{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
Kommentarer på:  dyrlægen og andet - sjælland
 • #1   13. mar Kan desværre ikke hjælpe, men hvor ser han da bare sød ud. Lige til at kysse og kramme smiley

 • #2   13. mar Ved desværre ikke lige med Næsvend men vi har selv i Sæby(ved Høng) og det er noget af det bedste. Selvom vi bor 20 meter væk fra en så vil de have penge for at komme og gemmetjekke 13 hvalpe (da vi havde hvalpe tilbage i tiders morgen).

  Dem vi har nu har sået for aflivning af vores gammel kanin, Molly numse bøvl og tand tjek, hjulpet os igemmen vores kanins tabt af unger, og undersøgt vores ene kanin efter fejl i ryggen (han var en corona kanin, så vi skulle lige høre hvor meget han manglet og om det var fint at sætte ham ud i stor indhegning og med den rette mad)

  Så hvis i er en dag i området og skal akut til dyrlægen, vil jeg anbefale doktor dyr i Sæby/Høng.


 • Hama
  Hama Tilmeldt:
  apr 2015

  Følgere: 2 Svar: 230
  #3   14. mar Enig med Trine - dog har jeg kun hørt godt om "Dyreklinikken Doktor Dyr" 4270 Høng
  (Jeg bruger en dyrlæge i Sorø - som jeg har haft i over 30 år) smiley


 • #4   14. mar Jeg er ret tilfreds med Haslev Dyreklinik - nok mest fordi jeg var så heldig, at de har en øjenspecialist, der var på vagt den lørdag, hvor jeg havde brug for én smiley

  Og så er der gode træningsmuligheder i Næstved! smiley


 • #5   14. mar Jeg har brugt Faxe et par gange når min dyrlæge har henvist mig til dem. Jeg har været fint tilfredse med dem og synes jeg har fået virkelig god behandling.
  Jeg har også været på Haslev en enkelt gang med noget virkeligt akut og alvorligt uden for normal åbningstid. Det virkede som et ret godt sted.
  Min normale dyrlæge er Herfølge dyreklinik. Dem har jeg brugt siden 2005.


 • #6   14. mar "Selvom vi bor 20 meter væk fra en så vil de have penge for at komme og gemmetjekke 13 hvalpe (da vi havde hvalpe tilbage i tiders morgen)."

  Trine, har jeg misforstået den sætning, eller mener du alvorligt, at en dyrlæge burde lave hjemmebesøg gratis, fordi man bor tæt på ?


 • #7   14. mar Jeg har også prøvet Haslev netop pga. øjenspecialisten. Hvordan de er til andre ting, skal jeg ikke kunne sige, men jeg fik en god behandling og til en meget rimelig pris.

 • #8   14. mar Jeg tror, at Trine mener, at dyrlægen ville have kørselspenge, Lene smiley

 • #9   14. mar Lene N NEJ! Du skal da tage penge, men de ville tage penge for at køre ud til os. Og da vi spurgte ind til det spurgte de os om min far ikke også tager penge for at køre ud til kunder og lave arbejde(han er tømmer) Jov det gør han, men kun når han skal til Fyn (eller Jylland) eller Bornholm. Alle andre steder køre han Jov bare hen. Men at de ville tage penge for det er så mærkeligt i mit hovedet. De kunne tage og gå og det ville være hurtigere... Vi fik en fra Fyn (eller sådan noget) kørende over til os, han tjekke de 12 hvalpe der overlevet (vores hund fik lagt sig på en, men den havde det ikke godt for den var meget mindre end alle de andre, og de havde ikke vøret født i 1 time før det skete.) han tjekke dem alle og gav sundhedsbog og kom igen og gav vaccine da det var tid til det. Og vi betalte næsten ikke noget, fordi han havde også nogle køer og nogle gårdkatte han skulle tjekke op på. Det endte vis også med at han købte en af dem.

  Hvis det var dem vi bruger nu vi havde spurgt efter hjemme besøg, ville vi da forvente at der var kørslen penge med i. Selvom vi har haft telefon samtaler med hvordan vi skulle passe på vores kanin der mistet unger, hvor vi ikke skulle betale noget.

  Vi brugte dem dog da vi skulle have aflivet Kikki, hun kunne gå der op men hun kunne ikke komme op i min fars bil... Så der syndes han at det var en lang tur tilbage der fra med halsbåndet…


 • #10   14. mar Ok, Trine, jeg studsede bare over sætningen.

 • #11   14. mar Lene jeg er meget dårlige til at skrive de sætninger jeg gerne vil. Så inde i mit hovede havde jeg fået det med. Det sker også tit når jeg snakker…

 • #12   14. mar Trine, og det er også helt i orden. Og det var også derfor, jeg startede med at spørge, om jeg havde misforstået sætningen. Og det havde jeg så.

 • #13   14. mar Hvor er Baby bare flot, han holder sig godt smiley

 • #14   14. mar Flytter du til øen? Jeg har dyrlæger i Ringsted, men kan anbefale Ølby hvis det er. Også som vagt.

 • #15   14. mar Tak alle sammen!
  Thea har fået konstateret bugspytkirtel betændelse, så det er rart at have en dyrlæge ved hånden, som andre har sagt god for, hvis uheldet skulle være ude smiley

  Tak Salla, ja man kan ikke se han bliver 10 år lige om lidt smiley

  Ja vi rykker til Sjælland smiley det er lidt trist at skulle sige farvel til vores egen dyrlæge. Det er så stor en tillidssag!


 • #16   14. mar Vi har på Gallemarksvej og er meget tilfreds.
  https://www.naestveddyreklinik.dk/

  Hvis der er noget særligt, der er udover hvad den lille klinik kan, så sender de dig til Fakse i stedet. Bl.a. da Ziva slog ryggen

  Fair i pris, vidunderlig service

  Velkommen på Sjælland, og vist tilmed Næstved


 • Gitte
  Gitte Tilmeldt:
  okt 2022

  Følger: 1 Svar: 2
  #17   20. mar Jeg bor ved Næstved og bruger vestermose dyreklinik lidt udenfor Slagelse åbent 24/7

Kommentér på:
dyrlægen og andet - sjælland

Annonce