{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.432 visninger | Oprettet:

Vil en Bull Terrier være et godt valg? {{forumTopicSubject}}

Hej..

Jeg har tidligere skrevet et indlæg der i HG, hvor jeg søgte råd og vejledning mht valg af hunderace inden de kriterier som vi søger. Her fik jeg en masse gode og brugbare input som vi kan arbejde videre med og tak for det:-)

En af de racer som jeg flere gange blev anbefalet var en Bullterrier, som jeg på forhånd ikke har haft det store kendskab til. Men efter at vi har undersøgt sagen og læst en del om denne race, kunne den godt komme med i opløbet. (Vi skal selvfølgelig besøge kennel og andre Bullterrier ejere inden køb osv.)

Nu vil jeg godt prøve at gentage tidligere succes og spørge folk til råds herinde, Er der nogen der har erfaringer eller VIDEN omkring Bull terrier, gode og dårlige, er der en grund til at vi skal holde os langt væk eller hvordan?
På forhånd tak:-)
-------------------------------------------------------------
Nedenstående er sidste indlæg med de kriterier som vi søger

Den nye hund bliver vores "første" men vi har begge haft hunde hele livet fra vi blev født og derfor er det ikke helt nyt for os.

Racen skal være korthåret, da jeg lider en smule af allergi. (Nej jeg vil ikke have en hårløs!!:-))
Da vi er 25 og 29 år, kommer der også børn ind i billedet i hundens leve tid.
Da vi tidligere har haft indbrud og min kæreste samtidig kan være utryg ved at være alene - ikke mindst om natten, skal racen kunne skabe tryghed og samtidig helst jage en tyv på flugt, uden at det nødvendigvis behøver at være en Dogo Argentino.;-)
Samtidig har vi ofte gæster så det er vigtigt at hunden er en social race, god over for børn og hunde.
Sidst men ikke mindst skal den være lydhør/tro over for os begge - har læst os frem til at visse hunde "kun" er tro overfor ejeren - lederen af flokken.
Max størrelse 30 - 40 kg +/-
Vi er selvfølgelig klar over at der skal bruges masser af tid på socialisering, skole og beskæftigelse samt at hunden skal have stamtavle.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Vil en Bull Terrier være et godt valg?
  • #1   17. nov 2009 laver lige et indput omkring allergi

    det er ofte skæl i hundenes pels, man bliver allergisk overfor.
    Derfor er det ikke altid det bedste at tage en korthårshund.
    de racer der er speciel gode til allergiker har faktisk meget pels.

    dit egentlige spørgsmål kan jeg ikke svare på, da jeg ikke kender Bullterrieren


  • #2   17. nov 2009 Jeg kender til bull terrieren, og vil meget gerne være behjælpelig med at svare på spørgsmål smiley

    Min kæreste har forresten haft en mild allergi, men han har aldrig slået ud på vores bull terriere


  • #3   17. nov 2009 har skr en pb til dig smiley

  • #4   17. nov 2009 Lad vær med at købe en Bullterrier de er meget plaget af allergi også selvom de er med tavle...

  • #5   17. nov 2009 C&J :hvis man gør sit fodarbejde godt med at finde sunde forældre og avl der ikke krydser står man ret sikkert:-)

  • #6   17. nov 2009 * C & J *
    Sikke noget sludder, har aldrig i de 20 år vi har haft racen haft en der har været plaget af allergi.
    Som der bliver skrevet , bliver der avlet på sunde forældre er det ikke et problem, ligesom i alle andre racer jo.


  • #7   17. nov 2009 Har en blanding af Bullterrier og engelskbulldog tæve på 5 år. Hun er en super skøn hund :O) Så har vi Joey på 2 år som er ren bullterrier med tavle (hvid,OG uden allergi). Han er skøn som dagen er lang. Han kan være lidt voldsom når der er børn (så er han jo så glad og så render han rundt og kigger sig ikk altid lige for..) Men det er jo noget man kan opdrage dem til og idet vi ikk har børn så har vi ikk brug for det. MEN man kan altid bede ham om at være lidt mere rolig når der er børn tilstede og det forstår han ganske fint.
    Lige nu har vi en lille Bullterrier tæve på ferie på 10 mdr og hun er skøøøn. Stille og rolig, ganske forsigtig men stadig bullterrier med stort B når Joey lægger op til leg.

    Joey har vi i bur når vi ikk er hjemme da han ellers æder hele huset (han er burvant og har været det siden han var hvalp). Så han er glad og tilfreds inde i hans bur hvor han må tygge i alt det der er inde i det.

    En bullterrier er ikk skide nem at træne mht. sit, dæk, pote osv. Det kan lade sig gøre, men de er terriere og temmelig dumme :OP Men det er en super dejlig hund. De elsker at putte og blive nusset af alle mennesker de møder. De elsker at lege, nogle elsker at splitte hele huset ad når man ikk er hjemme. Med en bullterrier i huset behøver man ikk fjernsyn eller noget for de er ren underholdning i dem selv :OP

    Men ja besøg nogle kenneler og bare generelt folk med Bullterrier :O) Så skal de nok svare på alt de spørger om.


  • #8   17. nov 2009 * C & J *

    Det var da noget af en påstand at komme med.


  • #9   17. nov 2009 Jeg er forresten allergisk overfor stort set alt med pels, kaniner, heste, katte osv. Langhårede hunde nyser jeg af osv men mine korthårede reagerer jeg ikk på. Men brug lidt tid sammen med en korthåret inden I anskaffer jer en hund for at være helt sikker :O)

  • #10   17. nov 2009 En bog jeg varmt kan anbefale til alle Bull terrier ejere er :
    When Pigs Fly -Training Success with Impossible Dogs. af Jane killion

    Dette er virkelig en fantastisk bog der guider dig igennem træning og med gode eksempler og historier fra hendes egne bull terrier.

    Dette er altså en kvinde der har vundet mesterskaber i bla. agility med sin BULL TERRIER.!!

    http://www.adlibris.com/dk/product.aspx?isbn=1929242441&utm_source=bogpriser&utm_medium=www&utm_campaign=bogpriser


  • #11   17. nov 2009 Ditte

    Det er jo ikke ment på den måde at den er snot dum. Men du skulle møde Joey, han er sq ikk for klog. JA JEG VED GODT DET KRÆVER TÅLMODIGHED AT TRÆNE EN BULLTERRIER! Joey kan da også sit, dæk, kurv, stå, pote og indkald. Men en bullterrier er en bullterrier. Og de er dumme (på den gode måde og klovnede måde).

    Mht forarbejdet kan jeg vist ikke have gjort mere end jeg har. Har læst alt, snakket med alle og ved rigtig mange ting om bullterrieren, men er jeg i tvivl om noget ringer jeg til min opdrætter.


  • #12   17. nov 2009 De to jeg har rendene er snot dumme. De løber ind i bordet når de laver buller ræs og er bare generelt ikk pisse kloge. Tæven er dog klogere end hannen.

Kommentér på:
Vil en Bull Terrier være et godt valg?

Annonce