{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  60 årige fra Farsø får bøde for mishandling af hunde
  • #1   8. sep 2020 ALT ALT ALLLLT for lille en straf/ bøde. Utroligt vi ikke snart får en ordentlig lovgivning. Det skal bare ikke kunne betale sig. Stakkels hunde.

  • #2   8. sep 2020 Utroligt at han får lov at blive ved og ved og ved...

  • #4   8. sep 2020 Godt at han har fået en bøde. Men rigtigt skidt at man ikke kan stoppe manden for alvor smiley

  • #5   8. sep 2020 Bøder i den type sager skal være markant højere - 18.000 er jo tjent ind (og mere til) på bare et enkelt kuld.

    Og når nu det er langt fra første gang, så skulle han jo bare ikke have lov at have hunde.


  • #6   8. sep 2020 Han skulle bare miste retten til, at holde nogen som helst dyr. En kæmpe bøde og tilsyn !

  • #7   8. sep 2020 Hvorfor frakender man ikke manden retten til at holde dyr ?
    Det er da utrolig at han får lov til at blive ved.
    Bøderne får han jo hurtig ind igen ved at avle nogle flere hvalpe.

    Bare se Bækmarksbro, det tog godt nok mange år før han stoppede.


  • #8   8. sep 2020 smiley smiley

  • #9   8. sep 2020 Jeg forstår heller ikke, at han ikke bliver frataget retten til at holde hund. Og hvis han samtidig stadig får lov til at være avler under DKK, så er det da helt galt!

  • #10   9. sep 2020 Krumme, hvilken race var DKK-hvalpen? Og har han andre racer?

  • #12   9. sep 2020 Ah ja, så ved jeg godt hvem han er smiley

  • #13   9. sep 2020 Forstår faktisk godt at DKK tager ham ind igen. For hvordan skal de ellers kunne tjekke op på manden og hundene?
    Tavleløse opdrættere bliver jo ikke tjekket og der vil sådan noget jo aldrig komme frem i lyset.
    Så længe han er under DKK kan de kontrollere og anmelde ham hvis tingene ikke er ok.


  • #14   9. sep 2020 Og det fortæller så endnu engang, hvorfor DKK ikke er et kvalitetsstempel, selvom de gerne vil fremstå som sådan.
    Et er at manden ikke er forbudt at holde dyr... Men at der er nogen klubber, der er villige til at lade ham opdrætte under deres banner er jo helt grotesk. Shame on you DKK


  • #15   9. sep 2020 AG - og du mener de tjekker? Og nej, det er da ikke DKK's opgave at tage skodopdtættere ond for at "holde øje". Hvis de vitterligt ville hunde det godt, så smed de den slags på porten og anmeldte ved behov. Man skal da ikke kunne fremvise DKK tavler på sine hvalpe avlet under sådanne forhold.

    I øvrigt tænker jeg det er lidt naivt at tro, at DKK's bevæggrunde for at tage ham ind skulle være at holde hånd i gamle med ham (og at det er endnu en sag bekræfter da dette)


  • #16   9. sep 2020 Ja, jeg mener de tjekker.
    Derfor er Farsø manden og flere andre jo blevet anmeldt og enten straffet eller fået påbud om at rette op på forholdene.
    Bare ekskludere gavner jo ikke hundene og giver dårlige opdrættere frit spil.
    Desuden er reglerne jo strengere ved DKK end dyreværnsloven.
    Som hvalpekøber er det jo også nemt at henvende sig med en mistanke til Dkk. Det er knap så nemt at anmelde en dyreværnssag.
    Jeg mener det er naivt at tro stamtavle blåstempler noget som helst. Stamtavle er et super redskab der bruges til at tjekke linjer, sygdomme, resultater og holde opdrættere i ørene.


  • #18   9. sep 2020 AG - men DKK promoverer sig altså som = kvalitet. Hver gang der er hundehandlersager og den slags, er DKK ude at sige "køb med DKK-tavle". Det falder altså til jorden, når de samtidig lukker avlere ind med flere domme for vanrøgt.

    Du kan smides ud, hvis du fusker lidt med stamtavler - men det er heeelt i orden, hvis du vanrøgter dine hunde, så kan du sagtens være med i klubben.

    Men nå, det er så bare endnu en grund til, at jeg ikke (længere) er medlem af DKK. De tabte sutten da de droppede avlskravene og de seneste års tilfælde af hundehandel og vanrøgt med DKK-stempel bekræfter det da bare.

    Nej en tavle kan aldrig garantere at hvalpen er sund og opdrætter helt ideel.
    Men når jeg førhen blev spurgt "jamen hvorfor så købe med tavle", kunne jeg svare, at med tavle var man i hvert fald sikret, at opdrættet levede op til en række minimumskrav - det er så ikke længere tilfældet.


  • #19   9. sep 2020 Jeg kan bare ikke følge tankegangen at bare manden er smidt ud af DKK så er alt godt?! Det er da kun godt hvis han er fastholdt i nogle strengere krav og får straf og bøde ( ja latterlig lav)
    De priser opdrættere får for tavleløse kontra tavle er jo næsten ens i mange racer.
    Så jeg vil sige “Køb med DKK tavle“ for der er mulighed for regelmæssigt tjek og sanktioner/anmeldelse.
    Der er grimme mennesker alle steder hvor der er penge på spil. Og kan kun se fordele ved at man har muligheden for at tjekke og gribe ind.
    Hvis Farsø manden vil fortsætte på samme måde bliver det næppe med dkk tavle. For så ved han jo at han bliver tjekket ofte.


  • #21   9. sep 2020 AG - hvem har sagt alt er vel, hvus han smides ud. Nej, det bliver hans opdræt ikke bedre af... Men vil man være bare en smule seriøs som kennelklub, så har man da en vis standard, opdrætterne skal leve op til for at kunne være med. Det har DKK så åbenbart ikke.

    Du og jeg ved godt, at vi skal bruge tavlen som værktøj og er nørdede nok til at gøre det. Men når DKK råber op i debatten, så henvender de sig til alle - og de fortæller, at køber man med DKK-tavle sikrer man sig, at man ikke køber af en hubdehandler/hvalpefabrik... Og det er jo så en lodret løgn.

