{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.803 visninger | Oprettet:

Andre hunde bider også. {{forumTopicSubject}}

Inspireret af de tråde der efterlyser statestikker og lister over andre farlige hunde.
Jeg må indrømme at jeg er ved at få fniller af diverse muskelhunde ejere der prøver at feje problemet med muskelhundene til side med en bemærkning om at andre hunde også er farlige. Jo andre hunde er også potentielt (staveplade) farlige, men det er ikke shæfere, labber, dalmatinere og gravhunde der er gået amok og har dræbt og skambidt andre hunde. Det nytter simpelhen ikke at pege fingre af "de andre" for det løser altså ikke vores problem. Det ville da være langt bedre og mere konstruktivt om folk ville brokke sig over de uansvarlige muskelhundeejere og komme med løsningsforslag over for DEN gruppe af hundeejere.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Andre hunde bider også.
  • #1   22. jan 2010 Hov, den tråd blev lige postet lidt for tidligt.... Men er jeg bare en sur tante der bare ikke fatter en brik, eller er der andre der forstår hvad jeg mener?

  • #2   22. jan 2010 Steen A.J: Mange tak! *s*

  • #3   22. jan 2010 Åh, hvor er vi enige!!!!

    Ja gu bider labberne også. Og de bider HÅRDT!!!

    Men du har HELT ret. Det er sjældent de hunde, der skambider en anden hund så voldsomt at den må aflives, hvis hunden ikke "klarer aflivningen" selv.


  • #4   22. jan 2010 Nej absolut ikke... !! det er åbenbart bare mere foretrukket at pege fingre og prøve at flytte fokus over på andre, end det er at erkende at der ER et problem..

  • #5   22. jan 2010 Og jeg er enig med Steen. OG jeg tager hatten af for de hundeejere af "muskelhunde" som INDSER hvad de har mellem hænderne!! Du er en af dem og der er heldigvis mange her på HG......

    Men der er saftsuseme også mange, som bare mener at det er et spørgsmål om socialisering og kærlighed og kildevand. Gener KAN ikke fjernes fra en race.


  • #6   22. jan 2010 Ser heller ingen grund til at indrage hunde som chihuahua, labrador, gravhunde osv.
    Men syntes også det er vigtig at påpege, at der findes rigtig mange potentielle farlige racer. Mange af dem er heldigvis et sjældent syn her hjemme, men det kan ændre sig.
    Syntes man skal fokusere mere på begrebet farlige hunde eller potentielle farlige hunde. Muskel/kamphunde eller hvad man nu vil kalde dem, udgør kun en del af disse hunde. Hvilket "forbudslisten" også afspejler.


  • #7   22. jan 2010 mine hunde bider andre .. derfor er de også altid i snor smiley

  • #8   22. jan 2010 eller... de er søde nok. men folk bedømmer dem til de er såen nogle bidere

  • #9   22. jan 2010 Det er fair nok at ens hund ikke kan lide andre hunde eller hunde af samme køn, det kan ske for alle racer. Men så må man da tage højde for problemet og have sin hund i snor og være überopmærksom på sin hund og omgivelserne når man lufter den. Det burde altså ikke være så svært.....

    Men problemet er vel dybest set at folk ikke tager det ansvar det kræver at være hundejer og nej, jeg håber skisme heller ikke at folk begyder at slæbe bully kuttaen (med flere) til landet.


  • #10   22. jan 2010 Godt skrevet anne julie.

    lige min tanke.. TAK


  • #11   22. jan 2010 Harley O : Selv tak. *s*

  • #12   22. jan 2010 jeg er en af dem der påpeger "andre" hunde ind muskel hunde i debatten.. ikke labrador og sådan... men det er mig en gåde at mange kan være mere bange for en AST end en rotweiler, og lige ledes at kun en af disse racer er blevet nævnt på den legagendariske "liste" der er store problemer med AST i danmark delvist fordi det ikke er en hund der har en labradors godmodig sind, men jeg vil mene at det meget mere skyldes alle de Brian/muhameder der skammer sig i badet og har brug for en potensforlænger, så ja jeg mener at der er et problem men jeg mener ikke at problemet ligger i racen men i at racen er blevet til en "mode" hund.. med alle de ulemper det medføre... jeg går ind for at hunde skal have stam tavle både fordi det vil sætte en stopper for noget af alt det baggårds avl som ødelææer racen, for jo gener betyder meget. men også fordi at en hund med tavle er dyre end en hund uden tavle og de fleste mennesker passer mere på deres ting/dyr hvis de har kostet mange klajner.

