{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
439 visninger | Oprettet:

Nogen der kender denne laser? {{forumTopicSubject}}

https://www.amazon.de/-/en/Therapy-Relief-Arthritis-Dysplasia-Household/dp/B0BFL41SYF/ref=sr_1_4?crid=37E4CY38DUJ9P&keywords=photizo+vetcare&qid=1677087291&sprefix=Photizo%2Caps%2C74&sr=8-4

Jeg havde en Photizo, som jeg solgte da Bella blev aflivet. Nu mangler jeg en, mest til mit knæ smiley

Jeg aner INTET om laser og lysterapi. Kan nogen hjælpe mig? Er den her ok, hvis den “bare” skal bruges på mit knæ og på hundene ved behov?


Kommentarer på:  Nogen der kender denne laser?
 • #1   24. feb Du kan overveje en Wave 2.0 i stedet.
  Jeg mener at huske, at den kan lyse på flere forskellige niveauer alt efter skade og sted på kroppen man arbejder.
  Jeg bruger den på både hunde og mand.


 • #2   25. feb Jeg synes at det er beskrevet at Wave har samme type lys som den KTS. Hvor mange minutter om dagen skal man behandle med Wave?

 • CM
  CM Online Tilmeldt:
  sep 2020

  Følgere: 5 Emner: 24 Svar: 355
  #3   25. feb Var inde at læse om begge lasere og kan se, at i Wave's manual står der hvor længe den skal bruges på side 13, der er forskel på tiden alt efter hvilken lidelse.

  https://cavaleros.dk/wp-content/uploads/2022/06/Dansk-manual-WAVE-RLT-PEN.pdf

  Wawe findes også i en pad og umiddelbart tænker jeg den er smart.

  Har selv en Equine LTS (måtte) Og jeg synes det er smart, at man kan behandle et større område ad gangen. Min mand har gigt i begge knæ og han får påsat måtten og hele knæet bliver behandlet på en gang.
  https://www.lundemoellen.dk/shop/equine-lts-2-81281p.html

  Måske jeg tager fejl men hvis man har en pen laser, så kræver det vel flere behandlinger i området for at være sikker på at man har ramt hele området, der skal behandles ?

 • #4   25. feb hm… Kan sådan en læser mon bruges til et forvredet knæ? Jeg forvred knæet for 4 uger siden (uheld med hoppedobben smiley ). Det er stadig megaømt og hæver i løbet af dagen når jeg har gået på. Jeg har til læge der siger at der ikke er vredet noget over og ingen skade i menisken. Det skal bare have tid og ro - det sidste passer mig meget dårligt smiley

 • CM
  CM Online Tilmeldt:
  sep 2020

  Følgere: 5 Emner: 24 Svar: 355
  #5   25. feb Kender ikke laserne, men principperne med lidt forskelle er det samme smiley

  Jeg lider af Seneskedebetændelse i håndleddet og første gang jeg blev præsenteret for LTS, var da jeg havde lovet en veninde, at trimme hendes jack russell, kunne mærke at der var ved at komme ny betændelse i håndleddet. Veninden havde LTS måtten og mit håndled fik 5 minutter og jeg trimmede hendes 4 hunde uden, at seneskedebetændelsen gik i udbrud !

  Jeg har ellers måtte have skinne på on/off i mange år, men ikke længere og det er ikke fordi jeg bruger måtten i tide/utide på håndleddet smiley


 • #6   25. feb altså når man googler er det der kommer frem jo til dyr/heste ... kan man bare bruge den slags på mennesker også ?

 • CM
  CM Online Tilmeldt:
  sep 2020

  Følgere: 5 Emner: 24 Svar: 355
  #7   25. feb Fysiologisk i denne sammenhæng, er vi ens (hest, hund og mennesker) Så der har det ingen betydning.

  Lysbehandling findes i stor stil også til mennesker.


 • #8   25. feb CM, hvad er forskellen på lysbehandling og kold laser? Lysbehandling er også Photizo, så vidt jeg husker.

  Jeg er nået frem til kold laser efter mange, lange timer på google på amerikanske sider om bone bruise. Jeg er jo så “heldig” at døje med det igennem snart 2 år, og det lader til at fortsætte. Og kold laser skulle fremskynde helingen af knoglevævet.

  Gad vide om det samme gælder for lysterapi? Eller ér det i virkeligheden det samme?


