{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
Kommentarer på:  Hvorfor lige den race?
 • #2   1. nov 2007 Vi skulle bruge en selskabshund, der også var lidt aktiv. Så vi faldt for Dværgpischeren. Vores er så godt nok en blanding af en Shih-tzu også, men den race passede os også bortset fra at den skulle børstes meget og sådan..

 • #3   1. nov 2007 Nåh ja. og så bor vi på 4. sal. så hunden skulle være af den størrelse så man kan bære hende op og ned af alle trapperne.

 • #4   1. nov 2007 Nu har jeg en blanding.. men hun er blanding af 2 racer vi havde kigget på så hun er valgt ud fra de egenskaber de 2 pågældene racer nu har..
  Hun skulle være familiehund, intelligent og glad for at arbejde smiley
  Så hun er altså ik tilfældig smiley


 • #5   1. nov 2007 Jeg faldt helt og holdent for Naja som hun sad i den annonce der var på nettet da jeg ledte efter hund.
  Snakkede så med gemalen om det var en god ide med den kombination og han sagde god for det og derfor valgt vi Naja.
  At det så er et valg vi bestemt IKKE har fortrudt, ja det er jo så kun en god ting.
  Pt går vi dog og overvejer at lade hende få en bette legekammerat permanent, altså anskaffe os en hund mere, og hvornår det lige bliver ja det må tiden jo vise men der skal ikk gå for længe *S* • #6   1. nov 2007 hmmm... jeg / vi har haft GDer i over 20 år nu...
  Racen tiltaler os utroligt...
  dens sind er utrolig...
  og den har en personlighed som bare går lige til hjertet...
  dens psyke er lige os der er det hele i den... og så passer den perfekt ind i vores dagligdag... og det bestemt en vigtig ting... GDen er en total selskabshund /sofa hund... og motionen er moderat... og det lige os!! og har man først haft en GDer tæt inde på livet...ved man hva de gør ved een .*SS*
  så her vil til den dag vi dør ... altid være en GDer i huset *SS*


 • #7   1. nov 2007 Schæfer er "min" race, og jeg tror ikke jeg kommer til at prøve en anden...
  Klart, jeg er tiltrukket af andre racer.. Lige for tiden er GD nær mit hjerte, boxer ligeså.
  Førhen var rottweileren inde på en klar andenplads, men tror alligevel den er for besindig til mig... Måske..

  Hunde med humor, det er lige mig • #8   1. nov 2007 Jeg havde en del forskellige racer på tapetet - Eurasier, Samoyede, Hovawart, Sheltie

  Efter at have lagt vægt på at hunden skulle bruges til agility, skulle være nem at transportere, træne og socialisere vandt sheltien. Racen er en af de nemmeste at træne, kan med alle og er en drøm på agilitybanen (hvor jeg til gengæld er en sæk kartofler som ikke kan følge med)... Nå ja.. og så er den køn... smiley


 • #9   1. nov 2007 anette B :
  Kan sagtens følge dig.. Havde en alvstæve i udstationering for nogle år tilbage og tro mig hun har virkelig efterladt et hul uden lige.. Sådan en dejlig hund vil jeg gerne have igen men har dog bare ikk pladsen til den pt.. ss..


 • #11   1. nov 2007 Vi søgte en glad, familiehund, som var intelligent og lære villig og udadvendt - det blev en Golden

 • #12   1. nov 2007 Nala : smiler .... ja ,,, der ER altså en sælig karma over mange af disse GDer... *SSS*

 • #13   1. nov 2007 vi valgte boxer, da vi er til mellemstorehunde med en hel masse krudt bag i....hvilken han i den grad har

 • #14   1. nov 2007 hov sorry NAJA/ TINA... tsk ... problemer med at ramme de rigtige knapper ...tsk tsk...sss

 • #16   1. nov 2007 annette B :
  hehe helt oki..ss.. gør ikk noget *SS*
  Men jo det er en fantastisk hund og den er bare så dejlig..ss..


 • #17   1. nov 2007 Har haft newfoundlænder gennem de sidste 14 år, så valget var nemt. Det er bare den race der passer bedst til vores liv, vores ønsker osv

 • #18   1. nov 2007 Har haft sct. bernhard, og har også Labrador..,men Grand danoisen, er og bliver hunden i vores liv, vi har haft 2 før dem vi har nu, og de har stadig en meget stor plads i vores hjerte... Racen vader lige ind med træsko på. De er helt unikke i deres sind, de er sjove og tumlende, og store og klodsede, men samtidig hengivende, beskyttende, og trofaste. Der vil altid være en GD i vores hjem.

