{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
674 visninger | Oprettet:

dyrlæge Aarhus og omegn {{forumTopicSubject}}

jeg bruger oftest Anicura Viby, men jeg synes de er mega dyre, og så føler jeg hvis man skal have en akut, samme dags konsultation så er det de "grønne" og urutinerede der har de vagter ...

har lyst til at prøve en anden, og en med større nærhed... Tilst skal det ikke være ... kender ikke meget til Åbyhøj og Brabrand, synes måske de er liiige små nok. . .

A Bom, er det Nordre du er glad for ?


Kommentarer på:  dyrlæge Aarhus og omegn
 • #1   19. dec 2021 Jeg bruger Vestdjurs (Skæring) normalt, og er MEGA glad for dem!! Jeg foretrækker Christian, som jeg har brugt fast de sidste 15 år. Peter derude er også super rar og dygtig, og de kvindelige dyrlæger ditto. Der er lige ham den ene, som primært holder til i Hornslet. Ham er jeg ikke begejstret for, men der er jo 4-5 andre, så han er nem at komme udenom.

  Jeg bruger Nordre til de mere specialiserede ting, primært i forbindelse med Bellas dårlige knæ. Og så kiropraktor.

  Jeg kender nogle stykker som bruger Nordre fast, og jeg overvejede også selv at skifte der til, men jeg kan bedst lide at kende dyrlægen, og vide hvem jeg kommer ind til. Det gør man ikke på Nordre.

  Fünke er vist også smuttet ud i Skæring, og var meget tilfreds, sidst jeg spurgte. Jeg ved dog ikke om det er for langt for dig at køre?

  Hinnerup ville jeg ikke bruge. Mest fordi jeg havde en virkelig sær oplevelse, hvor de fortalte, at de ikke ville foretage en eventuel aflivning af min hund i hjemmet, når jeg ikke er kunde i forvejen smiley Heller ikke selvom jeg betalte på forhånd.

  Åbyhøj har jeg hørt ret forskellige historier om. Jeg mener at Maya med Tessa brugte dem. Brabrand har jeg hørt godt om tilbage i tid, men jeg ved ikke om de stadig er gode. • #2   19. dec 2021 Har selv hørt godt om Brabrand, men der er nogen år siden, og mener det var under tidligere dyrlæge ...

  tak for input ... jeg mistænker enten forstoppelse, eller noget galt med mave/tarm smiley ... synes måske også bare det er svært at starte op ved ny dyrlæge når hunden er 10½ år gammel ... der er et par stk på anicura jeg er ok med, måske jeg skal ringe i morgen og hører om en af dem har tid ... ellers vil jeg overveje at køre tværs gennem byen ..


 • #3   19. dec 2021 Jeg er gået over til Skæring som A, fordi jeg var så glad for deres behandling sidst. Jeg har ellers brugt Nordre, og det er ikke fordi jeg som sådan er utilfreds med dem, men jeg har bare ikke én eneste gang oplevet at have den samme dyrlæge.
  Det er et ret stort sted og det kan også være svært at få tid. Så Nordre vil jeg bruge i fremtiden til de mere avancerede ting.

  Åbyhøj har jeg hørt godt om, men har ikke selv prøvet dem.
  Til gengæld vil jeg aldrig sætte mine fødder hos Abild dyreklinik igen hvis jeg ikke er nødt til det. Jeg brugte dem dengang Umi som hvalp skulle akut ind da hun fik en tung bordplade over poten.

  Dyrlægen virkede usympatisk, var arrogant/nedladende over for mig - sagde "SÅ er det også sidste godbid du giver!" uden at forklare hvorfor jeg skulle lade være, da jeg gav Umi lidt godbidder - og da vi sad i venterummet bagefter kom dyrlægen pludselig bare hen, tog hunden direkte ud af mit skød, og gik væk med hende mod et helt 3. rum uden NOGEN som helst forklaring eller mine. Jeg var nødt til selv at spørge hvad hun lavede og om jeg ikke kunne gå med. Det kunne jeg ikke.
  Om det bare var en enkelt uheldig oplevelse med en enkelt dyrlæge ved jeg ikke, men føj det var ubehageligt, så dem gider jeg ikke bruge igen smiley


 • #4   19. dec 2021 jeg har brugt åbyhøj, de var ok, men efter Tessa blev steriliseret hos dem fik hun voldsom dyrlæge angst, fik at vide flere år efter, i en bi sætning, at hun ikke havde fået nok bedøvelse i forbindelse med sterilisationen , ved ikke hvad det reelt betød, men jeg mistede lidt tilliden og så synes jeg ikke de tog mig alvorligt da hun fik problemer med ryggen. Jeg skiftede til højbjerg, de gange jeg nåede at være der, var jeg hos den samme dyrlæge og hun var sød og var god til Tessa. Jeg har brugt abild i Brabrand og sætter aldrig mine fødder der igen, de lavede en kæmpe fejl og selvom de gav erstatning, så virkede det bare så fordækt og uærligt, det er godt nok en del år siden og ved ikke hvordan det fungere i dag.

