{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
Andre forumemner med "Snak videre -"
Løs snak 15.0
Vi er videre
Skrevet af: Søren U fede Dorit er tilbage - 25. jul 2023
Løs snak 11.0
Så er vi videre. 10'eren blev lidt sløv.
Skrevet af: Søren U fede Dorit er tilbage - 24. maj 2023

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Snak videre - 33
 • #1   29. feb Jeg har lige lagt et link ind i den gamle tråd. Ellers snakker vi bare videre der uden at opdage den nye. smiley

 • #2   29. feb Lene, hvis de hunde bliver skudt, bliver det ikke imens de er på dén nabos matrikel. Hun har ikke jagttegn. Det bliver dem, der ejer jordens rundt om hendes matrikel.

  Og de hunde bliver aldrig fundet, hvis de bliver skudt. De forsvinder op i den blå luft (eller ned i en gylletank).


 • #3   29. feb Jeg er ved at blive sindsyg af spænding og nervøsitet for i morgen. Tidligere på ugen var vi på hvalpebesøg og den store hvalp vi kiggede på var reserveret (sky) og forældrene kunne vi heller ikke snakke med. Jeg håber sådan at vi bliver mødt af glade og åbne hunde

  Og ja.. udover mit barn så kører hund bare i hovedet smiley


 • Isabelle
  Isabelle Online Tilmeldt:
  okt 2023

  Følgere: 49 Emner: 14 Svar: 1.686
  #4   29. feb Er det et nyt sted, I skal besøge, Pernille?

 • #5   29. feb Ja det er det

 • #6   29. feb Jeg håber sådan at hun er alt det I drømmer om, Pernille smiley

 • #7   29. feb Pernille er det ikke den lyse pekingeser hvalp i skal kigge på?

 • Mikes mor
  Mikes mor Tilmeldt:
  nov 2023

  Følgere: 30 Svar: 218
  #8   29. feb Mht til folk der gerne vil hilse på ens hunde. Så Marko sender tydelig signaler om han ikke gider at snakke med fremmed.
  Luka var som lille glad for at snakke med fremmed.
  Nu er hun blevet ligesom Marko smiley dog gemmer hun sig ikke bag en


 • #9   29. feb Jo smiley ejer siger de er meget åbne og glade så det er bare mig selv der spiller et pus

 • #10   29. feb Jeg kommer simpelthen aldrig til at forstå folk der bare lader deres hund 'dingle' rundt på egen pote. Hvad er det der er så slemt ved at sætte et sikkert hegn op???? Det kan godt være at man tror at man i 'gamle dage' på landet bare lod hundene løbe rundt som det passede dem. Men verden har altså flyttet sig hunde bliver rigtig let upopulære nu. Mange glemmer nok også at man i de 'gode gamle dage' ofte havde hunden lænket så ikke den strejfede.
  .... og i endnu ældre dage huggede man en forpote af så den ikke kunne strejfe.
  Bevares nogle hunde kan man sagtens lukke ud på ens egen matrikel uden at de forlader den. Wiemaranere hører typisk ikke til i den kategori smiley Herude hvor jeg bor er der også ældre bønder, der undre sig over vores høje hegn om egendommen. De forstår det ikke rigtigt når jeg siger at en den model Dobermann jeg har besidder et jævnt kraftigt jagtinstinkt og er store nok til at fange et rådyr eller en hare. De ryster lidt på hovedet og tror at det bare er mig der ikke har opdraget min hund godt nok. Men de kender jo intet til hvordan den slags kraftige instinkter virker; de fleste af dem har en ældre lab trissende rundt der bestemt ikke render nogen steder smiley


 • #11   29. feb Regner med at kunne gå ud med klinikkens og internatets brand nye hjemmeside i næste uge!

  Det bliver SÅ godt!

  Og sådan en ro det giver næsten at være i mål


  profilbillede
 • #12   29. feb Ja, tidligere, f.eks. i min barndom, var det jo almindelig skik, at havde man en stor unghund, man ikke kunne styre eller give nok indhold i tilværelsen, så skulle den have et hjem på landet, for der kunne den jo løbe sig træt.
  Jeg ved ikke, hvad landmændene tænkte om den slags den gang, men de var sikkert heller ikke så begejstrede, men i dag går det i hvert fald ikke. Jeg har boet på landet i mange år nu, og jeg ser ikke mange hunde, der bare får lov at strejfe rundt. Nogle går stadig løse på gårdene, men det er mest hunde, der bliver på egen matrikel. Løse hunde på egen hånd er ikke velsete.


 • #13   29. feb Jeg boede på landet som barn. Dem på gården lod deres hund løbe frit, også selvom han kunne virke ret aggressiv og slagtede katte.

  En af de andre lod deres Labrador løbe frit, men det kom de til at fortryde, da hun fik 9 hvalpe med mine forældres Collie.

  Og lidt væk blev to Labradorer skudt, da de slog får ihjel.

  Jooo det var meget "moderne" nogle steder.


  Her hvor vi bor nu, har vi da også haft naboens Labrador liggende i vores seng, dengang vi ikke havde opdræt af katte endnu.


 • #14   29. feb Jeg kan forstå hvis hundene er købt til at vogte fx får, men der skal de jo blive ved flokken..

  Der skal de kunne tænke selv.

  Men ellers vil jeg ikke turde bare lade hunden gå rundt på egen pote, uden et reelt formål.


 • #15   29. feb Tror sådan set heller ikke at hunde der rendte rundt på egen pote var vildt populære i gamle dage på landet. Det kan heller ikke have været populært at få sin hønsegård ryddet eller sine køer jaget rundt med dengang. Herude i området har vi en tudsegammel mand, der har en ældre lab. Den er vildt upopulær for den render ind i folks haver og på gårdspladser og skider og jager folks katte og høns. Oldingen er blevet konfronteret flere gange men han er totalt ligeglad smiley For et par år siden var der et par Rottweilere der forsvandt; de jagtede rådyr i skoven og passede folk der færdedes i skoven op. Især ryttere havde nogle særdeles spændende oplevelser med at blive jagtet af to store rottweilere smiley Skovfogeden henvendte sig til ejer, der er lidt af en skummel type. Ejer blev megavred på skovfogeden og truede med bål og brand, hvis han rørte hans hunde smiley
  ... der var sikkert ikke nogen der rørte dem, men væk er de.


 • #16   29. feb Min venindes familie bor på landet - de har altid haft to labber af gangen (hanhunde), og de har konsekvent neutraliseret dem, for ikke at få faderskabssager på nakken, når de løber frit rundt i landsbyen.... smiley

  Min nabos hund løber også frit omkring - ikke nødvendigvis på deres egen matrikel, men på det, hun opfatter som sit (det er deres egne ord).
  Og det er bla. på alle fire sider af min ejendom, selvom deres matrikel faktisk kun støder op til min på den ene side. smiley


 • #17   29. feb Her er jeg den sure tosse som konsekvent konfronterer de få som lader deres hunde rende! Det betyder at vi stort set aldrig har løsgående hunde her hos os, jeg tager de få der kommer ind, ringer til ejeren og beder dem hente hunden, sker det mere en en gang bliver hunden indleveret uden halsbånd på politistationen, der går år i mellem at vi ser løse hunde nu smiley

 • #18   29. feb En faderskabssag blev der aldrig ud af de 9 hvalpe med mine forældres Collie. Labradoren kom hjemme i haven hos mine forældre, hvor min far havde Collien med ude, da han kløvede brænde. Så det skete på mine forældres matrikel, og som min far tørt bemærkede, "ja, så kan de jo bare lade være at lade hunden løbe frit".

 • #19   29. feb Her tog dagen en drejning der gjorde at vi måtte sige farvel til vores 2 gamle hunde. Det er noget underligt noget at gå fra 5 til 3 hunde, sådan på et øjeblik.

 • #20   29. feb Årh nej dog smiley

 • #21   29. feb Åh nej, Janni smiley Hvad er der sket?

 • Isabelle
  Isabelle Online Tilmeldt:
  okt 2023

  Følgere: 49 Emner: 14 Svar: 1.686
  #22   29. feb Jeg er meget spændt på at høre, hvordan jeres hvalpebesøg gik i dag, Pernille smiley

  Åh nej, Janni. Hvad er der sket hos jer?