 • #20   1. nov 2007 vi hade gravhund først den faldt vi over på internettet. for den passede godt ind til vors lejlighed. men den kom fra en hvalpe fabrik. så inden vi hade set os om hade vi dyrelæge regninger for 25 30 tusind. ja lyder syg men elsker mine dyr..også købte jeg en Chihuahua 1eller 2 uge senere for hun var så ked af det... og vors venner hade en staff. så blev jeg jo vidl med sådan en. så vi købte en der vi fik hus.. og det er nogen være banditer

 • #21   1. nov 2007 pia

  jeg er godt nok også blevet lun på Groenendal'en...


 • #22   1. nov 2007 vi valgte franske bulldogs da de bare er så fantastisk dejlige. de fjoller, prutter, er altid gode for et grin og så er de bare så super kærlige.

 • #23   1. nov 2007 Schæfer rummer de ting jeg gerne ser og har behov for ved en hund.

  Internathunde for jeg ikke kan stå for dem............


 • #24   1. nov 2007
  brugs og PP hund


 • #25   1. nov 2007 Vi valgte at få Freja(Amstaff) da vi gerne ville have en hund der var legesyg , vagtsom , bred i ansigtet og gerne måtte være en special hund . Vi har før haft Chow Chow som også er ret bred i ansigtet . Vi har ikke fortrudt et øjeblik at vi købte Freja .

 • #26   1. nov 2007 Jeg valgte Sonja (shetland sheepdog) fordi jeg godt kunne lide collien, synes de er så smukke og har sådan et stille og rolig sind, men da jeg skulle flytte hjemme fra måtte det ikke være så stor en hund og så fandt jeg ud af at man kunne få collien i mindre udgave, og derfor blev det Sonja. Fandt så også ud af at de var sheltier er gode første gangs hunde, lærernemme og legesyge, men også sagtens kunne lægge i sofaen og slappe af.
  Det skulle så også være en hund som kunne holde til løbeture, cykelture osv. Og ja for mig skal en hund være langhåret så man rigtig kan nusse sig ind i al den pels:)


 • #28   1. nov 2007 Valget var meget nemt for mig.

  Man kan vel ikke andet end at elske en lab og dens sind,temprament og være måde smiley


 • #29   1. nov 2007 Jeg valgte min første hund som en beagle.. Jeg var nede at kigge på gravhunde, men faldt pladask for Tinka.. Hun gik sammen med de andre, og da de blev lukket ud til mig fløj Tinka hen til mig og de andre legede med hinanden.. Jeg var forelsket og havde INGEN ide om hvad Tinka krævede og skulle bruge..
  Vi jager godt nok ikke, men hun får brugt sin snude så meget at hundene i området gør det fordi hun gør det smiley (det er skægt at se en hvalp gøre det.. Hun kigger op på Tinka og man kan næsten læse hendes tanker; Hvorfor gør hun det.. er det her rigtigt)

  Min anden hund er en dværgpinscher. Jeg ville gerne ha en der var lidt mere selskabelig men aktiv smiley


 • #30   1. nov 2007 Jeg har genbrugshunde, så det var tilfældigheder der spillede ind.

  Monique fordi jeg var overbevist om at hun under det angste ydre var et fantastisk væsen, og det hold stik.

  Blackie fordi han bare var SÅ sød, han er nærmest blevet min datters hund, de to har et helt specielt forhold.


 • #31   1. nov 2007 Vi har valgt en weimaraner som vores første hund.
  Jeg forelskede mig en denne race, da jeg engang for mange år siden så en reklame i TV for George Jensen smukke, hvor 2 weimaranere havde halskæderne på.. Jeg tænkte til mig selv, uden jeg vist hvad racen hed, at sådan en smuk hund ville jeg have en dag.. 7 år senere er jeg den heldig ejer af en lille smuk weimaraner pige.. (om 29 dage)

  Vi besluttede os for denne race fordi:

  1: En fantastisk familie hund smiley
  2: Min mand er jager. smiley
  3: Dens sind, lydighed, hurtig indlægning. smiley
  4: Den utrolig smukke ydre, og unikke udseendet. smiley
  5: Passer på sin familie, vagthund smiley


 • #32   1. nov 2007 valgte schæferen da jeg altid har ville have en schæfer, og så vil jeg også gerne bruge ham som brugshund smiley

 • #33   1. nov 2007 alle slå og stave fejl er gratis i dag smiley *gg*

Kommentér på:
Hvorfor lige den race?

x