{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.573 visninger | Oprettet:

Spørgsmål Ang. Bull Terrier {{forumTopicSubject}}

Hej Hundegalleri (:

Jeg er en dreng på 16 år, som bor sammen med min mor & far. Jeg har gået og plaget om en hund da jeg synes jeg er lidt ensom engang imellem, og altid godt har kunnet lide hunde. Jeg har haft 2 schæfere, dog ikke på samme tid. De blev begge aflivet pga. Hd hvilket jeg var utroligt ked af. Nu 3 år efter er tiden så kommet til at jeg gerne vil have hund igen, og i den anledning har jeg set mig an på en Bull Terrier eller Bull Terrier miniature. Først have jeg øje for en Amerikansk Stafordsshire Terrier, men efter diverse research fandt jeg ud af at dette nok ikke var hunden til min familie & jeg, så jeg fik hurtigt et godt øje på Bull Terrier. Det jeg er ude efter er en lille/medium hun som er maskulin at se på, men som samtidig er lidt anderledes & speciel.

Grunden til jeg ikke bare køber er at man har hørt så mange ting om muskelhunde/kamphunde om jeg må, og jeg snart ikke ved hvad jeg skal tro på, det er som en religion nogle tror på de er meget voldige, andre synes at de er guds gave, men jeg har så valgt at spørge til råds herinde.

Vil gerne vide ALT om racen Bull Terrier som jeg kan komme til. Hvordan er den som familiehund?, er den meget voldig/aggresiv overfor andre hunde, mennesker, fugle, katte osv., hvor langtids motion/gåtur skal den have om dagen, og hvor mange gange? (2-3 eller 4 ture?), er der nogle problemer med racen såsom hudsygedomme, problemer med hoften, tænder, mund, øre osv. ?, hvordan er den i familie som en daglig brik i hverdagen?
- er der noget jeg har glemt at spørge om, eller noget som i synes jeg skal vide er i meget velkommen til at informere mig om det (:

Håber på at få nogle gode svar herinde fra.
- Og husk, jeg har ikke lavet dette indlæg for at begynde en diskution om det er en kamphund, muskelhund eller andet, men for at få så meget viden om hunden som mugligt. Og jeg har søgt på forum, men synes ikke rigtigt jeg fandt et emne hvor jeg fik det afvide som jeg gerne ville vide om Bull Terrieren.

Mvh.
Kristian P. Olsen


Kommentarer på:  Spørgsmål Ang. Bull Terrier
  • #1   17. feb 2008 Lyder som om det er meget gennemtænkt meget fornuftigt af dig... jeg kan desværre ikke hjælpe dig håber bare du får nogle svar du kan bruge.... held og lykke med at finde hunden for dig....smiler...

  • #2   17. feb 2008 jeg synes, du er for ung til netop sådan en hund smiley
    blot min mening.


  • #3   17. feb 2008 A;h

    for ung?? det skal være familiens hund


  • #4   17. feb 2008 Alle meninger er velkomne, blot det ikke bliver til en stor diskution.

  • #5   17. feb 2008 Undskyld A;h så kunne jeg jo sige det samme om dig ...
    Han / hun laver da en fornuftig forspørgelse og jeg synes personen har sat meget ind i det


  • #6   17. feb 2008 (link fjernet)

    hun er racerepræsentant for Mini bulls


  • #7   17. feb 2008 www.Betterbrand.dk - en rigtig god side og jeg kan sige dig der er en hel masse god info omkring racen...
    Der er vidst noget med hørelsen eller synet der ikke skulle være så godt, hvis de er helt hvide. Kan ikke huske det helt præcist, men prøv hjemmesiden og kontakt nogle ejere der er herinde - de ved en hel masse! ;o)


  • #8   17. feb 2008 mikoglouise J - ja det synes jeg. selvom han virkelig sætter sig ind i dens behov og vil bruge meget tid på at opdrage den. Ville selvfølgelig være meget flot af ham, hvis han fik en god hund ud af det, som jeg ikke tvivler på.