 • #23   29. feb Det er først i morgen sen eftermiddag smiley glæder mig meget

 • #24   29. feb Det er en del år siden jeg kiggede på hvalp sidst. Og denne gang en lidt større hvalp. Ville det være en ide at gå en lille tur med den og se hvordan den er 1:1?

 • #25   29. feb Pernille - jeg ville helt klart teste hvordan hvalpen er, når du går væk med den. Det betyder ikke nødvendigvis du skal køre den væk fra alt og alle, men bare tag den med på egen pote, og se hvordan den reagerer uden mor og flokken. Det vil jeg helt klart gøre, næste gang jeg skal have hvalp smiley
  Og hvor bliver det bare spændende for jer! Glæder mig til at høre update på, hvordan det går med besøget og om I får en hvalp med hjem i bilen smiley


 • #26   29. feb Jeg så desværre en del el hegn i jorden de steder hundene gik frit da jeg boede på landet

  Det virkede iøvrigt heller ikke

  Vi havde tit løbske tæver i vores have


 • #27   29. feb Det gør mig ondt Janni smiley

 • #28   29. feb øv Zenta, hvad skete der ..

 • #29   29. feb Fünke, vi henter hende søndag, i morgen skal vi bare møde hende og de andre smiley

 • #30   29. feb Er der nogen der kender noget til den her hund .
  Fatter ikke, at man ikke prøver at fange den med en fælde når nu det har stået på i lang tid.

  https://www.netavisen.nu/127766-2/?fbclid=IwAR3JJlHAGB-OWG9_Qs59gnpHqFnYjAhG3Ko7UBEascAxiyyMmpgD7CdGonk


 • #31   29. feb #14, Frk. Jensen, I Danmark skal en vogterhund da bestemt være bag hegn.

  Det er rigtigt, at der er steder i udlandet, hvor de vogter på åbne og uindhegnede områder, men i et lille tæt befolket land som Danmark kan man ikke have arbejdende vogterhunde til at rende løse rundt. Forestil dig, at hunden beslutter, at fru Hansen og hendes Fido, der går tur på vejen forbi marken, er for tæt på flokken.


 • #32   1. mar @Janni - det gør mig ondt smiley


 • #33   1. mar @30: åhh det gør helt ondt i hjertet at læse sådan noget. Tænker også at en fælde af en art måtte være løsningen.

 • #34   1. mar Skal have en ny kollega på internatet hvis nogle søger job så hold øje med vores fb hvor det snart kommer op

  Det er et super spændende job og man læres op fra bunden smiley


  profilbillede
 • #35   1. mar Åh det gør mig virkelig ondt Janni. Håber du vil dele med os, hvad der er sket, når du får overskud til det?

  Det sætter tingene en del i perspektiv for mig, der ellers gik her og var lidt småmuggen over, at Sheenas nye træningshold først fik udskudt sin opstart med to uger, og nu er blev helt aflyst.... Jeg holder øjeblikkeligt op med at mugge!


 • #36   1. mar Det gør mig ondt, Janni. Det er næsten ikke til at tænke på at miste 2 på en gang.


 • #37   1. mar Det gør mig virkelig ondt, Janni smiley det må være så grusomt

 • #38   1. mar Overskuddet er ikke så stort, for jeg var alene hjemme da det skete og det var derfor også mig der måtte kører afsted med dem.
  Erik var syg, det stod klart da han faldt om, men også hos dyrlægen, det var hans hjerte og/eller lunger, han hostede pludselig virkelig grimt, og så var han fyldt med væske i bugen, ikke bare lidt, det kom ud af næse og mund, da han var væk.
  Min kæreste tog beslutningen om at Nøffe skulle med, det havde han sagt et par gange over de sidste par måneder, vi havde faktisk en idé om at det nok var Nøffe der ville takke af først og Erik så ville være den der tog med, men det blev lige omvendt.
  På sin vis var beslutningen ude af mine hænder, i og med at de 2 gamle var hans hunde, men jeg respekterer det selvfølgelig fuldt ud.
  Nøffe var ikke sådan akut syg som Erik pludselig blev igår, men set i bakspejlet, så var hun begyndt så småt at falde lidt af på den, det gik også op for os igår, at hun havde tabt sig.
  En hård, virkelig hård beslutning, men også den rigtige.


  profilbillede
 • #39   1. mar Det gør mig ondt at høre Janni. smiley
  Men jeg er sikker på, at beslutningen var den helt rigtige.

  Stort kram. smiley


 • #40   1. mar Janni - Stakkels jer smiley
  Men ingen tvivl om, at det var den rigtige beslutning at sende dem af sted sammen.
  Men for pokker, hvor må det have været hårdt og stadig er det.


 • #41   1. mar @ Janni .. åh hvor ser de skønne ud, er sikker på kæresten tog den helt rigtige beslutning om at lade dem følges hele vejen ...

 • #42   1. mar Åh Janni smiley Æv, for en trist historie!

 • Isabelle
  Isabelle Online Tilmeldt:
  okt 2023

  Følgere: 49 Emner: 14 Svar: 1.686
  #43   1. mar Indimellem er jeg seriøst træt af børn - OG deres forældre.
  Jeg var i Netto og skulle forbi et barn, der havde placeret en bunke indkøbsposer på gulvet ved kassen. Der stod ungen så og fastholdt sin ret til at blokere gulvet med sin posebunke. Jeg ventede roooooligt i forventning om, at han nok fattede, at han stod i vejen. Han gloede provokerende på mig med et "jeg rykker mig IKKE!" - Og så kom barnets mor og højlydt sagde "du kan da køre UDENOM!!!"
  for barnet skulle jeg da ikke genere. Han havde selvfølgelig ret til at fylde, og så kunne vi andre da bare - ja - køre udenom møgungen. Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr smiley

  PS. Ja. Jeg var (næsten) ligeså stædig som det bæst af et barn smiley


 • #44   1. mar Og så er det man skal huske at det jo egentlig ikke er barnets skyld, når mor ligesom opfordre til at man kører uden om, i barnets påhør, hvordan skulle barnet så lære at vise hensyn???

 • #45   1. mar Altså, det gør jo ikke ONDT, sådan fysisk. Tværtimod er det i virkeligheden lidt rart. Og let. Og sært.

  Jeg har fået klippet 30 cm hår af, som nu er på vej til “Love is in the hair”, som laver parykker til fx folk der har fået kemo eller som har alopecia.

  Og det gror jo ud igen. Men…. Lige nu føler jeg at det er sært! Og var nødt til at gå i bad, for frisøren bobbede håret med alt muligt stinke-halløj, og sådan noget kan jeg slet ikke holde ud. På den lyse side kommer jeg til at bruge 90% mindre shampoo og balsam, og det tager cirka 3 minutter at føntørre. Men…..!!!!!


 • #46   1. mar Teenageren er kommet hjem med hue på, og nægter at tage den af, fordi håret åbenbart er blevet klippet grimt, men jeg må ikke se det smiley

 • #47   1. mar @ Isabelle ... forstår dig. men ja det er jo forældrene ... hørte et eller andet i radioen mens jeg kørte kan ikke huske hvad de talte om men Julie Lahme udtalte en sætning jeg bed mærke i, at tidsalderen, tiden, generationen der måske er ved at være de voksne, af nogen åbenbart kaldes No Empati ... åh jo de talte om at en af de nye trends der er på vej er bøger, som i fysiske bøger, hvordan nogen vejledte i at det er hot at sige " jeg har de bøger hjemme" eller jeg har læst xxx også selv om man ikke har .. og biblioteker er ved at være stedet ... i den sammenhæng var en af forklaringerne at der i bogens verden kunne man komme tilbage til og fortabe sig i de store følelser, omsorg og nærvær som jo så ikke er i den virkelige verden som så er No Empati verdenen, det var deraf det kom sig ..

  Mht til børn så gamle mig summede en dag over det der med at børn imo ikke er børn ret længe i dag .. det var i forbindelse med Børne MGP jeg summede, og ja det har været i mange år, men en gang var det ikke, og Junior Bagedysten, og Voice Junior var en gang ... ligesom de store talenter indenfor sport også tages ud af en dagligdag ret unge og special trænes ... det er som om de voksne i de senere hvad 15-25 år skubber børnene frem i koncepter det tidligere var til når man var voksen, eller næsten voksen ... ja jeg ved nogle unger synes det er sjovt, og mantraet er helt sikkert de vil selv, men som de voksne kunne man måske også sige den tid kommer også til jer en dag, en dag hvor I er mere klar ..
  Jeg synes det er forkert, og synd at der ikke er mere barndom i dag en der er ...


