{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
Kommentarer på:  60 årige fra Farsø får bøde for mishandling af hunde
 • #1   8. sep ALT ALT ALLLLT for lille en straf/ bøde. Utroligt vi ikke snart får en ordentlig lovgivning. Det skal bare ikke kunne betale sig. Stakkels hunde.

 • #2   8. sep Utroligt at han får lov at blive ved og ved og ved...

 • #3   8. sep Det er til at brække sig over. Han siges sågar at være tilbage som DKK opdrætter.. Jeg græmmes i så fald.. smiley

  Tjekkede lige. Han fik et kuld med en singleton han den 16/4 i år smiley smiley smiley


 • #4   8. sep Godt at han har fået en bøde. Men rigtigt skidt at man ikke kan stoppe manden for alvor smiley

 • #5   8. sep Bøder i den type sager skal være markant højere - 18.000 er jo tjent ind (og mere til) på bare et enkelt kuld.

  Og når nu det er langt fra første gang, så skulle han jo bare ikke have lov at have hunde.


 • #6   8. sep Han skulle bare miste retten til, at holde nogen som helst dyr. En kæmpe bøde og tilsyn !

 • Anni
  Anni Online Tilmeldt:
  maj 2009

  Følger: 4 Følgere: 17 Emner: 143 Svar: 6.671
  #7   8. sep Hvorfor frakender man ikke manden retten til at holde dyr ?
  Det er da utrolig at han får lov til at blive ved.
  Bøderne får han jo hurtig ind igen ved at avle nogle flere hvalpe.

  Bare se Bækmarksbro, det tog godt nok mange år før han stoppede.


 • #8   8. sep smiley smiley

 • #9   8. sep Jeg forstår heller ikke, at han ikke bliver frataget retten til at holde hund. Og hvis han samtidig stadig får lov til at være avler under DKK, så er det da helt galt!

 • #10   9. sep Krumme, hvilken race var DKK-hvalpen? Og har han andre racer?

 • #11   9. sep Det er Tjekkoslovakisk Ulvehund.
  Og nej, han har ikke andre racer mig bekendt.
  Der har været et utal af sager med ham. Han har været udelukket fra DKK af flere omgange, men de tager ham gladeligt tilbage igen..


 • #12   9. sep Ah ja, så ved jeg godt hvem han er smiley

 • #13   9. sep Forstår faktisk godt at DKK tager ham ind igen. For hvordan skal de ellers kunne tjekke op på manden og hundene?
  Tavleløse opdrættere bliver jo ikke tjekket og der vil sådan noget jo aldrig komme frem i lyset.
  Så længe han er under DKK kan de kontrollere og anmelde ham hvis tingene ikke er ok.


 • #14   9. sep Og det fortæller så endnu engang, hvorfor DKK ikke er et kvalitetsstempel, selvom de gerne vil fremstå som sådan.
  Et er at manden ikke er forbudt at holde dyr... Men at der er nogen klubber, der er villige til at lade ham opdrætte under deres banner er jo helt grotesk. Shame on you DKK


 • #15   9. sep AG - og du mener de tjekker? Og nej, det er da ikke DKK's opgave at tage skodopdtættere ond for at "holde øje". Hvis de vitterligt ville hunde det godt, så smed de den slags på porten og anmeldte ved behov. Man skal da ikke kunne fremvise DKK tavler på sine hvalpe avlet under sådanne forhold.

  I øvrigt tænker jeg det er lidt naivt at tro, at DKK's bevæggrunde for at tage ham ind skulle være at holde hånd i gamle med ham (og at det er endnu en sag bekræfter da dette)


 • #16   9. sep Ja, jeg mener de tjekker.
  Derfor er Farsø manden og flere andre jo blevet anmeldt og enten straffet eller fået påbud om at rette op på forholdene.
  Bare ekskludere gavner jo ikke hundene og giver dårlige opdrættere frit spil.
  Desuden er reglerne jo strengere ved DKK end dyreværnsloven.
  Som hvalpekøber er det jo også nemt at henvende sig med en mistanke til Dkk. Det er knap så nemt at anmelde en dyreværnssag.
  Jeg mener det er naivt at tro stamtavle blåstempler noget som helst. Stamtavle er et super redskab der bruges til at tjekke linjer, sygdomme, resultater og holde opdrættere i ørene.


 • #17   9. sep Nej DKK har ikke strengere regler end dyreværnsloven. Det så man for få år siden hvor DKK lovpriste en kennel med fabriksdrift, hvor fødevarestyrelsen gav dem div påbud og bøder efterfølgende. DKK syntes det var totalt fjong at hundene ikke havde tørt leje, tæpper osv.
  Så sådanne opdrættere skal bare ud. Det der er så ødelæggende for alle de opdrættere der vil gøre det godt og ordentligt.
  DKK tjekker heller ikke op på noget som helst. De stambogsfører rask væk både 6 og 7 kuld på samme tæve uden at blinke. Det er pinligt og ualmindeligt frustrerende som opdrætter at være vidne til.. FØJ


 • #18   9. sep AG - men DKK promoverer sig altså som = kvalitet. Hver gang der er hundehandlersager og den slags, er DKK ude at sige "køb med DKK-tavle". Det falder altså til jorden, når de samtidig lukker avlere ind med flere domme for vanrøgt.

  Du kan smides ud, hvis du fusker lidt med stamtavler - men det er heeelt i orden, hvis du vanrøgter dine hunde, så kan du sagtens være med i klubben.

  Men nå, det er så bare endnu en grund til, at jeg ikke (længere) er medlem af DKK. De tabte sutten da de droppede avlskravene og de seneste års tilfælde af hundehandel og vanrøgt med DKK-stempel bekræfter det da bare.

  Nej en tavle kan aldrig garantere at hvalpen er sund og opdrætter helt ideel.
  Men når jeg førhen blev spurgt "jamen hvorfor så købe med tavle", kunne jeg svare, at med tavle var man i hvert fald sikret, at opdrættet levede op til en række minimumskrav - det er så ikke længere tilfældet.


 • #19   9. sep Jeg kan bare ikke følge tankegangen at bare manden er smidt ud af DKK så er alt godt?! Det er da kun godt hvis han er fastholdt i nogle strengere krav og får straf og bøde ( ja latterlig lav)
  De priser opdrættere får for tavleløse kontra tavle er jo næsten ens i mange racer.
  Så jeg vil sige “Køb med DKK tavle“ for der er mulighed for regelmæssigt tjek og sanktioner/anmeldelse.
  Der er grimme mennesker alle steder hvor der er penge på spil. Og kan kun se fordele ved at man har muligheden for at tjekke og gribe ind.
  Hvis Farsø manden vil fortsætte på samme måde bliver det næppe med dkk tavle. For så ved han jo at han bliver tjekket ofte.


 • #20   9. sep Han bliver IKKE tjekket. DKK er ligeglade.

 • #21   9. sep AG - hvem har sagt alt er vel, hvus han smides ud. Nej, det bliver hans opdræt ikke bedre af... Men vil man være bare en smule seriøs som kennelklub, så har man da en vis standard, opdrætterne skal leve op til for at kunne være med. Det har DKK så åbenbart ikke.