    Jeg har SÅ svært ved at se, hvordan man kan synes, hundemishandlere, hvalpefabrikker med mere skal sælge hvalpe med DKK-tavle.
    De er jo så med til at tegne billedet af DKK, og hvis det er den standard, Jeg kan forvente fra DKK, så tror jeg da nok jeg køber et andet sted fremover (tænk på, hvorfor mange DKK'er fraråder de mindre klubber - de er startet af hundehandlere og hvalpefabrikker... Og hvad så, kunne man sige. DKK er også fuld af sådan nogen åbenbart).

    Hvordan gavner det godt hundeopdræt, at DKK bliver fravalgt fordi de gladeligt byder velkommen til den slags?

    Typer som ham skal anmeldes. Dyreværn skal holde øje osv. Han skal absolut ikke have adgang til at promovere sit opdræt med stempel fra DKK (eller anden klub for den sags skyld)


  • #23   9. sep 2020 Jeg kan bare ikke følge tankegangen at bare manden er smidt ud af DKK så er alt godt?! Det er da kun godt hvis han er fastholdt i nogle strengere krav og får straf og bøde ( ja latterlig lav)

    AG, hvilke strengere krav er han fastholdt i hos DKK ? Vil du godt være så venlig at nævne dem ?

    Du har desværre et helt forkert billede af DKK, de er mere eller mindre bedøvende ligeglad med, hvordan hundene har det, bare de kan udstede en masse stamtavler så der kommer penge i kassen.
    DKK har to store hvalpefabrikker som medlemmer, som har masser af anmeldelser til både dyreværn og DKK.
    Hundene går under kummerlige forhold og kennelerne overholder kun med nød og næppe lovgivningen så dyreværnet ikke kan lukke dem.
    DKK burde smide sådanne medlemmer ud, de burde sætte en lidt højere standard end kun lige overholde lovgivningen. Det gør de så ikke, for det er jo nogle af deres bedste kunder, som de oveni forsvarer.

    Tænk lige to - tre år tilbage, hvor DKK stod og forsvarede hundeholdet med næb og klør på en af disse kenneler. Der var en lang tråd om det herinde. Måske du skulle lede efter den tråd og læse den igen.

    Og hvad mener du med regelmæssige tjek ?
    DKK laver ikke regelmæssige tjek.
    Jeg havde kennelnavn i over 30 år og havde ikke et eneste tjek, ok, jeg har så hellere ikke haft ret mange kuld
    Nogle af mine venner har haft kennel i små 25 år, de har hellere aldrig haft et kenneltjek.

    Jeg kan huske en sag med ham her, hvor han fik fjernet nogle unghunde.
    Dyreværnet gjorde alt for at socialisere dem så de kunne få nye hjem.
    Jeg kan så ikke huske, om de blev nød til at aflive dem alle sammen eller om det kun var nogle af dem, fordi de var for farlige at formidle videre.



  • #24   9. sep 2020 Krumme, der gik da også historier om, at han bare havde smidt nogle hunde ud i naturen så de måtte klare sig selv.
    Ved du om det er rigtig eller om det kun er rygter ?


  • #25   9. sep 2020 AG, her er tråden om hvor DKK forsvarer deres største hvalpefabrik.

    Dengang udtalte du dig om, at det ikke var i orden at DKK opdrættere avlede i usle staldbygninger og at man max måtte have X antal hunde og X antal kuld ?

    Hvorfor har du skiftet mening siden du nu mener at det er bedst at manden bliver i DKK, selv om han opdrætter i usle stalde ?
    https://www.hundegalleri.dk/forum/generel-diskussion/927641-dkks_standarter___jeg_er_skuffet_


  • #26   9. sep 2020 AG, gå i den her gruppe og søg på Bill:

    https://www.facebook.com/tjekkoslovakisk.ulvehunde/

    Jeg magtede ikke at se videoerne af de syge hvalpe smiley


  • #27   9. sep 2020 I alle DKK kredse er der da folk der kører rundt og tjekker op på diverse opdrættere.
    En fra vores klub har været ude på mange af disse besøg.
    De har en tjekliste og skal snakke med og vejlede opdrætter.
    Hvis der er anmeldelser eller påtaler så kommer der ekstra tilsyn.
    Jeg ved kun hvad hun har fortalt og oplevet på nogle af disse besøg.
    Kravene til opdrættere står vel et sted på DKKs hjemmeside formoder jeg.

    Jeg forsvare ikke Farsø manden eller DKK men forstår blot ikke “straffen” ved at blive smidt ud af Dkk? Jeg tror ikke han ser det som nogen straf hvis han agter at fortsætte af samme sti.
    Det må da tværtimod give ham friere tøjler til at opdrætte hunde når der ikke er stamtavle. Indavl, antal kuld, sygdom er der intet kontrol med og ingen kennelklub som hvalpekøbere kan klage til over opdrætter.

    Jeg har været rigelig indblandet i Farsø manden og hans Tjekker. Og kender flere der har købt hund af ham for nogle år tilbage.
    Men det viden har jeg ikke lyst til at dele på HG.

    Jeg hopper ud af tråden her.




  • #28   9. sep 2020 AG - nu er det jo ikke så meget for at straffe ham, at han skal ud . Han skal ud, fordi sådan en opdrætter ikke har noget at gøre i DKK.
    Straffen skal han have via dansk lov... og den lader så åbenbart noget tilbage at ønske.


  • #30   9. sep 2020 Er nu stødt på et par stykker i tråde herinde, der havde haft kennelbesøg. Så de foregår da sikkert - bare ikke i et omfang, så man kan regne med, der bliver holdt godt øje med potentielle "syndere"

  • #32   9. sep 2020 Jeg har været rigelig indblandet i Farsø manden og hans Tjekker. Og kender flere der har købt hund af ham for nogle år tilbage.
    Men det viden har jeg ikke lyst til at dele på HG


    .... og med den viden, som bestemt ikke kan være godt, mener du, at han er god reklame for DKK og DKK opdrættere ? smiley


  • #33   9. sep 2020 Jeg har haft kennelbesøg 2 gange, samme mand men jeg boede forskellige steder, og han gik efter geografiske områder. En af mine veninder har også haft besøg af samme kennelkontakt. Så nogle af kennelkontakterne gør en indsats. Andre er måske ikke så aktive. Det er dog også 15 år siden sidst, så det er jo ikke noget, der sker hele tiden, men jeg er så heller ikke flyttet siden.

