{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.911 visninger | Oprettet:

Hvor mange af jer, er blevet bidt???? {{forumTopicSubject}}

- af ikke "kamp" MUSKEL hunde.

Jeg sidder her og ser tv2 news. og så blev hundeforbudet lige nævnt.
Hvor det nye parti vist nok kaldet fokus har fat i noget af det rigtige. Ang kørekort til hund, CITAT: da det tit et den anden end af snoren der er problemet.


Men nu er der også andre hunde der bider. Jeg selv er blevet bidt af en collie, som ganske lille. Det var min bedste vens forældre der havde den. Den bed mig i hånden, en dag mens vi legede med lego på gulvet. Uden at give tegn eller varsle. Den hund endte ikke på forsiden af ekstra bladet eller BT. Og den blev heller ikke aflivet.

Nu sidder jeg her og tænker på hvor mange der er blevet bidt af andre hunde end dem på listen. Altså det alm familie hunde, også små hunde.

Håber i vil hjælpe mig på mit spørgsmål, og svare erligt, hvilken hund det var, og hvordan det skete. Evt gerne alder også.

Vi har selv en dejlig hund der er på den mulige liste, så vi afventer nervepirrende regeringens dom.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Hvor mange af jer, er blevet bidt????
  • #1   5. maj 2010 som barn er jeg blevet bidt af en cockerspaniel og vores egen Dværgpincher

  • #2   5. maj 2010 Jeg er blevet bidt af en gravhund som den eneste...

    Min frygt mht de såkaldte muskelhunde går ikke på om de vil bide mig, jeg frygter dem kun når mine egne hunde er i nærheden - indrømmer blankt jeg er bange for at mine hunde ville blive pelset... nok er mine store, men de er tungere i røven end en f.ex amstaff


  • #3   5. maj 2010 Jeg blev bidt af en dobermann da jeg var lille, og det har gjort at jeg er hunderæd for den race nu. Jeg går kæmpe buer uden om dem, ikke for at dømme dem, men det sidder bare i mig.
    Den gav heller ikke tegn eller varslede, og blev ej heller aflivet.
    Min kæreste vil så gerne have en dobermann, men jeg kan bare ikke overvinde min skræk, og så skulle bo under samme tag som den.


  • #4   5. maj 2010 Kender en som er blevet bidt af en gravhund.

  • #5   5. maj 2010 jeg har det som Tina...det er mine hunde jeg er mest bange for

  • #6   5. maj 2010 Jeg er ikke selv blevet bidt nogensinde .
    men jeg har haft min mops i 1 år nu og vi leger med alt og alle hunde vi kan komme itl - hun er blevet vidt 3-4 gange - HVER gang af forskellige gravhunde :S:S
    Dem går jeg så undenom nu - stoler ikke på dem mere desværre smiley

    Til gengæld har vi aldrig haft problemer med hverken amstaffs, ambulls eller lign !!!


  • #7   5. maj 2010 Skulle selvf. stå "bidt" og ikke "vidt"

    Og ville lige udbyde "alt og alle hunde vi kan komme til" - Selvfølgelig kun hvis de respektere hendes størrelse og jeg stoler på ejeren smiley


  • #8   5. maj 2010 bor i tæt på kongehuset By Frey ?

  • #10   5. maj 2010 jeg er som barn blevet bidt af en sankt bernhard hund lige i hovedet ,samme hund bed min lille søster en uge senere og først der blev han aflivet

  • #11   5. maj 2010 Mange tak for jeres svar allerede.

    Jeg selv kender kender til det med at gå en stor bue uden om hunde, på lufte turen. Men det er mere fordi vi har en mastiff, og for at vise den almindelige respekt.

    Jeg mener også hundeloven trænger til en opstramning, men det gælder alle racer.

    PS. Dobbermand er altså en race du burde give en chance. Det er en dejlig hund smiler.