  Du og jeg ved godt, at vi skal bruge tavlen som værktøj og er nørdede nok til at gøre det. Men når DKK råber op i debatten, så henvender de sig til alle - og de fortæller, at køber man med DKK-tavle sikrer man sig, at man ikke køber af en hubdehandler/hvalpefabrik... Og det er jo så en lodret løgn.

  Jeg har SÅ svært ved at se, hvordan man kan synes, hundemishandlere, hvalpefabrikker med mere skal sælge hvalpe med DKK-tavle.
  De er jo så med til at tegne billedet af DKK, og hvis det er den standard, Jeg kan forvente fra DKK, så tror jeg da nok jeg køber et andet sted fremover (tænk på, hvorfor mange DKK'er fraråder de mindre klubber - de er startet af hundehandlere og hvalpefabrikker... Og hvad så, kunne man sige. DKK er også fuld af sådan nogen åbenbart).

  Hvordan gavner det godt hundeopdræt, at DKK bliver fravalgt fordi de gladeligt byder velkommen til den slags?

  Typer som ham skal anmeldes. Dyreværn skal holde øje osv. Han skal absolut ikke have adgang til at promovere sit opdræt med stempel fra DKK (eller anden klub for den sags skyld)


 • #22   9. sep Der skal nok 100 gode historier til med godt opdræt (hvis ikke mere efterhånden) til at bare komme i nærheden af at kunne få god omtale, efter en sag som denne kommer frem som værende DKK opdræt.
  Der er i forvejen kæmpe uvilje til at vælge hunde med stambøger, “fordi de er så indavlede” som der siges vidt og bredt.
  Og ellers har Michelle ramt det spot on, med sit sidste indlæg.


 • Anni
  Anni Online Tilmeldt:
  maj 2009

  Følger: 4 Følgere: 17 Emner: 143 Svar: 6.671
  #23   9. sep Jeg kan bare ikke følge tankegangen at bare manden er smidt ud af DKK så er alt godt?! Det er da kun godt hvis han er fastholdt i nogle strengere krav og får straf og bøde ( ja latterlig lav)

  AG, hvilke strengere krav er han fastholdt i hos DKK ? Vil du godt være så venlig at nævne dem ?

  Du har desværre et helt forkert billede af DKK, de er mere eller mindre bedøvende ligeglad med, hvordan hundene har det, bare de kan udstede en masse stamtavler så der kommer penge i kassen.
  DKK har to store hvalpefabrikker som medlemmer, som har masser af anmeldelser til både dyreværn og DKK.
  Hundene går under kummerlige forhold og kennelerne overholder kun med nød og næppe lovgivningen så dyreværnet ikke kan lukke dem.
  DKK burde smide sådanne medlemmer ud, de burde sætte en lidt højere standard end kun lige overholde lovgivningen. Det gør de så ikke, for det er jo nogle af deres bedste kunder, som de oveni forsvarer.

  Tænk lige to - tre år tilbage, hvor DKK stod og forsvarede hundeholdet med næb og klør på en af disse kenneler. Der var en lang tråd om det herinde. Måske du skulle lede efter den tråd og læse den igen.

  Og hvad mener du med regelmæssige tjek ?
  DKK laver ikke regelmæssige tjek.
  Jeg havde kennelnavn i over 30 år og havde ikke et eneste tjek, ok, jeg har så hellere ikke haft ret mange kuld
  Nogle af mine venner har haft kennel i små 25 år, de har hellere aldrig haft et kenneltjek.

  Jeg kan huske en sag med ham her, hvor han fik fjernet nogle unghunde.
  Dyreværnet gjorde alt for at socialisere dem så de kunne få nye hjem.
  Jeg kan så ikke huske, om de blev nød til at aflive dem alle sammen eller om det kun var nogle af dem, fordi de var for farlige at formidle videre. • Anni
  Anni Online Tilmeldt:
  maj 2009

  Følger: 4 Følgere: 17 Emner: 143 Svar: 6.671
  #24   9. sep Krumme, der gik da også historier om, at han bare havde smidt nogle hunde ud i naturen så de måtte klare sig selv.
  Ved du om det er rigtig eller om det kun er rygter ?


 • Anni
  Anni Online Tilmeldt:
  maj 2009

  Følger: 4 Følgere: 17 Emner: 143 Svar: 6.671
  #25   9. sep AG, her er tråden om hvor DKK forsvarer deres største hvalpefabrik.

  Dengang udtalte du dig om, at det ikke var i orden at DKK opdrættere avlede i usle staldbygninger og at man max måtte have X antal hunde og X antal kuld ?

  Hvorfor har du skiftet mening siden du nu mener at det er bedst at manden bliver i DKK, selv om han opdrætter i usle stalde ?
  https://www.hundegalleri.dk/forum/generel-diskussion/927641-dkks_standarter___jeg_er_skuffet_


 • #26   9. sep AG, gå i den her gruppe og søg på Bill:

  https://www.facebook.com/tjekkoslovakisk.ulvehunde/

  Jeg magtede ikke at se videoerne af de syge hvalpe smiley


 • #27   9. sep I alle DKK kredse er der da folk der kører rundt og tjekker op på diverse opdrættere.
  En fra vores klub har været ude på mange af disse besøg.
  De har en tjekliste og skal snakke med og vejlede opdrætter.
  Hvis der er anmeldelser eller påtaler så kommer der ekstra tilsyn.
  Jeg ved kun hvad hun har fortalt og oplevet på nogle af disse besøg.
  Kravene til opdrættere står vel et sted på DKKs hjemmeside formoder jeg.

  Jeg forsvare ikke Farsø manden eller DKK men forstår blot ikke “straffen” ved at blive smidt ud af Dkk? Jeg tror ikke han ser det som nogen straf hvis han agter at fortsætte af samme sti.
  Det må da tværtimod give ham friere tøjler til at opdrætte hunde når der ikke er stamtavle. Indavl, antal kuld, sygdom er der intet kontrol med og ingen kennelklub som hvalpekøbere kan klage til over opdrætter.

  Jeg har været rigelig indblandet i Farsø manden og hans Tjekker. Og kender flere der har købt hund af ham for nogle år tilbage.
  Men det viden har jeg ikke lyst til at dele på HG.

  Jeg hopper ud af tråden her.
 • #28   9. sep AG - nu er det jo ikke så meget for at straffe ham, at han skal ud . Han skal ud, fordi sådan en opdrætter ikke har noget at gøre i DKK.
  Straffen skal han have via dansk lov... og den lader så åbenbart noget tilbage at ønske.


 • #29   9. sep AG der kommer IKKE kennelinspektion. Jeg kender flere opdrættere der har været alfabetet igennem mop til flere gange på 40 år der aldrig har haft besøg. Jeg selv er kun blevet ringet op da jeg fik kennelmærke.
  DKK gør intet. Virkelig intet.. ikke engang selvom FVS har udstedt bøder og påbud. Jo de forsvarer opdrætter smiley


 • #30   9. sep Er nu stødt på et par stykker i tråde herinde, der havde haft kennelbesøg. Så de foregår da sikkert - bare ikke i et omfang, så man kan regne med, der bliver holdt godt øje med potentielle "syndere"

 • #31   9. sep Man får hvis man beder om det.. Det kender jeg nogle der har gjort.