 • CM
  CM Online Tilmeldt:
  sep 2020

  Følgere: 5 Emner: 24 Svar: 355
  #9   25. feb lysbehandling/terapi er en massebetegnelse smiley så ja det er det samme.

  Jeg har aldrig hørt om kold/varm laser, så hvis du køber den, så håber jeg, at du vil dele din erfaringer. • CM
  CM Online Tilmeldt:
  sep 2020

  Følgere: 5 Emner: 24 Svar: 355
  #10   25. feb Nu har jeg selv lige læst op på kold laser og dem vores behandlere, samt vi selv kan købe er alle kold lasere, måske derfor betegnelsen ikke rigtigt bruges i DK (?)

  Hvad er kold laserterapi?
  Kold laserterapi er en type behandling, hvor lavintensivt lys påføres din krop, typisk over skadet eller betændt væv. Det lavintensive lys, kaldet "kold laser", menes at forbedre blodgennemstrømningen og mindske smerte og betændelse i skadet væv.

  Kold laserterapi bør ikke forveksles med højintensiv laser, som en kirurg kan bruge til at skære gennem væv. De lysemitterende dioder i kold laserterapi er ikke kraftige nok til at skære væv, men de er stærke nok til at trænge ind i din hud og fremme heling efter skade.

  Og til dem der er interesseret i hvad man kan bruge lysbehandling/lysterapi til:

  Laserterapi til behandling af en række tilstande. Disse kan omfatte, men er ikke begrænset til:

  Gigt
  Sene betændelse
  Karpaltunnelsyndrom
  Ledbåndsforstuvninger
  Muskelbelastninger
  Ledsmerter
  Fibromyalgi smerter
  Frossen skulder
  Bursitis
  Bløddelsskader og forbrændinger

  Enhver bløddelsskade, der forårsager smerte eller betændelse i din krop, kan drage fordel af brugen.

  LTS måtten er i gang flere gange om dagen p.t., da manden har pådraget sig brækket kraveben og 2 brækket ribben smiley Det er lidt større områder og flere steder, så er ikke sikker på, at jeg ville kunne bruge en laserpen/pistol rigtigt smiley

  Måske nogen kan/vil fortælle lidt om, hvordan de i praksis bruges, så man får dækket hele området der skal behandles rigtigt ? Et knæ fylder jo også mere end hovedet på en pen/pistol.


 • #11   25. feb Med så store skader, ville jeg nok heller ikke forlade mig på et apparat, der dækker så små områder. Men den jeg linker til, har et “hoved” på omkring 5x5 cm. Hvilket svarer nogenlunde til det område, hvor knoglen under knæet er i stykker smiley Så for mig tror jeg at den vil passe fint.

  Jeg tænker også at det er nemmere at behandle hundene med sådan en fætter, i stedet for at skulle lægge en måtte på dem. Jeg kunne forestille mig at Dorit ville mene at det var tøj, og derfor ville skride ind i sit hus og være sur. Og Ellie ville givetvis æde sådan en måtte smiley

  Jeg tror jeg giver den et skud, og hvis det ikke virker, må jeg jo genoverveje. Jeg har bare sådan et naivt håb om, at hvis bare den knogle vil hele, slipper jeg for de fleste smerter. Og den har åbenbart ikke tænkt sig at hele af sig selv smiley


 • CM
  CM Online Tilmeldt:
  sep 2020

  Følgere: 5 Emner: 24 Svar: 355
  #12   25. feb Vores hunde er så små, at måtten dækker fra hals til hale og flankerne med smiley

  Jeg krydser for, at det gør en forskel for dig og den dumme knogle smiley


 • #13   26. feb Hvad går den måtte ud på? Jeg har fået blokader i min skuldre 3 x om året i 10 år. Nu vil reumatologen ikke give mig flere. Så enten hedder det operation eller også må jeg "klare mig selv". Så ud over varmtvandstræning, skal jeg finde på noget smart. Men jeg har så meget gigt at jeg ikke kan holde til at sidde og give den ene skulder "stråler" med den anden arm smiley

 • CM
  CM Online Tilmeldt:
  sep 2020

  Følgere: 5 Emner: 24 Svar: 355
  #14   26. feb Mette har tagget dig på fb, i et opslag hvor jeg har skrevet mere udførligt om den måtte jeg har smiley

Kommentér på:
Nogen der kender denne laser?

Annonce