{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.647 visninger | Oprettet:

Dumme kommentarer & Små Hunde. {{forumTopicSubject}}

Hej.
Jeg er lige kommet hjem fra en lang tur i byen med Chelsy (min lille Chinese Crested Hårløse hvalp) og Rocco - og på den 45 min tur fik jeg 31 (og ja jeg talte) dårlige/dumme kommentarer om hende, og også et par om min Chihuahua Rocco - såsom om Chelsy:
- "Hahahaha hva' er det for et kræ? Den er godt nok grim!"
- "Sikke et misforstår, den mangler jo pels!"
- "Den er fandme grim!"
- "Ad hold den skaldede rotte væk!"
Osv.
Og det der chokerede mig mig mest var at de fleste kommentarer kom fra VOKSNE mænd, og et par damer.
Rocco fik også et par kommentarer fra folk med store hunde:
"Nå (stor hunds navn) kan du æde det lille skrævl"
"Nå der kommer dit måltid (stor hunds navn)".
Jeg ved godt at man snart ikke kan undgå at gå nogen steder, uden at få dårlige kommentarer om udseende, tøj, navn, interesser osv.
Men synes sgu ikke folk kan være bekendt at sige sine dårlige kommentarer og meninger HØJT om ens hund, når de står og kigger på den/går forbi den.

Jeg kom hjem og var meget trist efter den tur, synes bare ikke det kan være rigtigt, at man ikke engang kan gå en tur med sine hunde uden at skulle "mobbes" - det kan godt være det bare er mig der er nærtagende, og jeg skal også lære at lade folks meninger gå mig på, men måtte bare lige "ud med det".

Er nogle der har prøvet noget lignende?'

Og et spørgsmål jeg altid gerne ville have svar på (ved godt det er smag og behag):
Hvordan kan det være at nogle (en del har jeg mødt) folk med store hunde, synes/tror små hunde er så latterlige?

Mvh.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Dumme kommentarer & Små Hunde.
  • #1   25. apr 2011 Folk er dumme, og de gør det jo kun for at pisse en af. Dine hunde er smukke, og det er det. Tænk i stedet på hvor svært de må have det siden du siger sådanne nogle grimme ord om dine hunde.

  • #2   25. apr 2011 Det var da godt nok nogen ubehagelige mennesker..

    Nu er jeg heller ikke til små hunde. men sviner dem da ikke til på gaden..


  • #3   25. apr 2011 Kan godt følge dig lidt i det gør ondt, men du bør lade det "fise lige igennem", det er folk der ikke har respekt for andre mennesker som siger sådanne, folk med mindre selvværd vil jeg mene, dem ville jeg ikke bruge mine følelser - tanker på ;o)

  • #5   25. apr 2011 Jeg har hørt den med rotte en masse gange, og har besluttet mig for næste gang der er nogle der siger noget så siger jeg, så skulle du se den kæmpe torsk jeg står og kigger på lige nu. Find på spydige kommentarer se de fletter næbet. For der må være grænser for hvad man skal høre på af BS folk (især voksne mænd ja) lukker ud.
    Og så er jeg ret så ligeglad med om man bevæger sig ned på deres niveau... BØVS!


  • #6   25. apr 2011 Har to dejlige trofæer derhjemme- Emmy og Oscar:D *: Tror du ikke du kan risikere at få en på hovedet så? Det kan man nemt forestille sig.....

    Som Ej en medløber er inde på, så er det som om at det er "Okay/Tilladt" at sige nedladende kommentar til folks hunde, men kommer det til deres eget barn eller dem selv, så tænder de fleste sjovt nok af..... Helt se forskellen på det ene eller andet kan jeg ikke, finder det værende Mobning og dårlig opdragelse! at opføre sig sådanne, jeg ville ignorere, for vil ikke mene man får noget godt ud af hvis man siger noget, andet end man giver dem en tilfredsstillelse, for deres kommentar virkede så efter hensigten... at ramme en.


  • #7   25. apr 2011 Jeg synes nu overvejende, jeg får positive kommentarer. især da jeg boede i København, kunne jeg ikke gå 5 meter uden at være stoppet 10 gange for at forklare ældre damer, hvad det var for en fin lille én.

    Men jeg har da også fået negative kommentarer/tilråb og Disen er blevet antaget for at være en kat og Polly en kanin :D. Lige når kommentaren falder, kan jeg godt tænke, at vedkommende da er et kvaj og i det mindste kunne holde det for sig selv, men det går mig faktisk ikke rigtig på. Jeg har jo ikke mine hunde fordi andre skal synes, de er dejlige eller smukke, men fordi, jeg elsker dem.