    Måske er de uanmeldte besøg i dag blevet overtaget af det besøg, man får i forbindelse med registrering af kennelmærke. Det var der så ikke noget af, da jeg fik kennelmærke.

    Han havde ganske rigtigt et spørgeskema, som han udfyldte og sendte til DKK og man fik selv kopi. Og så fik vi en snak, og det var ganske hyggeligt, men dybest set så fungerer DKK mere på tillid til opdrætterne end på kontrol.

    Og ja, det er trist som gammel DKK medlem at høre, at en type som Farsø manden kun bliver midlertidigt ekskluderet i stedet for for evigt. Og endnu mere trist at han i den ene retssag efter den anden får lov at fortsætte sit opdræt.


  • #35   9. sep 2020 Krumme, jeg kan godt se dit opslag, og det står også til at skulle være offentligt, så de har ikke pillet ved det (endnu).

  • #37   9. sep 2020 Det var så lidt smiley . Ej hvor fesent! Det virker så uprofessionelt at slette kritiske indlæg i stedet for at redegøre for ens handlingsgrundlag.

  • #38   9. sep 2020 Jeg kan også se opslaget, men det der er da i hvert fald ikke tjekkoslovakiske ulvehunde. Er det overhovedet renracede hunde eller kører han både og ?

    Jeg håber, du får et svar, men det er jo muligt, at de siger som så mange andre, at de ikke vil diskutere enkeltsager eller medlemmer offentligt.


  • #39   9. sep 2020 Lene, det er et arkivfoto i artiklen. Manden har lavet ulvehunde i evigheder, og er hadet i både Danmark og udlandet for det skidt han laver. Der advares imod ham internationalt, og alligevel opdrætter han med DKK-tavle smiley

  • #40   9. sep 2020 A, det undrer ikke, men det forstyrrer lidt Krumme's skriv til DKK, fordi det er det første man fokuserer på og giver indtryk af, at det er hjemme fra ham.

  • #41   9. sep 2020 Men det er jo det billede som Hunden har brugt i deres artikel. Måske er jeg kommet til at skrive racen i en kommentar, så ingen er i tvivl smiley

  • #42   9. sep 2020 A. jeg havde ikke set tråden, hvor DKK svarer. Men jeg er da glad for at se, at de svarer, og håber, at de tager det alvorligt nu.

  • #43   9. sep 2020 Mon ikke DKK inden længe begynder at slette kommentarer i det opslag ?
    Dengang med Kennel Vicky slettede de jo også alle kritiske spørgsmål og blokerede folk.


  • #44   9. sep 2020 Jeg er normalt stor tilhænger af DKK. Det er jeg stadig, men kun fordi jeg ikke ser noget Dansk alternativ.

    Men hold KÆFT, hvor har de trådt i nælderne de seneste mange år. Senest denne sag med TU. Jeg har anmeldt en labradoropdrætter for at lave 5,6,7 op til 8 kuld på alle sine tæver.. Han fik avlsforbud på en del af dem i en periode, men det er jo udløbet og han er i gang igen.

    "Ansvaret tilbage til opdrætterne" sagde DKK på et medlemsmøde, som jeg var med til. Det var primært omhandlende sundhedsrestriktioner/anbefalinger. For mig at se har DKK selv sluppet hele ansvaret og opgivet at holde kontrol med tingene.


  • #46   10. sep 2020 Har i sendt jeres viden til DB, DV, politi, regeringen ja alle der bør vide det.

    Hvad skal de gøre? Skælde DKK ud, fordi de stadig stambogsfører hans hvalpe, eller? Og regeringen?? Aahhhh, hvad`??


  • #48   10. sep 2020 Jeg meldte mig ud af DKK dengang de bakkede Kennel Vicky op.
    Den beslutning har jeg bestemt ikke fortrudt, og kommer nok hellere ikke til det.


  • #53   12. sep 2020 Skal man helt seriøst forstå det som om, at DKK mener "hvis en person i årevis har været udelukket af DKK - og udstået sin straf, så er dommen afsonet" og "når en straf er udstået - er den udstået"
    Så de tager ham glædeligt tilbage igen og alt andet er fortid????? smiley smiley smiley

    Det er da et fuldstændig rystende svar, som Glavind har givet


  • Svengali
    Svengali Tilmeldt:
    aug 2020

    Følger: 1 Emner: 1 Svar: 26
    #56   13. sep 2020 Noget kunne jo tyde på, at den omtalte kennelklub er i økonomiske vanskeligheder, og den omtalte kennelklub er jo en privat interesseorganisation, som kun har et hovedformål, og det er kroner og ører i kassen.

    Det er vel også grunden til, at den omtalte kennelklub tager den omtalte dømte dyremishandler til nåde, da der skal kroner og ører i kassen.


    profilbillede
  • Svengali
    Svengali Tilmeldt:
    aug 2020

    Følger: 1 Emner: 1 Svar: 26
    #57   13. sep 2020 Der er dog ikke noget der tyder på, at der render ulvehybrider rundt ude i naturen i Danmark, så det skal den dømte omtalte dyremishandler så ikke klandres for.

    Man skal helst ikke sprede rygter, som hurtigt kan blive til vandrehistorier, da rygter gør mere skade end gavn, og her tænker jeg på ulven, der ikke har gavn af det rygte, som gør ulven mere skade end gavn.


    profilbillede
  • #59   13. sep 2020 Men er en tjekkisk ulvehund er jo en godkendt race, og ikke en hybrid, selvom den hedder ulvehund..

    en irsk ulvehund er jo heller ikke en hybrid.. Tænker den journalist ikke helst ved hvad forskellen er på en hybrid og en hund med ulvehund i navnet.


  • #61   13. sep 2020 Ja de ligner ulve, men er ikke hybrider, for så ville de ikke være en godkendt race.

  • #62   13. sep 2020 straffen for dyremishandling her i dk er jo til grin - det samme gælder DKK med den tilgang smiley

    Det er skisme svært at rådgive folk om stamtavle, når selv DKK tillader den slags.
    Men efter blåstemplingen af den store hvalpefabrik, hvis navn rimer på Ricki, kommer det desværre ikke bag på mig smiley


  • Svengali
    Svengali Tilmeldt:
    aug 2020

    Følger: 1 Emner: 1 Svar: 26
    #63   13. sep 2020 #58

    Artiklen du henviser til er snart 5 år gammel, og hvor mange ulvehybrider er der set siden, som der er fotos af, og som derfor ikke bare er et rygte?