    jeg er ikke en varm fortaler for kamp hunde faktisk var det et uheld at jeg selv fik en halv kamp hund og jeg kunne aldrig drømme om selv at købe en AST(dette har intet med den "nylige" debat at gøre bare ikke min type hund) men jeg er en stor fortaler for at man ikke forbyder nogen racer da det kun vil skubbe problemerne vidre til en ny race som så også kan blive ulovlig og en to wupti er der over 40 hunde racer som ikke er tiladt i DK..


  • #13   22. jan 2010 snupti... tror sgu det er sandt LOVE concours ALL.

    Jeg syntes det er helt vildt så fornuftige mennesker der skriver i denne tråd. DEJLIGT.





  • #14   22. jan 2010 Man kan jo læse Betænkningsrapporten - der er lidt statistik.
    Der står også lidt interessant omkring pitbullen og omkring gameness og at de ikke går efter mennesker


  • #15   22. jan 2010 Side 75 i rapporten starter statistikkerne

  • #16   22. jan 2010 hørt lars

  • #17   22. jan 2010 Lars: Hvor finder man Betænkningsrapporten?

  • #18   22. jan 2010 No name: Tusind tak :0)

  • #19   22. jan 2010 Havde en dyrlæge idag i stolen (jeg er frisør) og jeg hørte hende af hva hun synes om den måske kommende lovegivning der kunne træde i kraft... Hun har dagligt mange søde AST og andre muskelhunde inde og hun kan da godt se det er en dejlig hund... Men hun siger os det er som og trykke på en kontakt, lige pludselig går den amok og skambider en anden hund, måske naboens hund som den har leget med i de sidste 3 år og der slår det bare klik i hovedet på den!!!
    Hun arbejder på det største Dyrehospital i Aalborg og de får flere gange i ugen hunde der er skambidt af muskelhunde/kamphunde.... Hun synes det er forkasteligt hvorfor gammel fru Jensen skal være bange for og lufte sin lille hund fordi den engang er blevet halvt spist....
    Hun siger i Tyskland har de mange flere racer forbudt end DK....
    Men loven bliver svær og håndhæve, men håber der sker noget snart for er sindsyg bange for min nabo´s syge AST, en dag går det galt, rigtig galt....,.


  • #20   22. jan 2010 Mia:

    *Men loven bliver svær og håndhæve, men håber der sker noget snart for er sindsyg bange for min nabo´s syge AST, en dag går det galt, rigtig galt....,.*

    Vi bor ikke ved siden af en amstaff, men en race som også vil blive påvirket af forbuddet. Og jeg har nøjagtig samme skræk som dig. Det KAN sq ikke være rigtigt at både dyr og menensker skal gå i vores have med 2,20 meter højt hegn og frygte at bliver overfaldet af naboens hunde!!! De bider ganske simpelt trådhegnet over for at komme ind i VORES have og æde VORES hunde!!


  • #21   23. jan 2010 Kan kun fortælle hva hun sagde til mig, som hun siger til hendes kunder der har disse hunde, hun kan godt se det er en rigtig dejlig hund, men hun ser også de andre offerne og det er det værste og tror når man ser dem flere gange, kan man ikke ha ret meget sympati for sådan racer.....
    En labbe eller andre racer bider jo ikke en hund i stykker!!! det gør disse hunde de slipper jo ikke igen!!!
    Ved at mine hunde er færdig når naboen engang ik har styr over den pis køter.....
    Mette kender det alt for godt..... smiley


  • #22   23. jan 2010 Mia A.. for 10 år siden bed min nabos shcæfer, underkæben af en dansk svensk hønsehund, og når jeg siger bed af mener jeg helt af den hund måtte forsætte livet med kun overkæben

  • #23   23. jan 2010 Skaderne er iøvrigt også det større hvis det er en af de gængese muskelhundetyber der angriber frem for hvis det er en lab eller en anden alm. hund.

