{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.422 visninger | Oprettet:

Slikker Poter... {{forumTopicSubject}}

Nelly har haft problemer med poterne i et stykke tid nu. Det startede med at hun fik svamp i poterne men det er blevet behandlet og kureret siger dyrlægen efter adskellige prøver, men hun slikker stadig de pisse poter med det resultat at de klør endnu mere og bliver helt røde og hævede. Så fik hun en skærm hos dyrlægen og 4 "gamascher" til når hun er alene hjemme så poterne er helt pakket ind. Men lige meget hjælper det - lige så snart man tager skærmen og gamascherne af, starter det igen. Hun bliver helt manisk og man kan ikke få hende til at holde op medmindre man fysisk holder hendes hoved væk! Hjælp! Det er ved at drive mig til vanvid - dyrlægen siger at vi bare skal fortsætte med skærmen og gamascherne, men jeg synes det er synd. Smører poterne med fed creme og skyller dem når vi har været ude og gå så der ik er salt i...


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Slikker Poter...
  • #1   1. jan 2005 Har selv to hunde, der af og til gør det.
    Gilbert fordi han har allergi, mens Zita bare gør det for sjov..
    Har desværre ikke nogen som helst idé om hvordan man får dem til at holde op.
    Og den der lyd af en hund, der bliver ved og ved at slikke poter, det er jo ren vandtortur!


  • #2   1. jan 2005 Ja det er så mega irriterende - nelly gør det også om natten ellers lusker hun et sted hen hvor man ikke kan se hende og så er hun i fuld gang! Men hun er blevet tjekkt i hoved og røv og hun fejler ikke noget - heller ikke allergi. Vi har prøvet at smøre noget der skulle smage grimt på men så slikkede hun bare endnu mere - skøre hund!

  • #3   1. jan 2005 har prøvet flere ting og hun er fuldstændig ligeglad - engang lappede hun bare tabasco i sig!! Det var dog fra opvaskemaskinen som hun også slikkede på da hun var lille...

  • #4   1. jan 2005 Jeg vågner nogengange om natten fordi Zita slikker poter... Det er til at blive vanvittig af!
    Min tidligere hund slikkede også poter, så jeg er blevet så vant til at det er strengt forbudt at, hvis jeg er hjemme hos andre der har hund, og deres hund tilfældigt slikker poter, så kommer jeg til at råbe af dem... Ren refleks *LOOOL*


  • #5   1. jan 2005 Jeg har prøvet at skælde hende ud, men det hjælper overhovedet ikke. men jeg prøver at lege eller gå tur eller et eller andet når hun begynder, men lige så snart vi er færdige eller der ikke er nogen der holder øje med hende, er hun igang igen! Og som Belinda skriver - det er ligesom kinesisk vandtortur! Nu kommer hun snart i løbetid og får så trvalt med at slikke sig et andet sted - så håber jeg lidt at hun har for travlt med det og så lader poterne være lidt og hvis de ik bliver slikket i 3 uger så burde de ikke klø mere.... krydser fingre!

  • #6   1. jan 2005 Jeg havde en evig kamp med min gamle schæfer. Han slikkede i al den tid jeg havde ham, og poterne blev bundet ind hele tiden.. Men det kan man jo ikke blive ved med... Så får de jo bare våd-allergi fordi poterne ikke får luft..
    Jeg fandt først 3 mdr før han døde ud af hvad det var han var allergisk overfor, men der går jo sindssygt lang tid før de holder op med at klø sig efter sådan et "allergi-angreb"


  • #8   1. jan 2005 hun har ikke allergi - det er det der er så mærkeligt. hun er blevet tjekket for det hele. det er vist bare en dårlig vane

  • #10   1. jan 2005 Næ, hun har vel bare fået vanen med at slikke da hun havde svamp, og så her hun fået "smag" for det.. Æv hva'

  • #11   1. jan 2005 Det er faktisk et stress symptom, hunde slikker ikke bare deres poter for sjov.

  • #12   1. jan 2005 Der er altså hunde, der slikker poter for sjov...

  • #13   1. jan 2005 Tja, det er der åbenbart delte meninger om - jeg vil til en hver tid mene, at en hund er manisk, hvis den slikker sine poter om natten, og jeg vil til en hvertid mene, at en hund aldrig slikker sine poter for sjov.

  • #14   1. jan 2005 jamen hun opfører sig også som en der er manisk - men ved i hvad man kan gøre - anelise har du nogen erfaring med det???