 • #48   1. mar har forøvrigt haft en lidt spøjs oplevelse, synes jeg med Naturstyrelsen i dag.

  Vi bor jo med megen dejlig natur tæt på, der er masser af plads til mennesker, og nogle søer. I/ved de søer yngler forskellige fugle, bl.a. svaner. Den ene sø kaldes Hesteskosøen har en tange der går fra søbredden og ud i søen fra en af siderne. Den har til fuglenes glæde været oversvømmet længe, men er det nu ikke mere, hvilket afstedkommer at nogle går derud, og nogle slår nærmest dagslejr og fisker fx ... det forstyrrer fuglene, og mange kommer ganske tæt på det sted hvor svanerne de fleste år har bygget rede, et par år endte de med at opgive ..
  Vi er flere der har talt om ikke der kunne sættes hegn op, eller bare et skilt med adgang forbudt (hvis man må) eller bare et med Vis Hensyn til fuglene ..
  Ringede så til Naturstyrelsen og talte med en rigtig sød pige, men svaret var at Alle skal kunne færdes alle steder, og kun hvis der er truede arter der yngler der kan man sætte forbud op ... men hun ville da vende det med en vildtkonsulent ..

  Jeg tænker bare, nærmest som i inklusionen, det er her i alle skal være alle steders navn igen de svage der må fortrække og bliver tabere ... og ja som skrevet det er et stort område der er rigelig menneske plads,så hvorfor dog tage hensyn til dyrene og reservere dem et lille område i fred og ro ... man kan sagtens iagttage dem alligevel ved at gå rundt om søen så det er ikke fordi folk ikke kan få glæde af fuglene, men de fatter ikke at den glæde netop kan have sin tid hvis ikke fuglene får fred og ro i deres yngleperiode .

  hold kæft jeg er en mokke i dag .. smiley smiley smiley


 • Max H
  Max H Tilmeldt:
  dec 2008

  Følgere: 9 Emner: 11 Svar: 3.318
  #49   1. mar Hanne. Du er ikke den eneste. Jeg så en sag om et MTB spor hvor man kørte dag og nat.

  Det forstyrrer selvfølgelig de dyr der er der. Man ville så forbyde kørsel efter solnedgang og i et tidsrum i yngle periode.

  Det kom der en sag ud af som MTB folket vandt. Hensynet til fri færdsel var vigtigst.

  At man vil være sig selv bekendt som bruger af naturen.


 • Isabelle
  Isabelle Online Tilmeldt:
  okt 2023

  Følgere: 49 Emner: 14 Svar: 1.686
  #50   1. mar Enig, Bodil - og Hanne. At ungen var irriterende og uopdragen er selvfølgelig forældrenes skyld/ansvar dybest set.

  Jeg er på sæt og vis enig med dig, Hanne, mht. MGP ol. - men samtidig husker jeg noget musikteater, min datter deltog i som barn. Hun var omkring 10-11 år, og børnene øvede et par eftermiddage om ugen. Afslutningsvis spillede de 3/4 eftermiddage og aftner. Det var hårdt, og min datter elskede det. Hun, der nu er i slutningen af fyrrene, kan stadig få stjerner i øjnene, når hun taler om dengang med "Limenas" smiley


 • Isabelle
  Isabelle Online Tilmeldt:
  okt 2023

  Følgere: 49 Emner: 14 Svar: 1.686
  #51   1. mar Ved Farum sø har jeg set skilte, der beder folk holde sig fra visse steder af hensyn til ynglende fugle - og jeg har ALDRIG set et menneske på de steder smiley

  Jeg kunne finde på at ødelægge det spor, Max - så meget mokke er jeg smiley
  I øvrigt har jeg fået en lettere afsky for mountainbikere. Kæft hvor er mange af dem hensynsløse - kører vandrestier i smadder OG kører vanvittigt stærkt på smalle stier, der er friløbsområder for hunde smiley


 • #52   1. mar Anne, hvordan går det med srmen ?

 • #53   1. mar Det kender jeg godt, Anne - jeg fik "sommerklippet" håret for et par år siden, sådan til op over skuldrene. Og det var virkelig, virkelig underligt i starten. Men jeg har gjort det et par gange siden. Og det er vanvittigt rart at kunne tørre sit hår så hurtigt, og alt bliver sådan set meget lettere!

  Nu er jeg dog ved at gro det ud igen. Jeg blev træt af at have kort hår hele tiden smiley

  Men hvor er det altså en fin ting, du har gjort smiley


 • #54   1. mar I dag havde Sia en legeaftale med Olga, som er en cocker/puddel på 2 år. Meget sød og legesyg, og den helt rigtige størrelse.

  Sias onkel og tante, Herman og Freja kiggede også forbi.

  Desuden deltog Emma, en sød golden, som vi har hilst på før. Emma havde sin feriehund med.

  Der var god gang I hundene, og alle hyggede sig.
  Efter ca en times leg, kørte vi hjem igen. Sia blev fodret, og nu ligger hun og snorker smiley

  Det er så fedt at se min lille vilde hundehvalp i mødet med andre hunde. Sia har sådan et fint hundesprog, og hun kan åbenbart enes med alle smiley

  Legeaftalen foregik i det område, hvor jeg gerne vil flytte hen, når solarparken tæt på mit hus er færdig, og jeg kan få en afklaring på om de køber mit hus. Husene her i området har været usælgelige siden solarprojektet blev planlagt.
  De skulle være gået på nettet med deres strøm i september 2023. Nu forventer de, at det bliver september 2024. Jeg satser på, at det holder, de har da planeret ud og hegnet området ind. De sidste dage har jeg også kunnet høre, at der bliver rammet stolper ned. Problemet er, at først når de er gået på nettet, skal de vurdere mit hus, og komme med en pris.


 • #55   1. mar Anni, jeg fik gipsen af i går smiley Og NYDER igen at gå med ur smiley

  Der sidder noget “grums” i håndleddet, men de kan umiddelbart ikke se at det skulle være brækket af nogle steder, så det er sandsynligvis en lille forkalkning, og den kan gå i sig selv. Så jeg skal gøre som jeg plejer, og bliver det ved med at gøre ondt, kigger de på det igen. Jeg har fin bevægelighed, og kan bruge det ok. Det gør ondt hvis jeg støtter på det, eller hvis noget rammer ind i den knogle, der stikker ud over håndleddet. Men nu ser jeg tiden an, træner en masse hund og NYDER at have 2 frie arme smiley


 • #56   1. mar Dejlig at gipsen er kommet af.
  Håber at smerterne går i sig selv når handlede igen er trænet ordentlig op.


 • #57   1. mar Ellie var så’rn lidt frisk til træning i går, og fik nappet mig i armen. Noget hun ellers ikke har gjort i et års tid, men i går stak det lidt af for hende. Jeg viste mærket til min kollega i dag, som blev HELT chokeret, og så begyndte at fortælle at hun altid havde lært sine pudler, at de ikke må bide smiley

  Og så var det rart at komme på færdselsprøveholdet i dag, hvor en af de andre overvejer at sætte mundkurv på sin schæfer, fordi den BIDER hende i armen, når den bliver frustreret. Ellie er en slags plysbamse ved siden af den hund smiley

  Men hun var sgu sød at have med i byen. Nye arealer, nye hunde, nyt setup, og hun var kun en smule en bandit. Så skal vi bare have trænet, at man altså ikke må anbgribe biler smiley


 • #58   1. mar Anni, som gammel PH-dame, vil du sætte pris på at jeg har taget gipsen med hjem, og planlægger at den skal bruges som død genstand i rundering smiley Der er i hvert fald masser af fært på den smiley

 • #59   1. mar Anne, hvorfor ikke. smiley
  Men måske bliver hun så "overvældet" af den forbudte gips at hun går amok på den så du bliver nød til at støvsuge gipsen op. smiley

  Måske du også vil have en af mine "strålemasker" ?
  Jeg har to af dem, for de blev nød til at lave en ny efter at jeg var ved at dø.
  Sådan en ville se rigtig godt ud i en busk eller oppe i et træ. smiley


 • #60   1. mar Uh, sådan en maske på en natøvelse smiley

  Hvordan går det med hullet i halsen? Er det egentlig lukket igen?