  • #24   23. jan 2010
    kasper N
    hvordan spiste den med kun en overkæbe
    M


  • #25   23. jan 2010 den havde nogen få centimeter tilbage af under kæben, så den fik hjælpm med at få mad ind i munden og så kunne den godt selv slue det, hvis det havde væreet min hund havde jeg fået den aflivet, det er ikke et hundeliv der er værd at leve.... men fortæller mere histrorien for at illustrere at "alm" hunde også kan lave alvorlig skade på hinaden.

  • #26   23. jan 2010 no name : Sys du ikke at det er alvorligt at hunde er blevet skambidt og dræbt? Det synes jeg og så er jeg iøvrigt helt ligeglad med en eller anden statestik.

  • #27   23. jan 2010 Anne Julie F
    alvorligt i forhold til hvad? jeg personligt er ikke lige glad med statestik, hvis man f.eks kan se ud fra en statestik, at de penge man kunne bruge på f.eks. lad os sige et dyre politi, kunne rede 20 hunde og et menneske om året, men at man med de samme penge kunne forbedre, trafik sikkerhed, til at rede 30 mennesker om året, så ville jeg ikke mene at dyrepoliti/muskelhunde problemet er særlig stort....

    det er selvfølgelig tragisk når der sker en episode hvor nogen kommer til skade pga. af en hund, men man er nød til at kigge på statestik for at få et indtryk af hvordan tingne enlig hænger sammen, i stedet for det skramme billed som medier har lavet for at sælge aviser.


  • #28   23. jan 2010 Nu det jo ikke medierne der har fundet på de overfald der har været igennem de sidste pr år og uanset hvordan vi vender og drejer det så er der altså et problem.

  • #29   4. mar 2010 Scæfere har netop skambidt andre !!
    http://www.fyens.dk/article/1315465:Faaborg-Midtfyn--Kvinde-skambidt-af-schaefer

    Så hva er det for noget fis ?


  • #30   4. mar 2010 Marianne: Ja, en shæfer har bidt. Det betyder bare ikke at der nu er lige så store problemer med shæfere som der er med muskelhunde.


    Tag en kiks, eller noget...



  • #31   4. mar 2010 Aah, helt ærligt........ Du har hevet et klip frem fra september sidste år. Var det det eneste du kunne finde?

  • #32   5. mar 2010 Jeg fandt bare noget for at vise det ikke kun er muskel - kamphundene den er gal med her ..
    Og det vil folk ikke indse for når det er de hunde unden for muskel. kamphunde så kommer det ikke rigtigt frem ,.. men når det så er dem, så er helvede jo brudt úd ..

    tag politiets køtere de er lige så syge i hovedet!!
    Fuldstændige vanvittige hvis de får lov !!
    Rottweilere er skudt i hovedet ..
    Hvorfor er den ikk inden for kamp hunden eller muskel hunden ?

    Men mange siger neeej en schæfer er en familie hund, det kunne den da ikk finde på

    Alle hunde racer kan finde på dette ..


  • #33   5. mar 2010 Jeg nægter simpelthen at tro på at du kan finde folk herinde som IKKE indrømmer at alle hunde kan finde på at bide?? Hvor har du set det??



  • #34   6. mar 2010 marianne.. kan du uddybe din udtale omkring rotten.. Hvorfor er racen skudt i roen ????

    Alle hunde kan bide,nogen laver bare så meget mere skade når de gør,end andre.. Blandt andet min egen med deres kraftige statur og kæbeparti


Kommentér på:
Andre hunde bider også.

Annonce