    Især hvis man vælger en så speciel hund som en hårløs, tror jeg bare, man må få sig noget hård hud på sjælen. Folk har det jo med ikke at være specielt positivt stemt overfor noget, der er så anderledes. Jeg tror så bestemt ikke kun, det er os med små hunde, der er udsat for underlige kommentarer. Prøv at spørge nogle af dem med ret muskuløse hunde, hvad de må lægge ører til.


  • #8   25. apr 2011 Tror måske også det har lidt med din race og gøre desværre :/. Der render jo ikke ligefrem så mange hårløse rundt. Men møgirriterende er det da. Jeg er så mest vant til søde og rare kommentarer som : Nej hvor er den søøøød osv, men så er der selvfølgelig også de "sjove" som Pas på den farlige kamphund og sikkke en dræber. Ja han er vildt farlig siger jeg så bare :).
    Lad det fise ind af det ene øre og ud af det andet og glæd dig over dine smukke hunde smiley


  • #9   25. apr 2011 Jeg har brugt den med " se gucci der sidder aftensmaden" Men det var kun for at provokere, netop fordi at da hun så os skyndte hun sig at tage sin hund op på armen.. Ellers siger jeg ikk noget når jeg møder små hunde, Med mindre de nærmest selv beder om det. men det er heldigvis sjælden.. Nu kan jeg os lide de fleste hunden ligemeget størrelsen.:)

    Når ja så mobber jeg min veninde med at hun har en rotte og ikk en chi..;)


  • #10   25. apr 2011 Uha ja jeg kender det godt - det er især mændene der stikker til en!
    Der var en mand som stoppede op og begyndte at håne mine hunde - Kiyoh kunne ikke lide det og begyndte at knurre og gø, men trods det går manden tættere på! Jeg siger til ham at hunden ikke kan lide at fremmede mennesker kommer for tæt på. Her var svaret:: "Ja de er kræftedme da også sådan nogle små hidsige bæster!!"
    - Jeg bliver sgu lidt ked af det for når først min hund har lukket folk ind, er han den dejligste hund i hele verdenen. Han bliver så knyttet til alle han får lært at kende - og han har ALDRIG knurret eller gøet af mennesker han har haft kendskab til. Det er virkelig surt at min hund(e) skal "stemples" for at være hidsig når han bare er sååå skøn smiley


  • #11   25. apr 2011 Glemte lige: En del af de kommentarer, jeg har fået i retning af "den kunne min æde i en mundfuld", "hvad er det for en underlig en?", "pas på, den ikke blæser væk", tror jeg ikke nødvendigvis er ondt ment, men bare noget folk siger for at sige et eller andet.

    Én gang er jeg blevet tosset: Efter jeg er flyttet herud, har vi haft rigtig mange dårlige oplevelser med store løse hunde som har gjort, at Disen ofte gør som en vanvittig af andre hunde. En dag stod jeg i haven med hende og en fyr kom forbi med sin boxer, som faktisk er én af dem, vi har haft fornøjelsen af og hun gøede selvfølgelig helt vildt. Hans kommentar var, "hvis det var min hund der skabte sig sådan, var den blevet skudt". Der kunne jeg ikke lade være med at forklare ham, at det bl.a. var pga hans lorte-kræ, hun var blevet sådan.


  • #12   25. apr 2011 Ej en medløber
    Jeg synes bestemt hverken heller, det er ok eller særlig god opførsel at smide sådan nogle kommentarer efter folk eller deres hunde, det må du endelig ikke tro (ligesom jeg ikke synes, det er så høfligt at kalde mig et rivejern smiley :D). Og jeg tænker også, at folk er nogle kvajhoveder, når de har det underlige behov. Jeg tor bare, man gør livet ret besværligt for sig selv, hvis man lader sig gå på af den slags eller lægger særlig meget i det.

    Det kan godt være, det er nemmere sagt end gjort, når man er 17 år, det kan jeg helt ærligt ikke huske :D, men jeg tror, man gør sig selv en tjeneste ved at skynde sig at få lidt hård hud og så kan det måske hjælpe at tænke over, om det i virkeligheden betyder så meget, vad andre synes om éns hunde, så længe man selv synes, de er det dejligste i verden


  • #13   25. apr 2011 Nå ja... forleden gik en far forbi med sit barn, der pegede på mine to små og sagde "se far, missekatter" gggg

  • #14   25. apr 2011 Monica: Hehe sødt ;o)

