{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Hvornår skal hun have hvalpe
  • #1   2. aug 2010 2 år og hun skal helst veje over 2 kg
    udover det så der alle de sygdomme hun skal tjekkes for en god hanhund der skal findes som helst skal være mindre end din tæve,
    og markedet skal tjekkes for og se om det bliver muligt at kunne komme af med hvalpene
    håber det var til lidt hjælp


  • #2   2. aug 2010 Markedet er dækket og vil være det længe endnu, så hvorfor lave endnu et kuld tavleløse "chihuahua"?

    Men hvis du ønsker at lave hvalpe så skal hund minimum være 2 år, tjekket for alle arvelige sygdomme osv.



  • #3   2. aug 2010 Ja jeg har selvfølgelig tænkt på alt det praktiske som dyrlægetjekkes og alt der hører med, og har fundet den perfekte hanhund som vejer 1400 og han er med tavle og er tjekket for sygdomme da han harparret før..

    og hun vejer 2500 og er pænt bygget..

    *Anne Julie* atg hun ikke har tavle gør hende ikke til en dårligere hund eller mindre egnet til at få hvalpe, det er en smagssag..

    Men tak for jeres råd smiley


  • #4   2. aug 2010 Sandra, ingen siger hun er en dårligere hund. Anne Julie siger bare at det er lidt fjollet at lave et kuld hvalp når der er så mange hvalpe allerede nu, som folk ikke kan få solgt... Der er ikke flere købere tilbage som gider havde chi hvalpe uden tavle. Så hvorfor skal din tæve igennem at have hvalpe, når hun sikkert også allerhelst ville slippe hvis hun kunne vælge...

  • #5   2. aug 2010 Sandra hun er dårligere egnet hvis du ikke får hende tjekket for diverse sygdomme, men går udfra du har sat dig ind i de forskellige arvelige sygdomme de kan have og får hende tjekket, det jo aldrig sjovt for en ny ejer at stå med en syg hund..

  • #7   3. aug 2010 Louise: Det kræver kun et hurtigt tjek på markedet for at kostatere at der er laaangt flere der ønsker at sælge end folk der ønsker at købe.

    Hunde har et naturligt instinkt der siger de skal parre sig. Men hvad der bliver resultatet af det ved hunden jo ikke. Desuden så er det jo heldigt at de fleste hunde har ansvarlige ejere der ikke lader det op til hunden at bestemme.


  • #8   4. aug 2010 men hallo dette var ikk et forum om hvor vidt der er købere eller ej om hunden har tavle eller ej..

    irriterende man ikk kan tillade sig at spørger til råd om et specifikt spørgsmål uden at blive rakket ned.. tag jer sammen


  • #9   5. aug 2010 Du har valgt at skrive i et debatforum, så må du skisme også forvente at folk debatere. Prøv at tage det folk skriver til dig, i stedet for at blive tøsesur.

Kommentér på:
Hvornår skal hun have hvalpe

Annonce