  • #64   13. sep 2020 Noget kunne jo tyde på, at den omtalte kennelklub er i økonomiske vanskeligheder,

    Tja, selvfølgelig har DKK også mærket Covid 19 akkurat som rigtig mange andre firmaer.
    Men hvis indtægten fra ca 1- 10 stamtavler, hvilket i alt ville kunne rende op i ca 3000 kr, så ville de jo nok alligevel blive nød til at dreje nøglen rundt.

    Og hvilken undskyldning finder du så til dem inden vi fik Covid 19 ?
    Der løb "forretningen" jo glimrende med stort overskud hvert eneste år, og på trods af det bakkede de op om sådan noget.


  • Svengali
    Svengali Tilmeldt:
    aug 2020

    Følger: 1 Emner: 1 Svar: 26
    #65   13. sep 2020 #64

    Jeg tror du misforstod mit indlæg, som hentydede til, at kroner og ører i kassen er det vigtigste for den omtalte kennelklub, som jeg ikke har noget som helst tilovers for, og derfor ikke var ude på at finde på undskyldninger for den omtalte kennelklub.


  • Svengali
    Svengali Tilmeldt:
    aug 2020

    Følger: 1 Emner: 1 Svar: 26
    #67   14. sep 2020 Det at Dansk Kennel Klub har taget den dømte dyremishandler til nåde rimer jo ikke med det Dansk Kennel Klub skriver på Facebook, hvor Dansk Kennel Klub henviser til artiklen i deres blad Hunden, og det kan man jo så more sig over, eller blive vred over.

    profilbillede
  • #70   14. sep 2020 FCI giver adgang til udstillinger og prøvesystemer de mindre klubber ikke har tilsvarende (IGP, markprøver mm). Så for nogen er det ikke ligemeget.
    For mig, der ikke skal bruge tavlen efter køb, ville hundeweb være det største + ved DKK... Men den kræver medlemskab (eller kan man efterhånden købe tidsbegrænset adgang?).
    I Sverige, hvor jeg købte Sten, er der fri adgang.

    Jeg går og leger lidt med tanken om måske at få en hund mere på et tidspunkt. Hvis det bliver aktuelt, bliver den formentlig med ASCD tavle (tysk aussie klub), hvis det rent faktisk kender med tysk hund. Tyskland har ikke hundeweb, så kan faktisk ikke finde et godt argument for at prøve at opstøve de få brugslinjer der er i FCI, når den anden klub nærmest ikke laver andet.
    Kan ikke se, hvad jeg skulle savne i DKK


  • #71   14. sep 2020 krumme hvor kan jeg se dit opslag på deres fb side?
    jeg kan kun finde opslag skrevet af DKK.


  • #72   14. sep 2020 Denise, hvis du vil andet med din hund end lidt hyggetræning, så er der kun DKK tavlen der duer, da DKK er den eneste klub som er FCI anerkendt.
    Det er nok også derfor at DKK kan tillade sig den opførsel, for der er ikke andre steder at gå hen.


  • #73   14. sep 2020 Krøllet, se # 34

  • #74   14. sep 2020 Anni - du kan da deltage i alle konkurrencer uden DKK-tavle? Man kan endda blive udtaget til DM? Det er mig bekendt kun landsholdet, der kun er for dem med DKK-tavle smiley

  • #76   14. sep 2020 Tak.. jeg må indrømme jeg er rystet over dkks svar til dit opslag krumme..

    Når jeg en dag skal starte mit opdræt, er jeg også tvunget til at lave DKK hvalpe, da der er større interesse for racen i udlandet.

    Men jeg har meget svært ved at se, hvad DKK gør, som er bedre end de mindre klubber....


  • #77   14. sep 2020 Karina, så jeg kan godt deltage i den store VDH/FCI udstilling i Hamborg med min DRU hund ?
    For hvis ikke jeg kommer til udlandet kan min hund jo ikke blive international champ.
    Og jeg kan godt komme med til det tyske mesterskab i blandt andet IGP med min DRU hund ?

    Nej, det er som jeg skriver, hvis man vil mere end lidt hyggetræning/udstilling her hjemme kræver det en DKK/FCI tavle, ellers bliver man stoppet.


  • #78   14. sep 2020 Sorry - du har formentlig ret. Man kan deltage i rigtig mange danske konkurrencer (undtaget udstilling) smiley

    Så for os DKK-lydigheds, DKK-Rally-Lydigheds, Agility-, HTM- osv, -folk, er der ikke den store forskel på DKK-tavle eller ej smiley


  • #80   14. sep 2020 Jeg undrer mig noget over, at DKK svarer, at det ikke er juridisk muligt at udelukke nogen fra medlemskab, når de har udstået deres straf?
    I mine mange år i flere rideklubber har det mere været reglen end undtagelsen, at vedtægterne sagde noget om, at man ikke kunne blive/fortsat være medlem, hvis man var dømt for dyremishandling. Hvor udbredt sådanne paragraffer er i dag, ved jeg ikke, men de var dengang og blev også brugt
    - hvorfor er den ikke gangbar længere?

    Og en klub/forening må vel i princippet sætte de regler, de har lyst til for medlemskab, må de ikke? Så længe vi ikke er ude i noget ala "sorte ingen adgang" e.l. hvis DKK kun ville have medlemmer med rødt hår, så måtte de vel gerne stille krav om dette?


  • #82   14. sep 2020 Så for os DKK-lydigheds, DKK-Rally-Lydigheds, Agility-, HTM- osv, -folk, er der ikke den store forskel på DKK-tavle eller ej

    Jeg vil tro, at man hellere ikke kan deltage i rally, agillity mm i udenlandske/internationale FCI foreninger, hvis ikke man har en DKK/FCI tavle.
    Så hellere ikke der er det ligegyldig, for man bliver stoppet, hvis ikke man har en DKK tavle.