  • #15   25. apr 2011 Kender det godt, Jeg har fået kommentar som "hvorfor har du ikke en taske de små kan side i, de kan jo ikke gå ret langt" (har også en stor hund)¨
    "ej det var godt nok en sjov blanding af hunde"
    "hold op der er mange at holde styr på"
    og mange flere...
    Når ja og så en mand der gik forbi os med sin hund og banede hel vildt af os...
    Ved virkelig heller ikke hvad der sker for folk


  • #16   25. apr 2011 Mange tak for alle jeres kommentarer!
    Det er rart at høre at jeg ikke er den eneste der bliver lidt trist over at få sådan nogle kommentarer.
    Jeg giver jer ret i at det eneste man egentligt kan gøre ved det, er blot at ignorere det og have ondt af at de føler de har brug for at nedgøre andre..
    Grunden til jeg bare bliver så såret over at det nu sker for mine hunde, er at jeg selv i alle mine skoleår er blevet mobbet meget groft, og endt med privatlærer til hjemmeundervisning - så jeg tror at grunden til at jeg er så sensitiv lige omkring dette, og tager det så tungt til mig er at jeg ikke vil have det nu også skal ske for mine hunde - men når jeg tænker over det så forstår hundene det jo HELDIGVIS ikke, så som I og min mor også har fortalt mig utallige gange, så vil jeg bare ignorere det, og ikke tænke yderligere over det.

    Ang. store og små hunde, så ja det er jo sådan set en smagssag om man er til det ene eller andet, men personligt synes jeg at en hund er en hund, ligesom os mennesker har forskellige højder og bredder - hunde kan stort set det samme, uanset om det er en Chihuahua eller Grand Danois. Jeg synes i hvert fald ikke folk kan tillade sig at komme med dårlige kommentarer, blot fordi man har en lille hund/eller muskelhund eller hvad det nu må være som I også skriver. Personligt elsker jeg alle hunde (og dyr), så længe den individuelle hund selvfølgelig ikke har gjort nogen noget smiley

    Tak igen for jeres svar.
    Og fortsat god påske!


  • #17   25. apr 2011 Næste gang så kunne du spørge dem om de fik det bedre ? Om de fik det bedre med dem selv ved at tale nedværdigende om andre menneskers hunde. Om de fik det bedre af måske at have såret et andet menneskes følelse, et menneske som faktisk holder af og elsker sine hunde præcis som de er.
    Så kan de gå og tænke lidt over den !


  • #18   25. apr 2011 har også tit fra specielt mænd hørt noget med at små hunde ikke er hunde, og at de fx også kun er til han hunde osv, så tænker tit om de har problemer med deres egen køns opfattelse, at deres dyr og biler osv skal kompensere for at eller andet.

    Og trøst dig med at mod dumhed kæmper vi alle forgæves !!!


  • #19   25. apr 2011 folk kan kun være sig selv bekendt åbenbart!!! jeg kan huske sidste år lige inden den nye hundelov trådte i kraft. jeg gik tudene hjem med molly efter en tur i gilleleje turist helvede. folk var så lede og sagde at hun bare skulle skydes for hun var en af de hunde. uvidende mennesker...jeg har boede i gilleleje hele mit liv så jeg er nok begrebet af "indavl" men der var simpelhen nogen af de andre lokale som kom mig til undsætning og fik sagt nogle meget grime ting tilbage til vores besøgende i byen...for som vi blev enige om...vi bor har bare, men skal finde os i alt i sommerperioden fra disse besøgende som lige pludselig "ejer" byen...

  • #20   25. apr 2011 Michelle: Ja det må være trist :o(

  • #21   25. apr 2011 ¤ Yasmin, Chelsy & Rocco ¤ - Nu er du ikke sådan en der tager din ( dine ) hunde op når der kommer en "stor" hund, og kigger som om at den " store " hund er meget!!! farlig ? fordi jeg møder sådan mennesker nogle gange, og så kommer jeg da også hurtigt ud med nogle ord der nok burde være blevet i munden.

    Fordi du skriver kun hvad andre gør, men gør du noget ? virker bange, kigger underligt på den " store" hund osv. for så du jo lidt selv skyld i det.





  • #22   25. apr 2011 aino k: men nu er koda jo med...så går det lidt bedre med folk's valg af kommetar;) nu skal man kun samle deres underkæbe op fra jorden når min mini og maxi kommer;)

  • #23   25. apr 2011 B&G
    Der kan jo være grunde til, at man tager sin hund op. Jeg har selv formået at holde mig fra det, men har godt nok haft lyst og hvis man kigger ængsteligt på andre hunde, KUNNE det jo også bunde i nogle dårlige oplevelser. Mener du helt alvorligt, at nervøsitet retfærdiggør at komme med tåbelige kommentarer til folk om deres hunde?