  • #9   17. feb 2008 jeg er selv 17år og har en sbt/miniature blanding, og han er den bedste hund i verden, han kan desværre ikke med hanhund, så han kunne ikke være hos mig mere (min mor har hanhunde, og kan ikke flytte hjemmefra pga. personlige årsager)

    den kræver motion ligesom andre hunde, aktivering, det er ikke bare en hund man anskaffer sig, bare for at havde en hund.

    den har en dejlig personlighed, klovne-hund, men utrolig selvstændig.

    alle i familien skal være enige om at det er den rette hund.

    tænk det nøje igennem!!


  • #10   17. feb 2008 lidt links

    http://www.akc.org/breeds/bull_terrier/

    http://en.wikipedia.org/wiki/Bull_Terrier

    her er danske kenneler dem kan du evt spørge til råds.. de om mere har fuldt ud forstand på racen
    (link fjernet)

    http://www.bullington.dk/


  • #11   17. feb 2008 Hvor fedt at læse en ung fyr der er moden og velovervejet!!!
    Jeg ved desværre ikke noget om racen.
    Du kan sikkert finde noget info hvis du googler racen, det kan enda være at der findes en klub. Du kan også prøve at ringe til Dansk kennel klub-har ført hørt nogle herinde anbefale at ringe til dem. Måske findes der også bøger om racen på biblioteket. Måske er der nogle derinde på HG der har sådan en race, så kunne du evt. skrive til dem og spørge?


  • #12   17. feb 2008 (link fjernet)
    > Bull Terrier - der er en masse links til forskellige opdrættere her i DK. :o)

    Held og Lykke!


  • #13   17. feb 2008 Jamen bare mig..... . - jeg har ikke noget problem. jeg siger blot min mening. smiley

  • #14   17. feb 2008 Kan forstå at det er en god idé at kontakte en opdrætter så det vil jeg/vi gøre snarest muligt.

    Ang. bøger har jeg været nede på vores bibliotek og opsnust alle de bøger jeg kunne finde (:


  • #15   17. feb 2008 Kristian: Lotte som jeg smed link til, har osse mini bull kennel

    vist nok den eneste i DK


  • #16   17. feb 2008 Vil foreslå at I kommer ud til opdrættere, dstillinger osv og snakker med en masse mennesker og møder hundene, at læse om racen er en god ide til at pejle sig ind på en evt race, men man kan ikke læse alt.
    Derudover bør i overveje hvad i kan tilbyde den, hvor kan i gå til træning os osv.
    Hmm...synes nu ikke en schæfer er nem at opdrage smiley


  • #17   17. feb 2008 Hej Kristian -

    Flot indlæg -

    Som så mange andre skriver - kontakt DKK og forhør dig om opdrættere, - og tag en snak med dem -

    En ting - jeg er til Rottweiler - ( Shcæfere etc ) Brugshunde - Har pt en Terrier i Huset - DAMN DAMN DAMN det er en noget anden historie -
    Så sæt dig GODT ind i racen og det at sku bo med en terrier inden du køber ind -

    Ik en advarsel - blot en note om at jeg netop har lært at der er en VERDEN til forskel på fx Brugshunde og terriere... smiler...

    Er dog en smule forelsket - Griner - og skønne er de jo -
    Men glad for at jeg fik hende her ind af døren - så hvis jeg en dag sku blive tosset - ( for er fx Vild med Bulleren ) så ved jeg at jeg lige skal tænke mig om igen - og igen - og så vende rundt 10 gange og så lige tænke EN gang til... smiler...

    Held og lykke med projektet -

    Det lyder meget velovervejet det i er på vej ud i - ss -

    Smiler...


  • #18   17. feb 2008 Jamen bare mig..... . - det gør jeg skam heller ikke. tror han er en ganske fornuftig dreng. Har aldrig sagt andet!

  • #19   17. feb 2008 A;h .

    Skrevet: 17-02-2008 22:51:15 Slet indlæg

    mikoglouise J - ja det synes jeg. selvom han virkelig sætter sig ind i dens behov og vil bruge meget tid på at opdrage den. Ville selvfølgelig være meget flot af ham, hvis han fik en god hund ud af det, som jeg ikke tvivler på.