 • Anni
  Anni Online Tilmeldt:
  maj 2009

  Følger: 4 Følgere: 17 Emner: 143 Svar: 6.671
  #32   9. sep Jeg har været rigelig indblandet i Farsø manden og hans Tjekker. Og kender flere der har købt hund af ham for nogle år tilbage.
  Men det viden har jeg ikke lyst til at dele på HG


  .... og med den viden, som bestemt ikke kan være godt, mener du, at han er god reklame for DKK og DKK opdrættere ? smiley


 • #33   9. sep Jeg har haft kennelbesøg 2 gange, samme mand men jeg boede forskellige steder, og han gik efter geografiske områder. En af mine veninder har også haft besøg af samme kennelkontakt. Så nogle af kennelkontakterne gør en indsats. Andre er måske ikke så aktive. Det er dog også 15 år siden sidst, så det er jo ikke noget, der sker hele tiden, men jeg er så heller ikke flyttet siden.

  Måske er de uanmeldte besøg i dag blevet overtaget af det besøg, man får i forbindelse med registrering af kennelmærke. Det var der så ikke noget af, da jeg fik kennelmærke.

  Han havde ganske rigtigt et spørgeskema, som han udfyldte og sendte til DKK og man fik selv kopi. Og så fik vi en snak, og det var ganske hyggeligt, men dybest set så fungerer DKK mere på tillid til opdrætterne end på kontrol.

  Og ja, det er trist som gammel DKK medlem at høre, at en type som Farsø manden kun bliver midlertidigt ekskluderet i stedet for for evigt. Og endnu mere trist at han i den ene retssag efter den anden får lov at fortsætte sit opdræt.


 • #34   9. sep Jeg ved ikke om I overhovedet kan se mit opslag på DKKs side. Jeg har set censur fra den kant flere gange nu, og kunne få tanken om de har skjult opslaget.

  https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10158680499214976&id=188221254975&ref=m_notif&notif_t=feed_comment


 • #35   9. sep Krumme, jeg kan godt se dit opslag, og det står også til at skulle være offentligt, så de har ikke pillet ved det (endnu).

 • #36   9. sep Tak Atlas smiley
  I sidste uge slettede de et kritisk indlæg holdt i pæn tone nemlig.


 • #37   9. sep Det var så lidt smiley . Ej hvor fesent! Det virker så uprofessionelt at slette kritiske indlæg i stedet for at redegøre for ens handlingsgrundlag.

 • #38   9. sep Jeg kan også se opslaget, men det der er da i hvert fald ikke tjekkoslovakiske ulvehunde. Er det overhovedet renracede hunde eller kører han både og ?

  Jeg håber, du får et svar, men det er jo muligt, at de siger som så mange andre, at de ikke vil diskutere enkeltsager eller medlemmer offentligt.


 • #39   9. sep Lene, det er et arkivfoto i artiklen. Manden har lavet ulvehunde i evigheder, og er hadet i både Danmark og udlandet for det skidt han laver. Der advares imod ham internationalt, og alligevel opdrætter han med DKK-tavle smiley

 • #40   9. sep A, det undrer ikke, men det forstyrrer lidt Krumme's skriv til DKK, fordi det er det første man fokuserer på og giver indtryk af, at det er hjemme fra ham.

 • #41   9. sep Men det er jo det billede som Hunden har brugt i deres artikel. Måske er jeg kommet til at skrive racen i en kommentar, så ingen er i tvivl smiley

 • #42   9. sep A. jeg havde ikke set tråden, hvor DKK svarer. Men jeg er da glad for at se, at de svarer, og håber, at de tager det alvorligt nu.

 • Anni
  Anni Online Tilmeldt:
  maj 2009

  Følger: 4 Følgere: 17 Emner: 143 Svar: 6.671
  #43   9. sep Mon ikke DKK inden længe begynder at slette kommentarer i det opslag ?
  Dengang med Kennel Vicky slettede de jo også alle kritiske spørgsmål og blokerede folk.


 • #44   9. sep Jeg er normalt stor tilhænger af DKK. Det er jeg stadig, men kun fordi jeg ikke ser noget Dansk alternativ.

  Men hold KÆFT, hvor har de trådt i nælderne de seneste mange år. Senest denne sag med TU. Jeg har anmeldt en labradoropdrætter for at lave 5,6,7 op til 8 kuld på alle sine tæver.. Han fik avlsforbud på en del af dem i en periode, men det er jo udløbet og han er i gang igen.

  "Ansvaret tilbage til opdrætterne" sagde DKK på et medlemsmøde, som jeg var med til. Det var primært omhandlende sundhedsrestriktioner/anbefalinger. For mig at se har DKK selv sluppet hele ansvaret og opgivet at holde kontrol med tingene.


 • Denise J
  Denise J Tilmeldt:
  jul 2020

  Følger: 2 Emner: 1 Svar: 66
  #45   10. sep Hvor er det klamt! Det er da svært at forsvare, at man skal købe med tavle, når man ser/hører den slags. smiley

  Men når jeg så læser flere af jeres beretninger om hvordan det står til, manglende kontroller mishandlere der tages til nåde, må jeg spørge.

  Har i råbt op, skrevet stolpe op og ned, hvor i kunne for at forkynde budskabet? Har i sendt jeres viden til DB, DV, politi, regeringen ja alle der bør vide det.

  Folk der mishandler, misbruger dyr skal sparkes langt væk fra et kennelmærke og køberne skal have info om, hvad et godt køb er. Sålænge sælgere som disse har kunder til den form for penge, bliver de ved med at se guld og dermed presse citronen.

  Samtidig er det et kæmpe problem, at en anden kennelklub ikke kan komme ind og lægge beslag på den gode opdrætter med den gode avl. Sådan at DKK måtte stramme op.


 • #46   10. sep Har i sendt jeres viden til DB, DV, politi, regeringen ja alle der bør vide det.

  Hvad skal de gøre? Skælde DKK ud, fordi de stadig stambogsfører hans hvalpe, eller? Og regeringen?? Aahhhh, hvad`??


 • #47   10. sep Glavind har svaret i mit indlæg til DKK nu, og ganske som formodet så bliver det nok endnu engang et JA TAK til Bills lorteavl hos DKK. Det er jo foregået i den tid han var udelukket af DKK, så det bliver nok den sædvanlige omgang bræk..

  Han proklamerer ovenikøbet at DKK er hurtigere ude end myndighederne.


 • Anni
  Anni Online Tilmeldt:
  maj 2009

  Følger: 4 Følgere: 17 Emner: 143 Svar: 6.671
  #48   10. sep Jeg meldte mig ud af DKK dengang de bakkede Kennel Vicky op.
  Den beslutning har jeg bestemt ikke fortrudt, og kommer nok hellere ikke til det.


 • Denise J
  Denise J Tilmeldt:
  jul 2020

  Følger: 2 Emner: 1 Svar: 66
  #49   12. sep Mette. Hvis dyrene har det så forfærdeligt, skal de tilses og det bliver de jo kun, hvis diverse dyreværnsorganisationer får besked om hvad der forgår. Regeringen kan kun stramme op omkring en lovgivning hvis de ved, at der ikke gøres noget ved gentagne henvendelser. Ligesom nogen henvender sig til aviser og tv med noget der skal frem i lysest, kunne disse siger jo også komme det.