  • #24   25. apr 2011 Michelle: Hahaha så har du travlt om sommeren kan jeg gætte mig til ;o)

  • #25   25. apr 2011 B & G:
    Overhoved ikke, jeg har altid elsket store hunde (har altid ønsket mig enten en Husky eller Grand Danois), men af praktiske årsager, og fordi jeg ikke må have stor hund så længe jeg bor med mine forældre, har jeg mine to små, som jeg også er utroligt glade for (jeg kan som sagt lide alle hunde, om de så er store, små eller midt i mellem det gør ingen forskel for mig).
    Jeg smiler til alle folk der kommer forbi med deres hunde, dog spørger jeg ofte først om deres hund kan lide små hunde/han hunde (i Rocco's tilfælde) inden jeg bare går over til dem. Det synes jeg dog ikke er nogen fornærmelse mod store hunde, blot af sikkerhedsmæssige årsager..

    Alt i alt synes jeg bare folk burde holde sårende, og dårlige udsagn for sig selv.
    Jeg tænker da også mit om nogle folk/dyr, men jeg kunne aldrig drømme om at behandle dem anderledes, eller sige noget dårligt til dem af den grund. Det er trods alt det indre der tæller og ikke det ydre, og jeg ved hvor ondt det kan gøre.,,


  • #26   25. apr 2011 Og igen, mange tak for alle svarende til mit indlæg.
    Det værdsætter jeg.


  • #27   25. apr 2011 smiley vi elsker jo vores hunde de er en del af familien smiley

  • #28   25. apr 2011 Yasmin
    Selv tak :). Jeg kan godt forstå, med de oplevelser, du selv har haft at det nok er nemmere sagt end gjort, ikke at lade sig gå på af folks dumhed. Men som du selv skriver, forstår hundene det heldigvis ikke, så jeg håber for dig, at fornuften med tiden vil sejre over følelserne, så du bare kan være glad og elske dine små hunde i fred for de tåber, i møder på jeres vej


  • #29   25. apr 2011 Du skal bare være fræk og komme med en kvik replik tilbage. Så holder folk kæft...

    Luftede engang en af mine ildere, hvor en sminkedulle stillede sig op ved siden af og SKREG 'ADDDDD HVOR ER DEN KLAM!', så højt så dyret blev bange... Der røg den hurtigt tilbage med 'Ja, men han er i det mindste kønnere end et sminkelig som dig. Du burde nok finde en dygtigere bedemand...'

    Det fedeste var, at der var et ældre ægtepar, der grinede af hende og gav mig højlydt ret :b Hvorefter de roste hvor kær den lille ilder var ;o) Selvom de ikke turde røre ham :b

    Normalt er jeg ikke led i mine svar som der... Men når folk skriger mit dyr ind i hovedet (han sad på min skulder)... Så bliver jeg gal.

    Har også oplevet en der svinede min westie til for at være en tæppetisser... Så måtte jeg lige spørge om deres så var en pissemyre, mens jeg kaldte mine forældres Grand Danois over... Så så deres lab. MEGET lille ud ;o) Sagde det med et smil (i en hundeskov, de havde ikke set GD'en), og de kunne så egentlig godt se det sjove og undskyldte deres opførsel :b


  • #30   25. apr 2011 Marianne K - dårlige oplevelser skal man lære at ligge fra sig, for ellers bedømmer man andre dyr/mennesker alt for hurtigt, og jeg skrev ikke at det retfærdiggør noget som helst, så der misfortolker du mig lidt, jeg synes bestemt man skal tale pænt til andre men nogle gange er munden hurtigere end fornuften.

    ¤ Yasmin, Chelsy & Rocco ¤ - Okay jeg skulle jo bare vide hvordan du forgik dig hvis du forstår :-). Jeg synes det er helt perfekt at man spørger før man hilser med hund-hund, det gør jeg skam også selv, så kan folk sige nej eller ja.

    ang - indre der tæller og ikke det ydre så er vi ikke helt enige, men det jo en anden diskussion så den lader vi ligge:-).


  • Tinna
    Tinna Online Tilmeldt:
    apr 2005

    Følgere: 123 Hunde: 5 Emner: 736 Svar: 16.822
    #31   25. apr 2011 Den slags kommentarer lære man at lukke ørerne for. Jeg høre sjældent de ting folk siger om Silas. Men går jeg med mine veninder høre de dem - og fortæller mig om dem ;D

    Dog er der nogle der stopper mig for at komme med et eller andet dumt. De fleste stopper mig dog for at sige noget sødt om hundene smiley


  • #32   25. apr 2011 B&G
    Ja så misforstod jeg helt bestemt da du skrev, at hun selv var lidt skyld i det, hvis hun f.eks. virkede bange.