  • #83   14. sep 2020 Anni - jeg skriver netop også først i indlægget, at det er DANSKE konkurrencer smiley

  • #84   14. sep 2020 Karina ja, og jeg startede med at skrive, at man bliver stoppet hvis ikke hunden har DKK tavle, hvortil du svarer Anni - du kan da deltage i alle konkurrencer uden DKK-tavle? Man kan endda blive udtaget til DM? Det er mig bekendt kun landsholdet, der kun er for dem med DKK-tavle

    Sorry - du har formentlig ret. Man kan deltage i rigtig mange danske konkurrencer (undtaget udstilling) smiley

    Så for os DKK-lydigheds, DKK-Rally-Lydigheds, Agility-, HTM- osv, -folk, er der ikke den store forskel på DKK-tavle eller ej


  • #87   15. sep 2020 jeg linker blot til en artikkel

    profilbillede
  • #88   15. sep 2020 Jeg tænker at vi alle har fået en lille privat hilsen fra BEJ?


  • #89   15. sep 2020 Oh yes, hvor ynkelig kan man være smiley

    “Se billeder af mine hunde” - øhhhh, nej tak, jeg gider sgu da ikke se de misrøgtede stakler!!


  • #90   15. sep 2020 "Søde" Bill, hvis du gad læse teksten ville du vide hun slet ikke er min hund smiley

    profilbillede
  • #91   15. sep 2020 Første mail fra dyremishandleren:

    gå ind og se mine billede før i udtaler jer. i kan gå ind og se mine hunde på bill e jørgensen

    Næste:

    Man skal ikke kaste med æbler, når man selv er et skrog

    Og sidste (inden jeg blokerede ham):

    hvor mange gange har din hund vundet på UDSTILLING jeg har 5 CHAMPIO hvad har dit gadekryds


    Gad vide om man KAN synke lavere? smiley smiley smiley


  • #92   15. sep 2020 Det var da en spændende måde at forsvare sig selv på.

  • #95   15. sep 2020 Bill
    Du har fået en bøde på 18000 så noget har der nok været galt.
    Hvordan kunne det gå så galt?
    Håber virkelig at dine dyr bliver passet og plejet godt fra nu af og at der løbende sker kontrolbesøg så det ikke løber af sporet igen.


  • #96   15. sep 2020 https://nordjyske.dk/nyheder/vesthimmerland/hunde-gik-i-urin-og-affoering-uden-adgang-til-drikkevand/12feee2d-06a4-4b19-b300-2eddbf13858c

    Så 32.000 kr i bøde sidste gang, og 18.000 kr denne gang (læs evt kommentarerne her, hvor hovedpersonen også kommenterer). Nej, du er da tydeligvis en fantastisk hundeejer, Bill! Føj smiley


  • #97   15. sep 2020 Bill, to gange er du idømt bøder for den usle behandling af dine dyr, og så påstår du stadig, at du ikke er blevet dømt ???
    Helt ærligt, hvor dum kan man være.
    Og mange tak for din privatbesked, så fik du da genoplivet den her tråd.
    Men jeg siger nej tak til at gå ind og se billeder af dine hunde, jeg har set rigelig af rædselsvideoer af dine syge hvalpe.

    Jeg synes så hellere ikke, at du har fortjent de bøder du fik, det er godt nok uretfærdig at idømme dig de bøder. smiley
    I stedet for bøderne burde du have være spæret inde i det usle, vandløse og belortede rum i stalden hvor de arme hunde gik, i mindst et halvt år, samt at du i den tid blev behandlet akkurat som hundene blev. smiley
    Sådan en straf burde du jo ikke have noget imod, da du jo åbenbart synes at det ikke var vanrøgt, men top forhold for levende væsener.


  • #99   15. sep 2020 Bill, hvis du nu brugte din tid på at behandle dine hunde ordentligt, i stedet for at svine folk til, så ville alle vinde (ikke mindst dine hunde, som fx kunne bo rent, eller få lov at gå med deres mor ud over 4 uger).

  • #101   16. sep 2020 Nu har jeg så Googles navnet, og jeg har ikke kunne finde andre billeder end nogle redigerede nogle på din Facebook profil billede og cover

  • #102   16. sep 2020 Så “kære” hovedperson, hvad får du ud af det?

    PENGE!!!!


  • #103   16. sep 2020 Andre der har gået flere beskeder?
    Jeg orker ikke at læse dem..


    profilbillede
  • #104   16. sep 2020 har kun fået dem jeg har puttet her i tråden smiley

  • #105   16. sep 2020 Jeg har kun fået en enkelt.

    Men læs dem dog, og læg dem op her så vi alle kan få glæde af dem. smiley


  • #106   16. sep 2020 Nårh ja, det kunne jeg selvfølgelig gøre. smiley

  • #108   16. sep 2020 Jeg har blokeret ham, efter at jeg svarede noget i stil med “Styr dig dog, din taber” smiley

  • #114   17. sep 2020 Så nu er du stolt over den dårlige omtale smiley Har du husket at skrive en mail til avisen der har lavet artiklen?

  • #116   17. sep 2020 Bill, jeg har set dine hunde på udstilling i KHKG op til flere gange.

    Har set dem komme krybende ind, skide på gulvet af skræk, bide efter dommer, og du blev bedt om at holde en lang pause, ikke sandt??

    De stod i bure ( og det er ok), de kastede sig vildt gøende frem, hvis nogen gik for tæt på, af skræk.

    Det ville være rart for alle parter, hvis du kastede dig over en anden indtjening og droppede alt med hunde......



  • #117   17. sep 2020 Bill, jeg har en hund på 11½ år, dommer skrev sidste år:

    Bevæger sig som en ung dame.........

    Men det har INTET med sagen at gøre, du får bøder for vanrøgt.

    Hvad folk herinde bruger tid på har heller intet med dine bøder at gøre.

    Lev med at du er en skidedårlig avler, du blev afsløret...


  • #118   17. sep 2020 Nå, Bill, du fjernede dit tåbe indlæg om din ældre hund.....det får så mit til at stå lidt ØH.

    Men Bill pralede af en hund på 11½ år.


  • #121   17. sep 2020 For fanden da....

    Vi er RIGTIG mange herinde, der har gamle hunde, der stadig holder sig i topform.

    Men det ændrer jo ikke på at DU, Bill, er idømt bøder for vanrøgt af dine hunde...


    profilbillede
  • #122   17. sep 2020 De her hunde er 7 - 10 - 11 og 12 år gamle....

    Så luk røven med at fordi du har en "gammel" hund så er du verdens ottende vidunder.


    Du er en gemen dyremishandler/vanrøgter og du er en gammel nar der hverken kan stave eller formulere dig.