  • #12   5. maj 2010 ups glemte og skrive at i begge tilfælde bed den os mens vi gik stille og roligt og legede i vores have

  • #13   5. maj 2010 Connie - haha nej dog ikke - men af en eller anden grund er den populære race her i området gravhunde... men åbenbart kun de arrige nogle..

    Vil helst ikke dømme hele racen da de jo nok - ligesom alle andre hunde- er rigtig skønne - Men damn nogle oplevelser vi har haft med dem


  • #14   5. maj 2010 -DEGA- : Ja, min mor har en vennepar som går rigtig meget op i deres hunde, de har ingen børn, kun deres dobberman'er, og de siger selvf det samme. Men jeg kan virkelig ikke. Jeg kan ikke engang få mig selv til at nusse dem.

  • #16   5. maj 2010 Jeg er blevet bidt af en stor schæfer han som barn i ansigtet og blevet bidt gentagende gange i føderne da jeg cyklede fra skole af en mindre hund kan dog ikke huske racen da det er ca. 10 år siden.

  • #17   5. maj 2010 Helt alm rundtosset. Det gør mig ondt at høre at du har måtte tage det svære valg. Det er aldrig sjovt. Men det er super flot at du ikke bare lad det passere. Du gjorde det rigtige. Sender en tanke.

  • #18   5. maj 2010 Helt almindelig hundetosset .- Ej hvor æreligt.!!! Sikke et svært valg.. .
    Gode tanker til dig - Selvom det nok var det rigtige at gøre er det jo stadig voldsomt svært.

    RIP !


  • #19   5. maj 2010 Det kommer lidt an på, hvad der menes med bidt.

    For mig er bid noget der medfører blod ;o)

    Jeg er blevet bidt utallige gange af hvalpe - også så der er gået hul på huden.

    Jeg kan ikke huske, at jeg nogensinde er blevet bidt af en voksen hund.


  • #20   5. maj 2010 Hahahhha Beanmor ja okay - Jeg er faktisk også blevet bidt af vores gamle broholmer - Eller bidt ud efter - hun ramte kun med en tand , det var også fordi jeg var lidt provo i hendes kurv da jeg var lille . Men det var også den eneste gang hun nogensinde lagde an til noget smiley

  • #21   5. maj 2010 Den dobermann jeg blev bidt af var det ret voldsomt, og måtte syes i øjenbrynet, læben og hånden.

  • #22   5. maj 2010 Det skal lige nævnes at vores mindste hund, dega er blevet bidt af en jack russel i overlæben. Vi var på en alene tur, og den ville gerne hilse, så det ihvertfald ud som om. Den strakte flexlinen ud, og så bed den sku. I dag undgår vi flexliner.

    Og vores mastiff er blevet bift af en amerikansk bulldog, da han var hvalp. Der gik en meget slem betændelse i hans led, som der blev døjet med lang tid efter.

    Ved så med sikkerhed at den samme hund havde bidt mindst 4 andre hunde. Den lever så ikke mere. Men er først for nylig død.


  • #23   5. maj 2010 Jeg er blevet bidt af en pudel og en chihuahu, og ved et uheld af en Schæfer - og ja det gjorde da ondt.
    Men jeg er stadig røv bange for kamphundene, pga deres måde at bide på. Der er dælme forskel på hvor meget skade de gør.

    Men er mest bange på mine hundes vegne.


  • #24   5. maj 2010 Er blevet bidt, voldsomt, af en gravhund da jeg var 10-11 år gammel. Har siden holdt mig pænt på afstand af racen, men er inde for det sidste år, faldet pladask for selv samme race og vil nu have mig en gravhundehvalp smiley

  • #25   5. maj 2010 blevet bidt af en pudel/terrierblanding

  • #26   5. maj 2010 Beanmor - Ja gudskelov - Mit liv ville nok have været noget andet hvis ikke jeg havde haft Lystig at vokse op med og kaste min kærlighed på smiley

