{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.033 visninger | Oprettet:

Operation af gane (forsikring) {{forumTopicSubject}}

Vores lille mops på 1 år og 4 måneder, har sommetider problemer med vejrtrækningen efter en gåtur, især når det er blevet lidt varmt. Vi har fået afvide af dyrlægen han godt kunne være kandidat til en operation af ganen. Mit spørgsmål går på om der er nogen der har erfaringer med hvordan sundhedsforsikringerne dækker denne type operation. Hvem gør? - Hvem gør ikke? Vi har selv tegnet i Alka, er der nogen der har erfaring med dem?


Kommentarer på:  Operation af gane (forsikring)
  • #1   19. maj 2010 Ja forsikringen er ligeglad med hvor hunden er købt, men jeg tror næsten ikke at der er nogen forsikringsselskaber det dækker gane operationer hos en race der er disponeret for problemer med det

  • #3   19. maj 2010 Både Tryg og Topdanmark dækker.
    På Karlslunde dyrehospital er de experter i denne denne operation og har stor expertse i at bedøve netop mops, så det håber jeg at du tager med i din vurdering.
    Hvor havde du påtænkt at få det lavet???


  • #4   19. maj 2010 Forsikringsselskaber har ingen ret til at spørge hvor man har købt hunden - det er sagen fuldstændig uvedkommende..

  • #5   20. maj 2010 Tak for svarene, vi har kigget i policen, men synes ikke det er til at tyde. Vi prøver at ringe til dem i stedet, det var også bare for at høre om der var nogen der havde erfaringer med Alka, og eller andre forsikringsselskaber og denne type operation.

    Vi bor i Århus, så Karlslunde dyrehospital bliver det ihvertfald ikke. Vi havde tænkt på Århus Dyrehospital, men er der nogen der kender til dyrlæger i Århus omegn der har specialiseret sig i denne type operation?

    Med hensyn til at vores hund er fra Litauen, så har vi købt ham af en familie da han var et år gammel, så om han er fra en hundehandler ved jeg ikke, men han har papir godkendt af FCI. Vi kunne ikke stå for ham, og tænkte at med et FCI logo på papirerne kunne det nok ikke være helt så galt. Han er en sød og kærlig hund.


  • #6   20. maj 2010 Der står her at de har kendskab til det smiley så kan kun råde jer til at få det gjort, da hunden vil få et langt bedre og længere liv af dette indgreb

    http://www.aarhusdyrehospital.dk/Default.aspx?ID=41


Kommentér på:
Operation af gane (forsikring)

Annonce