  Jeg forstår virkelig ikke din “ahhh hvad.” Kommentar. Så oplys mig endelig

  Anni. Fedt at du ikke støtter dem mere. Men det er da skidt, at de sidder så tungt på flæsket. Jeg kommer til at tænke på udsendelsen fra England om deres så “fine” Crufts. Den ønsker jeg bestemt ikke at se igen.


 • #50   12. sep Han er blevet anmeldt adskillige gange ligesom andre som ham også bliver det. Han har sågar været i TV også når der er fokuseret på hvalpefabrikker og salg af syge hunde.
  Det er lovgivningen der er slap, men det betyder ikke at manden skal have blåstempling af div kennelklubber. Og da slet ikke DKK der jo proklamerer at være mere værd end alle andre og særligt bedre en polske hvalpefabriks hvalpe.
  Lige nu ser jeg ingen forskel. DKK skulle gerne tegne et bedre billede end det.
  Siden ansvaret tilbage til opdrætterne blev mantraet i 2012, er der sket en kæmpe forringelse omkring etik hos DKK.


 • #51   12. sep Og JA, der råbes op. Også hos DKK. Jeg bl.a risikerer at blive ekskluderet/få karantæne fordi jeg råber op og selv har kennelmærke.


 • #52   12. sep Hov Anni, glemte at svare dig ang det med at han lukkede hunde ud i naturen. Jeg mener bestemt at man har fundet DNA fra ulvehybrider deroppe..
  Så den er nok god nok.. smiley


 • #53   12. sep Skal man helt seriøst forstå det som om, at DKK mener "hvis en person i årevis har været udelukket af DKK - og udstået sin straf, så er dommen afsonet" og "når en straf er udstået - er den udstået"
  Så de tager ham glædeligt tilbage igen og alt andet er fortid????? smiley smiley smiley

  Det er da et fuldstændig rystende svar, som Glavind har givet


 • #54   12. sep Ja han burde virkelig have holdt sin mund.. Det havde set bedre ud med Lise-lottes svar.. Det er RYSTENDE..!!!!

 • Svengali
  Svengali Tilmeldt:
  aug 2020

  Følger: 1 Emner: 1 Svar: 26
  #56   13. sep Noget kunne jo tyde på, at den omtalte kennelklub er i økonomiske vanskeligheder, og den omtalte kennelklub er jo en privat interesseorganisation, som kun har et hovedformål, og det er kroner og ører i kassen.

  Det er vel også grunden til, at den omtalte kennelklub tager den omtalte dømte dyremishandler til nåde, da der skal kroner og ører i kassen.


  profilbillede
 • Svengali
  Svengali Tilmeldt:
  aug 2020

  Følger: 1 Emner: 1 Svar: 26
  #57   13. sep Der er dog ikke noget der tyder på, at der render ulvehybrider rundt ude i naturen i Danmark, så det skal den dømte omtalte dyremishandler så ikke klandres for.

  Man skal helst ikke sprede rygter, som hurtigt kan blive til vandrehistorier, da rygter gør mere skade end gavn, og her tænker jeg på ulven, der ikke har gavn af det rygte, som gør ulven mere skade end gavn.


  profilbillede
 • #59   13. sep Men er en tjekkisk ulvehund er jo en godkendt race, og ikke en hybrid, selvom den hedder ulvehund..

  en irsk ulvehund er jo heller ikke en hybrid.. Tænker den journalist ikke helst ved hvad forskellen er på en hybrid og en hund med ulvehund i navnet.


 • #60   13. sep Der er flere gange observeret ulvelignende hunde i nordjylland og midtjylland. Pudsigt når nu Bill har været den eneste opdrætter af dem i de sidste mange år.
  Der er dog kommet en mere, men hun er bosiddende på sjælland.


 • #61   13. sep Ja de ligner ulve, men er ikke hybrider, for så ville de ikke være en godkendt race.

 • #62   13. sep straffen for dyremishandling her i dk er jo til grin - det samme gælder DKK med den tilgang smiley

  Det er skisme svært at rådgive folk om stamtavle, når selv DKK tillader den slags.
  Men efter blåstemplingen af den store hvalpefabrik, hvis navn rimer på Ricki, kommer det desværre ikke bag på mig smiley


 • Svengali
  Svengali Tilmeldt:
  aug 2020

  Følger: 1 Emner: 1 Svar: 26
  #63   13. sep #58

  Artiklen du henviser til er snart 5 år gammel, og hvor mange ulvehybrider er der set siden, som der er fotos af, og som derfor ikke bare er et rygte?


 • Anni
  Anni Online Tilmeldt:
  maj 2009

  Følger: 4 Følgere: 17 Emner: 143 Svar: 6.671
  #64   13. sep Noget kunne jo tyde på, at den omtalte kennelklub er i økonomiske vanskeligheder,

  Tja, selvfølgelig har DKK også mærket Covid 19 akkurat som rigtig mange andre firmaer.
  Men hvis indtægten fra ca 1- 10 stamtavler, hvilket i alt ville kunne rende op i ca 3000 kr, så ville de jo nok alligevel blive nød til at dreje nøglen rundt.

  Og hvilken undskyldning finder du så til dem inden vi fik Covid 19 ?
  Der løb "forretningen" jo glimrende med stort overskud hvert eneste år, og på trods af det bakkede de op om sådan noget.


 • Svengali
  Svengali Tilmeldt:
  aug 2020

  Følger: 1 Emner: 1 Svar: 26
  #65   13. sep #64

  Jeg tror du misforstod mit indlæg, som hentydede til, at kroner og ører i kassen er det vigtigste for den omtalte kennelklub, som jeg ikke har noget som helst tilovers for, og derfor ikke var ude på at finde på undskyldninger for den omtalte kennelklub.


 • #66   14. sep Nåh men med alle de udmeldinger Glavind er kommet medi opslaget på DKKs side kan jeg jo så regne ud at han da er særdeles velkommen og de mener også de ikke huser hvalpefabrikker smiley
  Jeg bliver mere og mere pissed..


 • Svengali
  Svengali Tilmeldt:
  aug 2020

  Følger: 1 Emner: 1 Svar: 26
  #67   14. sep Det at Dansk Kennel Klub har taget den dømte dyremishandler til nåde rimer jo ikke med det Dansk Kennel Klub skriver på Facebook, hvor Dansk Kennel Klub henviser til artiklen i deres blad Hunden, og det kan man jo så more sig over, eller blive vred over.

  profilbillede
 • Denise J
  Denise J Tilmeldt:
  jul 2020

  Følger: 2 Emner: 1 Svar: 66
  #68   14. sep Fedt i råber det i kan. Men hvis vi samtidig råber, at folk skal købe med tavle, kan det godt kommer til, at klinge lidt hult. For bør man støtte dem der har deres opdræt hos DKK. De andre, der ikke er internationelt anerkendte, kan vel være gode nok, hvis man ud over en sund hund fra gode gener, ikke skal bruge dens fine tavle til mere. Eller hvad mener i der. Er der lige så meget ballade i deres lejer? Jeg har haft 1 fra DDH hun var da lige så synd som hun var fra DKK. Det var nu tilfældigt, at hun var derfra

 • #69   14. sep Jeg har sådan set skrevet at der for mig ikke er en stor forskel på at købe fra en polsk hvalpefabrik og så en DKK kennel som denne og flere andre. Det er meget svært at forsvare DKK efterhånden, hvilket man også vil se i mit opslag på DKKs FB-side.
  Hvordan det fungerer i de andre småklubber herhjemme er for mig uinteressant da de ikke er i FCI.. så om jeg så kunne få guldindrammede stamtavler kan jeg ikke bruge det til en fløjtende fis.


