{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.680 visninger | Oprettet:

Min hund er blevet bidt i hovedet {{forumTopicSubject}}

Hej forum

Min Franske Bulldog (Balou) blev bidt ude i hunde skoven ved Ejby. Den var i snor og den anden var løs,
Balou ville bare snuse lidt og haps så løftede hunden Balou i hovedet så han ikke rørte jorden og rystede ham.
Han fik en flånge i hovedet bunden på 4 cm samt et meget hævet øjenbryn.Hun sagde at hun nok skulle betale alle udgifter vi måtte få ved dyrlægen så vi udvekslede tlf numre og navne. Til min store overraskelse sagde hun at hendes hund havde været aggresiv overfor en anden fransk bulldog før.tsk tsk tsk...hvad laver amn i en hundeskov med sin hund løs hvis den har tendens til aggresion???

Dyrlægen var i tvilv om han havde en rids på horn hinden..!!!
og ellers fik han noget antibiotka og skulle ikke syes.

Jeg ringede hende op og fortalte hende diagnosen fra dyrlægen, hun sagde at hun nok måtte betale det kontant uden om forsikringen, da henes hun var løs og min var i snor...

efter vi lagde på har jeg tænkte frem og tilbage...
burde jegi kke kræve at få min hund undersøgt nærmere om der er skade på Balous øje på hendes regning?? Balou er ikun 9 mdr gammel det kan jo gå hen og blive dyrt for mig hvis jeg bare lukker sagen her...eller hvad?? dyrlægen kigeded jo ikke med noget bestemt appaerat ind i hans øje?

Findes der ikke en øjen læge til hunde?

Jeg er i tvilv hvad jeg burde gøre hva syntes i Forum??

Peter
Jeg ringede hende op


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Min hund er blevet bidt i hovedet
  • #1   9. mar 2008 Din dyrlæge tjekker vel op på det når kuren med antibiotika er overstået ?

    Hele regningen skal hun betale


  • #2   9. mar 2008 Jeg synes da du skal spørge dyrlægen om der kan være noget mere galt med øjet, og lade hende betale regningen..

  • #3   9. mar 2008 Ååååårh lille stakkel dog! meld det til politiet.

  • #4   9. mar 2008 Jeg ville ikke klare det udenom forsikring.. Men dyrlægen bør da af sig selv undersøge din hund igen, når kuren er overstået..

  • #5   9. mar 2008 Øv øv - det var da en træls oplevelse.....

    Mht øjet har du så fået noget til at dryppe det i? Ved mennesker er det sådan at man forebygger infektion ved mistanke om en ridse på hornhinden med noget der hedder fucithalmic eller kloramfenikol - det samme gør man ofte med hunde (det er også det samme medicin man bruger til hunde!!)


  • #6   9. mar 2008 syntes sku at du skal melde hende....... Det er jo ikke første gang åbenbart. Og jo, hans øje skal da klart undersøges nærmere på HENDES regning

  • #7   9. mar 2008 Og lad hende betale det.

  • #8   9. mar 2008 hvis ejeren fuldt ud vil betale og påtager sig ansvar. hvorfor så melde det til politiet? det får man da intet ud af

    slet ikke når ejerne nu er samarbejds villig


  • #9   9. mar 2008 Jo det ville være en ide... Nu så jeg ikke lige efter hvor i boede, men ellers er der en øjnespecialist på Karlslunde dyrehsopital, men sikkert også på mange andre.


    Og JO!!! De hundeskove der... dem skal man altså ikke spøge med... Der findes mange dumme hundeejere disse steder, der mener deres hunde kan løbe frit, fordi det er tilladt aggressiv eller ej!


  • #10   9. mar 2008 det er træls når sådan noget sker. Jeg synes dyrlægen skal undersøge øjet nærmere. Og så SKAL hun betale hele regningen. Jeg tror det er bedst hvis det meldes til forsikringen også, da det så er på papir hvis den anden part skulle løbe fra den mundtlige aftale.

  • #11   9. mar 2008 Karina... for det er jo ikke første gang denne hund har været agressiv, så hun skal da lære det på den hårde måde ville jeg mene..... Jeg havde heller ikk taget den udenom forsikringen

  • #12   9. mar 2008 hvis jeg var dig vil jeg få ham øjen lyst det kan du gøre ved en dyrlæge der har speciale i øjenlysning spørg evnt din dyrlæge hvor der findes en på sjælland det koster nok ca 650 kr men så er du sikker på om der er noget med øjet

  • #13   9. mar 2008 Mogens på Karlslunde er et godt sted, at få sin hund øjen lyst....