  • #15   1. jan 2005 Min hund ligger og slikker sine poter stille og roligt, og hygger sig tydeligvis med det. Hvis man beder hende om at holde op, så gør hun det. Nu er det jo ikke sådan at hun slikker hul, det er ren soignering, hun gør det bare i meget lang tid, og så er hun en af de hunde, der larmer ekstremt meget med tungen *gg*
    En hund, der er stresset slikker sine poter manisk, og dem kan man simpelthen ikke få til at stoppe igen. og sådanne hunde har jeg også mødt, ligesom halejagere osv.
    Men du har jo ret til din mening..


  • #16   1. jan 2005 Belinda - det du beskriver - sådan er Nelly!! Mankan ik få hende til at stoppe selvom hun normalt gør hvad man siger i andre situationer!

  • #17   1. jan 2005 Ja, jeg ved det sgu ikke..
    Måske er en hundepsykolog en god idé..
    Dyrefondet har en gratis konsulenttjeneste, du kan jo prøve at kigge her:
    (link fjernet)
    de har telefontid man til fre kl 10-15. Du kunne jo prøve at tale med dem. Det er jo som sagt gratis, så det er jo under alle omstændigheder et forsøg værd...
    Jeg ved jo alt om hvor irriterende det er.
    Og Godt Nytår ;o)


  • #18   1. jan 2005 tusind tak - det vil jeg prøve - der er ik rigtig mere hjælp at hentehos dyrlægen nu...

  • #19   1. jan 2005 Det var så lidt. Fortæl endelig hvad der kommer ud af det.
    Nu er jeg jo blevet helt nysgerrig
    Held og lykke med hende.


  • #20   1. jan 2005 Tak prøver at ringe til dem her en af dagene... skal lige have overstået eksamen på tirsdag og fredag!!

  • #21   2. jan 2005 Nicola

    Jeg vil råde dig til at bruge brevkassen på denne side http://www.hundeskolentrofast.dk/ Det er 2 hundepsykologer der besvarer - den ene af dem ejer faktisk den hund, som er med i børnefilmen Hannibal og Jerry - nå det var jo lige et sidespring - begge damer er ekstremt dygtige, og jeg har selv brugt dem masser af gange - det er også skønt, at de er ekstremt hurtige til at svare på de spørgsmål man stiller dem.


  • #22   2. jan 2005 Tak har skrevet til demnu - er spændt på svaret!!

  • #23   3. jan 2005 Jeg skrev til hundeskolen trofast og fik svar i dag - de sagde at hendes problem var alt for omfattende til at de kunn ehjælpe mig igennem brevkassen og anbefalede mig at søge proffesionel hjælp i form af en dyre adfærds terapeut... så det kom jeg jo ik så langt med. har også prøvet at skrive til dyrebrevkassen så må vi se hvad de siger!

  • #24   4. jan 2005 Jammen det kommer du da langt med, de fortæller dig jo at din hund har brug for proffesionel hjælp, det må du da ikke ignorerer.

    Det hjælper jo ikke din hund, at du bliver ved med at stille det samme spørgsmål, indtil du får et svar du bryder dig om - der er jo desværre ikke en nem løsning på din hunds problem.

    Din hund lider, og det skal du tage alvorligt.


  • #25   10. jan 2005 Jeg prøver at tage til en anden dyrlæge - har fundet en der er specialist nærmest i allergi så det prøver jeg. Har fået af vide at to af nellys kuld søskende har slem allergi!!

  • #26   16. jan 2005 Hej - så har vi været ved en anden dyrlæge som havde meget erfaring med allergi hunde og hun var 99.9 % sikker på at Nelly har allergi. Så nu har vi fået noget allergi foder af fisk og uden mel og ris i, lakseolie og aloe vera gel til poterne og så må hun ikke få noget der indeholder mel og ris i en måned! Ingen hunde kiks eller den slags - men tørrede fisk og tørret lever i stedet og det glider bare rent ned! Så nu prøver vi om det bliver bedre og ellers må vi igang med BARF - dyrlægen sagde a det var utrolig godt til allergi hunde der ik gider at spise tørfoder som Nelly. Håber vi kan løse hendes problem på denne måde - det ville være dejligt! En af hendes kuld brødre er virkelig syg og bliver formentlig aflivet snart da hans livskvalitet er så dårlig pga hans allergi, men Nelly's er heldigvis ikke så slemt! Men jeg har godt nok en høne a plukke med opdrætteren for det viser sig at hun har lavet flere kuld med samme kombination selvom hun før har lavet allergi hunde! Og det er jo en arvelig lidelse!
    Tak for alle jeres forslag!


  • #28   16. jan 2005 Tror det er næsten det samme foder som du bruger - eller i hvert fald med samme funktion. Nelly er bare meget kræsen og vil helst have alt muligt guf i foderet som fx leverposteg men det er der jo også mel i - man bliver virkelig overrasket over hvor mange ting der er enten mel eller ris i! Men jeg håber det bliver bedre nu!

Kommentér på:
Slikker Poter...

Annonce