{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
582 visninger | Oprettet:

Operation for diskusprolaps. Erfaringer? {{forumTopicSubject}}

Halløj!

Efter udredning både i Aalborg og Aarhus har vi nu fået "dommen" over Eas ryg. Hun har blandt andet en stor diskusprolaps, hvor der heldigvis ikke er noget, der trykker på nervebanerne. Dyrlægerne i Aarhus anbefaler operation og mener, at prognosen er god for en "familiehund".

Er der nogen af jer, der har været igennem sådan et forløb og kan fortælle, hvordan I oplevede det? Alle erfaringer kan bruges! smiley


Kommentarer på:  Operation for diskusprolaps. Erfaringer?
 • Indica J
  Indica J Online Tilmeldt:
  maj 2022

  Følger: 8 Følgere: 36 Emner: 21 Svar: 142
  #1   18. jul Har i snakket med Jacob på Nordre Dyrehospital i Århus?

 • #2   18. jul Vi har snakket med Lars Langerhuus fra AniCura Aarhus. Det var ham, som vores egen dyrlæge anbefalede smiley

 • Indica J
  Indica J Online Tilmeldt:
  maj 2022

  Følger: 8 Følgere: 36 Emner: 21 Svar: 142
  #3   18. jul Alt hvad der gælder ryggen ville jeg snakke med Jacob Schrøder om, han har været en virkelig stor hjælp med min Viktoria - både da hun fik spondylose og begyndende diskusprolaps.

  Jeg mener da at Krøllet's Baby blev opereret for en diskusprolaps.


 • #4   18. jul Tak smiley

  Jeg er egentlig ikke i tvivl om selve diagnosen og vurderingen, og jeg tror derfor ikke, at jeg har så meget brug for flere fagpersoners blik på det. Det, som Lars har fundet på MR-billederne, er præcis det, som vores egen dyrlæge mistænkte efter røntgen, og MR-skanningen er jo enormt grundig og detaljeret, så hun er bestemt færdigudredt nu. Vi har desuden forsøgt konservativ behandling ad flere omgange og med forskellige præparater uden held, så det er desværre heller ikke vejen at gå længere.

  Jeg håber meget, at der er nogen, der har erfaringer med operation, da det er noget af et indgreb, og der er jo immervæk 12 ugers rekonvalescens bagefter. Især håber jeg på at høre nogle erfaringer i forhold til efterforløbet smiley


 • #5   18. jul Mener ikke Baby blev opereret, eller husker jeg helt forkert? smiley

  Har søgt lidt i tidligere tråde men finder ikke så meget brugbart.


 • #6   18. jul Lars er knaldhamrende dygtig, og ham ville jeg uden tvivl stole 100% på (selvom han er sådan lidt off i forhold til mennesker smiley ) Og jeg er ellers kæmpe fan af Jacob!

  Jeg er stødt på et par med corgier, som har fået deres opereret for diskus. Skal jeg forsøge at finde et par navne til dig, som du kan kontakte på messenger? Nicole herinde (med Yoda og Enya) fik vist også en af sine gadehunde opereret. Jeg prøver lige at hidkalde hende til tråden.

  Masser af tanker og god bedring til jer smiley


 • #7   18. jul Nå, Nicoles blev ikke opereret. Men en anden herinde fik sin gamle hund opereret på Århus Dyrehospital, og det gik helt glat.

 • #8   18. jul Du er en stjerne, Anne, der må du meget gerne smiley

  Og nogle gange er de dyrlæger, der er mest "off" i forhold til mennesker de aller dygtigste smiley vores egen dyrlæge sagde også, inden vi blev henvist, at hvis det var hans hund, der havde rygproblemer og potentielt skulle opereres, så havde han valgt Lars, så det giver også lidt ro i maven smiley


 • #9   18. jul En bekendt har fået sin gravhund opereret af Lars, en prolaps i nakken, ret kritisk, men det gik over al forventning - Lars er virkelig dygtig.

  Det skal siges, at ejer af gravhunden selv er dyrlæge og endda ledspecialist, men hun var mere tryg ved at lade Lars klare opgaven - det siger altså en del.


 • #10   19. jul Tak skrigehunden! Det er dejligt at høre smiley

 • #11   22. jul Hvor sidder diskus prolapsen?

 • #12   22. jul Den sidder, så vidt jeg forstår, nederst i lænden/ved korsbenet-ish. Har fået billederne med hjem, men jeg kan ikke se en skid på dem smiley

 • #13   22. jul Nu fik jeg lige kigget på billederne igen. Det var alligevel ret tydeligt. Ser ud til at være sidste disk inden korsbenet

 • #14   22. jul Prøv at forhør dig om det er L7S1

  I det tilfælde at den sidder der. Har i så talt om blokader?

  Nu ved jeg ikke hvor påvirket hun er, men jeg fik at vide at Dixie ville springe frisk ned fra operationsbordet. Selvfølgelig en overdrivelse, det vidste jeg godt men det skulle vise sig at være den største løgn.

  Vi brugte 1 år på genoptræning bagefter. I den første tid, træning 5 gange dagligt, udover de mange små ture hun måtte komme på.

  Hun skulle dog heller ikke vende tilbage til sofa-hund, men til konkurrencehund.

  Det var et LANGT forløb. Når det er sagt, så er hun i dag uden smerter og har ikke engang gigtforandringer, så på den måde var det en succes. Dog kunne resultatet nok lige så vel være blevet det samme med blokaderne, uden at skulle have været igennem den mængde genoptræning.

  Bare så du kender til metoden. Det er en stor risiko at bruge blokaderne efter operation, ifølge John Dee, som har fundet frem til metoden.


 • #15   23. jul Tak Tinna - det er meget spændende info. Vi har slet ikke talt blokader eller noget i den dur. Vores egen dyrlæge er på ferie lige nu, så vi går og samler sammen med ting, vi gerne vil vide. Hvad jeg sådan lige kan se, så er det L7S1, så der skal vi i den grad have undersøgt først

 • #16   23. jul Har du noget link eller noget til metoden med blokade? Bare så vi kan tage det med til dyrlægen?

 • #17   23. jul Jeg har en mail fra John Dee som jeg kan sende, hvis jeg får din mail smiley

  Jeg ved ikke hvor aktiv han er mere, som dyrlæge, men andre dyrlæger gør det. CH herinde fra har fået lagt det på coffey (mener jeg det er), og så kender jeg til en toller i Sverige, der har fået lagt blokader. Jeg kan prøve og sætte dig i kontakt med ejeren af den, hvis du vil?

  Jeg ville virkelig gerne have kendt til metoden inden Dixie blev opereret. Hun var ikke nået at blive ret påvirket af diskusprolapsen, så jeg tror det havde hjulpet hende helt fint.

  Man skal selvfølgelig huske at det ikke nødvendigvis er en permanent løsning, men at der måske skal lægges blokader ind igen efter noget tid (varierer hvor lang tid der går imellem). Jeg mener at tolleren, som jeg kender til i Sverige bliver vedligeholdt med Cartrophen injektioner efter blokaderne.


 • #18   23. jul Du må MEGET gerne sende mail. Det er rart at have et eller andet mere håndgribeligt at tage med til dyrlægen. Sender dig lige en besked smiley

 • #19   25. jul Helt sikkert. Jeg skal lige på fra pc'en. Prøver om jeg kan nå det i morgen.

Kommentér på:
Operation for diskusprolaps. Erfaringer?

x