 • #5   19. dec 2021 Anicura Viby har været så heldige at ansætte Jeannette Jalving, hun er bestemt ikke uerfaren, står med det skutte og er hamrende dygtig og grundig.

  Hun har været Antons dyrlæge i 12 år, hele hans liv, og var det ikke for hende, var han ikke blevet mere end et par år gammel.

  Ja, de er dyrere end andre steder, men de har også ekspertisen og faciliteterne til alle slags undersøgelser, det finder man ikke mange andre steder i Jylland.


 • #6   19. dec 2021 Jeg har forstået det sådan, at Anicura ikke længere tager almindelige konsultationer, men kun henvisning fra andre dyrlæger. En af mine klubkammerater havde fået brev om det for nogle måneder siden. Det er da værd at tjekke, inden man overhovedet tænker i at bruge Anicura som “almindelig” dyrlæge.

 • #7   20. dec 2021 A med bomstærk, det har du egentlig ret i, i hvert fald når det gælder almindelige vaccinationer. Men sygdom kan man (så vidt jeg har forstået på Jeannette) altid komme til med. smiley

 • #8   20. dec 2021 har talt med Anicura her til morgen og afventer opringning fra Nanna derude, hende kender jeg ...

  hold op de der tegn på ens hund ikke er som den plejer uden at man kan sætte sin finger på det konkret ... hun har jo kun det sidste døgn fået små måltider med kogt ris og lidt skinke i (hun tåler ikke kylling og fisk) ... i aftes da hun havde været i haven havde hun gylpet noget op der var sort, men begge hun går og nipser i jorden/græsplænen ..
  i nat har hun sovet, og spist lidt her til morgen ... men fx her til morgen så går hun ud og tisser, men derefter går hun op og ligger sig på terrassen, det plejer hun bare ikke ... øv øv ..


 • #9   20. dec 2021 Åh Hanne det lyder bestemt ikke rart smiley Håber hun kan få noget kvalificeret hjælp.

 • #10   20. dec 2021 Inden jeg lærte min kæreste at kende brugte jeg Højbjerg. Jeg havde altid den samme derude, mener han hed Michael. Han var virkelig god til pixie ihvertfald.
  Min kæreste arbejder ved Thorsager dyreklinik så den vil jeg selvfølgelig også anbefale, men det bliver jo nok lidt for langt væk smiley


 • #11   20. dec 2021 talte med Nanna i dag, de kan jo selvfølgelig intet sige, og hun havde ikke flere tider i denne uge, men kunne komme på akut listen ... men har fået en tid ved en anden derude i morgen, vil have hende mærket efter, og så vil de tage nogle blodprøver ... vil sige hun har været sulten her til aften, hun sover stadig ret så meget og tungere end hun plejer synes jeg ... men som Nanna sagde, med en hund på 10½ kan det jo være så meget ... jeg er da ikke klar til farvel, tror heller ikke vi er der OVERHOVEDET, men jeg misunder dem hvis hunde sover ind, en lang periode med gætterier uden man ved hvad man kigger efter, og eventuelle forsøg på behandling af nogle symptomer man ikke ved hvad er, det vil jeg have det svært med, for hvad byder man hunden mens det står på hvis ikke det er noget der rammer plet og giver den et bedre liv ... og så er hendes slidgigt i hofterne også et issue ... hun lan fx ikke hoppe mere, hende jeg har på 12 hopper nemt i sofaen, mens Ipsen her står nedenfor og siger "piiiv" til vi løfter hende op ...

 • #12   20. dec 2021 Vi er ret glade for Nordre men vi har så heller aldrig prøvet andre. Vi har vist været kunder der de sidste 20-25 år ish. Jeg synes at, i hvert fald til almindelige konsultationer kan man bede om en bestemt dyrlæge. Vi får i hvert fald næsten altid den samme. Men hvis vi skal have en hurtig tid får vi hvem der nu lige er klar.

 • #13   22. dec 2021 Vi bruger byens dyreklinik i Viby ( ved kongsvang) som vi er mega glade for smiley

 • #14   22. dec 2021 hun var på anicura tirsdag ... fik taget blodprøver ... nogle er sendt til videre analyse ... hendes levertal er forhøjede, men det har de været længe, men nu er der også skæve tal for bugspytkirtlen ... i morgen skal hun derud og scannes ... hun er kørt på mindre kost, og flere men mindre måltider, virker ok, men når hun får mad så bliver hendes bug rent spændt .... dyrlægen mener også hun har væske i bugen ... jeg ved simpelthen ikke lige hvad jeg tænker ... den sidste tid er hendes åndedræt ved søvn blevet meget tydeligt og tungt, og i aftes satte hun sig op, men det var som hun ikke var rigtig vågen ... hun virkede forstoppet i weekenden, men hendes afføring normal nu ..
  hendes lunger var fine, ligeledes hendes hjertelyd/rytme ...


