 • #29   19. maj Jeg har Tryg, og giver knapt 2000 kr om året for ansvar og sygeforsikring af Greyhound.

  Prisen vil også afhænge af race/alder på din hund.


Kommentér på:
hund forsikring

x