 • #70   14. sep FCI giver adgang til udstillinger og prøvesystemer de mindre klubber ikke har tilsvarende (IGP, markprøver mm). Så for nogen er det ikke ligemeget.
  For mig, der ikke skal bruge tavlen efter køb, ville hundeweb være det største + ved DKK... Men den kræver medlemskab (eller kan man efterhånden købe tidsbegrænset adgang?).
  I Sverige, hvor jeg købte Sten, er der fri adgang.

  Jeg går og leger lidt med tanken om måske at få en hund mere på et tidspunkt. Hvis det bliver aktuelt, bliver den formentlig med ASCD tavle (tysk aussie klub), hvis det rent faktisk kender med tysk hund. Tyskland har ikke hundeweb, så kan faktisk ikke finde et godt argument for at prøve at opstøve de få brugslinjer der er i FCI, når den anden klub nærmest ikke laver andet.
  Kan ikke se, hvad jeg skulle savne i DKK


 • #71   14. sep krumme hvor kan jeg se dit opslag på deres fb side?
  jeg kan kun finde opslag skrevet af DKK.


 • Anni
  Anni Online Tilmeldt:
  maj 2009

  Følger: 4 Følgere: 17 Emner: 143 Svar: 6.671
  #72   14. sep Denise, hvis du vil andet med din hund end lidt hyggetræning, så er der kun DKK tavlen der duer, da DKK er den eneste klub som er FCI anerkendt.
  Det er nok også derfor at DKK kan tillade sig den opførsel, for der er ikke andre steder at gå hen.


 • Anni
  Anni Online Tilmeldt:
  maj 2009

  Følger: 4 Følgere: 17 Emner: 143 Svar: 6.671
  #73   14. sep Krøllet, se # 34

 • #74   14. sep Anni - du kan da deltage i alle konkurrencer uden DKK-tavle? Man kan endda blive udtaget til DM? Det er mig bekendt kun landsholdet, der kun er for dem med DKK-tavle smiley

 • #75   14. sep Anni, lige præcis..

  Krøllet: i #34 ligger der et direkte link til det.


 • #76   14. sep Tak.. jeg må indrømme jeg er rystet over dkks svar til dit opslag krumme..

  Når jeg en dag skal starte mit opdræt, er jeg også tvunget til at lave DKK hvalpe, da der er større interesse for racen i udlandet.

  Men jeg har meget svært ved at se, hvad DKK gør, som er bedre end de mindre klubber....


 • Anni
  Anni Online Tilmeldt:
  maj 2009

  Følger: 4 Følgere: 17 Emner: 143 Svar: 6.671
  #77   14. sep Karina, så jeg kan godt deltage i den store VDH/FCI udstilling i Hamborg med min DRU hund ?
  For hvis ikke jeg kommer til udlandet kan min hund jo ikke blive international champ.
  Og jeg kan godt komme med til det tyske mesterskab i blandt andet IGP med min DRU hund ?

  Nej, det er som jeg skriver, hvis man vil mere end lidt hyggetræning/udstilling her hjemme kræver det en DKK/FCI tavle, ellers bliver man stoppet.


 • #78   14. sep Sorry - du har formentlig ret. Man kan deltage i rigtig mange danske konkurrencer (undtaget udstilling) smiley

  Så for os DKK-lydigheds, DKK-Rally-Lydigheds, Agility-, HTM- osv, -folk, er der ikke den store forskel på DKK-tavle eller ej smiley


 • #79   14. sep Krøllet: jeg er faktisk ikke engang bare det mindste rystet. Efter at have oplevet en særdeles arrogant og ubehagelig Hindse i 2012 på “Ansvaret tilbage til opdrætterne” medlemsmøde i Køge, så er denne form for driven DKK på ganske forventelig. smiley
  Jeg er rasende over det, men desværre er det som at slå i en dyne og man kan intet stille op, fordi bestyrelsen sidder helt og aldeles fast. Og med Hindse som øverste mand ikke bare i DK men også hele Europa.. Så klage over DKK til FCI får man ikke engang noget ud af.


 • #80   14. sep Jeg undrer mig noget over, at DKK svarer, at det ikke er juridisk muligt at udelukke nogen fra medlemskab, når de har udstået deres straf?
  I mine mange år i flere rideklubber har det mere været reglen end undtagelsen, at vedtægterne sagde noget om, at man ikke kunne blive/fortsat være medlem, hvis man var dømt for dyremishandling. Hvor udbredt sådanne paragraffer er i dag, ved jeg ikke, men de var dengang og blev også brugt
  - hvorfor er den ikke gangbar længere?

  Og en klub/forening må vel i princippet sætte de regler, de har lyst til for medlemskab, må de ikke? Så længe vi ikke er ude i noget ala "sorte ingen adgang" e.l. hvis DKK kun ville have medlemmer med rødt hår, så måtte de vel gerne stille krav om dette?


 • #81   14. sep Ja det kan man jo undre sig over. Så kunne de jo blot gøre straffen hårdere..
  Men det har aldrig været deres stil. Det tog dem over 10 år at smide en Rottweiler mand på porten.. men du skal da lige kritisere en dommer online så får du minimum et års karantæne. Det hænger ikke rigtig sammen..


 • Anni
  Anni Online Tilmeldt:
  maj 2009

  Følger: 4 Følgere: 17 Emner: 143 Svar: 6.671
  #82   14. sep Så for os DKK-lydigheds, DKK-Rally-Lydigheds, Agility-, HTM- osv, -folk, er der ikke den store forskel på DKK-tavle eller ej

  Jeg vil tro, at man hellere ikke kan deltage i rally, agillity mm i udenlandske/internationale FCI foreninger, hvis ikke man har en DKK/FCI tavle.
  Så hellere ikke der er det ligegyldig, for man bliver stoppet, hvis ikke man har en DKK tavle.


 • #83   14. sep Anni - jeg skriver netop også først i indlægget, at det er DANSKE konkurrencer smiley

 • Anni
  Anni Online Tilmeldt:
  maj 2009

  Følger: 4 Følgere: 17 Emner: 143 Svar: 6.671
  #84   14. sep Karina ja, og jeg startede med at skrive, at man bliver stoppet hvis ikke hunden har DKK tavle, hvortil du svarer Anni - du kan da deltage i alle konkurrencer uden DKK-tavle? Man kan endda blive udtaget til DM? Det er mig bekendt kun landsholdet, der kun er for dem med DKK-tavle

  Sorry - du har formentlig ret. Man kan deltage i rigtig mange danske konkurrencer (undtaget udstilling) smiley

  Så for os DKK-lydigheds, DKK-Rally-Lydigheds, Agility-, HTM- osv, -folk, er der ikke den store forskel på DKK-tavle eller ej


 • Denise J
  Denise J Tilmeldt:
  jul 2020

  Følger: 2 Emner: 1 Svar: 66
  #85   14. sep Jeg ved godt at det kun er DKK man kan være medlem af hvis man vil noget seriøst med avl, udstilling og træning på højt plan. Som jeg skriver længere oppe, er det da noget møg, at der ikke er andre klubber som kan konkurrere med dem. Så var de tvunget til at stramme op og lytte til kritikken. • #87   15. sep jeg linker blot til en artikkel

  profilbillede
 • #88   15. sep Jeg tænker at vi alle har fået en lille privat hilsen fra BEJ?


