{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Vænne hvalp til trafik osv
  • #1   28. nov 2007 Du skal lade hende sidde.
    Det bliver for meget for hende, alt for nyt og derfor sætter hun sig. Der skal du lade hende sidde og ser på det hele. Hun skal nok selv gå videre når hun er klar. du må ikke presse hende


  • #2   28. nov 2007 Er hun vant til at gå i snor? du skal helst gå de samme steder den første tid.. så hun er sikker.. vi gik ned af vejen vi bor på og aldrig mere end et par opgange den første uges tid.. turen blev så forlænget med tiden også helt ned for enden hvor der er en lille park..

    Vi gik først ud i den store trafik her for to ugers tid siden og svea er nu 15 uger.. jeg lokkede med "Løbeleg" som hun elsker og ros ros ros..


  • #3   28. nov 2007 Nej hun er ik vant til snor men det går problemfrit så længe vi går samme vej,og hun sætter sig ikke eller noget.Det er nok for nyt at begynde på endnu så,med trafik og andre veje :o)

  • #4   29. nov 2007 Lokker og bruger stemmen hele tiden, sæt dig på hug, og lok hunden hen til dig, det skal den ikkke prøve ret mange gange, så ved den at det er dig der har styr på hele verden..


Kommentér på:
Vænne hvalp til trafik osv

Annonce