  • #27   5. maj 2010 Da jeg har arbejdet med hunde i over 30 år , så ja jeg er blevet bidt. To gange. Men med masser af hunde i hænderne på bl.a. internat må man sige det er småting.
    Men overfald på andre hunde er et problem, og det er jeg meget mere nervøs for en selv og blive bidt


  • #28   5. maj 2010 Jeg er aldrig selv blevet bidt andet en ved leg - især af hvalpe - men også når hunden lige kommer for tæt på mine fingre for at få en pind, tov eller andet legetøj.
    Min nevø blev bidt af hans onkels gravhund, da han var ca 1½ år (altså nevøen)


  • #29   5. maj 2010 Jeg er blevet bidt af en hund i leg. Den kom ikke hverken på forside eller blev aflivet, for det blev ikke anmeldt. Det var den dog nok hvis vi havde, for det var en løs hund der kom ud af ingenting og tog mig i ansigtet.

    Jeg er så til gengæld også blevet bidt af en muskelhund uden at det kom i avisen - det sker jo også.


  • #30   5. maj 2010 Jeg er blevet bidt to gange af to forskellige gravhunde. Begge gange helt uprovokeret. (Den ene gang var jeg ude og rasle da jeg var lille, da ejerne pudsede hundne på os, fordi de ikke gad åbne døren - den anden gang passerede jeg fredeligt en som sad bundet ude foran en butik, uden at tage kontakt. Begge gange trak blod.)

    Derudover er jeg blevet bidt af et foxterriermix, men det var min egen skyld.

    Hvad hundeoverfald angår har vi heldigvis været forholdsvist heldige, men de få episoder jeg har oplevet, har involveret racerne boxer og dansk svensk gårdhund.

    Og dertil kan det nævnes at Lulus ''bedste ven'' er en ambull.


  • #31   5. maj 2010 Jeg er blevet bidt af en gal dansk/svensk gårdhund ..

    Sad og spiste på græsset med en veninde efter en ridetime og vi har ikke så gamle .. 10 tror jeg .. Så kom denne hund uden snor hen til os, logrende og det hele .. Jeg aer den en enkelt gang og så gik der en djævel i den .. Aner ikke hvad der skete .. Det gjorde ikke som sådan ondt, selvom det blødte .. Jeg var vidst bare meget overrasket ..

    Ejen kommer så og tager sin hund ..


  • #32   5. maj 2010 Jeg blev bidt af en Golden rektriver da jeg var 10 år, for ca 4 år siden blev jeg bidt i hånden af mine egne hunde, men det var lidt min egen skyld da jeg gik imellem dem da de var oppe at slås..
    jeg er ikke selv bange for Kamphunde, men gir da et gys i mig når jeg går tur med mine hunde og vi møder sådan en, men kun fordi man har hørt så tit at de angriber andre hunde/mennesker smiley


  • #33   5. maj 2010 jeg blev som barn bid i hovedet af vores nabos schaefer.. fordi jeg tog baggangen ud med en daase smaakager som hunden ville have, saa jeg tog kagerne over hovedet og saa hoppede den op og snappede mig.. fik kun blodnaese og en lille ris ved siden af naesen saa ikke noget vildt..
    og det var jo lidt min egen skyld..

    er nu ikke blevet bange for den type hunde og er heller ikke bange for muskelhudnene, jeg kigger mere hvem der er i den anden ende og hvordan hunden reageer naar jeg kommer med min..


  • #34   5. maj 2010 Jeg er blevet bidt af en Chihuahua. Der skete ikke det store andet end den flækkede mit neglebånd på fingeren... Ikke det store, men jeg er ikke ret god til de helt små racer.

  • #35   5. maj 2010 Jeg har haft en puddel til at sidde i hånden 2 gange og den vil jeg sige var blevet totalt spoleret af ejerne som aldrig nogensinde skulle have haft hund.

    Så har en schæfer flækket min ene fortand med dens egne hjørnetænder fordi den hoppede op i hovedet på mig - det var dog mest i kådhed så der var ikke rigtig tale om angreb.