 • #89   15. sep Oh yes, hvor ynkelig kan man være smiley

  “Se billeder af mine hunde” - øhhhh, nej tak, jeg gider sgu da ikke se de misrøgtede stakler!!


 • #90   15. sep "Søde" Bill, hvis du gad læse teksten ville du vide hun slet ikke er min hund smiley

  profilbillede
 • #91   15. sep Første mail fra dyremishandleren:

  gå ind og se mine billede før i udtaler jer. i kan gå ind og se mine hunde på bill e jørgensen

  Næste:

  Man skal ikke kaste med æbler, når man selv er et skrog

  Og sidste (inden jeg blokerede ham):

  hvor mange gange har din hund vundet på UDSTILLING jeg har 5 CHAMPIO hvad har dit gadekryds


  Gad vide om man KAN synke lavere? smiley smiley smiley


 • #92   15. sep Det var da en spændende måde at forsvare sig selv på.

 • #93   15. sep Med tanke på hvor meget der faktisk skal til for at blive dømt for misrøgt, er det skræmmende at man kan mene at det at have 5 champions er tegn på kvalitet.
  For der må godt nok være noget der halter i den grad andetsteds så..


 • #95   15. sep Bill
  Du har fået en bøde på 18000 så noget har der nok været galt.
  Hvordan kunne det gå så galt?
  Håber virkelig at dine dyr bliver passet og plejet godt fra nu af og at der løbende sker kontrolbesøg så det ikke løber af sporet igen.


 • #96   15. sep https://nordjyske.dk/nyheder/vesthimmerland/hunde-gik-i-urin-og-affoering-uden-adgang-til-drikkevand/12feee2d-06a4-4b19-b300-2eddbf13858c

  Så 32.000 kr i bøde sidste gang, og 18.000 kr denne gang (læs evt kommentarerne her, hvor hovedpersonen også kommenterer). Nej, du er da tydeligvis en fantastisk hundeejer, Bill! Føj smiley


 • Anni
  Anni Online Tilmeldt:
  maj 2009

  Følger: 4 Følgere: 17 Emner: 143 Svar: 6.671
  #97   15. sep Bill, to gange er du idømt bøder for den usle behandling af dine dyr, og så påstår du stadig, at du ikke er blevet dømt ???
  Helt ærligt, hvor dum kan man være.
  Og mange tak for din privatbesked, så fik du da genoplivet den her tråd.
  Men jeg siger nej tak til at gå ind og se billeder af dine hunde, jeg har set rigelig af rædselsvideoer af dine syge hvalpe.

  Jeg synes så hellere ikke, at du har fortjent de bøder du fik, det er godt nok uretfærdig at idømme dig de bøder. smiley
  I stedet for bøderne burde du have være spæret inde i det usle, vandløse og belortede rum i stalden hvor de arme hunde gik, i mindst et halvt år, samt at du i den tid blev behandlet akkurat som hundene blev. smiley
  Sådan en straf burde du jo ikke have noget imod, da du jo åbenbart synes at det ikke var vanrøgt, men top forhold for levende væsener.


 • #99   15. sep Bill, hvis du nu brugte din tid på at behandle dine hunde ordentligt, i stedet for at svine folk til, så ville alle vinde (ikke mindst dine hunde, som fx kunne bo rent, eller få lov at gå med deres mor ud over 4 uger).

 • Denise J
  Denise J Tilmeldt:
  jul 2020

  Følger: 2 Emner: 1 Svar: 66
  #100   16. sep Hvad får man dog ud af at mishandle sine dyr? De bliver ikke gladere for at se en. De bliver ikke federe at være sammen med. De bliver ikke nemmere at have med at gøre. De kan bestemt ikke gøre din dag til en fest. De på trods af ringe forhold og andet skod, koster dig mange penge. Sidst men ikke mindst, så er jeg sikker på, de til en hver tid og given lejlighed fravælger dig helt og aldeles.

  Så “kære” hovedperson, hvad får du ud af det? Ud over, at underlige mennesker ønsker hvalpe fra det sted.


 • #101   16. sep Nu har jeg så Googles navnet, og jeg har ikke kunne finde andre billeder end nogle redigerede nogle på din Facebook profil billede og cover

 • #102   16. sep Så “kære” hovedperson, hvad får du ud af det?

  PENGE!!!!


 • #103   16. sep Andre der har gået flere beskeder?
  Jeg orker ikke at læse dem..


  profilbillede
 • #104   16. sep har kun fået dem jeg har puttet her i tråden smiley

 • Anni
  Anni Online Tilmeldt:
  maj 2009

  Følger: 4 Følgere: 17 Emner: 143 Svar: 6.671
  #105   16. sep Jeg har kun fået en enkelt.

  Men læs dem dog, og læg dem op her så vi alle kan få glæde af dem. smiley


 • #106   16. sep Nårh ja, det kunne jeg selvfølgelig gøre. smiley

 • #107   16. sep Jeg får ikke underligt nok. Men kan jo være han melder mig til DKK måske.. Så jeg kan blive ekskluderet smiley

 • #108   16. sep Jeg har blokeret ham, efter at jeg svarede noget i stil med “Styr dig dog, din taber” smiley

 • #109   16. sep Jeg har kun blokeret ham på FB.

 • Denise J
  Denise J Tilmeldt:
  jul 2020

  Følger: 2 Emner: 1 Svar: 66
  #110   17. sep #102. Ja det ved jeg godt. Jeg havde da håbet, manden selv kom med noget. I øvrigt kunne han tjene flere, hvis han gjorde noget godt for sin dyr. Det at han tjener penge med det hundehold, siger så også bare en hel del om dem der køber dem. De holder ham jo i gang. Så noget må de også få ud af det. Siden de vil lægger deres surt tjente penge der.

  Har i ikke bare alle fået samme i posten? Hvis det er i stil med hvad der er postet her, så er det ikke sagprosa der trykker manden.


 • #111   17. sep Hvis man har villet have en Tjekke har der i DK ikke været anden mulighed end ham, hvis ikke man ville udenlands. Ikke at det burde være en undskyldning for at købe der, men det kan være endnu sværere i udlandet.
  Og han har jo været på udstillinger og lign herhjemme.

  Men der er da kommet en kennel mere som er bosiddende på Sjælland.


 • #114   17. sep Så nu er du stolt over den dårlige omtale smiley Har du husket at skrive en mail til avisen der har lavet artiklen?

 • m p
  m p Tilmeldt:
  jun 2008

  Følger: 1 Svar: 26
  #116   17. sep Bill, jeg har set dine hunde på udstilling i KHKG op til flere gange.