    MUGHAT!


    profilbillede
  • #123   17. sep 2020 Og hun er lige fyldt 12...

    profilbillede
  • #127   17. sep 2020 Jeg forstår ikke helt hvor du vil hen med alle de billeder?? De forandre jo ikke på at du er dømt for vandrøgt ;( det er Extreme svært at få nogen dømt for det her i landet, det betyder at din behandling af dyr har været meget dårlig ;( uanset hvor mange billeder du kommer med, forandre det jo ikke på dommen ;(

  • #128   17. sep 2020 Og hvad skal billederne vise? Billeder viser jo kun et øjeblik - de viser ikke under hvilke forhold hundene lever, om der er andre hunde på ejendommen og hvordan de lever osv.

    Der skal temmeligt meget til at blive dømt for sin behandling af dyr i Danmark, så når man ikke en, men to gange er idømt bøder pga hundenes forhold, så gør man altså noget galt.


  • #129   17. sep 2020 Jeg takker ydmygt for dagens grin i hvor idiotisk man kan være. Hold nu magle at holde på man er verdens bedste hundeejer når man er dømt flere gange for misrøgt, og med tanke på hvor dårlige/slappe vores love på det felt egentlig er så er det virkelig tankevækkende.

  • #130   17. sep 2020 Bill, helt oprigtigt, du har behov for noget hjælp! Med alle de penge du tjener på at lave syge hvalpe, og alle de penge du ikke betaler for din misrøgt, så må du have råd til at få en grundig omgang terapi.

  • #131   17. sep 2020 Hellere bruge al min tid på mine hunde end ikke at bruge tid på mine hunde.

    profilbillede
  • #134   17. sep 2020 Men billederne siger ingenting om de forhold du er dømt for - billeder er altså ret taknemmelige, vi bestemmer jo selv, hvad der får lov at blive vist.



  • #136   17. sep 2020 Hvad er det du vil vise med billederne. Dommen handler jo ikke om, om du går tur med dine hunde, eller om de er pæne at se på. Det handlede om de forhold de levede under, og det viser dine billedet jo ikke noget af.

  • #140   17. sep 2020 Må vi se hvor hundene bor?

  • #141   17. sep 2020 Hvorfor skriver du ikke bare din adresse, så kan vi da komme og se de fantastiske forhold, dine hunde bor under. Du kan også bare fremlægge billederne fra dine retssager smiley

    Hvordan kan man egentlig få sig selv til at fjerne 4 uger gamle hvalpe fra deres mor? Hvordan kan man få sig selv til at sælge syge hvalpe?


  • #142   17. sep 2020 https://www.facebook.com/604543329680390/posts/1030434917091227/

    *kasteropoverhvoruslemenneskerderfindes*


  • #143   17. sep 2020 https://www.facebook.com/tjekkoslovakisk.ulvehunde/videos/775540492580672/

    Det her er SÅ ulækkert, og hvis du ikke selv kan se det Bill, er du endnu mere syg end du fremstår smiley


  • #144   17. sep 2020 Føj ! At man ikke skammer sig ! Får det helt dårligt! Stakkels hunde mor og hvalpe.

  • #145   17. sep 2020 Den sag kan jeg godt huske...

    Hvad siger du til dem Bill?


  • #147   17. sep 2020 Bill, prøv at lægge lidt billeder af de hunde der var smurt ind i afføring da du blev meldt, og lige som A, synes jeg da at du skal lægge billeder af stalden og burene hundene boede i.
    Læg billeder op, som omhandler dine domme.
    Jeg venter spændt på billederne.


  • #148   17. sep 2020 Bill vil du ikke fortælle os alle lidt, om de hvalpe der endte på med at miste livet, på Fyns internat?

  • #149   17. sep 2020 Bill vil ikke fortælle os alle om hvalpene, men har sendt mig 3 fjerdedele af et mobilnummer man kan ringe til smiley

  • #150   17. sep 2020 Hold kæft, en taber!

  • #152   17. sep 2020 Ja, forskellen på dig og mig er bare, at jeg ikke røvrender folk og mishandler hunde. Og at jeg betaler mine ting. Hov vent, vi har faktisk ikke noget som helst til fælles.

  • #153   17. sep 2020 Bomstærk, adressen er ikke svær at finde.

  • #154   17. sep 2020 Men mon Bill er så gæstfri, når det kommer til stykket? Der er vel egentlig en grund til, at han er nødt til at sælge sine hunde via stråmænd smiley

  • #155   17. sep 2020 Bomstærk, han har ikke været så gæstfri når der har været TV-hold forbi, så mon dog han er det overfor et hold HG'ere...

  • #156   17. sep 2020 Hvis nogen ikke har set DRs Kontant, hvor der bl.a. video fra Farsø, så er det her:
    https://youtu.be/QyN5pQ_6yuM


  • #158   18. sep 2020 Men DKK synes jo at alt er dejligt smiley smiley smiley

  • #160   20. sep 2020 Praktisk at oprette sig, svine folk til på pb og i tråden her, slette sig og så oprette sig igen smiley

  • #161   20. sep 2020 Synd for tråden at han har slettet sig.
    Hvad er hans nye navn ?


  • #162   20. sep 2020 Det samme som før, og med samme profilbillede smiley

  • #163   20. sep 2020 men han skriver stadig beskeder, nu har jeg fået hans nummer så jeg kan ringe til ham smiley

  • #164   20. sep 2020 Han prøver såmænd os at oprette hans hunde igen, og han har næææsten lært det er én hund per galleri smiley

  • #165   20. sep 2020 Måske kan han lære lidt nyt om hunde og hvordan de trænes og passes herinde. Så det er da fint.

  • #166   20. sep 2020 Det er da total til grin.

  • #167   20. sep 2020 AG, fordi 2 store bødestraffe er ikke motivation nok til at holde hvalpene hos tæven i mere end 4 uger? Sorry, men det er da virkelig naivt at tro at han kan eller vil lære noget som helst smiley

    Manden har absolut ingen empati for levende væsner, og tænker kun på at tjene penge. Skidt med alle de hunde der skal dø i processen smiley


  • #168   20. sep 2020 I et demokratisk land som dette burde vi jo tro på at straf får folk til at overholde love og regler.
    Tror du aldrig folk ændre holdning igennem livet? Lærer de ikke af deres erfaringer?
    Bliver klogere med alderen?
    Mange mennesker er og bliver idioter, men nogle forandre sig da undervejs


  • #169   20. sep 2020 Undskyld, men overså du helt hvad han skrev herinde for et par dage siden? smiley Manden mener vitterligt ikke at han gør noget galt smiley

    Jeg har bare på ingen måde nogen form for forståelse for hans handlinger, eller for folk der forsvarer ham smiley


  • #172   20. sep 2020 Isabelle, du kan jo gå ind på webben, så kan du se, at han allerede er blevet DKK opdrætter igen.
    Og kirsebæret på toppen er, at at DRU medlemmerne der er blevet smidt ud af DKK ved opløsningen af DRU også kommer tilbage til DKK.