    Jeg har været omkring 12-15 år ved de forskellige, idag er jeg lidt nervøs ved specielt toypudler men er ikke decideret bange for dem og schæfere har jeg ingen problemer med.

    Er heller ikke bange for "kamp/muskel" hunde, er mere bange for dem der tit står i den anden ende af snoren.


  • #36   5. maj 2010 Der må jeg sige HØRT... Tanja L.


  • #37   5. maj 2010 Jeg er blevet bidt af en colli og en schæffer
    Men jeg var barn tror sku selv jeg har været uden om det, jeg skulle altid pille og hundene har sikkert bare sagt fra


  • #38   5. maj 2010 jeg er blevet bidt af gravhunde 2 gange.

  • #39   5. maj 2010 Blev som 6-7 årig bidt af en New F. i min ene arm... vi var på besøg hos noget fjernt familie og hunden kendte mig ikke.

    Det var dog udelukkende min egen fejl og jeg husker det som var det i går.
    Bamse havde noget eksem og jeg havde hørt de voksne sige at han IKKE måtte klø i det... så da han kløede i det skulle jeg da lige fortælle ham at det måtte man ikke..

    Han brød sig ikke om måden jeg gjorde dét på og jeg forskrækkede ham og HAPS...


  • #40   5. maj 2010 Er blevet bidt flere gange end jeg kan tælle til. Af flere forskellige racer. Men det har nu altid været under træning, hvor jeg enten har været for langsom til at slippe bolden, eller når jeg figurerer. Det hænder at hunden bider forbi ærmet, og sådan er det.

    Til gengæld har jeg efter 17 år med hunde aldrig været ude for at en hund har bidt/overfaldet en anden. Markeret ja, også alvorligt, flere gange, men aldrig bidt for at bide. Og det gælder et utal af hunde, med og uden stamtavle, rene og blandingshunde, store og små. Det giver da lidt stof til eftertanke... Socialisering er sgu en underlig størrelse... smiley


  • #41   5. maj 2010 Min venindes barnebarn fik flået øret af en Rotte
    Jeg har kun hunde der er overfaldet


  • #42   5. maj 2010 Jeg er blevet angrebet af en schæfer, da jeg engang skulle aflevere reklamer i en have. Den sprang på mig bag fra og sad i min skulder. Jeg havde heldigvis en dynejakke på! Men der var fjer i hele haven!
    Jeg frygter ikke for mig selv, men for min lille mundfuld af en hund!


  • #43   5. maj 2010 jeg er blevet bidt af en gravhund.

  • #47   5. maj 2010 Jeg blev bidt i hovedet af vores egen Dværgpincher som barn,og det var min egen skyld og under leg,jeg blev også bidt af en Collie som barn,den gik altid løs på vores vej og bed alle der rørte ved den.
    Som voksen er jeg blevet bidt i bagdelen af vores gamle Schæfer blanding under leg jeg vendte mig om idet samme den ville hapse en pind jeg havde i hånden.


  • #48   5. maj 2010 Jeg blev bidt 14 steder i hænderne af dansk-svensk gårhund/ Cocker blanding. Havde lige siddet og nusset den i ca. 15 min da kræet eksplodere.

  • #49   5. maj 2010 Som barn er jeg blivet bidt af en Dansk svensk gårdhund og en Cairn terrier.

  • #50   5. maj 2010 og hundene er blevet bidt af:
    Flatcoated (2)
    Golden (1)
    Blandinger (3)
    Dansk/svensk (1)


  • #51   5. maj 2010 Rikke S Du er ikke den eneste der har grint af det ,selv lægen kom til at grine da jeg skulle have stivkrampe vacination og have det renset,min højre balle var bare hævet og blå så jeg grinte faktisk også selv af det.