  Har set dem komme krybende ind, skide på gulvet af skræk, bide efter dommer, og du blev bedt om at holde en lang pause, ikke sandt??

  De stod i bure ( og det er ok), de kastede sig vildt gøende frem, hvis nogen gik for tæt på, af skræk.

  Det ville være rart for alle parter, hvis du kastede dig over en anden indtjening og droppede alt med hunde...... • m p
  m p Tilmeldt:
  jun 2008

  Følger: 1 Svar: 26
  #117   17. sep Bill, jeg har en hund på 11½ år, dommer skrev sidste år:

  Bevæger sig som en ung dame.........

  Men det har INTET med sagen at gøre, du får bøder for vanrøgt.

  Hvad folk herinde bruger tid på har heller intet med dine bøder at gøre.

  Lev med at du er en skidedårlig avler, du blev afsløret...


 • m p
  m p Tilmeldt:
  jun 2008

  Følger: 1 Svar: 26
  #118   17. sep Nå, Bill, du fjernede dit tåbe indlæg om din ældre hund.....det får så mit til at stå lidt ØH.

  Men Bill pralede af en hund på 11½ år.


 • #120   17. sep Du får ikke hele 2 domme for ingenting og fordi du har en 11 år gammel tæve der ser okay ud.
  Så noget er galt.


 • m p
  m p Tilmeldt:
  jun 2008

  Følger: 1 Svar: 26
  #121   17. sep For fanden da....

  Vi er RIGTIG mange herinde, der har gamle hunde, der stadig holder sig i topform.

  Men det ændrer jo ikke på at DU, Bill, er idømt bøder for vanrøgt af dine hunde...


  profilbillede
 • Dorte H
  Dorte H Online Tilmeldt:
  jun 2012

  Følger: 5 Følgere: 6 Emner: 13 Svar: 765
  #122   17. sep De her hunde er 7 - 10 - 11 og 12 år gamle....

  Så luk røven med at fordi du har en "gammel" hund så er du verdens ottende vidunder.


  Du er en gemen dyremishandler/vanrøgter og du er en gammel nar der hverken kan stave eller formulere dig.

  MUGHAT!


  profilbillede
 • m p
  m p Tilmeldt:
  jun 2008

  Følger: 1 Svar: 26
  #123   17. sep Og hun er lige fyldt 12...

  profilbillede
 • #126   17. sep Bill, billeder af hundene ændrer jo ingenting. Hunde kan vaskes, hunde der udstilles kan holdes pæne, da det jo hjælper med salg, mens resten får lov at gå for lud og koldt vand (måske endda uden vand i forhold til det skrevne).
  Jeg har også set rædselsvideoerne af dine hvalpe, og har også læst utallige indlæg fra nogle der har købt hund hos dig.


 • #127   17. sep Jeg forstår ikke helt hvor du vil hen med alle de billeder?? De forandre jo ikke på at du er dømt for vandrøgt ;( det er Extreme svært at få nogen dømt for det her i landet, det betyder at din behandling af dyr har været meget dårlig ;( uanset hvor mange billeder du kommer med, forandre det jo ikke på dommen ;(

 • #128   17. sep Og hvad skal billederne vise? Billeder viser jo kun et øjeblik - de viser ikke under hvilke forhold hundene lever, om der er andre hunde på ejendommen og hvordan de lever osv.

  Der skal temmeligt meget til at blive dømt for sin behandling af dyr i Danmark, så når man ikke en, men to gange er idømt bøder pga hundenes forhold, så gør man altså noget galt.


 • #129   17. sep Jeg takker ydmygt for dagens grin i hvor idiotisk man kan være. Hold nu magle at holde på man er verdens bedste hundeejer når man er dømt flere gange for misrøgt, og med tanke på hvor dårlige/slappe vores love på det felt egentlig er så er det virkelig tankevækkende.

 • #130   17. sep Bill, helt oprigtigt, du har behov for noget hjælp! Med alle de penge du tjener på at lave syge hvalpe, og alle de penge du ikke betaler for din misrøgt, så må du have råd til at få en grundig omgang terapi.

 • #131   17. sep Hellere bruge al min tid på mine hunde end ikke at bruge tid på mine hunde.

  profilbillede
 • #134   17. sep Men billederne siger ingenting om de forhold du er dømt for - billeder er altså ret taknemmelige, vi bestemmer jo selv, hvad der får lov at blive vist. • #136   17. sep Hvad er det du vil vise med billederne. Dommen handler jo ikke om, om du går tur med dine hunde, eller om de er pæne at se på. Det handlede om de forhold de levede under, og det viser dine billedet jo ikke noget af.

 • #140   17. sep Må vi se hvor hundene bor?

 • #141   17. sep Hvorfor skriver du ikke bare din adresse, så kan vi da komme og se de fantastiske forhold, dine hunde bor under. Du kan også bare fremlægge billederne fra dine retssager smiley

  Hvordan kan man egentlig få sig selv til at fjerne 4 uger gamle hvalpe fra deres mor? Hvordan kan man få sig selv til at sælge syge hvalpe?


 • #142   17. sep https://www.facebook.com/604543329680390/posts/1030434917091227/

  *kasteropoverhvoruslemenneskerderfindes*


 • #143   17. sep https://www.facebook.com/tjekkoslovakisk.ulvehunde/videos/775540492580672/

  Det her er SÅ ulækkert, og hvis du ikke selv kan se det Bill, er du endnu mere syg end du fremstår smiley


 • #144   17. sep Føj ! At man ikke skammer sig ! Får det helt dårligt! Stakkels hunde mor og hvalpe.

 • #145   17. sep Den sag kan jeg godt huske...

  Hvad siger du til dem Bill?


 • Anni
  Anni Online Tilmeldt:
  maj 2009

  Følger: 4 Følgere: 17 Emner: 143 Svar: 6.671
  #147   17. sep Bill, prøv at lægge lidt billeder af de hunde der var smurt ind i afføring da du blev meldt, og lige som A, synes jeg da at du skal lægge billeder af stalden og burene hundene boede i.
  Læg billeder op, som omhandler dine domme.
  Jeg venter spændt på billederne.


 • #148   17. sep Bill vil du ikke fortælle os alle lidt, om de hvalpe der endte på med at miste livet, på Fyns internat?

 • #149   17. sep Bill vil ikke fortælle os alle om hvalpene, men har sendt mig 3 fjerdedele af et mobilnummer man kan ringe til smiley

 • #150   17. sep Hold kæft, en taber!

 • #152   17. sep Ja, forskellen på dig og mig er bare, at jeg ikke røvrender folk og mishandler hunde. Og at jeg betaler mine ting. Hov vent, vi har faktisk ikke noget som helst til fælles.

 • #153   17. sep Bomstærk, adressen er ikke svær at finde.

 • #154   17. sep Men mon Bill er så gæstfri, når det kommer til stykket? Der er vel egentlig en grund til, at han er nødt til at sælge sine hunde via stråmænd smiley

 • #155   17. sep Bomstærk, han har ikke været så gæstfri når der har været TV-hold forbi, så mon dog han er det overfor et hold HG'ere...

