{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
489 visninger | Oprettet:

Glæder mig... {{forumTopicSubject}}

for i morgen skal jeg op og snakke med en opdrætter ang. køb af en lille sort labrador hvalp - den skulle gerne være i sin mors mave, og kun hvis der kommer nok hanhunde ud af det, får vi en hvalp, men vi er parate til at vente på den rette hund - det gjorde vi også med vores Sheltie, som i dag er 8 år.

Er der nogen som har nogle tip til hvad jeg skal huske at spørge om? Min sheltie har jo en anden størrelse og ikke mindst brugsværdi....

/Maj-Britt


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Glæder mig...
  • #1   29. dec 2007 Jo men har ikke mange digitale billeder af Elvis. Skal se om jeg kan fange et af ham...

  • #2   29. dec 2007 Ja jeg kan se at det skal være at udstillingslinier. Så har du vel også været på udstill. og måske enda der fundet din opdrætter.
    Det er vigtigt at spørge ind til de ting som ikke fremgår af stamtavlen. Og så håbe på at opdrætteren er ærlig.
    Nu kender jeg ikkke din race. men jeg undersøger HD AD, skal så fremgå at min stamtavle så tænker jeg på allergi og øjenproblemer og så om tæven tidligere har haft pelsmider når hun gar ligget med hvalpe. Så får din hvalp det nemlig med hjem hvis det er tilfældet, det kan selvfølgelig behandles, men er lanvarigt.
    Og så se pu omgivelserne, og hundene. Bliver du bur eller stald opdrættede, de sidste uger, hvor mange hunde skal have havlpe på samme tid.
    Det er hvad jeg lige her kan komme i tanke om.


  • #3   29. dec 2007 Ja det er fra udstillingslinjer, men det er mere pga. at jeg ikke vil have en formel 1 - jeg har ikke været på udstilling, men har fundet denne opdrætter sammen med en fra HG.

    Ifølge hende og opdrætter selv er alt mht. helbred ok - men jeg tænkte på om der var noget man skal tænke på og få spurgt om, nu hvor jeg har en hund i forvejen?


  • #4   29. dec 2007 Harforøvrigt rettet i min profil og fundet et enkelt billede mere...

  • #5   29. dec 2007 For stamtavler - jeg skal ikke bruge hunden til udstilling, så den er valgt efter at det er en brugshund - han bruger sine hunde som schweiss hunde - og jeg vil gerne bruge min hund til redningshund.

    Tak for rådet mht. dominans - havde jeg ikke tænkt på! Og erfaringsmæssigt, ja det skal jeg i hvert fald også sikre mig.

    Jeg har ikke lagt mig fast på noget endnu, for har tid til at vente på den rette hund til lige netop mig og min familie.


  • #6   29. dec 2007 Maj-Britt B >

    Lyder spændende med en kommende redningshund, hvor skal du træne henne ???

    Jeg var ude at se på lab. hvalpe i forgårs ... også til redningshund hos www.brownhunt.dk :o).

    Mht. spørgsmål, så ville jeg forhøre mig om på hvilket grundlag hvalpene i kuldet bliver fordelt til hvalpekøberne, noget om forældredyrenes stærke og svage brugsegenskaber, hvordan hvalpene socialiseres, hvor tit det er muligt at besøge hvalpene osv.

    /Carina


Kommentér på:
Glæder mig...

Annonce