  • #52   5. maj 2010 Det var mest når jeg skulle sidde ned dagene efter det kunne mærkes GGGG

  • #53   5. maj 2010 Jeg er blevet bidt af mine egne hunde.
    To Afghanertæver der sloges for alvor, samt en ukendt Afghaner som jeg passerede på en udstilling, samme hund bed 10 min. senere sin ejer i ansigtet.
    Begge gange kostede 10 dage på penicilin.

    Meeen jeg er som barn blevet bidt af alt muligt fra marsvin, som også sloges, en svane jeg ville håndfodre, en struds jeg bare ville klappe, et surt æsel, en sumpskildpadde, der var hurtigere end jeg, en gris, som også skulle håndfodres, samt utallige papegøjer og parakitter. Altsammen resulterede i blod og stivkrampe vaccinationer.

    Måske siger det mere om mig, end om de blodtørstige bæster der omgiver os;-D


  • #54   5. maj 2010 Min søster er blevet bidt af en schæfer og jeg var engang nær blevet bidt af en hønsehund og en schæfer som var løse, og så en labrador..

  • #55   5. maj 2010 Jeg er blevet bidt af en ca. 2 år gammel Collie. Han bed pga. malplaceret aggression i forbindelse med stress.

  • #57   5. maj 2010 Har altid haft meget med hunde at gøre, men heldigvis sjældent blevet bidt. Som ung løb jeg efter bussen, forbi et supermarked hvor en mindre bulldog-type stod i snor (jeg vil nødig indrømme det, men som jeg husker det lignede den nok en fransk bulldog *host* smiley Pludselig sad den bare i mit underben - sådan bidt fast på tværs - uden varsel. Jeg blev så forskrækket at jeg straks sparkede hunden af, så den ramte butiksruden og "gled ned" - ret overrasket over min handlekraft. Måske fik jeg vænnet den af med den uvane ;o)..... Jeg løb videre og nåede bussen.... Pyha...

    Og så er jeg blevet bidt i forbindelse med når min tidligere hund har været indblandet i tumult, og jeg har forsøgt at få dem adskilt. Det var en welsh-terrier jeg havde, og der har været flere inde over - husker ikke racer.

    Og så en sidebemærkning: Har egentlig ikke haft mange kedelige oplevelser med kamphundetyper, men desværre flere meget kedelige oplevelser med Rhodesian Ridgebacks, som fuldstændig uprovokeret angreb vores gamle hund og bed den til blods. Den ene var en lille hvalp, og det var til "hvalpemotivation" under fri leg (?!) - ret skræmmende. Jeg har udtalt respekt for racen - som jeg i øvrigt synes er en fantastisk smuk hund.

    Og så en skræmmende historie vedr. gravhunde og deres "sind": Som ung kørte jeg med en dyrlæge rundt på gårde. En landmand fortalte gysende om, at hans korthårede gravhund samme dag havde dræbt og ædt 1/4 nyfødt jersiekalv....... gys og gru..... Meeeen - det er jo "ulve i hundeklæder" vi har gående, og nogle af dem avlet til mod og skarphed.


  • #58   5. maj 2010 Jeg vil endnu engang sige mange tak for alle de erlige og hurtige svar. Det er bare noget jeg har gået og tænkt på. Vil gerne høre om flere hvis der er flere derude. Også hvis det er jeres hunde det er gået ud over. Eller hvis i kender nogen som er blevet bidt.

  • #60   5. maj 2010 Jeg har mange gange været tæt på at blive bidt af flere forskellige hunde, men det gør så ikke at jeg har noget imod bestemte racer af den grund. Har oplevet hunde som har bidt andre, men hundene har været søde overfor mig (og ejeren har været mere angst næsten og sagt jeg ikke måtte røre hunden). Men oplevet at hunden bare kom hen og slikkede mig på hunden. Tror det også hænger meget sammen med i hvilke situationer mennesker og hund mødes, og om der er en spændt stemning allerede inden hund og menneske kommer tæt på hinanden, og hvordan hundens ejer er og reagerer.