 • #61   1. mar Den ville være rigtig fed på natøvelse, speciel hvis man brugte et batteri og satte et par røde pærer i øjnene. smiley
  Og så gipsarmen ved siden af med en handsker på. smiley

  Det er op og ned med hullet.
  Det vokser sammen og så springer det op igen når der kommer et hosteanfald. smiley


 • CM
  CM Tilmeldt:
  sep 2020

  Følgere: 6 Emner: 31 Svar: 759
  #62   1. mar Så kom de personlige halsbånd til de sidste 5 hunde, er superglade for dem smiley  profilbillede
 • #63   2. mar @ Max, det var dog rædselsfuldt at man vil være sig selv bekendt mht til naturen ... ved Aarhus har vi Marselisskovene som har været et yndet gåtursområde i en menneskealder, mange gider ikke gå der mere fordi de der MTB`ere fylder for meget, og ja kører stierne i smadder ... nu taler man om at lave MTB spor her i True Skov, og som en sagde, ja det er da om at gentage fejl, vi har meget råvildt, men hvor længe smiley

  @ Isabelle, det med teater var vel næppe et der blev smækket op på tv i prime time .. skolekomedier og teater på fritidsplan har vel altid eksisteret, men det er imo ikke det samme som at børnene kopierer voksen konkurrencer 1 til 1 ... mht til lige sportsudøvere tror jeg simpelthen ikke på den hårde træning er sund så længe man vokser, og specielt hvis man får skader/brud kan det give problemer


 • Isabelle
  Isabelle Online Tilmeldt:
  okt 2023

  Følgere: 49 Emner: 14 Svar: 1.686
  #64   2. mar Jeg tror heller ikke, at hård sportstræning er god, mens man vokser.
  Mht. børneMGP og at kopiere voksne: Nu har jeg ikke selv set det, så måske er det for meget. Samtidig tænker jeg, at børn jo i vid udstrækning kopierer voksne. Mit barnebarn på 11 fortæller, at flere af pigerne i hendes klasse fast har brugt makeup hver dag i skolen siden de var 9-10 år.
  Det er så trist, at børn holder op med at lege tidligere og tidligere.


 • #65   2. mar Anni, det er sgu da godt gammeldags træls smiley Men selvfølgelig er det svært for kroppen at lukke et hul, der har stået åbent så længe. Er der slet ikke en mulighed for at få det opereret, og lige få fjernet de yderste hudlag i hullet og så få det syet grundigt sammen?

 • Isabelle
  Isabelle Online Tilmeldt:
  okt 2023

  Følgere: 49 Emner: 14 Svar: 1.686
  #67   2. mar Hvor mon sønderjyske Magnus på ti er? smiley

 • #68   2. mar Anne, jo det kan syes. Skal til Odense på tirsdag så må jeg se, hvad de finder ud af.
  Men det generer faktisk ikke andet, at hvis det er sprunget op igen, så sætter jeg noget på så det bliver tæt. Kan også gå normal i bad med det smiley


  Isabelle, ja, det er frygtelig med Magnus, arme hans familie og arme Magnus. Håber det bedste om at han vænner uskadt tilbage, men har bange anelser. Em tiårig forsvinder ikke bare sådan.


 • Isabelle
  Isabelle Online Tilmeldt:
  okt 2023

  Følgere: 49 Emner: 14 Svar: 1.686
  #69   2. mar Politiet mistænker ikke noget kriminelt, så jeg håber MEGET, det er nogle forældre, der ikke kan finde ud af det med hinanden og deres samværsaftaler. • Isabelle
  Isabelle Online Tilmeldt:
  okt 2023

  Følgere: 49 Emner: 14 Svar: 1.686
  #70   2. mar Som barn og ung elskede jeg at klatre på klipper og store sten. Nogle gange glemmer jeg, at jeg er blevet 67. Jeg har jo STADIG en glæde ved at klatre på klipper og store sten, men med mine gamle ben og den der irriterende svimmelhed er det en udsøgt dårlig idé at gøre det - konstaterede jeg i går smiley smiley Jeg ville lige "smutte" over på den anden side af hegnet - og hundene er fine stenklatrere. Jeg er IKKE (mere).
  Heldigvis var det eneste menneske, der oplevede mig kravle rundt på alle fire (cirka) en jævnaldrende kvinde lidt længere inde, der var i gang med præcis det samme smiley smiley smiley
  Vi opdagede begge, at der var FLERE store sten på den anden side - og vinkede indforstået til hinanden smiley smiley


  profilbillede
 • #71   2. mar Det med Magnus er jo helt forfærdeligt ... jeg forstår ikke helt de så skråsikkert kan skrive de ikke mistænker noget kriminelt ... tænker det jo dybest set er der hvor man med sikkerhed ved en forældre/familierelation også er savnet og væk med drengen og så vil man vel efterlyse den og barn ... i alle andre tilfælde, også selvom drengen er gået "en tur" så kan man jo ikke så skråsikkert vide hvad der er sket derfra ...

  Men føj håber snart som i NU de finder ham ...

  @Isabelle nu er det jo ikke sygetråden, men kan der ikke gøres noget ved den svimmelhed ..

  @Anni, håber snart det hul lukker sig permanent ...


 • Isabelle
  Isabelle Online Tilmeldt:
  okt 2023

  Følgere: 49 Emner: 14 Svar: 1.686
  #72   2. mar "@Isabelle nu er det jo ikke sygetråden, men kan der ikke gøres noget ved den svimmelhed"

  Nej. Kun vente på, at den går over - og den ER jo ikke så slem mere, så jeg skal fx bare afholde mig fra at gå på usikkert underlag som fx store sten smiley


 • #73   2. mar var der Øresten ?

 • #74   2. mar #71 han havde åbenbart givet sin mor besked om, at ham var nødt til at stikke af, da han ikke ville tilbage på opholdssted/botilbud og med dem på tur i weekenden pga dårlige oplevelser.

 • #75   2. mar Fuldkommen latterlig og barnagtig. smiley
  Nu blevjeg blevet blokeret fra "beredskabs tråden"
  Fordi jeg skrev, at alle elektriske døre kan indstilles til at åbne og lukke manuelt og at det er et lovkrav, samt at jeg spurgte om, hvorfor hun slettede sit svar til det, som i øvrigt var ret uforskammet smiley
  Utrolig at man ikke kan stå ind for det man påstår og skriver. smiley


 • #76   2. mar #74
  Ok, hvor er det synd for drengen. smiley
  Det er da koldt om natten, så hvor kan en ti årige gemme sig uden at fryse for meget og få noget at spise og drikke.


 • #77   2. mar #75... Anni ... Det skal du ikke være ked af .... den tråd er alligevel ved at udvikle sig til en ... ( 3. verden krigs tråd ) ....... og det er heller ikke sundt .

  I øvrigt er der også andre på HG , der bruger blokering , hvis svarene ikke passer dem.

  Jeg synes blokering helt skulle afskaffes .


 • #78   2. mar NITTIB, jeg er hellere ikke ked af det.
  Synes bare at det er total latterlig og barnagtig.

  Enig i at blokeringen skulle afskaffes, ellers så skulle den være lige som på Facebook, hvor man ikke 'eksisterer" mere ved en blokering


 • Isabelle
  Isabelle Online Tilmeldt:
  okt 2023

  Følgere: 49 Emner: 14 Svar: 1.686
  #79   2. mar #73 Ja, Anni.

  Hvor er det synd for den dreng. Jeg håber, der er et behjertet menneske, der tager sig af ham smiley


 • Isabelle
  Isabelle Online Tilmeldt:
  okt 2023

  Følgere: 49 Emner: 14 Svar: 1.686
  #80   2. mar Enig, Anni. Blokering bør afskaffes.
  Indimellem kan man bliver ked af noget, nogen skriver. Det første man så må gøre er at læse, hvad man selv har skrevet. Ofte ER der jo tale om det med skoven og svarene derude smiley


 • #81   2. mar det med man lever i bobler af en anden verden, det gør jeg åbenbart, det jo ikke fordi jeg ikke ved der er børn der har det mere end svært, men da jeg skrev at jeg ikke kunne forstå politiet kunne afvise noget kriminelt så er det fordi jeg ikke har fantasi til at forestille mig at et barn på 10 skal føle sig nødsaget til at forsvinde .. det gør ondt ..

  der er en og kun en person herinde jeg gennem tiderne har overvejet at blokere, men gider ikke rigtig ...