 • #15   22. dec 2021 Øv Hanne smiley
  Er hun scannet/få taget røntgen?
  Levertallene kan være svære, da de på skotter oftest er forhøjede, uden at det har "betydning". Men det kan selvfølgelig også være noget. Hun kan jo sagtens have en forstørre lever, som gør hende lidt vommet. Det oplever vi ofte ved de gamle sealyer.


 • #16   22. dec 2021 hun skal scannes i morgen ... men hun er tidligere scannet og hendes levertal har været forhøjede længe, hun var en periode i behandling for Cushing med vetoryl (blev undersøgt fordi hun drak enormt meget) undersøgelsen dengang tydede på cushing men ikke "overbevisende", hun fik en stærk kløe af vetoryl og stoppede med det og drikkelysten er ikke vendt tilbage .. hun har til gengæld virket forstoppet, og i weekenden spiste hun ikke rigtigt, men kastede alligevel op den ene nat, derfor har jeg været til dyrlæge med hende ... hun spiser gerne igen, afføring er normal og hun har ikke kastet op siden , men som sagt får hun ikke måltider af normal størrelse ... der er flere ting der driller for hun har slidgigt i hofterne og ved ikke om hun har ondt, men i morgen får hun også en Librela ... hun ligger meget, og sætter sig meget indenfor, men på gåture er hun ret normal ...

 • #17   22. dec 2021 Hun har højst sandsynlig ondt. Det er til tider ret svært at læse de terriers. Det er dét eneste minus. De siger ikke av.
  Den med formodet Cushings har jeg også hørt flere gange. Jeg kan ikke huske hvad det er, der påvirker leveren hos netop skotter, men levertallene er oftest forhøjet. Har du spurgt Ulla? Hun ved rigtig meget om de levertal.


 • #18   22. dec 2021 ja jeg har været i kontakt med Ulla omkring det ... det er sgutte nemt når ens hunde pludselig er 10½ og 12 år gamle, så ved man jo godt der pludselig kan komme ting der hurtigt kan blive afgørende for hvor længe man har dem....

 • #19   22. dec 2021 Så får du ikke bedre vejledning smiley

  Nej det er bestemt ikke nemt smiley


 • #20   22. dec 2021 Øv Hanne, hvor er det træls, håber det bedste i morgen når hun skal scannes og krydser hvad krydses kan.
  Det er så nerveopslidende når man ikke ved, hvad der er galt.
  Dengang med Taliban var jeg ved at blive sindsyg, og jeg blev faktisk glad, da hun endelig fik en diagnose.


 • #21   23. dec 2021 Hanne, jeg tænkte faktisk på bugspytkirtlen, da du først beskrev hendes symptomer - både Anton og Hannibal har lidt en del af det, dvs. Hannibal kun én gang, men det var også den værste og Anton har lidt af det flere gange, fordi han har nedsat funktion i bugspytkirtlen.

  Pankreatitis (betændelse i bugspytkirtlen) er enormt smertefuldt for hunden, og der bør startes behandling op med det samme. Foderskift til noget foder med lavt fedtindhold, fx RC Gastro Intestinal Low Fat og enzymer, enten givet som kapsler eller drysses i foderet.

  https://www.anicura.dk/fakta-og-rad/hund/pankreatitis-hos-hunde/

  Vi køber enzymer på et tysk apotek, da de er temmeligt dyre herhjemme;

  https://www.apotheke.de/kreon-25000-200stk-pzn-04946837

  God bedring med hende.


  profilbillede
 • #22   23. dec 2021 resultat er så at sige ingenting, blodprøve analyseret viste at der ikke er noget med bugspytkirtlen, hendes lever tal er meget forhøjede men ikke alarmerende og noget skotter helt generelt har ... scanning viste at leveren er "ujævn" eller hvad hun sagde, kan ikke huske det, men ikke synligt anderledes end sidste scan i marts ... hjerte. lunger, nyrer ser for alderen normale ud ... så måske var det bare forstoppelse, måske er der smerter fra slidgigt ... hendes blodprøver ses efter for B12 og Folinsyre, men der kommer først svar efter nytår, det kan vist også have noget med fødes optag i tarmen at gøre ... men intet indlysende og intet alarmerende ...

  hun fik en librela så må jeg vurdere om der er en ændring/virkning så der er noget smerterelateret ...


 • #23   23. dec 2021 Håber de "bare" er aldersbetingede smerter. Det er helt naturligt at hun så trækker sig ind i sig selv.
  Dejligt at det andet er normalt


Kommentér på:
dyrlæge Aarhus og omegn

x