    Ja, man skal lægge dårlige oplevelser bag sig, men man vil jo meget naturligt gerne beskytte sin hund. Efter at have stået helt magtesløs med min 4 kg hund og en ordentlig, ikke særlig venligt stemt rottwiler uden ejer i nærheden sad det da i mig et godt stykke tid efter, når jeg gik forbi det sted, fordi jeg ikke anede om den ville komme farende igen. Hvis den var kommet, tror jeg faktisk, jeg havde taget min hund op


  • #34   25. apr 2011 Jeg har også fået mange kommentarer omkring Aslan, som regel ignorer jeg dem bare, men nogle af dem er simpelthen bare så dumme eller sjove at jeg bliver nødt til at komme med en kommentar til det. Fx var der to unge drenge der kommenterede ham : Han er da godt nok farlig var?
    Jeg svarede så bare for sjov : Ja han er en rigtig dræber.

    Men det er tit at der kommer nogen med : Rotterne er godt nok store i år. Men jeg tager det ikke så tungt, smiler og går bare videre.


  • #36   26. apr 2011 latterligt at råbe efter folk... hvorfor kan vi ikke bare acceptere at vi er forskellige... men trække på smilebåndet må vi vel godt, uden at genere:-)

    lige et lille ps... jeg håber sørme ikke at den lille pige har gået en tur på 45 min, i hendes alder??


  • #37   26. apr 2011 Okay, mange tak for svarene!

    platugler ;
    Jo hun var med ude og gå i 45 min, det var dog stille og rolig gang, hvor hun vi også stoppede og sad ned (imod Chelsy's vilje) - så hun blev ikke overbelastet på nogen måder, det var mere en oplevelses og socialiserings tur end en motionstur.


  • #38   26. apr 2011 smiley
    Kan godt forstå du blev trist vil jeg da også blive.. Det er jo ens kæreste eje smiley

    Kender mange har siger eller har sagt de ikke er til små hunde (har selv været en af dem) men så når man lige lærer dem at kende (de små hunde) finder man jo hurtig ud af at er mindst ligeså meget liv/sjæl/hund i en lille hund som stor hund... smiley og det er også praktisk på mange måder at ha' lille hund smiley
    kunne hvert falde ikke forstille mig med en stor hund i stedet for min bette pige smiley


  • #39   26. apr 2011 kate c:
    ENIG!!!!jeg har en arm.bulldog og en lille chi dreng og jeg må nok indrømme at chi'en har stjålet mit hjerte smiley


  • #40   26. apr 2011 Jeg får heldigvis ikke så mange kommentarer, når jeg tager Bella med ud på tur, da folk for det meste synes hun er noget så sød.. meeen, der jeg har da hørt at hunde som hende der nogle "hidsige lortehunde" og at jeg skulle anskaffe mig en rigtig hund! Hvordan Bella er en forkert hund, kan jeg dog ikke se, hehe..

    Jeg synes at folk burde holde deres mund lukket, hvis de ikke har noget pænt at sige.. Som nogle har nævnt fortæller man jo heller ikke forældre at deres unge er så grim at jeg må græde, selvom jeg har tænkt det massere af gange..


  • #41   26. apr 2011 Yasmin: kender du tommelfingerreglen der siger at en hvalp må gå tur i det antal minutter den er uger gammel - altså en 8 ugers hvalp må gå 8 min i snor... det må den så 2 gange om dagen.

  • #42   26. apr 2011 platugler ;
    Undskyld, men jeg ser ikke nogen forskel ved om at hun går stille og roligt ude i byen, og oplever ting samt møder hunde eller om hun styrter rundt her hjemme eller ude i haven og leger. Jeg havde en kurv med til hende i tilfælde af hun skulle blive træt, men da vi satte os ned i en park og kiggede og hilste på de andre hunde der kom forbi i omkring 15 min af turen, synes jeg ikke det var nødvendigt.
    Jeg ville aldrig gøre noget hun kunne tage skade af.


  • #43   26. apr 2011 som jeg plejer at sige stor hund lille tissemand lille hund stor tissemand smiley men hvad der angår din hårløse holder jeg for mig selv.

  • #44   26. apr 2011 chris
    HAHAHAHAHAHA smiley


  • #45   26. apr 2011 Chris... hehe, måtte lige tjekke hvilken hund du har smiley

  • #46   26. apr 2011 det samme her;) det var sgu en god en chris:)

  • #47   26. apr 2011 jaaa så kan i lærer det smiley

Kommentér på:
Dumme kommentarer & Små Hunde.

Annonce