{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.476 visninger | Oprettet:

Slikker poter? {{forumTopicSubject}}

Hey!
Jeg har en sød lille Whets Highland White Terrier, der også er kendt for allergi hunde.. desværre smiley
Han har nogle problemer med ørene, der er i behandling er belevet undersøgt hos en dyrelæge mange gange. Nu er vi igang med sidste forsøg og hvis det ikke virker, kører vi videre med øreskyldning. Jeg fortæller jer dette, da dette måske kunne have en forindelse til poterne, men hvordan ved jeg ikke?
Han slikker poterne, så de bliver røde og ømme. Skifter meget i perioder og vil helst ikke have berøing på dem lige meget, hvornår og hvor man rører dem.

Nogle, der har oplevet dette eller ved noget om det?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Slikker poter?
  • #1   30. jun 2012 Ja. Det er tegn på svamp - som kan skyldes allergi. Jeg ville kontakte Michael butler på Aalborg Dyrehospital - eller anden hudspecialist der er tæt på dig!

  • #2   30. jun 2012 Øvbøv smiley

  • #3   30. jun 2012 Jeg købte en specialshampoo hos dyrlægen hvor jeg skulle vaske hans poter 2-3 gange om ugen og det hjalp efter et par vaske. Han er dog begyndt på det igen. Jeg fik også at vide det var tegn på allergi. Det betyder dog ikke nødvendigvis du skal over på dyrlægens dyre allergifoder. Jeg er begyndt at fodre kornfrit som hjalp. Dog har jeg også hørt at det kan være hormoner. Dyrlægerne er ofte ret hurtig til at råbe allergi når en westie kommer ind med hudproblemer uden det egentlig behøver være det. Har også hørt fra flere at man ikke altid kan stole på en allergitest da den vil slå ud uanset om der er noget eller ej.

  • #4   30. jun 2012 Hvis det er korn er det jo også en slags allergi.

  • #5   30. jun 2012 Jeg ville få din hund tjekket for allergi.
    Har selv haft en hund som slikkede sine poter meget, han havde græs-allergi.
    Min veninde har en hund som også slikker sine poter, og har problemer med ørerne - den har græsallergi.


  • #6   30. jun 2012 Vores hund - en Bichon Frise - slikkede også på en pote og vi brugte Malaseb (medicinsksæbe) 1 gang om dagen i ca 1 uge og hun har ikke gjort det siden. Malaseb virker både mod svamp og bakterier.

  • #7   30. jun 2012 At bruge diverse shampoo uden at få lavet en udredning ved en specialist er jo bare at udskyde problemerne.

  • #8   1. jul 2012 Øregangsbetændelse (behandles med Fucidin øredråber) og poteslikken hænger typisk sammen med hudproblemer/allergi, så poteslikken skyldes ikke altid svamp, men kan selvfølgelig udvikle sig til det, eftersom poterne er fugtige af slikkeriet.

    De gange Rumlepot havde udbrud af sin allergi, fik hun også ørebetændelse og slikkede ihærdigt på sine poter.

    Stress fører tit til poteslikken og kløe = en stresstilstand.


Kommentér på:
Slikker poter?

Annonce