 • #82   2. mar Jeg glæder mig til den 16. Da skal vi til Hammel. Det skal nok blive hyggeligt. smiley

  Sønnen er selvfølgelig hunde- og kattepasser.


 • Isabelle
  Isabelle Online Tilmeldt:
  okt 2023

  Følgere: 49 Emner: 14 Svar: 1.686
  #83   2. mar "kun en person herinde jeg gennem tiderne har overvejet at blokere, men gider ikke rigtig"
  smiley smiley smiley


 • Isabelle
  Isabelle Online Tilmeldt:
  okt 2023

  Følgere: 49 Emner: 14 Svar: 1.686
  #85   2. mar Det gør mig ondt for Søren Pape Poulsens familie. Det var alt alt for tidligt, han tog herfra smiley

 • #86   2. mar Jeg har gennem alle årene kun haft blokeret en person i 4 dage.

  Som en i en anden tråd skrev, så mener vedkommende at vi alle skal have lov til at være her.pudsig, at netop vedkommende bruger den med at blokere hvis svaret ikke passer.
  Det er dobbeltmoralsk så det batter.


 • #87   2. mar Jeg er glad for at kunne blokerer, men det er sjældent jeg gør det.

 • #88   2. mar Hold da op, det er alt for tidligt at dø i den alder.
  Men sådanset en god og hurtig død.
  Føler med hans familie


 • #89   2. mar Åh smiley 52 år er jo ingen alder!

 • #90   2. mar Hvad sker der i Hammel Susanne ?

 • #91   2. mar det er sgu for tidligt RIP Søren Pape, de senere år har ikke været nemme ..

 • #92   2. mar Anni, katte udstilling. Jyraks 90-års jubilæum med over 400 katalognumre tilmeldt. smiley

 • #93   2. mar Pøj pøj Susanne.
  Ærgerligt det er så lang væk. Kunne ellers godt tænke mig en "kigger'


 • #94   2. mar Mange tak Anni. smiley
  Ja, det er en lang tur. Men når nu vi ikke kommer til så mange i år, vil vi ikke gå glip af det, det er så hyggeligt. smiley

  Næste udstilling er i Vamdrup.


 • #95   2. mar Anni, du skal være velkommen til at låne gæsteværelset (inkl. mindst en kat, og sandsynligvis også en hund). Hammel er lige i baghaven smiley

 • #96   2. mar Anne, tak for tilbudet smiley men jeg gider ikke køre så langt bare for at kigge på katte., selv om det med at låne kat og hund lyder fedt.

 • #98   2. mar Anni, så vent til den 31. August i Vamdrup.

 • #99   2. mar Jeg har trænet med til et par træninger i en anden DcH-klub, end min egen, og var egentlig klar til at skippe træningen i min egen klub i sommerhalvåret. Men så gik der koks i kalenderen, og hvis jeg holdt fast i min plan, ville det betyde at mit hold, hvor jeg går som træner, skulle være trænerløs.

  Samtidig skete der en række små ting, som gjorde at jeg lige stoppede op og tænkte over tingene. Min klub har været min klub i 13 år, og formanden og hans kone fungerer som “bonusforældre” for alle os, som er forældreløse. Så jeg begyndte at vakle lidt på om jeg nu også skulle holde fast i min meget egoistiske plan, og i dag besluttede jeg at skippe den. Jeg har talt med den anden klub og sagt, at jeg må melde fra, og at jeg bliver “hjemme” i min egen klub. Og det føles HELT rigtigt i maven smiley Og lige da jeg havde givet besked til den anden klub, kom formanden med nogle pakker glutenfri cookiedej, som hans kone havde fundet og købt til mig smiley

  Det er jo sundt af og til at overveje om man er på rette spor, men hvor føles det altså helt igennem rart at træffe et valg, og så blive bekræftet i, at det bare er det helt rigtige smiley


 • #100   2. mar Susanne, jeg kommer til en kigger i Vamdrup.
  Husk mig lige på det når tiden nærmer sig.


 • #101   2. mar Susanne - Øv, det er min arbejdsweekend, jeg bor ellers kun 8 km fra Hammel, så det havde været oplagt at kigge forbi.

 • #102   2. mar Jeg synes det er trist at Søren Pape er død, særligt oven på alt hvad han har været igennem.

 • #103   2. mar Det er da øv Kirsten. Der kommer så en i Hadsten 16. og 17. November. smiley

 • #104   2. mar Drengen er fundet smiley smiley smiley smiley smiley

 • #105   2. mar Ja, han er fundet hos en ven af familien.
  Jeg vil nu ikke kalde det en ven
  En ven havde kontaktet forældrene og myndighederne allerede i går.
  Denne ven burde have regningen på hvad eftersøgningen har kostet smiley


 • #106   2. mar Hvem var det, der har en hund der også er pjattet med læbepomade? Jeg har købt sådan nogle 3-pak i Lidl, som dufter dejligt af vanilje. Ellie er HELT skeløjet, når jeg tager det på, og forsøger meget insisterende at komme hen og slikke mig på munden smiley

 • #107   2. mar Skye elsker læbepomade. Hvis hun kan komme til det æder hun det. Hun er dog ikke en vov der mysser uden at hun belønnes med en godbid.

 • #108   2. mar @Annie, enig nogen kunne have fået besked før ...

 • #109   2. mar En 10 årig anbragt på BØRNEHJEM (ja ja, det hedder det jo i dag, for institution er “stigmatiserende”, og det er børnehjem ikke) har med stor sandsynlighed nogle ret omfattende vanskeligheder, og muligvis også omsorgssvigt med i bagagen. Mit gæt er, at han enten har “tvunget” vennen af familien til at skjule ham, ved at true med at gøre skade på sig selv eller lign. Alternativt er vennen af familien ret tæt på forældrene, og har skjult drengen efter aftale med forældrene. Førstnævnte bud er hvis drengen er frivilligt anbragt, sidstnævnte hvis han er tvangsanbragt.

 • #110   2. mar ah, så det er ikke forældrene der har meldt ham savnet ... men der hvor han er anbragt ..

 • #111   2. mar bliver mere og mere glad for og taknemmelig for det er lykkedes at få 3 børn gennem et skolesystem på en skole og for 2´s vedkommende et gymnasium der ikke havde det bedste ry, at de alle er stoffrie, ikke kriminelle, og har taget hhv gode uddannelser eller slidt sig gennem praktisk arbejde til en erfaring der er mundet ud i et godt job .. så er vi måske nok en slags familien jævn leverpostej, men det er ikk' så ring' endda ...

 • #112   2. mar Hanne, dengang du havde skolesøgende børn var det helt andre tider, så det kan ikke rigtig sammenlignes med, hvordan børn og unge ter sig i dag

 • #113   2. mar @ Anni, nej specielt ikke de 2 ældste, dog var det begyndt at skride ved den yngste, altså den lokale skole ... men jeg mener også at godt jeg er på den side af det ... man har næsten ikke nerver til at skulle være hverken forældre, barn eller ung i dag ...

  og så vil jeg dog sige at lige det med fx stoffer, det har de altid sagt man bare kunne få så let som ingenting og de har alle 3 haft ungdoms job i nattelivet så fristelserne har været der ...


 • #114   2. mar Hanne, enig, og jeg er glad for at jeg ikke er ung i dag og at jeg ikke har fået børn og børnebørn hvis fremtid jeg skal tænke på.

 • #115   2. mar Men uanset hvad der er sket, så er det sgu tragisk at sådan en lille gut står i en så voksen situation smiley Stakkels lille fyr! Han er jo bare et barn, og uanset hvad der er gået forud for det her, så trives han jo ikke.

  Vi ser desværre hos os nogle på den alder, typisk drenge, som da har nogle diagnoser, men som egentlig godt kan rummes i en plejefamilie. Men fordi barnets forældre modarbejder plejefamilien så voldsomt (gerne med mange grove beskyldninger om alt fra omsorgssvigt til seksuelle overgreb), smider plejefamilien håndklædet i ringen og barnet ender på børnehjem.