 • #156   17. sep Hvis nogen ikke har set DRs Kontant, hvor der bl.a. video fra Farsø, så er det her:
  https://youtu.be/QyN5pQ_6yuM


 • #157   18. sep Føj føj føj, siger jeg efter at have set det program der linkes til i #156
  Hvis man kan mene at det er iorden at holde hunde på den måde, og det ikke er misrøgt, så er der noget seriøst galt.
  Det er fuldstændige ligegyldigt hvor mange billeder du lægger op af dine hunde, for vi kan jo se hvilke forhold de holdes under her.


 • #158   18. sep Men DKK synes jo at alt er dejligt smiley smiley smiley

 • #159   18. sep Ja for det er jo ikke lovligt at udelukke nogen.. smiley
  Det sætter proportionerne lidt på plads at man kan blive ekskluderet ved at tale grimt om en dommer online, men det er topfjong at misrøgte sine dyr..


 • #160   20. sep Praktisk at oprette sig, svine folk til på pb og i tråden her, slette sig og så oprette sig igen smiley

 • Anni
  Anni Online Tilmeldt:
  maj 2009

  Følger: 4 Følgere: 17 Emner: 143 Svar: 6.671
  #161   20. sep Synd for tråden at han har slettet sig.
  Hvad er hans nye navn ?


 • #162   20. sep Det samme som før, og med samme profilbillede smiley

 • #163   20. sep men han skriver stadig beskeder, nu har jeg fået hans nummer så jeg kan ringe til ham smiley

 • #164   20. sep Han prøver såmænd os at oprette hans hunde igen, og han har næææsten lært det er én hund per galleri smiley

 • #165   20. sep Måske kan han lære lidt nyt om hunde og hvordan de trænes og passes herinde. Så det er da fint.

 • Anni
  Anni Online Tilmeldt:
  maj 2009

  Følger: 4 Følgere: 17 Emner: 143 Svar: 6.671
  #166   20. sep Det er da total til grin.

 • #167   20. sep AG, fordi 2 store bødestraffe er ikke motivation nok til at holde hvalpene hos tæven i mere end 4 uger? Sorry, men det er da virkelig naivt at tro at han kan eller vil lære noget som helst smiley

  Manden har absolut ingen empati for levende væsner, og tænker kun på at tjene penge. Skidt med alle de hunde der skal dø i processen smiley


 • #168   20. sep I et demokratisk land som dette burde vi jo tro på at straf får folk til at overholde love og regler.
  Tror du aldrig folk ændre holdning igennem livet? Lærer de ikke af deres erfaringer?
  Bliver klogere med alderen?
  Mange mennesker er og bliver idioter, men nogle forandre sig da undervejs


 • #169   20. sep Undskyld, men overså du helt hvad han skrev herinde for et par dage siden? smiley Manden mener vitterligt ikke at han gør noget galt smiley

  Jeg har bare på ingen måde nogen form for forståelse for hans handlinger, eller for folk der forsvarer ham smiley


 • #170   20. sep Jeg har ikke lige fået betalt mit DKK-medlemsskab - har fået en rykker. Denne bliver IKKE betalt, hvis det afskum af en dyremishandler bliver DKK-opdrætter igen - har jeg meddelt klubben smiley

 • Anni
  Anni Online Tilmeldt:
  maj 2009

  Følger: 4 Følgere: 17 Emner: 143 Svar: 6.671
  #172   20. sep Isabelle, du kan jo gå ind på webben, så kan du se, at han allerede er blevet DKK opdrætter igen.
  Og kirsebæret på toppen er, at at DRU medlemmerne der er blevet smidt ud af DKK ved opløsningen af DRU også kommer tilbage til DKK.

  Glarvind har jo udtalt sig om, at man ikke kan nægte folk at opdrætte i DKK.


 • #173   20. sep Hvor på webben, Anni? Jeg kunne ikke finde det i fredags.

 • #174   20. sep "Glarvind har jo udtalt sig om, at man ikke kan nægte folk at opdrætte i DKK."

  Det lyder som noget sludder. En klub er vel ikke forpligtet til at have alle som medlemmer. Men der står måske ikke noget i vedtægterne om, at man ikke må vanrøgte dyr? HVORFOR FAEN skulle jeg så have kennelbesøg af en DKK-repræsentant egentlig?


 • Anni
  Anni Online Tilmeldt:
  maj 2009

  Følger: 4 Følgere: 17 Emner: 143 Svar: 6.671
  #175   20. sep Isabelle, du kan se, at han har fået registreret hvalpe.
  Jeg kan ikke selv komme på webben, da jeg jo har meldt mig ud af DKK, men Krumme var ind og se.


 • Anni
  Anni Online Tilmeldt:
  maj 2009

  Følger: 4 Følgere: 17 Emner: 143 Svar: 6.671
  #176   20. sep Isabelle, se # 3

 • Anni
  Anni Online Tilmeldt:
  maj 2009

  Følger: 4 Følgere: 17 Emner: 143 Svar: 6.671
  #177   20. sep Isabelle, fuldkommen enig.


 • #178   20. sep Anni - ikke helt korrekt. Glarvind skrev, at man ikke kunne nægte folk adgang, når de havde udstået deres straf - dvs skulle nogen være permanent ekskluderet, så kan de ikke komme retur. Men ja ellers er de jo velkommen, hvis deres eksklusionsperiode er gået, åbenbart.

 • #179   20. sep Han svarede mig på fb, at det ikke var lovligt at udelukke folk for evigt smiley Jeg spurgte om han kunne svare på i hvilken lov det står, men jeg har, underligt nok, ikke fået svar smiley

  Jeg H-A-D-E-R når DKK leger både lovgivende, dømmende og udøvende magt, og mener at deres “love” gælder over alt andet smiley


 • #180   20. sep Theas opdrætter er da ekskluderet fra DKK, og kan ikke komme igen.. Hvilket er heldigt nok.
  Så det er da en løgn fra dkks side....


 • #181   i går kl. 07:16 Han fik da sine hunde stemt ind ??

 • Anni
  Anni Online Tilmeldt:
  maj 2009

  Følger: 4 Følgere: 17 Emner: 143 Svar: 6.671
  #182   i går kl. 10:10 Ja, sørgeligt, at der er nogen der bakker op om dømte dyremishandlere og byder dem velkommen.

 • #183   i går kl. 10:19 Krøllet: mon dog at den opdrætter af Thea ikke også kan komme retur..?

 • #184   i går kl. 10:29 Det skal jeg ikke kunne sige, men jeg har oplevet hvalpe der ikke kunne overføres (da det var muligt at overføre DDH til DKK) med den begrundelse at DKK ikke ville "hvidvakse stamtavler". Her var det en ejer i Norge der havde købt hvalp, og ville have overført tavlen, så hvalpen kunne bruges på udstilling i Norge.
  - det er dog nogle år siden og jeg er ikke længere inde i sagen, så jeg skal ikke kunne sige om de ville lade sådan en opdrætter komme tilbage idag.


 • #185   i går kl. 20:24 Hvis vedkommende har fået en udelukkelse i x antal år, så varer den jo de år.
  Men det kan da være at der endelig er lidt fornuftigt de holder fast i, selvom jeg tvivler, når de huser hvalpefabrikker og dømte misrøgtere uden at blinke.


Kommentér på:
60 årige fra Farsø får bøde for mishandling af hunde

x