{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
943 visninger | Oprettet:

Bjørn J
Bjørn J
Tilmeldt:
17. nov 2008
Følger: 1 Emner: 1 Svar: 3

Spørgsmål ang. Staffordshire bull {{forumTopicSubject}}

Hej alle

En gang ude i fremtiden har jeg tænkt mig at snakffe mig en hund, og indtil videre har den flotte Staffordshire Bull terrier fanget min opmærksomhed allermest.
Jeg har søgt rundt på nettet om og læst alt hvad jeg kunne finde, men har stadig en del spørgsmål tilbage, som jeg håber i kan hjælpe mig med..

Er den sværere at opdrage end andre terrierer? Vi har nemlig haft terrierer hele mit liv, og derfor er jeg ret vant til dem. Hvor meget tid skal man bruge om dagen på motion, hårpleje og generel træning, både som hvalp og voksen? Det er de første spørgsmål indtil videre!
Tak på forhånd

Hilsen Bjørn


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Spørgsmål ang. Staffordshire bull
  • #1   19. nov 2008 Du kan læse noget om det inde på gipote.dk og så søg under staffordshire bullterrier.

    Er selv helt vild med racen smiley


  • #2   19. nov 2008 Tror ikke du kan samligne. Min Sbt har og er utrolig lære villig, sjov at træne med og gået hen og blevet hele holdets kælepot. smiley

  • #3   19. nov 2008 den er en meget aktiv race, der kræver en del motion, de er super intelligente og elsker at arbejde, så træning er et must men kræver en legende indlæring. pelsplejen er minimal, et våd klud :0)

  • #4   19. nov 2008 Jeg ved ikke så meget om denne race, men hvis jeg var dig ville jeg kontakte en opdrætter af racen og spørge hende/ham. De ved i hvert fald hvad de snakker om.

  • #5   19. nov 2008 endvidere finder jeg den meget ulig de andre terrier, den virker mindre selvstændig end de andre terrier racer og derved nemere at tænde træningsmæssigt

  • #6   19. nov 2008 hov nemmere, skulle der stå :0)

  • #7   19. nov 2008 Vi har bl.a. en engelsk staff. og kan kun tale for den.
    Han er sød og sjov. Men så skal det også siges at den er MEGET opmærksomhedskrævende, vild og kræver rigtig rigtig meget motion. Han bliver aldrig træt. Ham vi har er ikk onskabsfuld men vælter folk omkuld når de kommer og det er et stort problem. Så jeg vil sige de kræver RIGTIG meget træning for at få dem til at adlyde. det i hvert fald vigtigt at man sætter grænser helt fra hvalp. Det er vigtigt de bliver socialiseret med andre hunde helt fra hvalpe. mange hundetræningssteder vil heller ikke have dem ind hvis de ikke har været i træning fra små af og det er forståeligt nok - af hensyn til de andre hunde på træningsstedet.
    Sys kun du skal vælge den race hvis du har mulighed for at give den meget motion for ellers bliver de hurtig understimulerede.
    Mht. hårpleje er der intet pleje på vores. Men han fælder uendeligt meget. Vi støvsuger flere gange dagligt.


  • #8   19. nov 2008 Tag en snak med dem her: www.angelicstaff.dk de er super fornuftige og ved en masse om racen og har nogle af de mest vindende hunde...

  • Bjørn J
    Bjørn J Tilmeldt:
    nov 2008

    Følger: 1 Emner: 1 Svar: 3
    #9   19. nov 2008 Tak for de mange gode svar!

    Fra hvornår kan man begynde at gå til træning med den? Det var også meningen at jeg skulle det, da jeg gerne vil have den til at lære en masse tricks osv smiley
    Er eventuelt nogle af jer der kender et sted i nærheden af Odense, hvor man kan gå til træning? Er en tæve ikk lidt mere rolig i forhold til en hanhund, eller har det ikk noget sige?
    Hilsen Bjørn


  • Bjørn J
    Bjørn J Tilmeldt:
    nov 2008

    Følger: 1 Emner: 1 Svar: 3
    #10   19. nov 2008 ok, tak

    Det med at besøge kenneler kan blive lidt er problem da jeg bor på landet og ikke har kørekort smiley Lige et sidste spørgmål: Hvis jeg nu får en hvalp, og til den tid bor alene, og skal arbejde 6-7 timer om dagen, vil den så være mærket af at være alene? Jeg har dog tænkt mig at være hjemme ved den de første 2-3 uger andet ville min samvittighed ikk holde til


  • #11   19. nov 2008 ja start så hurtig så muligt med træningen

  • #12   20. nov 2008 Vær opmærksom på om forældrene er testet for HD og L2HGA, begge er ret alvorlige sygdomme. Sidstnævnte er en nervelidelse.

  • Bjørn J
    Bjørn J Tilmeldt:
    nov 2008

    Følger: 1 Emner: 1 Svar: 3
    #14   20. nov 2008 Tak for jeres råd!

    Jeg fortsætter min vidensindsamling om denne race smiley
    Vender nok tilbage med et par spørgsmål!
    Hilsen Bjørn


Kommentér på:
Spørgsmål ang. Staffordshire bull

Annonce