  Jeg ved jo ikke om det er sådan det er i denne sag, men hvis det er, er der kun én taber smiley


 • JT
  JT Online Tilmeldt:
  maj 2010

  Følger: 7 Følgere: 7 Emner: 24 Svar: 309
  #116   2. mar Jeg fatter ikke, at man blokere folk herinde. Kan godt forstå, at der er nogle man sympatiserer mere med end andre. Men for de fleste er folk herinde kun folk man kender her på nettet. Det kan meget vel være, at hvis vi kendte hinanden i virkeligheden, ville vi være mere på bølgelængde med andre end dem vi sådan lige syntes vi er på bølgelængde med. Nogle er også bedre til at formulerer sig på skrift end andre. Andre syntes jeg ofte bliver misforstået. Det er som om, at man har dannet sig et indtryk af vedkommenede og måske ikke giver sig tid til, at læse hvad der er blevet skrevet. Men på forhånd har en mening og ud fra den svarer. Jeg tænker at hvis ens indlæg ikke kan slettes, ville man måske tænke mere over hvad man skrev. Det er for nemt herinde, at man bare kan slette. Efter min mening, skal man have 5 minutter til, at slette. Derefter er det bare ærgelig og det du har skrevet står der for evig. • JT
  JT Online Tilmeldt:
  maj 2010

  Følger: 7 Følgere: 7 Emner: 24 Svar: 309
  #117   2. mar Jeg håber at den lille dreng, bliver hjulpet. Et barn skal ikke stå i hans situation. Jeg håber at den lille fyr får hjælp. Der må være voksne, der kan hjælpe. I min verden, skal et Barn ikke komme derud, hvor han føler, at han kun har en udvej og det er at flygte og at det er hans skyld.

 • #118   2. mar Jeg er ved at blive en voksen dame..

  Min svigermor var hjemme ved os og så at min wok-pande åbenbart ikke er så go når den ikke er til induktion.. nå men så har hun købt en ny induktion wok-pande fordi hun ved jeg elsker wok-retter. Shit det var sødt smiley man er virkelig voksen når man finder lykke i en god pande smiley


 • #119   2. mar Pape dog... livet skal godt nok leves nu... pludselig er det slut

 • Isabelle
  Isabelle Online Tilmeldt:
  okt 2023

  Følgere: 49 Emner: 14 Svar: 1.686
  #121   3. mar Da jeg var stort barn og ung, var min mor uendeligt bange for, at jeg skulle forsøge mig med hash og/eller hårdere stoffer.
  Da mine børn var unge, var jeg urolig for, om de skulle prøve nogle af de stoffer, der var populære i nattelivet dengang.
  Jeg prøvede at ryge hash et par gange. Det sagde mig ikke noget. De seriøse stoffer følte jeg ikke den mindste fristelse til at nærme mig.
  Min ældste søn holdt sig til øllerne i festligt lag. Min datter holdt sig til sodavand. Min yngste prøvede lidt af hvert dog minus de hårde stoffer.
  Der VAR en periode, hvor jeg var lidt urolig for ældstesønnen. Så ringede jeg til en af hans gode venner med min bekymring. "Det eneste, du skal skal være urolig for er, at han bruger ufattelig mange penge - bl.a. til taxakørsel", sagde vennen.
  Det fik vi styr på - sønnen og jeg smiley smiley


 • #122   3. mar Hvor er det trist med Søren smiley han virkede som en rar mand

 • #124   3. mar Hvor er det sørgeligt at nogle børn skal leve deres liv på den måde.
  Mit hjerte græder for sådanne børn, det selv om jeg ikke er særlig begejstret for dem.
  Når jeg læser om, hvordan nogle børn har det, og hvordan de bliver behandlet, så går jeg ind for tvangssterilisation.

  Forhåbentligt har børnene ikke været udsat for noget grimt mens de har været forsvundet.


 • Isabelle
  Isabelle Online Tilmeldt:
  okt 2023

  Følgere: 49 Emner: 14 Svar: 1.686
  #125   3. mar - Og risikoen for, at de stakkels børn får børn, de heller ikke kan tage sig ordentligt af er desværre temmelig stor smiley

 • #126   3. mar Pernille, hvad blev det til med hvalpen?
  Du kan da ikke bare sidde og kommentere andre emner, og ikke melde et ord om hvalpen smiley


 • #127   3. mar ja undskyld mine fordomme, men en mor der står og rækker tunge på den måde .. allerede der ... stakkels børn ..

  mht til stoffer så kom jeg igennem sidst 70* erne og start 80' erne i byens natteliv uden nogensinde at føre mig fristet, jeg arbejdede endda på et af byens hotte diskoteker en tid med heftige morgen fester og der var stoffer, men det tiltalte mig ikke .

  jeg ved min 2 ældste ikke har prøvet noget, sønnen var med i en gruppe mod stoffer på Gym .. og ældste datteren er født forsigtigt ... men yngste datteren har prøvet lidt, udover hash vist også, men ved også hun har fået det skidt første gang de gange og derfor heldigvis ikke var fristet til at fortsætte ..

  De har alle 3 festet på øl og alkohol, ganske som andre unge man har set og debatteret en årrække nu, og helt sikkert i en grad man godt er blevet klogere på ikke er smart ...

  De blev unge i en tid hvor mantraet her ihvertfald var, hellere introducere hjemme end de gør det i smug, og kan man i det mindste nå alderen 15-16 så kan man ikke forlange mere .... det kan man altid i bagklogskab sige var en forkert tilgang, men vi navigerede udfra den tid .... tilgengæld var en bonus imo at de aldrig var "bange" for at ringe efter os hvis de var i byen og følte de havde fået for meget, de begyndte ikke at gå hjem, tage pirattaxaer o.lign ...


 • #128   3. mar @ Lise-Lotte, Pernille opdaterer om hvalp i tråden "Ny voksen hund alene hjemme"
  https://www.hundegalleri.dk/forum/generel-diskussion/1352106-ny_voksen_hund__alene_hjemme_?t=1709465802&unread=1#lastViewed


 • Isabelle
  Isabelle Online Tilmeldt:
  okt 2023

  Følgere: 49 Emner: 14 Svar: 1.686
  #129   3. mar "tilgengæld var en bonus imo at de aldrig var "bange" for at ringe efter os hvis de var i byen og følte de havde fået for meget"

  Lige præcis - og jeg sagde videre (især til min datter), at hun ALTID kunne tage en taxa på min regning, hvis hun ikke kunne følges hjem med nogen. Det kunne hun stort set altid, og jeg har måske betalt et par taxier gennem årene - udover mine egne smiley


 • #130   3. mar Lise-Lotte, hvalpen var ikke det rigtige. Vi skal ud og kigge på en voksen tæve her i dag

 • #131   3. mar @ Anni ... jeg har også i situationer hvor grelle eksempler omkring børn og deres forældre har været oppe tænkt, hvorfor er det SÅ slemt at tale tvangssterilisation i nogle tilfælde .. vi ved alle det lyder grimt og indgribende, men det bliver livet jo også ofte for de uskyldige børn der kommer ud af det ....

  @Isabelle, vi var så "heldige" i en del af de gå i byen år at min mand kørte taxa som bi-job en årrække (pengene var små da min sygdomme startede og der var konfirmationer mm) ... så ofte kørte han dem hjem, eller en kollega, og var der endelig hulens travlt så hentede jeg ... det kunne og kan være svært at få en taxa i Aarhus om natten de nætter der er specielt run på nattelivet ..


 • Isabelle
  Isabelle Online Tilmeldt:
  okt 2023

  Følgere: 49 Emner: 14 Svar: 1.686
  #132   3. mar Smart at din mand kørte taxa, Hanne smiley

  Min daværende mand og jeg hentede også ofte - men blev klokken 2-3 stykker, må jeg erkende, at vi foretrak ikke at skulle stå op og afsted smiley


 • Isabelle
  Isabelle Online Tilmeldt:
  okt 2023

  Følgere: 49 Emner: 14 Svar: 1.686
  #133   3. mar "Signes rejseforsikringsselskab afviste hende, da hun opdagede en uønsket graviditet på den anden side af Jorden. Institut for Menneskerettigheder og ekspert kalder det for ulovlig forskelsbehandling."

  Havde Signe været en mand, havde rejseforsikringsselskabet nemlig HELT sikkert straks sagt ja til at betale en flybillet hjem fra Fransk Polynesien, så h*n kunne have fået en abort - eller hvad? Hvori består forskelsbehandlingen? Og ER en uønsket graviditet at sammenligne med akut opstået sygdom eller tilskadekomst?