  • #14   9. mar 2008 På Karlslunde dyreklinik er de øjenspecialister og det ville jeg bestemt gøre hvis det var min hund, og selfølgelig på hendes regning, ellers sig at du melder det til politiet og advokat.

  • #15   9. mar 2008 Synes du skal få tjekket øjet , Bonny havde også fået et huld på hornhinden , det var en dyr fornøjelse, endte med en regning på 2-3000 kr. men risiko for han får grå stær ( hvilket der gudskelov ikke er tegen på , her et ½ år efter )

  • #16   9. mar 2008 ok hvis man skal politi anmelde før forsikring tager det, så ville jeg gøre det. troede ikke det var nødvendigt.

  • #17   9. mar 2008 Man behøver altså ikke politianmelde for at forsikringen betaler regningen. Mange tror at deres præmie vil stige hvis deres hund laver en skade men det er altså ikke rigtigt. Prisen på hundeforsikring er den samme om hunden lever et helt liv uden at lave skader eller laver flere skader. Så jeg ville da fortælle hende at hun ikke skal være bange for at melde det til forsikringen, så sparer hun da en masse penge selv.
    Hvis det var min hund ville jeg lade den teste for alt hvad der kunne være tvivl om var sket, for du kan ikke komme bagefter og kræve penge af hende for den skade hvis det først bliver opdaget senere...


  • #18   9. mar 2008 Da min Kiwa blev bidt i hovedet kontaktede jeg politiet og fik der at vide at jeg måtte ikke, på noget tidspunkt, få nogen dyrlægeudgifter på hendes øje, som ville kunne føres tilbage til bidet......det skal modparten betale!!!

  • #19   9. mar 2008 Caroline, undersøgte dyrlægen ikke øjet?

    Da min Bianca var hvalp løb hun ind i en busk, og der var noget galt med øjet, da hun kom ud derfra. Min dyrlæge undersøgte hende med et kontrastmiddel på en strips som afslørede at hun havde en lille ridse på hornhinden. Det kom hun i behandling for, og blev rask. Han er land dyrlæge uden speciale i hunde, og jeg tænker når han kender den metode, bør andre så ikke også kende til den.

    Håber han bliver helt rask igen.


  • Thony S
    Thony S Tilmeldt:
    apr 2007

    Følger: 1 Hunde: 1 Svar: 33
    #21   9. mar 2008 Trist historie:( hvis det er sket i en hundeskov, hvor det er tilladt at lade sin hund løbe uden snor, er det på eget ansvar, også selvom du har din hund i snor. At folk der har aggressive hunde, vælger at lufte deres hunde uden snor, er jo helt absurd. Uanset hvad skal det meldes til forsikringen, hvis det feks. viser sig at din hund om 2 år, har fået mén af netop dette "overfald".
    Go' bedring.


  • #22   10. mar 2008 Må lige spørge dumt nu , men de der hundeskove, har man ikke ret til at lade sin hund gå løs der ?????

  • #23   10. mar 2008 ja ok, lyder så ikke til hun har haft over den anden hund



  • #24   10. mar 2008 Du skal endelig ikke lade det gå uden om forsikringen - idet hvis der senere hen bliver noget, så er det jo " et led i en behandling" og så skal du vist ikke betale selvrisikoen igen. (sådan er det ihvertfald i vores forsikring)

    Få endelig din hund til dyrlægen igen og få ham tjekket helt igennem.
    ..... det lyder lidt som om hende den anden, ikke har nogen forsikring, og det er derfor hun ikke vil have det igennem din forsikringen smiley

    God bedring


  • #26   10. mar 2008 Hej
    Jeg mener det både skal meldes til forsirkring og politi
    da hun selv har sagt at det har den gjort før ingen ved hvor mange gange den har gjort det så det må være den rigtigt måde at gøre det på så vi kan få stoppet din uansvarllige ejer hvad jeg mener hun er ang forsirkring hvis der skulle opstå noget sener og har hun en forsirkring ? det måske derfor hun vil lade det gå unden om eller det er fordi den har gjort det så mange gange at forsirkringselskabet ikke må vide det få det meldt og god bedring med din hund


Kommentér på:
Min hund er blevet bidt i hovedet

Annonce