{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
895 visninger | Oprettet:

At leve med en allergihund {{forumTopicSubject}}

Har jeres hunde nogen former for allergi?? Jeg har nogle spørgsmål fordi Emma min tæve døjer ekstremt med allergi som vi tror er lagermider og det TROR dyrlægen os . Vi barfer og til tider bryder allergien ud og altid i hendes ører i form a kløe sår brun snask og til l sidst sprungne trommehinder:( her er mine spørgsmål hvordan kan dyrlægen bare tro det lagermide allergi når klaphatten ikk endnu efter 20 besøg har taget en blodprøve ?? Han er meget go til bare a give binyrebarkomon men jeg har hørt så skidt om det? Nu han igang med a snak om en vacine som kan kurere allergien men den er monster pricy og tar lang tid. Han vil dog først gi Emma den om et år!!!!!!!! Fordi han lig vil se om den virker på en andens hund først??? Hjælp hva skal jeg gøre og forlange ? Vi ska til ham igen i morgen fordi Emma har et grimt øre udbrud igen


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  At leve med en allergihund
  • #1   26. okt 2010 Hmmm ja men hvorfor skifter du ikke dyrlæge.. du er jo tydeligvis utilfreds.. jeg ville ikke være tilfreds. Tro at det er lagermider hjælper jo ikke, hvis det er noget helt andet.

  • #2   26. okt 2010 Vi har været ved rigtig mange forskellige dyrlæger og endnu ikk fået en positiv oplevelse og så det begrænset med transport da jeg bor på landet og Inge bil har:(

  • #3   26. okt 2010 Jeg har sendt dig en invitation til Gruppen med allergihunde.

  • #4   26. okt 2010 Nu har jeg en hund, som altid har været syg.. og må indrømme, at jeg har ingen bil, men jeg har altid brugt de dyrlæger, som var de bedste til de sygdomme, som han har døjet med.... også selvom det har krævet at tage tog en time hver vej osv... du spilder jo en masse penge på noget, som du beskriver som spild af tid, og din hund får det ikke bedre.

  • #5   26. okt 2010 Jep men jeg kan ikk bare tag Emma med til Århus i toget dog har hund mundkurv på men folk er så modbydelige sidst endte jeg med a stå a før og tá det andet tog hjem fordi en mand og hans venner svinte mig og fik mig til a føle mig truet. Jeg skriver herinde for a få hjælp ikke for a hører jeg bare kan tá toget for det kan jeg self

  • #6   26. okt 2010 Loui.. ja men mit eneste råd er simpelthen en anden dyrlæge.. min har hudproblemer.. og tro mig min race hader de fleste selvom han ikke bruger mundkurv, så de kommentarer kender jeg skam til... jeg ved ikke hvilke råd du søger.... allergigruppen er jeg selv medlem af..den er god, men tror også de vil råde dig til at få undersøgt din hund grundigt.. og nok en blodprøve, så i kan få endeligt svar.

    Evt. låne en bil måske.. hvis det kan lade sig gøre, så slipper du for dumme kommentarer.

    Ålborg dyrehospital Michael Butler... han skulle være ekstrem dygtig til hudproblemer og ham ville jeg helt sikkert kontakte, hvis jeg boede i Jylland.. ved der er mange herinde, som bruger ham.


  • #7   26. okt 2010 Kaospiloterne Rex & Robert2 - Må jeg også få sådan en invitation til allergi hunde gruppen???
    Da jeg også har en allergi hund. Han er korn allergikker.


  • #8   26. okt 2010 vores himmelhund, Vimse led af lagermide allergi, husstøvmide allergi og loppe allergi.
    Vi fik taget blodprøve som viste hun havde allergi, og så blev den så specialiseret, hvor den viste hvad hun præcist var allergisk overfor.
    så derefter skulle vi så give hende en indsprøjtning hver 3. uge, men det virker kun på 75 procent af hundene, og vi var desværre i de 25 procent hvor det ikke virkede, og ja hun havde det som du fortæller med ørene, hun slikkede poter meget, kløede og analkirtlerne var hele tiden fyldte.
    vi havde prøvet 1 år at leve med det, men det blev for meget. og for dyrt efter vores mening, så vi valgte at hun skulle sove ind..


  • #9   26. okt 2010 vil lige sige at vi bruger dyrlægen her i vores lille by lunderskov ved kolding. den er billig, og virkelig god.


  • #10   26. okt 2010 Hvad med at få en fuld allergiudredning hos en hudspecialist?

  • #11   26. okt 2010 jeg kan fortælle dig om 5 1/2 år i helvede med en allergi hund der var så syg at der var ingenting der hjalp på hende, jo prednisolon og medrol piller, som udelukkende er symtom behandlende, og som giver en forfærdelig masse bivirkninger.. Jeg vil på det kraftigste råde dig til at finde en anden dyrlæge, og så ellers kræve fra ham du har at han tager en blodprøve på din hund NU!! du er kunden, du betaler, ergo så bestemmer du sku også selv hvornår du vil have taget den!! Det vaccine program han snakker om er super effektivt hvis din hund kun har allergi mod en enkelt ting, men hvis den har allergi for flere forskellige ting, i forskellige grupper, som fx støv og græs, ja så nedsættes virkningen, og jo flere kryds allergier hunden har, jo mindre chance er der for at det hjælper.. MEN, det er klart værd at prøve alligevel, det burde koste mellem 2500 og 3500 kr for blodprøve og vaccine programmet, det er dog forskelligt fra dyrlæge til dyrlæge.. Min tæve havde allergi for 8 forskellige målbare ting, men reagerede på stort set alt og kunne til sidst ikke holde ud at være i sin krop så at sige, så hun endte sit liv alt alt for tidligt :o( allergi er sygdommen fra helvede og det kan kun betale sig at få det undersøgt til bunds.. Jeg ville ofre alle penge i verden på at få min hund rask, og brugte over 50.000 kr på dyrlæge regninger i hendes levetid, og ville med glæde have smidt 50 mere hvis hun kunne blive rask.. Men hvis man ikke er indstillet på at ofte sig på den måde, kan jeg sagtens forstå det..

  • #12   26. okt 2010 Man kan da vel kræve at dyrlægen tager en blodprøve, det er vel dig der betaler for at få undersøgt din hund.

Kommentér på:
At leve med en allergihund

Annonce