  Stakkels stakkels Signe. Heldigt, at hun fik medhold fra Institut for Menneskerettigheder i sin klage over den voldsomt traumatiserende oplevelse ikke straks (på båden) at få tilsagn om betaling af hjemrejsen, så hun kunne få en abort. Ironi mulig hér smiley

  Undskyld mig, Politiken - men hvad f....... er det for en latterlig historie om en latterlig kvinde at bruge spalteplads på??? smiley


 • #135   3. mar Okay.. vi var vilde med hende fra staten smiley hun er med hjem

 • #136   3. mar #133
  Kunne det være at graviditeten eventuelt var så langt fremskreden at hun skulle nå hjem inden fristen for abort udløb?


 • #137   3. mar Tillykke Pernille smiley

 • #138   3. mar #136 Det er da ikke noget forsikringen skal betale!

 • #139   3. mar Vi var i skoven for at træne i morges. Da vi kom hjem, pillede jeg TRE flåter af Ellie smiley

  Begge hunde er på Frontpro og katten på Adtab, og jeg har endnu ikke fundet flåter der har bidt sig fast på dem. Så indtil videre holder produkterne hvad de lover smiley


 • #140   3. mar Anne, havde du gipsarmen med ? smiley

 • #141   4. mar Jeg forstår ikke ideen med co2 afgift..

  Miljøet bliver jo ikke bedre af at man betaler flere penge for ting smiley


 • #142   4. mar Haha, nej Anni, det var i DcH, og der er en gipsarm jo for lille til at være død genstand. Den kunne måske bruges i feltsøg, men det kræver nok at det er blevet lidt mere tørt i vejret smiley

 • Isabelle
  Isabelle Online Tilmeldt:
  okt 2023

  Følgere: 49 Emner: 14 Svar: 1.686
  #143   4. mar "Jeg forstår ikke ideen med co2 afgift..

  Miljøet bliver jo ikke bedre af at man betaler flere penge for ting"

  Ved at gøre de ting, der bruger meget CO2, dyrere, håber man at få folk til at bruge noget, der udleder mindre CO2 - tage toget i stedet for at flyve, hvis det er muligt fx.

  Nogle af afgifterne bruges til forskning - fx i at opfange og lagre CO2, så det kan bruges til fx måske engang brændstof.


 • #144   4. mar CO2 afgifterne strikkes helt håbløst sammen. I teorien kunne man godt med afgifter styre folks adfærd i en grønnere retning. Men det kræver at afgifterne har en størrelse der betyder noget for folks valg. Det, der bliver lavet i Danmark er symbolpolitik, og har udelukkende som mål at nogle politikere kan vaske deres hænder og påstå at de skam gør noget.
  CO2-afgifterne på fx. flybiletter er så små at det ikke afholder nogen fra at flyve - det må jo ikke blive socialt skævt. Prioriteringen her burde være kloden. Så fuck den sociale slagside - undskyld mit fine franske. Planen er at få 1,2 milliarder årligt ind i afgifter på flybiletter i 2030 og så bruge de 300 millioner til forskning og resten skal gå til de ældre. Man får ikke ret meget forskning for grønne alternetive flybrændstoffer for 300 millioner. Derudover så er dem der havde gang i forskning i grønne flybrændstoffer gået lidt i stå nu; der er ganske enkelt åbenbart ikke sådan lige til at få løst (der var en god artikel om det i ingenøren i forrige uge smiley ).
  LIge pt får CO2 afgift på landbruget et enormt fokus. Medierne fokusere udelukkende på at oksekødet bliver dyrere. De glemmer helt at fortælle, at det gør alle dansk producerede fødevarer - også øl, hvidkål og havregryn smiley Ikke så meget som oksekødet. Men alle danske varer vil blive dyrere. Det der så kommer til at ske er at forbrugerne vælger de udelandske varer, hvor der ikke er lagt en CO2 afgift på (hverken her eller i produktionslandet). På papiret kommer det til at se fint ud for det der kommer fra udlandet tæller ikke med i vores CO2 regnskab. Kloden kommer ikke til at kunme mærke det. På sigt vil det betyde at mange danske landbrug lukker og jorden købes af internationale inversteringsselskaber. Og de opretter altså ikke natur på de arealer for det er der ikke penge i.
  Det er somom, at ingen fatter at det der skal til er, at vi ALLESAMMEN skal FORBRUGE MINDRE - især i lande som Danmark, der har et af de mest forbrugende samfund i verden. Men det er jo selvfølgelig skidt for væksten, som er blevet den hellige gral, hvis folk begynder at spare på de materielle goder.
  I Danmark vil vi så gerne være grønt foregangsland, men det vi er bedst til er vist 'greenwashing'. Andre lande overhaler os godt og grundigt på grøn teknologi i øjeblikket. Vores politikere har tilsyneladende skygklapper på og har liiiiidt svært ved at tænke længere frem end næste valg.
  Nå, det blev en længere bøvs. Det er bare noget der betyder noget for mig smiley


 • #145   4. mar Kender I det, når man møder ind på job mandag morgen, og kollegerne helt naturligt spørger, hvad man har lavet i weekenden?
  Og man så er nødt til at nedtone HVOR meget tid, man faktisk har brugt på at træne tre hunde i tre forskellig discipliner + været oppe til en enkelt prøve?
  Bare for at komme til at fremstå lidt mere normaltfungerende? smiley smiley smiley smiley

  Gudskelov at jeg også nåede et par timers kaffehygge med en veninde, der kunne fungere som normalitets-stabilisering smiley


 • Isabelle
  Isabelle Online Tilmeldt:
  okt 2023

  Følgere: 49 Emner: 14 Svar: 1.686
  #146   4. mar Jeg ser en reklameartikel for togbaner i Nordsjælland - garneret med lækre billeder af togskinner gennem en lysegrøn forårsskov. Åhhh jeg får lyst til en togtur............... indtil jeg læser ordet "Gribskovbanen".
  Fie blev ramt af et tog på Gribskovbanen.
  Tænk, at man kan blive ved og ved med at græde over en hund, der tog herfra for fire år siden smiley
  Min lille røde står her mellem Kela og Kenia.
  Kela savner jeg, men jeg græder ikke. Hun tog herfra som gammel, og jeg havde tid til afskeden.


  profilbillede
 • #147   4. mar Karina, det minder mig om en jobsamtale jeg var til for år tilbage.
  Samtalen tog en times tid.
  ...Men de 45 min. talte lederen og jeg om hunde, træning, prøver og konkurrencer...


  Jeg fik jobbet inden jeg forlod lokalet. smiley


 • #148   4. mar Isabelle, åh jeg husker den aften i skoven hvor vi ledte og ledte.
  Og da du ringede og sagde "Fie er her ikke mere".
  Det skærer stadig i mit hjerte. smiley
  Kæmpekram til dig!! smiley


 • Isabelle
  Isabelle Online Tilmeldt:
  okt 2023

  Følgere: 49 Emner: 14 Svar: 1.686
  #149   4. mar Tusind tak, Louise - også for din hjælp og kæmpe støtte dengang smiley smiley smiley

 • #150   4. mar Selvom jeg kun fulgte med "på sidelinjen" dengang og ikke var med ude at lede, så husker jeg det også, som var det i går.
  Vi havde jo fulgt lille frække, smukke Fie hele hendes liv smiley


 • #151   4. mar Frk Fie var en dejlig hund at læse om smiley

 • #153   4. mar Jeg kom sådan til at grine af den artikel her

  Den dukkede op på Instagram efter jeg har fået en Air fryer


  profilbillede
 • #154   4. mar Ellie er noget af det sødeste smiley Hun ELSKER at putte og kramme, og så deler hun meget gerne sine lækkerier med mig. Når hendes lækkerier så er et gammelt ben i forrådnelse, som hun har sneget med ind, bliver det lidt akavet, når Ellie insisterende puffer benet ind imod min hånd, imens jeg forsøger at undvige klamheden, og få både hund og klamhed ud af døren, før hele huset stinker af død ko smiley

  Men sød er hun altså smiley


 • #155   4. mar gør politiet overhovedet når hvis de får viden om at der bor Amstaffs et givet sted ?

 • #156   4. mar #155 Nogle steder vel. Her gør de ikke noget.