    Glarvind har jo udtalt sig om, at man ikke kan nægte folk at opdrætte i DKK.


  • #175   20. sep 2020 Isabelle, du kan se, at han har fået registreret hvalpe.
    Jeg kan ikke selv komme på webben, da jeg jo har meldt mig ud af DKK, men Krumme var ind og se.


  • #176   20. sep 2020 Isabelle, se # 3

  • #177   20. sep 2020 Isabelle, fuldkommen enig.


  • #178   20. sep 2020 Anni - ikke helt korrekt. Glarvind skrev, at man ikke kunne nægte folk adgang, når de havde udstået deres straf - dvs skulle nogen være permanent ekskluderet, så kan de ikke komme retur. Men ja ellers er de jo velkommen, hvis deres eksklusionsperiode er gået, åbenbart.

  • #179   20. sep 2020 Han svarede mig på fb, at det ikke var lovligt at udelukke folk for evigt smiley Jeg spurgte om han kunne svare på i hvilken lov det står, men jeg har, underligt nok, ikke fået svar smiley

    Jeg H-A-D-E-R når DKK leger både lovgivende, dømmende og udøvende magt, og mener at deres “love” gælder over alt andet smiley


  • #180   20. sep 2020 Theas opdrætter er da ekskluderet fra DKK, og kan ikke komme igen.. Hvilket er heldigt nok.
    Så det er da en løgn fra dkks side....


  • #181   23. sep 2020 Han fik da sine hunde stemt ind ??

  • #182   23. sep 2020 Ja, sørgeligt, at der er nogen der bakker op om dømte dyremishandlere og byder dem velkommen.

  • #184   23. sep 2020 Det skal jeg ikke kunne sige, men jeg har oplevet hvalpe der ikke kunne overføres (da det var muligt at overføre DDH til DKK) med den begrundelse at DKK ikke ville "hvidvakse stamtavler". Her var det en ejer i Norge der havde købt hvalp, og ville have overført tavlen, så hvalpen kunne bruges på udstilling i Norge.
    - det er dog nogle år siden og jeg er ikke længere inde i sagen, så jeg skal ikke kunne sige om de ville lade sådan en opdrætter komme tilbage idag.


  • #190   2. okt 2020 Anni, hvad er det du har lagt ind? Jeg får et link til et mikrolille billede smiley

  • #191   2. okt 2020 Det er noget lort, den vil ikke lægge det op. smiley

  • #193   2. okt 2020 Så lykkedes det. smiley

  • #195   2. okt 2020 m p, der var mange der fik besked dengang, men at han nu efter så lang tid starter igen er da fuldkommen latterligt

  • #196   2. okt 2020 Totalt latterligt.

    Jeg så den så først i dag, jeg er jo gammel og langsom smiley og halvdød.



  • #197   2. okt 2020 Nå, den anden tråd forsvandt da.....

  • #198   2. okt 2020 Adminbesked: Jeg har slettet et par indlæg, da det ikke er tilladt at dele pbèr. Jeg har også slettet tråden der handlede om en af pberne af samme årsag.

  • #199   2. okt 2020 Så sletter du vel også afsender af de pbere??

  • #200   2. okt 2020 Jeg kan ikke slette brugere, det er big admin der kan det. Jeg kan kun slette hvis der er nok udstemmer, OG der er en grund til det og det ikke bare er chikane. Du skrev i den anden tråd at du havde anmeldt ham, og det er i hvert fald ikke til mig, så du må have kontaktet big admin tænker jeg.

    Nu ved jeg jo at der er noget i denne sag.

    Men altså har man et problem med en anden bruger,, så er løsningen altså ikke at tage det i forum og lave ballade/drama og bryde regler, men derimod at kontakte enten mig eller big admin.



  • #201   2. okt 2020 Jeg har anmeldt ham på profilen.

    Jo, løsningen lige her er netop at tage det i forum, for noget tyder jo på at rigtig mange har fået de svinske beskeder.

    Lad dem endelig komme frem i lyset.


  • #202   2. okt 2020 Rettelse, jeg kan først se når der er min 3 udstemmer/anmeldelser på profilen. Så jeg kan ikke handle på det, og var af gode grunde ikke klar over der var noget problem før jeg så det herinde, for ingen har sendt mig nogen pb om problemet . Men jeg er på sagen angående brugeren.

    Og NEJ løsningen er ikke at tage den i forum, det er ganske enkelt ikke tilladt og det skal stoppe her, ellers bliver denne tråd og andre tråde der evt måtte laves slettet, og bliver folk ved må fryseren jo også tages i brug.

    Er der et problem med en bruger, så må man kontakte mig eller big admin, og så bliver der handlet udfra det.


  • #203   2. okt 2020 Så prøver jeg igen...

    JO, og jeg fastholder mit JO.....for brugerne skal vide at han kan smides ud på den konto, og det ved de kun, hvis der skrives om det.



  • #204   2. okt 2020 Anmeld bruger
    Du har allerede anmeldt denne bruger.
    **


  • #205   2. okt 2020 Jeg har rettet i mit skriv, jeg kan ikke se noget før der er 3 udstemmer/klager. Jeg kan opfordre dig til at sende en pb til mig, eller skrive til big admin.

    Det er sådan set ligegyldigt hvad du mener/synes om at det skal være offentlig, regler er regler, og derfor vil det blive slettet.

    Og dette min sidste kommentar om denne sag, nu har jeg "advaret" , og forklaret hvorfor det andet røg.


  • #207   2. okt 2020 Eftersom det ikke er tilladt at udhænge andre, er det af gode grunde heller ikke tilladt at smide folks pber ud i forum, uanset om den anden bruger så er gået over stregen eller ej smiley

    Og jeg gider simpelthen ikke igen igen at skulle diskutere når jeg en sjælden gang imellem træder i HA-rollen og udfører en handling.


