{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
780 visninger | Oprettet:

Leg på træningspladsen {{forumTopicSubject}}

Jeg går til træning med min hund på et år. Vi har lige skifter hold hvilket er super lækkert:)
Jeg troede egentlig at det automatisk var slut med leg efter hvalpeholdet, men idag siger trænerne om vi ikke skal slutte af med lidt leg.
Jeg skal tilfældigvis når en bus, så vi blev nød til at gå. Men det havde jeg nu også gjort alligevel.
Min hund får intet ud af at tumle rundt med så mange hunde, og da han ikke gider vild leg bliver han tit trumlet af de andre hunde.

Der er altid nogen der kommer noget tid før træningen og lader hunden lege. Her siger jeg også nej tak, da min hund helst ikke skal se træningspladsen, som et sted hvor der skal leget hele tiden.

Hvad er jeres holdning?
Har i stadig 'frikvarter hvor hundene leger?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Leg på træningspladsen
  • #1   16. jun 2010 Da jeg var træner gav vi hvalpene lov at lege EFTER træning.
    Så snart vi kom op over hvalpestadiet, ville vi ikke tage ansvaret for x antal hundes samvær når de var løse, så her blev der sat en stopper for legen.


  • #3   16. jun 2010 Ikke engang til hvalpetræning med Kayser var der noget der hed fri leg... til stor frustration for træneren da hunden jo ALDRIG bliver socialiseret så..

    Vi var en lille "sekt" med store tromlende "hvalpe" der gik væk fra de andre og havde kontrolleret samvær i stedet =)


  • #4   16. jun 2010 Nej. Leg foregår for mig ikke i forbindelse med træning.


  • #5   16. jun 2010 Jeps....Mine leger altid både før, under og efter træning, hvis de gider.
    Jeg har ingen problemer med at hundene leger samme sted de træner, tværtimod synes de bare det er ekstra sjovt at komme til træning:-)
    Og så holder vi socialiseringen ved lige med andre hunde, hvilket også er vigtigt for mine hunde....


  • #6   16. jun 2010 Vi får at vide at hvis nogen vil mødes efter træning er man velkommen til det. Der er et tilstødende areal som hundene ikke anvender til træning, så der kan man mødes. Hundene vil så ikke forbinde leg med træning.

    Det sker en sjældent gang at jeg går en tur sammen med min veninde og hendes hund (de træner ikke, men kommer forbi nogle gange, da hun er træner på et andet hold). Men decideret leg er det ikke, bare en luftetur inden turen går hjemad.


  • #7   16. jun 2010 Ja alle hundene er omkring et år smiley

    Hunden- Nu er vores træningsplads ret dejligt indrettet smiley

    Helt ærligt, så forstår jeg ikke pointen i at de skal lege i en pærevælling. Jo måske er det skide skægt for nogle hunde. Men både jeg og min hund foretrækker nu en enkelt eller to hunde af gangen.
    Jeg har før gjort det i et lille forsøg, men min hund gider det simpelthen ikke og vi endte med at gå fordi han bliver trumlet gang på gang.


  • #8   16. jun 2010 Der er heller ingen leg på træningspladsen hos os...

  • #10   16. jun 2010 Gitte- Det var da en smart måde at indrette træningspladsen på smiley

    Jo jeg ville måske overveje at gøre det af og til efter træningen hvis min hund var med på ideen. Men jeg vælger at sige fra for ham, da der simpelthen ikke er nogen mening med, at vi leger med så mange hunde af gangen.


  • #11   16. jun 2010 Hunden- Smadder god pointe smiley Som mange nok glemmer.




  • #13   16. jun 2010 Hunden- Jeps jeg kender det godt hehe

  • #14   16. jun 2010 Reiki har aldrig fået lov at lege på træingspladsen. For en hund som ham, som er meget let at distrahere, er det vigtigt for mig at han forbinder træningspladsen med "arbejde", og at de andre hunde aldrig opfattes som potentielt sjov uden moar.

    Derudover mener jeg ikke hunde har behov for at lege med 20 ndre hunde på en gang, og Reiki er nu heller ikke en der nyder den slags leg.

    Gaia får af og til lov at tumle lidt efter træningen. Dog aldrig sammen med hele holdet. Når det sker, så er det når vi kun er 2-3 stykker tilbage. vi er et par stykker der nok nørder lidt mere med træningen end de øvrige, så vi bliver gerne et par minutter efter de andre er gået, og så får hundene lov at tumle, mens vi snakker træning og udveksler tips og ideer.

    Hvis der var tale om frikvarter hvor hele holdet deltog, så var Gaia og jeg gået imens. Den slags leg mener jeg er mere til skade end til gavn.


  • #15   16. jun 2010 Vi har ikke fri leg hverken før eller efter. Hvalpehold har jeg aldrig gået på med Gizmo. Vores rallyhold er så ikke så store, vi er kun 4 på vores så en gang i mellem efter træning, hvis der ikke er andre hunde på pladsen får de lov og løbe løse og lege.Men det er ikke tit det sker og GD'en får ikke lov og være med, han er simpelthen for stor for de andre smiley

  • #16   16. jun 2010 Der må faktisk slet ikke være løse hunde på pladsen medmindre det er under træning :). Men som sagt får de lov en gang i mellem,når der ikke er andre påpladsen

  • #17   16. jun 2010 Jeg har heller ikke ladet min hund lege på træningspladsen. Hun har fået lov at hilse på nogen hunde, men ikke det der med 10-20 løse hunde der tumler rundt.

  • #18   16. jun 2010 Der hvor jeg går starter vi ofte med fri leg, men nogen gange er det først til slut og andre gange slet ikke. Det er på alle lydigheds hold.
    Det er bare super for os.
    Når Maja har løbet rundt, hilst og leget lidt, så er hun bare klar til at blive trænet. På holdene er der 6-8 hunde, men det er ikke sikkert, at alle får lov at lege med. Det bliver vuderet af vores super træner. Det foregår altid på en god og rar måde, og jeg har fuld tilid til hun kan vudere hvem der skal lege. Er der en hund, der har det bedst kun med en anden hund, så må de lege sammen, når selve træningen er slut. Der bliver altid tage stor hensyn til hvilke hunde der er til træning.

    I søndags var vi for først gang til hunde legestue med vores to tøser. Vi var i alt 20 hunde. Det var så også flere end der plejer at være, men igen foregik det hele uden problemer. Vi startede med at være i den lille indhegning, da Emma er lidt mere forsigtig end Maja, og hun skulle ikke gerne få et schok over alle hundene. Det gik fint, og da vores træner endelig lod os komme ind til den store flok, ja så gik det bare så fint.



  • #19   17. jun 2010 Min leger ikke på træningspladsen, men får lige lov at hilse. Grunden til han ikke leger er nok mest at det hold jeg går på kun består at schæfer, labrador og boxer, og se kan godt være lidt voldsomme i forhold til min lille 8 kg's hund:-)
    Men tror faktisk ikke jeg gad han skulle lege en helt masse hvis det kun var små hunde, for vi er kommet for at træne:-)


Kommentér på:
Leg på træningspladsen

Annonce