 • #157   5. mar Er jeg den eneste der i starten af hver måned bliver tæppebombet med reklamer på fb? Gad vidt hvorfor det er SÅ massivt smiley Jeg er med på at folk lige har fået løn, men der er jo så mange reklamer, at de drukner hinanden smiley

 • #158   5. mar Anne - nej jeg gør det også

 • #159   5. mar Jeg gør ikke

 • #160   5. mar # 155
  Så længe hunden ikke er aggressiv og så længe der ikke er anmeldelser gør de vel ikke.
  Og i øvrigt kunne jeg aldrig finde på at anmelde sådan en hund så længe der ikke er problemer.
  Hunden kan jo ikke gøre for at den er født og uønsket


 • #161   5. mar pt der har hundene ikke gjort noget, de (omkringboende ) ved ikke hvor ejerne kommer fra, nyligt indflyttede i nedlagt landejendom der ligger i mindre landsby samfund, tæt på større boligområde.
  der er 2 hunde og et ungt par .. den ene hund er 100% Amstaff, når hundene luftes og de ser andre med hunde så farer de gøede og voldsomt frem, manden trækker altid langt væk når de ser andre med hunde, kvinden står stille og skal med alle kræfter holde den hund hun står med .. man har et indtryk af at kvinden næsten ikke kan holde hunden.
  En mor og et barn var ude og aflevere noget i postkasser i området med havde de deres fredelige hund, de møder kvinden som råber og skriger de skal gå hurtigt væk ...
  Anden gang går en beboer tur og kigger lidt på kvinden der kommer gående med Amstaffen, han får så fuck fingeren ..
  Anden kvinde går tur med sin meget lille og ældre hund hund, nok den fredeligste hund jeg kender, møder parret mand trækker laaangt væk med den ene hund, kvinde står med den anden, begge hund farer frem i snor, gøende aggressivt ..

  Det er de fortællinger jeg til nu har hørt, de har nok boet i det område en måneds tid .. folk der er meget utrygge ..
  @ Anni jeg har intet imod hundene som race, men den slags med den opførsel i hænderne på ejere hvoraf minimum den ene måske ikke kan holde hundene er skræmmende .. og jeg kan undre mig over tilgangen til at det skal gå galt før det er ok at gøre noget ... det kan være et barn, en anden lille hund, eller det menneske der evt står og har løftet sin hund op for at beskytte den ...
  Manden lufter af og til begge hunde samtidig, hun gør ikke, men om han ville kunne holde begge i en presset situation vides ikke ..

  For nogen år siden blev en ældre dames ældre hund tæt på vores område bidt ihjel af 2 hunde der var sluppet væk fra ejer ...jeg tror næppe mange vil komme sig over sådan en oplevelse .. jeg ville ihvertfald ikke ...


 • Isabelle
  Isabelle Online Tilmeldt:
  okt 2023

  Følgere: 49 Emner: 14 Svar: 1.686
  #162   5. mar "Og i øvrigt kunne jeg aldrig finde på at anmelde sådan en hund så længe der ikke er problemer."

  Det er der tilsyneladende, så det er nok et spørgsmål om tid, før hundene bliver anmeldt.
  Gik de fredeligt rundt med deres ejere, ville ingen formodentlig gøre noget. Men dette lyder, mildt sagt, ikke til at være tilfældet.


 • #163   5. mar En lille opfølgning på de tre Rottweilere, der slog en italiensk mand ihjel.
  Ejerne er nu sigtet for uagsomt manddrab.


 • #164   5. mar # 162
  Isabelle, da jeg skrev mit svar, var der jo IKKE skrevet om at der var problemer.
  Prøv lige at læse # 155 en gang mere, det er det jeg svarer på.


 • Mikes mor
  Mikes mor Tilmeldt:
  nov 2023

  Følgere: 30 Svar: 218
  #165   5. mar Næh men man kan da fornemme at manden er klar problemet ligger hos dem sidden han trækker godt væk fra andre folk med hundene. Han forsøger at undgå konflikten…

 • #166   5. mar Vi har to her i byen. De slippes ofte løs, selvom de overhovedet ikke tåler synet af andre hunde. Så min mand har altid en kæp i hånden hvis nu......

  Og politiet er så mega ligeglade.

  Manden påstår, at hundene er lovlige Staffs. Men det er så tydeligt, at det er det ikke.


 • Isabelle
  Isabelle Online Tilmeldt:
  okt 2023

  Følgere: 49 Emner: 14 Svar: 1.686
  #167   5. mar "American Bully, hvalpe, 18 år"

  Pæn alder - især på en hvalp smiley


 • Isabelle
  Isabelle Online Tilmeldt:
  okt 2023

  Følgere: 49 Emner: 14 Svar: 1.686
  #168   5. mar Jeg bruger ufattelig sjældent FB. I dag postede jeg så lige et par billede i min kennels FB-gruppe. DET skulle jeg ikke have gjort. Nu har jeg ikke adgang til FB længere, og følger jeg anvisningerne på, hvad man gør, ender jeg op i "der er sket en fejl - beklager" eller noget i den retning smiley

 • #169   5. mar Isabelle, der er globalt nedbrud på alle Metas platforme, bl. a. Facebook og Instagram.

 • #170   5. mar Facebook og messenger er nede. Så rolig nu. smiley

 • Isabelle
  Isabelle Online Tilmeldt:
  okt 2023

  Følgere: 49 Emner: 14 Svar: 1.686
  #172   5. mar Jeg tager det skam rimelig roligt, Zenta - sådan rimeligt, he he smiley og har lige læst det med nedbruddet. Pyt pyt.

 • #173   5. mar Nej nej var ikke sådan ment, mere at du troede du have gjort noget forkert. smiley

 • Isabelle
  Isabelle Online Tilmeldt:
  okt 2023

  Følgere: 49 Emner: 14 Svar: 1.686
  #174   5. mar Tak smiley

 • #175   5. mar Isabelle, jeg har samme problem. smiley

 • #176   5. mar Har for første gang bestilt noget via Vinted, så er spændt på om det når frem smiley Det er noget til Sønnen der skal sendes fra Polen smiley

 • #177   5. mar Kender ikke Vinted. Allerede inden vores snak om Temu havde jeg besluttet ikke at bruge den men beholdt app for at kigge for sjov, ganske få dage efter vi havde haft debatten herinde kom en analyse med denne konklusion :
  " Den viste, at 19 ud af 19 stykker legetøj fra den fremadstormende kinesiske webshop Temu ikke overholdt de europæiske lovkrav, mens 18 ud af de 19 stykker legetøj blev vurderet som decideret farlige for børn på grund af eksempelvis kvælningsfare, risiko for at skære sig eller farlige kemikalier.27. feb. 2024"

  Så slettede jeg app'en så nu vil jeg forsøge at holde mig til danske/europæiske platforme med et nogenlunde ry ... varene er måske stadig produceret i Kina o.lign men så er der forhåbentlig nogle krav der skal opfyldes både til produktet og produktionsforholdene . Det er måske lidt naivt men man kan vel ikke gøre så meget mere ..


 • #178   5. mar @ Frk Jensen har du læst om Vinted på Trustpilot ?

 • #179   5. mar Vinted er genbrug, det er private der sender..

  Det var noget Sønnen ønsker sig, så jeg tog chancen


 • #180   5. mar ok .. men der er stadig en kundeservice bag, og læser man på Trustpilot er der ihvertfald god grund til at være forsigtig ..
  Lad os endelig vide hvordan det går ..


 • #181   5. mar Jeg har lige modtaget en besked fra post nord om at der er oprettet en pakke smiley Det er private der sender til private, ligesom fx gul og gratis smiley

 • #182   5. mar Jeg havde lykkelig glemt hvor meget man skal købe når man får hund. Især med langhåret hund..
  Og gider hunden det hele? Næh


 • Isabelle
  Isabelle Online Tilmeldt:
  okt 2023

  Følgere: 49 Emner: 14 Svar: 1.686
  #183   5. mar Man SKAL ikke, Pernille. Man kan smiley
  Kam, børste, negleklipper, halsbånd, hundetegn, line - hvad mere er 100 % nødvendigt udover mad? smiley

  PS. Men jeg har helt sikkert KØBT flere ting til mine hunde gennem årene smiley


 • Mikes mor
  Mikes mor Tilmeldt:
  nov 2023

  Følgere: 30 Svar: 218
  #184   5. mar Frk Jensen
  Sønnen ? Har du fået 2 børn nu ?


 • #185   5. mar Mikes mor - Nej, barnet har bare besluttet sig for at skifte køn (Ikke fysisk eller juridisk)