  • #61   5. maj 2010 Jeg er blevet bidt utallige gange. Især af mine forældres hunde (som var nogle små arrige nogen), og nogen fra familien´s Collie. Er aldrig blevet bidt af en såkaldt "muskelhund".
    Men det har aldrig rørt mig synderligt. Men nu er jeg osse sådan en dyre elsker, som reddede bier op af vores vanddam (da jeg var 3-5år). Så forsøgte jeg at tørre dem ved min kropsvarme. Det syntes bierne bestemt ik om, og blev stukket så mange gange at jeg ik engang gad at sige det til mine forældre til sidst. Og den dag idag er jeg biavler. Så mig kan man ik regne med. *griner*


  • #62   5. maj 2010 Sikke mange forskellige racer folk er blevet bidt af..og sikke få af 'dem i véd nok' :)..det giver da stof til eftertanke.. ikke?
    (tongue in cheek)


  • #64   5. maj 2010 Hunden : Argh..den lille detalje havde jeg vist overset :)..det var vist mit cue til at finde sengen !

  • #65   5. maj 2010 Er blevet bidt af en chihuahua, arige lille skid og en papillion, små hunde er vist ikke glade for mig smiley
    Ellers er King blevet bidt voldsomt i ryggen af en Grand danois så han skulle syes.


  • #66   6. maj 2010 jeg er blevet bidt af shæferhund som barn i hånden,og som voksen blev jeg bidt af en lille blandingshund jeg måtte skille dem ad de var oppe og slås så det var ikke hundens skyld,jeg frygter osse for mine små hunde ikke mig selv, vi kommer så 2 steder hvor de har amerikansk buldog og de er så dejlige den ene er skide bange for min lille chihuahua he he men de 2 muskelhunde vi kommer hos er gode hunde,den ene har godt nok bidt en anden hund under leg.

  • #67   6. maj 2010 Jeg er blevet bidt af en hønsehund, som var "så lydig" Yeah right.....

  • #69   6. maj 2010 hmm.

    da jeg var helt baby, (kan ikke huske det, det er noget jeg er blevet fortalt,) var der en golden som bed efter mig. den samme hun var hoppet på flere hunde i den agility forening min mor var i, den havde ngrebet et par mennesker, men først da den angreb konen blev den aflivet.

    da jeg var 4-5 år blev jeg bidt af en dobberman, det var selvforskyldt da hun havde hvalpe. og da jeg havde fået en gulerod var det hele meget bedre smiley

    da jeg var mellem 5 og 7, havde vi en hyrdehund. den er jeg tit blevet nappet af, da den ville hyrde os børn smiley hehe

    som 12-13 årige, passede jeg min farmors dansk svensk. vi har altid været bedtste venner. men da vi legede gik det galt. jeg kan godt se min fejl bagefter. jeg kom til at stå hen over hende mens hun lå ned, jeg stod på fire ben. det resulterede i at hun sad lige i ansigtet på mig. har stadig små små ar ved læben og næsen. men man kan kun se dem hvis man ved de er der og er rigtig tæt på.
    selvom jeg selv er skyld i det, var det stadig meget uaccebtabelt af hende synes jeg. og det tror jeg godt selv hun ved, for hun for ind under sengen med det samme.

    ellers har jeg været tæt på at blive bidt af en pommeraner. som snappede efter mig, da jeg den lå på mit skød og jeg ville rykke den lidt. bette møghund smiley det er for et par måneder siden smiley


  • #70   6. maj 2010 Vil også lige tilføje, at jeg da helt klart mener at der er forskel på på en markering, et bid og så at blive fuldstændig flænset.

    Det bid jeg fik gav et smukt blåt mærke og to huller gennem cowboybukser og hud, men det var èt enkelt bid og uden ruskerefleks. Havde samme hund gået fuldstændig amok og bidt og rusket gentagne gange, så havde skaderne set helt anderledes ud.