    ^^ det skrev jeg også smiley


  • #20   17. feb 2008 du bor jo stadigvæk hjemme- så skal du have sådan en hund, skal du jo også passe og pleje den, , den skal forsikres , det koster penge, mad det koster penge, chippet eller øretatoveret koster penge, bare det at købe den koster penge og det er ikke sikkert at dine forældre har råd til en hund lige nu,men læs om racen sammen med dine forældre - så i nogenlunde i fællesskab ved mere om racen før i bestemmer - bare min mening

  • #21   17. feb 2008 Vi er alle enige herhjemme at vi skal have hund, først ville vi køre "stilen" videre med schæfer, men da min mor sagde at hun ikke ville have så stor en hund igen fordi hun var "bange" for den, valgte vi at gå ned til mindre størrelse. Vi har været igennem racerne: Amerikansk staffordsshire Terrier, engelsk bulldog, mops & nu Bull Terrier.


    I princippet koster alt jo penge idag, så det er ikke problemet (:


  • #22   18. feb 2008 Hold da op din mor har da været en modig kvinde....at have haft to hunde boende som hun er bange for smiley
    Ej men held og lykke med at finde hunden for jer smiley


  • #23   18. feb 2008 Haha ja, jeg har en rigtig god mor som jeg er rigtig glad for, hun er der altid & vil strække sig langt for mig (: . En ønskemor!

    Nu håber jeg bare hun vil gå med til en Bull Terrier


  • #24   18. feb 2008 Jeg kan godt lide bull. Men det er et giga spring fra en sch. til en bull.
    Jeg synes den er så grim, at den er charmerende, men opdragelse lidt som en kat, den er sin egen. Men som flere andre har skrevet, så find en ipdrætter og tag ud og oplev hundene.


  • #25   18. feb 2008 Det er det heller ikke Kirsten L, det er akkurat det samme.

    Og ellers må jeg sige min mening ang dit valg af race og skiften rundt i racer kender du Kristian.



  • #26   18. feb 2008 Mange gode spørgsmål og mange gode svar !!

    En Bull Terrier er svær at opdrage så kan man kalde det "svær at få kontakt til" eller "den går sine egne veje" Faktum er at den bare er svær at opdrage. Det er en elskelig hund, den vil gøre meget for sin ejer MEN tit så er det en person den knytter sig til og så kan de andre råbe og skrige alt hvad de vil. Min bedre halvdel er god nok når jeg ikke er hjemme og ellers hører hun hvad han siger men det betyder ikke at hun gør hvad han beder hende om, ihvertfald ikke lige med det samme ;O) Han var ovenikøbet den der gik til hundetræning med hende !
    Hvis din familie er vant til schæfer så ville jeg vælge en anden race end lige en Buller, jeg ved fra min venskabskreds at de elsker Asta MEN hendes opdragelse svarer ikke helt til naboen labrador eller schæfer så derfor er hun lidt "besværlig". En ting er at du kan lide racen, hvad siger dine forældre ?? Kan de lide den ? Kan de affinde sig med at det er en pauseklovn, humørspreder, hyggefis, sofa gen hund de er ved at investere i ?? Kan I finde jer i at i altid vil bilve mødt med fordomme når i går tur med hunden ?? At de fleste kommentarer i får er "Hvad er det ??" "Hold da kæft hvor er den grim" "er det en gris" osv. osv.. de fleste mennesker vil blive meget charmeret og få et andet syn på en Buller når de først har mødt en "up close and personal" men det er jo ikke alle der har mulighed for det.
    Held og lykke med at finde den næste vuffer til jeres familie.

    Asta og Pølsen.


  • #27   18. feb 2008 Godt skrevet Asta´s mor ;o)

  • #28   18. feb 2008 Kirsten L - jeg synes heller ikke en dreng på 18 er voksen nok til den race. og det har jeg heller ikke sagt var iorden. hvorhenne læser du at jeg har skrevet det? jeg synes heller ikke at jeg selv er gammel nok til sådan en race. ok?

  • #29   20. feb 2008 Er helt enig med astas mor....
    mange bullere har desværre også den "sygdom" at de mister hørelsen tit!!!
    der er da flere rigtige gode opdrætter her i DK.
    Du kunne også prøve at ringe til Katherine, www.redbullroyales.dk




Kommentér på:
Spørgsmål Ang. Bull Terrier

Annonce