  • #209   2. okt 2020 Jeg kan garanterer at hvis jeg modtager en pb med svinske eller truende indhold, så bliver det øjeblikkelig postet!

  • #213   2. okt 2020 Jeg kan hellere ikke se et eneste sted at man ikke må poste pb.

    ."vi vil være på tværs og bøje simple regler"..


    Christina, det er da noget værre vås du skriver.
    Der er ingen der er på tværs, og der er ingen der bøjer simple regler, da reglen om at poste privatbeskeder ikke eksisterer i reglerne.
    Hvis der er nogen der "bøjer reglerne" så er det admin.
    Det er hende der påstår at det ikke er tilladt at poste pb ved at "bøje" andre regler så de kommer til at passe til at man ikke må poste pb.


  • #214   2. okt 2020 Men det er udhængning, ergo er det ikke tilladt , det kan da ikke være så svært at forstå. Det er simpelthen utroligt med det evige hylen og på tværs når jeg en sjælden gang imellem reagere som admin.

    Og selvfølgelig må man ikke true , det er jo netop derfor man skal kontakte mig eller big admin , problemet løses ikke ved at poste det i forum, det skaber bare endnu mere ballade.

    Og nu beder jeg dig stoppe den diskussion Isabelle, jeg gider simpelthen ikke spilde mere tid på det , for det ændre ikke på noget som helst , andet end der måske kommer et par stykker som oftest, og hyler med, og så fik man lidt gang i gaden ud af det .



  • #215   2. okt 2020 hvid navnet blev streget ud, må man så dele?

  • #217   2. okt 2020 Men det kan helt ærligt bare ikke passe at en idiot der sender trusler skal beskyttes af en ikke eksisterende regel! Det er så dumt at jeg ærligtalt ikke fatter at det overhovedet kan komme på tale, men det forandre ikke på at jeg, hvis jeg får trusler øjeblikkelig vil poste det! Jeg vil også anmelde det, men sku ikke til HG!

  • #221   2. okt 2020 . Der er heller ingen regel om du ikke må slå folk ned med specifikke genstande - derfor er det da ikke ensbetydning med man gør det

    Åhhh Cristina, nu er du godt nok ved at være langt ud, måske du skulle overveje at stoppe dig selv.
    Det er godt nok lang tid siden at jeg har set sådan et tåbeligt eksempel som du kommer med.
    Hvordan i alverden skulle det kunne lade sig gøre at slå folk ned med specifikke genstande på et forum?
    Men du har måske opfundet en skærm, hvor man lige kan stikke armen ud og pande den der sidder på den anden side afskærme ned med en eller anden genstand?


  • #222   2. okt 2020 Gad vide, hvor man stod juridisk, hvis man gik videre med dette her.
    Der står ikke i reglerne, at man ikke må poste pb.
    Admin påstår at man ikke må, selv om det ikke står i reglerne, men kalder det ud hængning.
    Jeg tolker en pb akkurat på samme måde som et brev.
    Både et brev og en pb er sendt til mig, altså jeg ejer det.
    Da det er mit, er jeg vel i min gode ret til at vise det til gud og hver mand som gider se det.
    Det er vel ikke juridisk forkert og det kan jeg vel hellere ikke straffes for?


  • #224   2. okt 2020 Christina, måske du lige selv burde gå ind og læse om persondataloven.
    Prøv lige at hæfte dig ved de første to stavelser i ordet, nemlig person-data.
    Det gælder for personlige oplysninger af personen, det er forbudt.
    Det vil sige personlige oplysninger, som adresse, personnummer, telefonnummer mm.
    Det gælder ikke et brev eller pb, som ikke indeholder personlige oplysninger om personen.
    Jeg er endda 98% sikker på, at jeg gerne målægge en pb/brev offentligt frem, selv om det indeholder personlige data, blot disse er streget over så de er ulæselig.

    Men du kan selvfølgeligt komme med et link eller anden dokumentation om, at jeg ikke må lægge en privat besked offentligt frem, som for det første er skrevet af en person, hvor man ikke kan vide hvem vedkommende er, da beskederne herinde for det meste ikke er oprettet under de rigtige navne, og for det andet at det hellere ikke må lægges op selv om det ikke indeholder personlige data.
    Jeg glæder mig til at se din dokumentation, og jeg vil da gerne give dig en stor undskyldning, hvis jeg tager fejl.


  • #225   2. okt 2020 Persondataloven er død smiley Den er erstattet med databeskyttelsesloven.

    Så kan I fortsætte smiley


  • #226   2. okt 2020 Så rent juridisk er det ikke et problem at dele PB? smiley

  • #228   2. okt 2020 Krøllet, rent juridisk er der ikke noget i vejen for at dele indhold af private beskeder, så længe der ikke står noget personfølsomt.

    Så HG kan ikke hænge deres hat på jura i den her sammenhæng. Interne regler, uskrevne regler, god skik og meget andet, men ikke jura smiley


  • #229   2. okt 2020 Den eneste der snakker jura er Anni smiley

    Så længe Hg holder sig indenfor loven kan de jo lave de regler de ønsker , så tvivler på man får noget juridisk ud over at klage over at ens tråd og opslag bliver slettet på et internetforum smiley


  • #230   2. okt 2020 Rikke har ret smiley

    Betyder det at den dør her?


  • #231   2. okt 2020 Rikke, fuldstændig enig.
    Man kan lave lige de regler man vil.
    Man kan også slette de tråde man vil, endda med den simple begrundelse, at man bare ikke bryder sig om den.

    Men det er ikke i orden at man sletter og begrunder det med at det strider imod retningslinjerne, når det ikke står i reglerne.
    Når der bliver gjort opmærksom på, at det ikke står i retningslinjerne, så "bøjes" reglerne og så er det pludselig udhængning??

    Hvordan kan det være udhængning når der for det første ikke står noget som helst om personen der har skrevet pb'skeden og for det andet når de fleste brugere herinde ikke engang er oprettet med rigtige navne.

    Den eneste der blev hængt ud i den pb var da mig selv, hængt ud som dyrlæger.. ...


  • #232   2. okt 2020 # 231. dyrlæger = dyrplager

Kommentér på:
60 årige fra Farsø får bøde for mishandling af hunde

Annonce