    Det samme gælder for hunde angreb. Der er forskel på om det er en markering, om man kan stoppe hunden i sit angreb , om hunden stopper med det samme den anden hund overgiver sig - i forhold til at èn hund enten provokeret eller uprovokeret angriber en anden med henblik på at slå den ihjel og hvor den angribende hund er helt udenfor pædagogisk rækkevidde.


  • #71   6. maj 2010 M Hysted : Det er der bestemt !..derfor er da også 'heldigt' at sådanne rene angreb på mennesker er ret sjældne.
    Bevares, der har da været(går jeg ud fra) nogle enkelte, men langt de fleste bid episoder har været i forbindelse med hundeslagsmål/overfald,hvilket jo er en helt anden sag end et direkte menneske angreb.

    Der er i øvrigt også kæmpe forskel på at skrive 'blive bidt'..og 'gå amok' smiley

    Men..denne tråd handler - som jeg nu er opmærksom på - netop ikke om muskel/kamp hunde bid.


  • #72   6. maj 2010 Markering, ja (det er godt nok mange år siden, jeg var 5-6 år, og syns schæferen foran brugsen skulle kæles... det syns den så ikke)
    Bid, nej


  • #73   6. maj 2010 thresa: helt enig. Jeg vil 10 gange hellere angribes af en hund i kattestørrelse end en kat. Det er dog 7-9-13 aldrig sket, selvom jeg har været omgivet af katte det meste af mit liv.

    Min veninde blev dog bidt i hånden af sin datters kat sidste år og selvom hun var på skadestuen med det samme for at få det ordentligt renset og blev sat på pille penicillin kur, så gik der stadigvæk betændelse i det, så hun endte med at skulle have antibiotika drop lagt i armen.


  • #74   7. maj 2010 min bror er blevet bidt af en labredor. hvor han var hjemme ved en ven og lege. hunden havde gået i sin hundegård og de havde ikke snakket ellert gjort noget ved den. det var der vidner på. da han så skulle hentes stod han uden for huster hvor hunden bor sammen med min mor, og snakkede med vendens forældre. pludselig slap hunden ud og løb ca. 30 meter hen til min bror og bed ham, i numsen så det blødte gennen bukserne. hunden blev derefter aflivet

  • #75   7. maj 2010 Jeg er som barn blevet bidt af en schæfer og en tandløs puddel - men der var jo heller ikke de racer, som man idag vil forbyde - så man kan jo ikke bruge denne info til noget som helst.

    Men generelt, må jeg sige om de andre - det er mere mine hunde jeg er bekymret for, men det er migselv. Men jegk na da tydelig mærke, at på udstillinger, er der visse racer, jeg ikke bare lige går forbi, uden at være ekstra obs...


  • #76   7. maj 2010 M.I

    helt enig


  • #77   8. maj 2010 Min onkel og tantes gamle schæfer, bed efter min kæreste, uden at få fat og så bed den posten i armen. Den blev ikke aflivet.

    En schæfer de havde tidligere bed også og ente på en militærbase eller lignende som vagthund i stedet.

    Min venindes 1 årige schæfer blev aflivet efter at have bidt 4 gange.

    En Cockerspaniel i familien, blev aflivet efter den bed familen teenagesøn og hans ven. Den bed helt umotiveret.

    Husker en dame i byen der fik næsen næsten bidt af, af en rughåret hønsehund.

    Vores Gamle Grand Danois blev bidt af en chow chow, en schæfer og to labrador.

    Vores Franske bulldog blev bidt af en dansk svensk gårdhund, da hun var hvalp.


  • #78   10. maj 2010 jeg er blevet bidt af en beagle i benet en gang da jeg cyklede forbi den..

  • #79   3. jul 2010 Jeg er kun blevet bidt 2 gange.
    begge gange af en gravhund.
    Og en gang hvor en bordeaux prøvede at smage på mig.
    Jeg er lykkelig for at den prøvede på mig og ikke min kæreste.


Kommentér på:
Hvor mange af jer, er blevet bidt????

Annonce